- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.161
Canımm senin bebek yürüyor mu :)Günaydınn hatunlaarrr Musmutlu geçsin bu haftamız inşaallah
he ya parıltılı bady ve siyah kumaş pantolon giymişO iyi kaynanalar hep bizim sülale de gel gör ki gelin gittiğimiz yerlerde iş yok. yook benimki hep böyleydi hacı şimdi olumlu yönde değişmeye çalışıyo. kesinlikle laf sokacaksın en azından dolmamış oluyorsun
Bebeğim sen ne güzel vermişsin bu hafta öyle kızz maşaallahsen nasıl ban yemeyi becerdin acep bilmediğimiz yerlere ne yorumlar yapıyorsun Allah bilir Öğren bebeğim gün gelir devran dönerde iyi kaynanan değişirse fikrin olur napcağın hakkındaa
İtina ile had bildirilir şu saatten sonra alayına giderDaha ettiklerim var aklıma gelmiyor. ama şuan beni arayamıyor artık ve iyiymişim her yerde öyle diyormuş çivi çiviyi söktü yani anlayacağınız
Bu çok mu şekoş bu az bile kız ben bunlaa saat 12 de başlarım acıktım diye yakınmaya mideniz küçücük kalmış sizinn valla
Canımm senin bebek yürüyor mu :)
kuzum aynen ya verdm cok mutlu oldum ınsallah sularm gıtmıyordur baya uzun sure acız ama baya az yıyorum pıde hıc yemıyorum mesela dun 1 dılım kepenk ekmegı yemek corba salata yedm sahur zaten bılınene menum arada domdurma yıyorum bakalım.
banlanmam da fotograf eklemısdm ya kaldırırmısınz dedm edıtore ufak bı ceza verm demıs fotolarıda kaldırdım demıs ondan yanı bısey dapmadım ben
Yürüyor kuzum benim ki 15 aylık olacak şimdi 12 aylıkken yürüdü - 7 aylık felan dı emekledi
aa fotoda cezamı var benim bu sitede 10 yıldır yapmadığım kalmadı ama ceza yemedim en iyisi susim ben
su dan değildir kuzum o kilodur çünkü az yiyorsunuz yani. Bugün hiç motiven yok az yiyip kilo alında 2 gündür deli gibi saldım moralimde yerinde değil bakalım napıcam bugün
yok kuzu fotonun cezası yok ben dedm sıler mısınız oda sılıyorum ama ufak bı ceza verıcem sıze dedı
aynen baya az yıyorum ıns bole gıder kuzu salmam kendımı. nıye cok mu kacırdn sen artıya gecdn bakalım kuzu uzulme duzelır bazen vucut sasırıyor anlamıyoruz sonucda hemen almazsn bence yalnıslık vardır.
Şekoşum ben de bugün oruçlu değilim ve dana gibi yedim yani şimdiden. Ama midem kötü oldu yani alışmışız az yemeye. Bu akşam iftara davetliyiz orada az yiyebilirim umarım. Benim şu andan itibaren başka bişey yememem lazım anca sindiririmyanlışlık yok kuzum eczanedede tartındım aynı.ben ara öğünsüz veremiyorum sanırım ara öğün yapmadım ee yoğurtta yemedim su da az içtim bunlar etkiledi sanırım şuan zaten hiç motivem yok hayırlısı bakalım.
yanlışlık yok kuzum eczanedede tartındım aynı.ben ara öğünsüz veremiyorum sanırım ara öğün yapmadım ee yoğurtta yemedim su da az içtim bunlar etkiledi sanırım şuan zaten hiç motivem yok hayırlısı bakalım.
