Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

E esrAhsm üzülme başkaları için sinirlerin yıpranır.. İnan şu anlattığın bana çok ağır gelmedi yaşayan için farklı bilirim ama dil yarası yoksa, laf atma yoksa boşver bu şekilde arada çek. Düşüncesiz fesat insanlar işte. Sen gönül sadakanı ver evine gelen sonuçta. Hastayken insan kolu kalkmaz ama onlar bunu bile bile geldikleri aşikar. Diyorum ya sadakanı ver böylelikle. Ben hamileliğimin son haftasında evi annemle temizleyip çantalarla onda kalmaya gitmiştim kv hamileliğim boyu ne taşındığımda ne de temizliğimde geldi il dışında ya. ama kardeşi bakırköye yattı diye koşa koşa geldi ve ben çantalarla ve koca karnımla temizleyip kapattığım evime geri döndüm yetmezmiş gibi yemek yapmaya yardım etmesini istemem zaten ama yediği tabakları bile sofradan ne kaldırdı ne kurdu koca karnımla tek yaptım yerler tozlandı oda koltukta bağdaş kurmuş örgü örüyor eğildim sildim önünde kık demedi. İşten gelen kocam tencereleri yıkadı anasına surat yapa yapa ama bişey diyemedi. tam tamına 1 hafta sürdü.. daha neleri var. 12 saat aralıksız konuşur benim fiziğimden girer özel sektörde çalışmamdan girer oğlunun beceriksizliklerinden çıkar. ve yüksek volum ağır konuşarak yapar bunu. Ben o yüzden artık gelip dana gibi yatmaları yada yardım etmemesini umursamıyorum yeter ki çenesini kapatsın beni sinir komalarına sokmasın. Gönül sadakamı verdiğimi düşünüyorum böylelikle. -ki kimsenin yanına kalmıyor yaptığı. Sen kocana devamlı ağlayıp gidersen kocan bu duruma bağışıklık geliştirir ve önemsemez bigün büyük şeyler olsa bile. Üzülme o yüzden ama canın istemiyorsa gelmeyin deyin işimiz var deyin yine de inat ediyorsa aynı dün yaptığın gibi gez toz kahvaltılıkları koy bi dahakine emin ol aç kalmamak için ya hazırlıklı gelirler ya da gelmezler

Ahh canım ya valla sorma öyle sinir oldum ki ben hizmet ettim onlara. Tamam edilir elbet ama ben uğraşıyorum mesela onlar içeride muhabbet ediyolar insan arada uğrar yanıma. Hamileyken de doğumdan sonra da sağ olsunlar temizliğe yardım ettiler işte o da sayılıdır yani. Kaç kere gelmişler bana yemek getirmişler ya da yemeğimi yapmışlar. Neyse ki kızımla ilgileniyolar da ben de işlerimi yapıyorum öylelikle.. Bilemiyorum artık her şeyleri gözüme batıyo onların :/ ben eşimin karşısında elbette ağlamak istemem ama dolup taşınca tutamıyorum kendimi. O da farkındadır herhalde yapılanların,yani inşallah öyledir. Benimkilerin çenesi yok Allahtan. Düğüne yakın olsun doğuma yakın olsun arada tatsızlıklar yaşanmıştı,soğudum kuzum artık valla. Ben de sadakam olsun diyeyim artık Senin gibi. Ne yapsan yaranamıyosun. İyiliklerin unutulur çoğu zaman zaten

Dolduğun için artık herşey gözüne batacak benimde öyle ama taktiklerimi geliştirdim bende. Senin gibi ağlardım hep şikayet ederdm artık daha az ve kırıldığımı belirterek yapıyorum o zaman erkekler daha iyi anlıyor. Dil yarası yoksa biraz gözleri kapatcaksın be kuşum birgün olurda kaynananla büyük kavga edersen kocan ne kadar yanında olsa da eskisi gibi olmayacak o günlere gelmemek için biraz sabır edeceksin inan benimki çok büyük imtihan kadını çevresinde bile seven yok. müthiş düşüncesiz ve ben çocuğumu 5.ayımda onun yüzünden düşürücektim az kalsın ve hala konuşabiliyorum bu da evliliğe bi yatırım. Onu bırak benim şimdi kv nin iline yani çanakkaleye taşınma ihtimalim var ama aramızda 30 dakika felan olacak eğer olursa o zaman napıcam bakalım

