- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.241
Hiç kıyamam balımmm sizi seviyommmBize de kıyamaz hemen paylaşır balım benim
Canım gene aynı şekilde yatmadan önce yiyebilirsinPeki oructa faydali oluyor mu lütfen cvp verin
Canım ben az koyuyorum pul biber bi zararı olmadı çok şükür bana çook faydası oldu bugün dışarı çıktım kırtasiyeci abla kız yine çocuk doğurup incecik olmuşsun dedi çok sevindimCanim benim teşekkür ederim cok düşüncelisinben bebise bi zarari olur diye cesaret edip yapamiyorum. Sen yaptiginda özellikle pul biberin bebise bir etkisi olmuyor mu?
valla aslında direk de içebilirim de olmaz vücuda eziyet diye önce su hurma bi çorba sonra sigara ondan sonra zaten aslında hakikaten yenmiyo, ama cıkınca da işte sağlıklı bişeyler olmuş oluyo evde sahurda omet yapıcam ama
İyi geceler kızlar giremedim bugün yoğundu,
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Öğlen
1 kepçe ezogelin ,3 tane fırında kabaklı sandal sefası( kabağı n içine kıyma üzerine kaşar ypip fırına vermişler)
1 bardak ayran
Akşam 5 te
3 bardak ayran
Az önce usenmedim 3 mil lesile patlattım
Yarına Allah kerim
gunaydınnn tatlımGood morninggg
Dün ne yedim ben :
Kahvaltı : - 1 küçük kutu peynir, 2 zeytin, 1 salatalık, 1 çk tereyağ, 2 dilim tb ekmeği
Ara : Mutluluk hormonu salgılayıcı kalorili gıda taksiyesi 80 gr felan
Öğlen : 200 gr konserve barbunya, 4 yk yoğurtlu garnitür, 1 dl tb ekmeği
Ara : küçük kase yulaflı yoğurt
Akşam: 1 porsiyona az kala kuru fasulye, 2 yk prinç pilavı ( annem yaptığı için tutamadım kendimi), Küçük porsiyon : yağsız marul slaatası, yarım dilim beyaz ekmek
Yarım kase dondurmaa
vee asıl bombaa gece eşim geldiğinde uyuyordum 12 de geliyo elinde bana çiğköfte almış gözlerimi açtığımda yanımdaydı gel bak sana ne aldım diyo bi gittim ki orada %25 ni yedim hacılar bu adam benim zayıflamamı sözleriyle desteklese de köstek oluyorBöylelikle dün ne kilo aldım ne de verdim 1900 cal aldım
gunaydınnn tatlım
esınde fenaymıs harbı gece 12 de cıgkofte mı getrırılırmıs
bende ıftarımı gecm senden farksız dıılım
corba
karnıyarık 2 kasık bulgur pılavı
cacık
1 kurabıye
bide güllacabımler bızde annem cosdu ah ah :):)
Yedin mi omletini madamm senin yüzünden sabah haşlama yapacağıma bende omlet yaptım
Masum sen akşam yemeği yemiyormusunn
Good morninggg
Dün ne yedim ben :
Kahvaltı : - 1 küçük kutu peynir, 2 zeytin, 1 salatalık, 1 çk tereyağ, 2 dilim tb ekmeği
Akşam: 1 porsiyona az kala kuru fasulye, 2 yk prinç pilavı ( annem yaptığı için tutamadım kendimi), Küçük porsiyon : yağsız marul slaatası, yarım dilim beyaz ekmek
Yarım kase dondurmaa
vee asıl bombaa gece eşim geldiğinde uyuyordum 12 de geliyo elinde bana çiğköfte almış gözlerimi açtığımda yanımdaydı gel bak sana ne aldım diyo bi gittim ki orada %25 ni yedim hacılar bu adam benim zayıflamamı sözleriyle desteklese de köstek oluyorBöylelikle dün ne kilo aldım ne de verdim 1900 cal aldım
ya sorma kuzum o bunu hep yapıyor sözde destekliyor ama zor güç yarısından çoğunu ona sattım. ayrıca seninki çok çok normal oruçluydun sonuçta aldığın kalori sahurla beraber 1200 geçmemiş bile
günaydınn, kızlar sabah kalkıp br saat yürüdüm şişliklrim iniyor
sonrada iş arkadaşıma gidip kahvaltı yaptım birlikte işe geldik eşim yok bugün
tatile kadar 70 görcem inşş
tatile gidicem çok az kaldı akşamı ayranla geçiriyorum cnm
sabah öğlen yiyorumm
ah bu şler benimkide valla kumru mu dersin, ayvalık tostumu dersin alır alır gelir
günaydınn, kızlar sabah kalkıp br saat yürüdüm şişliklrim iniyor
sonrada iş arkadaşıma gidip kahvaltı yaptım birlikte işe geldik eşim yok bugün
tatile kadar 70 görcem inşş
canım benım cok saol umarım oledır tatlı ısı bozuyor ıste bende. ya tabıkı alır esnde gece olmasa sorun dıılde ıste sen ve benım gıbıler dayanamıyoz kı benmde dun aklmda cıgkofte vardı
Anladım canım mantıklı valla yoğurt ürünleri yağ yakıyor çünküü. bu arada kaç kilosun boyun felan ne
o zaman bugün onu öldür ama az ye başka şeyleri kuzum içinde kalmasınya düşünsene gece yarısı hep yapar bunu. Bu adam beni balık etli seviyor sanırım ama spor yap diyo bi de, ee nasıl işe yaricak böylee
erkekler bole tatlım dıyet yap snra gel sunu yıyelım nısanlımda bana yap dıor dugune az kaldı dısarı cıkıyoz domdurma yıyelm mı dedm sende zaten zafım var sen ye ben yemem o zman bende yemem yaa sabır
Eveeet yaptım ve yedimmm afiyet olsun balımmYedin mi omletini madamm senin yüzünden sabah haşlama yapacağıma bende omlet yaptım
Masum sen akşam yemeği yemiyormusunn
Good morninggg
Dün ne yedim ben :
Yarım kase dondurmaa
gunaydınnn tatlım
esınde fenaymıs harbı gece 12 de cıgkofte mı getrırılırmıs
bende ıftarımı gecm senden farksız dıılım
corba
karnıyarık 2 kasık bulgur pılavı
cacık
1 kurabıye
bide güllacabımler bızde annem cosdu ah ah :):)
al iştee sonra neden cıngar çıktızaten nefsimle mücadele edemiyorum en azından o ortama girmiyorum pizzacı, hamburgerci felan baktı, kendi getiriyor artık
Eveeet yaptım ve yedimmm afiyet olsun balımm
Ovv aslında bütün gün güzelmiş dondurma da çok piiroblem değil, ama geceeehakkaten bu kocalar sevgililer fena yaa ben de yediklerimi yazıcam anlatırım o zaman
Şimdi benimki de geliyooafiyet olsun kşumm sahur nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?