- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.141
Yaa arasın konuşsunlar elbet ama saçma sapan zamanlarda ve sebeplerle arıyo çoğunda. Bi de bazen ben sormasam eşim söylemez ne konuştuklarını. Ben soruyorum neden aramış filan diye. :) biraz fenayım evetcanım benım ama bu moddan cık senın ıcınde zor olur sonucda oglu konuscak tabıkı ole dusunme sen smdı bazı olaylardan dolayı pek ısınamıyorsun ama kapa dusunme eskıyı daha sonucda sız aılesınz bu kadn hep sızle olucak o esının annesı bole dusun kendınıde uzme.
Ben de tutcaktım ama tutmadım tutamadımYaa evet nerde ki acabaa
Ben bugün orucum kanka sahurumu yazıcam az sonra çok yemiş gibi hissediyorum
Hmmm ondan silmesini istediğin için mikuzum keske gorsem ne mutlu olurum ya yemıyorum ama mesela dun domdurma yedm ne bılım az yıyorum ogunlerımı ama bakalım.
banlanmam da resm eklemısdım ya sılmesı ıcın meıl attım edıtore bı ufak ceza vermıs bıdaha ekleyıp sıl dıe yazmım dıe
olsun kuzum sız mutlu olunda gerısını dusunmeYaa arasın konuşsunlar elbet ama saçma sapan zamanlarda ve sebeplerle arıyo çoğunda. Bi de bazen ben sormasam eşim söylemez ne konuştuklarını. Ben soruyorum neden aramış filan diye. :) biraz fenayım evet
Yaa evet nerde ki acabaa
Ben bugün orucum kanka sahurumu yazıcam az sonra çok yemiş gibi hissediyorum
Bizim mutluluğumuz herkese gereken cevap olur zaten. Çok şükür eşimle birbirimizi ilk günkü gibi seviyoruzolsun kuzum sız mutlu olunda gerısını dusunme
hadı sahuru beklıyoruz
Bu hafta 900 gitti mi canım eğer öyleyse görürsün zaten 3 haftadakuzum keske gorsem ne mutlu olurum ya yemıyorum ama mesela dun domdurma yedm ne bılım az yıyorum ogunlerımı ama bakalım.
banlanmam da resm eklemısdım ya sılmesı ıcın meıl attım edıtore bı ufak ceza vermıs bıdaha ekleyıp sıl dıe yazmım dıe
Hmmm ondan silmesini istediğin için mineyse öğrenmiş olduk demeyiz
Kuzum ben de başladım bugün oruca bakalım inşallah kilolar da gider buarada sanki çok yiyomuş gibi hissediyorum
Bizim mutluluğumuz herkese gereken cevap olur zaten. Çok şükür eşimle birbirimizi ilk günkü gibi seviyoruzkaynana kıskanıyo herhalde hahah
Bu hafta 900 gitti mi canım eğer öyleyse görürsün zaten 3 haftada
Öncelikle dün akşama kadar yemedim oruç değildim ama öğlen kalktım zaten sonra da ev işleri yemekleri yapmak derken bi süt içtim okadar iftar saati yedim
1 kase nohutlu tavuklu yayla çorbası
3 kaşık bezelye yemeği
3 köfteli patates yemeğinin köftesi
Sonra çay su yeşil çay
Sahurda
1 bardak süt 3yk yulaf ve 1 muz karışım
1 haşlanmış yumurta domates biber
2 ceviz 1 hurma
Çok mu yaa ama akşam da çok yememiştim acıkırım diye korktum
Lokurum neresi çok bunun kızz :) akşam yemeğiyle sahur arasında uzun süre olmayınca insan çok yemiş gibi oluyo çok rahatsız ediyo beni de. Ama gayet güzel olmuşÖncelikle dün akşama kadar yemedim oruç değildim ama öğlen kalktım zaten sonra da ev işleri yemekleri yapmak derken bi süt içtim okadar iftar saati yedim
3 kaşık bezelye yemeği
Sonra çay su yeşil çay
Sahurda
2 ceviz 1 hurma
Ama yulaf süt muz var yumurta var üstüne domates biberle ceviz var hurma var sen de bi tost bi yumurta yemişsin kuzu neden az dedin kikız bune ya cok yedm cok yedm dıyor yulafla aksama kdr dayanamazdm ben hıc bısey yememıssn bıkereafıyet olsun genede.