lokur um sana bişi sorucam ben bu kolları inceltmek için ne yapmam gerekiyor kuzum lastikle çalışıyorum ama pek etkili olmadı gibi duruyo
Canım ben internetten bulup 4-5 hareket belirledim haftada 4 gün onları yapıyorum başlarda 1 er kiloluk dambıl kullanıyodum şimdi 1,5 - 2 kullanıyorum her hareketi 30 ar tekrar 2 set olarak yapıyorum 30 tekrar 1dk dinlen 30 tekrar daha ...yarım saat falan sürüyo ama baya etkili amaç sıkılaştırmaksa hafif ağırlık kullanıp yavaş ve çok tekrarlı yapmak lazım amaç kas şişirmekse yüksek ağırlık az ve hızlı tekrar yapmak lazım ama biz sıkılaşmak istiyoruz ve arada beklemek hareketleri yavaş yapmak falan çok önemli neticeyi etkiliyor

Canım valla bazen ne tepki vereceğimi bilemiyorum. Aslında eşimi bunaltmak istemiyorum ama bi yolu olmalı yani. Ailesini çok kötülemeden alttan alttan nasıl fişfiklicem bilmiyorum. Hem ailesinin hatasını anlaması hem de benim tarafımda olması lazım. Senin taktikler ne mesela

Esracım sen üzülme kim olursa olsun sen kendine yakışanı yap geç rahatsızlıklarını da bence içine atma açık ama sakin bir şekilde belirt içine atmak seni yıpratır bu bence hayatın her alanında geçerli evlilik konusunda bana düşmez ama kırgınlıkları haksızlıkları açıkca ama sakince belirtmek lazım bence içimize atıp kendi kendimizi üzmenin manası yok herkes bi dönüp kendine baksın yani

Valla kayınvalideme bişey söylemek istemiyorum açıkçası uğraşasım yok. Eşime söylüyorum o iletsin kendi ağzından diye.aslında iyi birileri çoğu konuda ama rahatsız olduğum hareketleri var işte. Evlilik işi zor zanaat kanka

3 yıllık evliyim nişanlıyken ağlayıp anlatıyordum evlendim herhalde kaynanamın içi iyi ama dilinde var dedim sonra öyle olmadığını anladım sonra bağrışarak anlattım ama bizimki o zaman ana kuzusu bana bişey demiyor ama surat yapıyor sonra yeni trendim ince ince laf sokmak hem daha ağır hemde direk kavga konusu yapamıyorlar çünkü hakaretmi etti diye anlayamadan pusup oturuyorlar Mesela : Kaynanam ben 74 kilo iken derdi ki hamile olduğumu duyunca kızım için fiziği sana çekmesin gibi bi laf etti bunu diyen 1.50 boy 100 göğüs beli simit b hatun bende dedim ki ay aynen anne bizim hiç birimize çekmesin valla birimiz tombul birimiz yerden bitme orantısız vücutlu.. Cuk kaldı. Ben 2.oğluma zengin kendisi gibi mühendis gelin bulucam dedii bende ' Demekki senin kaynananda seni bu yüzden istememiş anne dedim diğer gelinler öğretmenken malum oğlunu kaçırdın evde hep popo büyüttün kadın haklı bende senin gibi düşünüyorum o yüzden dedim böyle oldu .. sonra birgün dedi ki torunlar baba tarafına benzer bende ee anne benimki kime benziyor dedim banaaa dedii hani baba tarafına benzerdii dedimm pııss sessizlik bi kere benim düğünümde giydiği giysiyle dalga geçtim herşeyi bilirsin düğünde nasıl giyineceğini mi bilmiyorsun diyerek. Bady le geldi de istanbuldaki kınamaa bir sürü örnek var da aklıma gelmiyorr