Kuzuuu gelemedim ya eltime çıktım kahvaltıya bakamadm teleAmaan neyse artık,günahlarını aldım kalmadı nerdeyse hee :)
Bugün de merve kayıp hadi bakalım
Eltime kahvaltıya çıktım kuzum ondan geciktimYaa evet nerde ki acabaa
Ben bugün orucum kanka sahurumu yazıcam az sonra çok yemiş gibi hissediyorum
Maşallah kuzum benimki 9 buçuk aylık hala emekleme çalışma aşamasında geç yürücek heraldeYürüyor kuzum benim ki 15 aylık olacak şimdi 12 aylıkken yürüdü - 7 aylık felan dı emekledi
aa fotoda cezamı var benim bu sitede 10 yıldır yapmadığım kalmadı ama ceza yemedim en iyisi susim ben
su dan değildir kuzum o kilodur çünkü az yiyorsunuz yani. Bugün hiç motiven yok az yiyip kilo alında 2 gündür deli gibi saldım moralimde yerinde değil bakalım napıcam bugün
Yavruu 5 gün dene bakalım belini ölç bakalım ne kadar fark etcekgünaydın kızlarrrmervoş sassy suyumu yaptım bugün içtim az bişi kaldı bakalım etki etcek mi
çarşamba biraz daha eksilmiş olmak istiyorum kuzum ya hadi inşallah bugün biraz spor yapıyım bariYavruu 5 gün dene bakalım belini ölç bakalım ne kadar fark etcek
Hmmm yani omlet ve ekmek deniycem kanka bu gece dün yediklerimle şuan iyiyim ama bu gece de o değişiklik yapıyım bakıyımAynen kahvaltılık yiyince daha güzel ama ben dün acıkmıştım sahurda kahvaltılık yiyince. Eşim de aynı şekilde acıktı. Ama çok yiyememiştik ki iftardaki tokluktan dolayı
kuzu ne bılım bana yulaf aparatıf gelıyor muz da olsn meyve sut cevızde yıcen ben de hergece yoyordum 3 cevız 1 hurma ben ekmeksız doymayan gıllerdenmde ondandır
bu menude gzl olur bende omlet ıstıyorum. bıde su ıcınce ınsana cok yemıs gıbı gelıyor bende cok su ıcıom dıorum sısdım annem ne yedn kı dıyor 1 tek tostla doymuyorumda ıste alısdırma yapıom
he ya parıltılı bady ve siyah kumaş pantolon giymişO iyi kaynanalar hep bizim sülale de gel gör ki gelin gittiğimiz yerlerde iş yok. yook benimki hep böyleydi hacı şimdi olumlu yönde değişmeye çalışıyo. kesinlikle laf sokacaksın en azından dolmamış oluyorsun
Bebeğim sen ne güzel vermişsin bu hafta öyle kızz maşaallahsen nasıl ban yemeyi becerdin acep bilmediğimiz yerlere ne yorumlar yapıyorsun Allah bilir Öğren bebeğim gün gelir devran dönerde iyi kaynanan değişirse fikrin olur napcağın hakkındaa
İtina ile had bildirilir şu saatten sonra alayına giderDaha ettiklerim var aklıma gelmiyor. ama şuan beni arayamıyor artık ve iyiymişim her yerde öyle diyormuş çivi çiviyi söktü yani anlayacağınız
Bu çok mu şekoş bu az bile kız ben bunlaa saat 12 de başlarım acıktım diye yakınmaya mideniz küçücük kalmış sizinn valla
Hmmm yani omlet ve ekmek deniycem kanka bu gece dün yediklerimle şuan iyiyim ama bu gece de o değişiklik yapıyım bakıyım
Ekmek aslında psikolojik olarak da tok hissettiriyo ben de normalde çok yemiyorum ama ramazanda sahurda yiycem bugünden itibaren
Galiba küçüldüama çok su içtim korkudan asıl o beni şişirdi çok bakalım şuan aç değilim sadece uykum var
aynen ekmek yemessem sankı doymucam alısmıs duzenden dolayı sanırım. ye ramazanda ama bünyen hassas düşmesn sonucda kac saat ac kalıcaksın. pekı nasıl oruc var mı aclık halsızlık bakm
lokurum sağ ol ben de 10 dklık bi kol videosu buldum çok güzel muhtemelen aynı hareketleri yapıyosun, internetten alıveriş yapıyodum 1 kiloluk dambıl ekledim, yarın ya da öbür gün gelir bi de kol lastiğim koptu onu da şey ettim eriteyim şu kollarıCanım ben internetten bulup 4-5 hareket belirledim haftada 4 gün onları yapıyorum başlarda 1 er kiloluk dambıl kullanıyodum şimdi 1,5 - 2 kullanıyorum her hareketi 30 ar tekrar 2 set olarak yapıyorum 30 tekrar 1dk dinlen 30 tekrar daha ...yarım saat falan sürüyo ama baya etkili amaç sıkılaştırmaksa hafif ağırlık kullanıp yavaş ve çok tekrarlı yapmak lazım amaç kas şişirmekse yüksek ağırlık az ve hızlı tekrar yapmak lazım ama biz sıkılaşmak istiyoruz ve arada beklemek hareketleri yavaş yapmak falan çok önemli neticeyi etkiliyor
Kuzum açlık yok valla ama uykum vaarr
lokurum sağ ol ben de 10 dklık bi kol videosu buldum çok güzel muhtemelen aynı hareketleri yapıyosun, internetten alıveriş yapıyodum 1 kiloluk dambıl ekledim, yarın ya da öbür gün gelir bi de kol lastiğim koptu onu da şey ettim eriteyim şu kolları
Aynen kuzum gözlerim gidiyo vallayukarda da yazmıssn gormedm kuzu ya oruc ısteınsanı halsız bırakıyor aynen aclık susama olmuyorda uyku halsızlık fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?