Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yaa arasın konuşsunlar elbet ama saçma sapan zamanlarda ve sebeplerle arıyo çoğunda. Bi de bazen ben sormasam eşim söylemez ne konuştuklarını. Ben soruyorum neden aramış filan diye. :) biraz fenayım evet

Hmmm ondan silmesini istediğin için mi neyse öğrenmiş olduk demeyiz

Kuzum ben de başladım bugün oruca bakalım inşallah kilolar da gider buarada sanki çok yiyomuş gibi hissediyorum

Yaa arasın konuşsunlar elbet ama saçma sapan zamanlarda ve sebeplerle arıyo çoğunda. Bi de bazen ben sormasam eşim söylemez ne konuştuklarını. Ben soruyorum neden aramış filan diye. :) biraz fenayım evet
olsun kuzum sız mutlu olunda gerısını dusunme
Yaa evet nerde ki acabaa

Ben bugün orucum kanka sahurumu yazıcam az sonra çok yemiş gibi hissediyorum

hadı sahuru beklıyoruz

olsun kuzum sız mutlu olunda gerısını dusunme

hadı sahuru beklıyoruz
Bizim mutluluğumuz herkese gereken cevap olur zaten. Çok şükür eşimle birbirimizi ilk günkü gibi seviyoruz kaynana kıskanıyo herhalde hahah

Bu hafta 900 gitti mi canım eğer öyleyse görürsün zaten 3 haftada

Hmmm ondan silmesini istediğin için mi neyse öğrenmiş olduk demeyiz

Kuzum ben de başladım bugün oruca bakalım inşallah kilolar da gider buarada sanki çok yiyomuş gibi hissediyorum

aynen kuzu bende bılmıyordum ole dedm kalmasn yoksa kalırdı yanı
kuzu ole gelmısdır sana aksama kdr ac durcaz yıcez kı dırenclı olalm bende

tost yedm bıraz tahın pekmez 1 kaseyı yerdm de ah ah 1 yumurta bıde 1 hurma

Bizim mutluluğumuz herkese gereken cevap olur zaten. Çok şükür eşimle birbirimizi ilk günkü gibi seviyoruz kaynana kıskanıyo herhalde hahah

olabılır canım bellı olmaz o ısler. masallah sıze o zman

aksamda davet var dıyorsun he afıyet olsun smdıden yarn da menuyu alırız artık.

Bu hafta 900 gitti mi canım eğer öyleyse görürsün zaten 3 haftada

1 haftası adet donemım olur zaten ama ondada 3 ögün olarak yapıcam bakalım. ınsallah gorurum kuzu sevndım cıdden tartıda bu rakamları gormek gzl.

Öncelikle dün akşama kadar yemedim oruç değildim ama öğlen kalktım zaten sonra da ev işleri yemekleri yapmak derken bi süt içtim okadar iftar saati yedim
1 kase nohutlu tavuklu yayla çorbası
3 kaşık bezelye yemeği
3 köfteli patates yemeğinin köftesi
Sonra çay su yeşil çay
Sahurda
1 bardak süt 3yk yulaf ve 1 muz karışım
1 haşlanmış yumurta domates biber
2 ceviz 1 hurma

Çok mu yaa ama akşam da çok yememiştim acıkırım diye korktum

kız bune ya cok yedm cok yedm dıyor yulafla aksama kdr dayanamazdm ben hıc bısey yememıssn bıkere afıyet olsun genede.

Lokurum neresi çok bunun kızz :) akşam yemeğiyle sahur arasında uzun süre olmayınca insan çok yemiş gibi oluyo çok rahatsız ediyo beni de. Ama gayet güzel olmuş

kız bune ya cok yedm cok yedm dıyor yulafla aksama kdr dayanamazdm ben hıc bısey yememıssn bıkere afıyet olsun genede.
Ama yulaf süt muz var yumurta var üstüne domates biberle ceviz var hurma var sen de bi tost bi yumurta yemişsin kuzu neden az dedin ki

Lokurum neresi çok bunun kızz :) akşam yemeğiyle sahur arasında uzun süre olmayınca insan çok yemiş gibi oluyo çok rahatsız ediyo beni de. Ama gayet güzel olmuş
Ya işte sorun o kanka akşam da çok yemedim de doydum sahura kalktığımda aç bile değildim acıkırım diye korkumdan yedim ama çatlıycaktım yattığımda bi de çok su içtim ne biliyim ilk gün ya tuhaf geldi

Alışırsın kuzum merak etme iftarda az yersen sorun olmaz. Sahurda bol yersin. Dengelersin sen

Bu akşam yemekler aynı ama yoğurt falan da yerim sahurda da omlet yaparım iki yumurtadan ekmek yerim zeytin falan domates biber normal yemek canım istemiyo sahurda
Aynen kahvaltılık yiyince daha güzel ama ben dün acıkmıştım sahurda kahvaltılık yiyince. Eşim de aynı şekilde acıktı. Ama çok yiyememiştik ki iftardaki tokluktan dolayı

Ama yulaf süt muz var yumurta var üstüne domates biberle ceviz var hurma var sen de bi tost bi yumurta yemişsin kuzu neden az dedin ki

kuzu ne bılım bana yulaf aparatıf gelıyor muz da olsn meyve sut cevızde yıcen ben de hergece yoyordum 3 cevız 1 hurma ben ekmeksız doymayan gıllerdenmde ondandır
Bu akşam yemekler aynı ama yoğurt falan da yerim sahurda da omlet yaparım iki yumurtadan ekmek yerim zeytin falan domates biber normal yemek canım istemiyo sahurda

bu menude gzl olur bende omlet ıstıyorum. bıde su ıcınce ınsana cok yemıs gıbı gelıyor bende cok su ıcıom dıorum sısdım annem ne yedn kı dıyor 1 tek tostla doymuyorumda ıste alısdırma yapıom

he ya parıltılı bady ve siyah kumaş pantolon giymiş O iyi kaynanalar hep bizim sülale de gel gör ki gelin gittiğimiz yerlerde iş yok. yook benimki hep böyleydi hacı şimdi olumlu yönde değişmeye çalışıyo. kesinlikle laf sokacaksın en azından dolmamış oluyorsun

Bebeğim sen ne güzel vermişsin bu hafta öyle kızz maşaallah sen nasıl ban yemeyi becerdin acep bilmediğimiz yerlere ne yorumlar yapıyorsun Allah bilir Öğren bebeğim gün gelir devran dönerde iyi kaynanan değişirse fikrin olur napcağın hakkındaa

Ohhh yüreğüm ferahladı çok da güzel etmişsin

İtina ile had bildirilir şu saatten sonra alayına gider Daha ettiklerim var aklıma gelmiyor. ama şuan beni arayamıyor artık ve iyiymişim her yerde öyle diyormuş çivi çiviyi söktü yani anlayacağınız

Bu çok mu şekoş bu az bile kız ben bunlaa saat 12 de başlarım acıktım diye yakınmaya mideniz küçücük kalmış sizinn valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…