Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzum aynen ya verdm cok mutlu oldum ınsallah sularm gıtmıyordur baya uzun sure acız ama baya az yıyorum pıde hıc yemıyorum mesela dun 1 dılım kepenk ekmegı yemek corba salata yedm sahur zaten bılınene menum arada domdurma yıyorum bakalım.
banlanmam da fotograf eklemısdm ya kaldırırmısınz dedm edıtore ufak bı ceza verm demıs fotolarıda kaldırdım demıs ondan yanı bısey dapmadım ben

Canımm senin bebek yürüyor mu :)

Yürüyor kuzum benim ki 15 aylık olacak şimdi 12 aylıkken yürüdü - 7 aylık felan dı emekledi

aa fotoda cezamı var benim bu sitede 10 yıldır yapmadığım kalmadı ama ceza yemedim en iyisi susim ben

su dan değildir kuzum o kilodur çünkü az yiyorsunuz yani. Bugün hiç motiven yok az yiyip kilo alında 2 gündür deli gibi saldım moralimde yerinde değil bakalım napıcam bugün

yok kuzu fotonun cezası yok ben dedm sıler mısınız oda sılıyorum ama ufak bı ceza verıcem sıze dedı
aynen baya az yıyorum ıns bole gıder kuzu salmam kendımı. nıye cok mu kacırdn sen artıya gecdn bakalım kuzu uzulme duzelır bazen vucut sasırıyor anlamıyoruz sonucda hemen almazsn bence yalnıslık vardır.

yanlışlık yok kuzum eczanedede tartındım aynı.ben ara öğünsüz veremiyorum sanırım ara öğün yapmadım ee yoğurtta yemedim su da az içtim bunlar etkiledi sanırım şuan zaten hiç motivem yok hayırlısı bakalım.

Şekoşum ben de bugün oruçlu değilim ve dana gibi yedim yani şimdiden. Ama midem kötü oldu yani alışmışız az yemeye. Bu akşam iftara davetliyiz orada az yiyebilirim umarım. Benim şu andan itibaren başka bişey yememem lazım anca sindiririm acısını çıkardım sanki tatlının dibine vurdum. Ama üzülmemek lazım tabi dengelicem nasılsa bugün daha pzts :)
Sen ara öğünle devam et o zaman canım öyle kilo verebiliyosan. Suyunu ihmal etmee ama

oy kuzum ya motıven bu sebepden mı yok baska sebepler mı takma ama aynen ara ogun yap yogurtta tuket sevmıyorsan ayran ıc bazen bende zorlanıyorum hep yogurttan ama mecbur.

Maşallah kuzum benimki 9 buçuk aylık hala emekleme çalışma aşamasında geç yürücek heralde

Aynen kahvaltılık yiyince daha güzel ama ben dün acıkmıştım sahurda kahvaltılık yiyince. Eşim de aynı şekilde acıktı. Ama çok yiyememiştik ki iftardaki tokluktan dolayı
Hmmm yani omlet ve ekmek deniycem kanka bu gece dün yediklerimle şuan iyiyim ama bu gece de o değişiklik yapıyım bakıyım

Ekmek aslında psikolojik olarak da tok hissettiriyo ben de normalde çok yemiyorum ama ramazanda sahurda yiycem bugünden itibaren

Galiba küçüldü ama çok su içtim korkudan asıl o beni şişirdi çok bakalım şuan aç değilim sadece uykum var

aynen ekmek yemessem sankı doymucam alısmıs duzenden dolayı sanırım. ye ramazanda ama bünyen hassas düşmesn sonucda kac saat ac kalıcaksın. pekı nasıl oruc var mı aclık halsızlık bakm

lokurum sağ ol ben de 10 dklık bi kol videosu buldum çok güzel muhtemelen aynı hareketleri yapıyosun, internetten alıveriş yapıyodum 1 kiloluk dambıl ekledim, yarın ya da öbür gün gelir bi de kol lastiğim koptu onu da şey ettim eriteyim şu kolları

Canım muhtemelen çünkü belirli hareketler var zaten you tubeda da aynen vardı benim yaptığım hareketlerin oldu videolar iyi etmişsin dambılın da olunca hafatada 4 gün yapsna yeter 1 gün yap 1 gün ara ver ama 10dk kısa olabilir benimki 30dk sürüyo hereketleri yapma sayılarını artır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…