Ya işte sorun o kanka akşam da çok yemedim de doydum sahura kalktığımda aç bile değildim acıkırım diye korkumdan yedim ama çatlıycaktım yattığımda bi de çok su içtim ne biliyim ilk gün ya tuhaf geldiLokurum neresi çok bunun kızz :) akşam yemeğiyle sahur arasında uzun süre olmayınca insan çok yemiş gibi oluyo çok rahatsız ediyo beni de. Ama gayet güzel olmuş
Alışırsın kuzum merak etmeYa işte sorun o kanka akşam da çok yemedim de doydum sahura kalktığımda aç bile değildim acıkırım diye korkumdan yedim ama çatlıycaktım yattığımda bi de çok su içtim ne biliyim ilk gün ya tuhaf geldi
Aynen kahvaltılık yiyince daha güzel ama ben dün acıkmıştım sahurda kahvaltılık yiyince. Eşim de aynı şekilde acıktı. Ama çok yiyememiştik ki iftardaki tokluktan dolayıBu akşam yemekler aynı ama yoğurt falan da yerim sahurda da omlet yaparım iki yumurtadan ekmek yerim zeytin falan domates biber normal yemek canım istemiyo sahurda
Ama yulaf süt muz var yumurta var üstüne domates biberle ceviz var hurma var sen de bi tost bi yumurta yemişsin kuzu neden az dedin ki
Bu akşam yemekler aynı ama yoğurt falan da yerim sahurda da omlet yaparım iki yumurtadan ekmek yerim zeytin falan domates biber normal yemek canım istemiyo sahurda
Badiyle mi ohavalla iyi yapıyon kız inceden inceden :) keşke rahat,bişeyi takmayan bir insan olabilsem. Ohh ne dert ne tasa misss gibi olur he. Görümcem olmasa belkş daha farklı olabilir diyaloglar. Kendisini severim ama o da bilmiş,lafını esirgemez kolay kolay. Ben de öyleyim. Kötü olur yani fazla ileri gidilince. Millette ne kaynanalar görümceler var,el olduğunu anlamaZsınız yani. Sırf arada olan tatsızlıklar yüzünden bu hale geldik belki de. Evlenmeden önce canım cicim şaşardı bana. Ama sonradan ben ağzımı açıp doğruları söyleyince kötü oldum herhalde.
En güzeli inceden laf sokmak bazı yerlerde valla doğru
günaydınlarrrrr
banlandım ben kızlar bılmıyorum ne yaptıgımı ınsan ufak bı not duser de merk ettım bende
kızlar dun sahurumu yaptım ve 12 de kalktm tartıldım 64 dum 63,1 geldım mesela aksam 6 da atrtıldm 62,6 geldım ramazanda tam anlamıyorum ne verdm ama 63,1 suanlık bu
enamm bura kaynana cekıstırme yerı gıbı olmus he Allah yardımcınız olsun aysunum sen ne gzl alttan alttan vurmussun kelımelerı yuzune harıkasın gercekden
esracım sende cok takma yavrum bsver bole seyler aynı evn ıcınde olunca oluyor mesela bende gorumceym yengeme cok karısır sura nıe toplu dııl sura nıe bole dııl fena bı gorumceym demekama o da benım bı ablam benım kız kardesm yok sende uzulme oluyor bole seyler
Ohhh yüreğüm ferahladı çok da güzel etmişsin
Öncelikle dün akşama kadar yemedim oruç değildim ama öğlen kalktım zaten sonra da ev işleri yemekleri yapmak derken bi süt içtim okadar iftar saati yedim
3 kaşık bezelye yemeği
Sonra çay su yeşil çay
Sahurda
2 ceviz 1 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?