Badiyle mi oha valla iyi yapıyon kız inceden inceden :) keşke rahat,bişeyi takmayan bir insan olabilsem. Ohh ne dert ne tasa misss gibi olur he. Görümcem olmasa belkş daha farklı olabilir diyaloglar. Kendisini severim ama o da bilmiş,lafını esirgemez kolay kolay. Ben de öyleyim. Kötü olur yani fazla ileri gidilince. Millette ne kaynanalar görümceler var,el olduğunu anlamaZsınız yani. Sırf arada olan tatsızlıklar yüzünden bu hale geldik belki de. Evlenmeden önce canım cicim şaşardı bana. Ama sonradan ben ağzımı açıp doğruları söyleyince kötü oldum herhalde.
En güzeli inceden laf sokmak bazı yerlerde valla doğru

günaydınlarrrrr

banlandım ben kızlar bılmıyorum ne yaptıgımı ınsan ufak bı not duser de merk ettım bende

kızlar dun sahurumu yaptım ve 12 de kalktm tartıldım 64 dum 63,1 geldım mesela aksam 6 da atrtıldm 62,6 geldım ramazanda tam anlamıyorum ne verdm ama 63,1 suanlık bu

enamm bura kaynana cekıstırme yerı gıbı olmus he Allah yardımcınız olsun aysunum sen ne gzl alttan alttan vurmussun kelımelerı yuzune harıkasın gercekden
esracım sende cok takma yavrum bsver bole seyler aynı evn ıcınde olunca oluyor mesela bende gorumceym yengeme cok karısır sura nıe toplu dııl sura nıe bole dııl fena bı gorumceym demek ama o da benım bı ablam benım kız kardesm yok sende uzulme oluyor bole seyler

İşte ben o yüzden bir yorum yapmıyorum genelde kolay değil tahmin ediyorum kendi ailelerimizde de neler gördük annemin yaşadıklarını falan düşünüyorum da bu hep böyle mi olucak acaba ama annem yengeme karşı çok iyi yengemin annesi yok ama annemle kendi annesi gibidir niye insanlar çatışmayı rekabeti seçiyo acaba

Ohhh yüreğüm ferahladı çok da güzel etmişsin

Ben de görümce olucam inşallah erkek kardeşim var :) ama ben çok karışır mıyım bilmiyorum tabi :) valla aynı ev olsun olmasın eşimi arıyo kv mesela ondan bile rahatsız oluyorum artık. Bi sebep de yok mesela öylesine arıyo filan,bazen her gün arıyo gibi çok arar. Bi rahat bırakın da :)
Bak annen ne güzel yapıyo. Yengenin annesi olmaması büyük etkendir tabi. Benim annem de soğudu mesela kvden. Babaannem babam kardeşim nerdeyse herkes yani. Demek ki ben abartmıyorum. Bir yerlerde yanlış yapıyolar

Kuzuum hoşgeldin neden böyle oldu acaba yaa neyse geldin ya önemli olan o
Süpersin tebriğimi de koyuyorum 900 mü gitmiş oldu bu hafta,öyleyse ramazan sonuna 60 ı görürsün bence kuzum

canım benım ama bu moddan cık senın ıcınde zor olur sonucda oglu konuscak tabıkı ole dusunme sen smdı bazı olaylardan dolayı pek ısınamıyorsun ama kapa dusunme eskıyı daha sonucda sız aılesınz bu kadn hep sızle olucak o esının annesı bole dusun kendınıde uzme.

Kuzuum hoşgeldin neden böyle oldu acaba yaa neyse geldin ya önemli olan o
Süpersin tebriğimi de koyuyorum 900 mü gitmiş oldu bu hafta,öyleyse ramazan sonuna 60 ı görürsün bence kuzum

kuzum keske gorsem ne mutlu olurum ya yemıyorum ama mesela dun domdurma yedm ne bılım az yıyorum ogunlerımı ama bakalım.
banlanmam da resm eklemısdım ya sılmesı ıcın meıl attım edıtore bı ufak ceza vermıs bıdaha ekleyıp sıl dıe yazmım dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…