- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.201
Bulurum bitanem benn denemeyi düşünüyorum araştırmacı olarak yeni fikirlere açığım çörekotu zaten her derde deva olduğu için mantıklı geldi kuzum ama çilek yoğurt cevizi denemek lazım :)merve yine sahalarda :) kuzum nerden buluyosun sen bunları ya
Yok çalışmıyorum canım ama yine de yetmiyor tabi ev işi şu bu bir sürü şey %100 onunla olmaıyorum inan ki çokk zor
az önce mutluluk hormonu salgılasın diye malum şeyden yedim ama bugün gene pek mecalim yok snaırım çok boş vaktimde var ondan. ben pek abur cuburcu değilim ayda 2-3 geçmez yediğim ama hamurişi yemek ve tatlı gerçi tatlı da çok yemem o yüzden dikkat edince benim hemen belli oluyor kilonun gittiği.. Teşekkür ederim hatun gördüm yorumunuuevet kesinlikle vermem lazım inşaallah vericem ne kadar sürerse sürsün.
Çook çok zor lokur al ciğerini çıkar aynı acı.memeyi ağzından çekmeye çalışıyorum ağlıyor ama nasıl içli ama geç kalıyorum mecburum çok zorlandık babasından bana gelmeye felan çalışıyor sonra arkadamdan babası yaptırmadan ilk kez kendi yaptı baybayı. onların daha zor. evet haklısın verimli vakit konusunda ama ben işleride yetiştiremiyorum eşim de yardım ediyor ama kız çok yaramaz heryeri devamlı batırıyor halılar 2 ayda bir yıkamada onlar oynarken bu sefer ev öyleyken kafayı yiyorum sonra ona bağırıyorum peşinden üzülüyorum felan bi sürü şey işte.
Canımm metabolizma hızlandırıcı destek arıyorum ondan yapayım diyom bise 3 günde 2 kilo giderse görürsünMerveeTunaa harbı kuzu nerden buluyon bunları bsver dıyetını yap zaten verırsn.
Canım yeni bi siteden keşfettim sizede söylüyorum sonra verirsem neden söylemedin demeyin dye yani sizi düşünüyooomAynen yaa :) sürekli arastirma yapiyor galiba
Kuzuum deneyim sizinle paylaşayım dedim sonra verirsem neden söylemedin demeyinVeriyo zaten maşallah ama çılgın bizim kız
Kıııız bak bak ne demiiş bideaynen verıyor tbıde bzm kız daha hızlı vermenın pesındetabı waffle yerken ole dusunmuyor :) MerveeTunaa
Olsun sonuçta sen de 3- 4 çocuğu olan anne değilsin herşey senn için de çok yeni tabii ki bocalayıp çıldırdığın zamanlar olabilir ama tüm bunlardan geriye sadece geçirdiğiniz güzel anlar kalıcak onları hatırlıycaksınız o yüzden gerisini boşver daha uzuuun yıllar ne ilkler yaşıycaksınız, insan anı yaşarken sinirleniyo üzülüyo ama zaman geçip de tekrar hatırlayınca hepsi gülümseten şeyler oluyo ben de toprak yermişim meselaminerale ksikliği çıkmış annem delirirmiş saksıların dibinde toprak yiyen bi çocuk ama şimdi işte gülüyoruz
Bize de kıyamaz hemen paylaşır balım benimKuzuum deneyim sizinle paylaşayım dedim sonra verirsem neden söylemedin demeyin
Ya işte bende de hem mineral eksikliği hem anemiaynen doğru diyorsun lokurumm geçecek ya hepsi işte duygusallık arada bi alıyor beni hepsi geçecek inanıyorum. Bu arada bende beton yemek isterdim hep böyle kaldırımları felan isterim anemi çıktı bende de
Ya işte bende de hem mineral eksikliği hem anemiparazit de olurduuu okadar toprak kemirirsem nolur
Peki oructa faydali oluyor mu lütfen cvp verinSağol canımm .. kızlar herkes kiloo verebilir yeter ki kendinize inanın guvenin ve asla pes etmeyin . Kısa suredir diyete başlamış bulunmaktayım ama yaklaşık 2 aydır araştırmalar yapıyorum ulaştığım sonuç inanılmaz... bir haftada 3 kilo vermeme rağmen acayip bir incelmeyle karşı karşıyayım gece yatmadan once yoğurt limon ve pul biber uçlusu benim vazgeçilmezim oldu
Sağol canımm .. kızlar herkes kiloo verebilir yeter ki kendinize inanın guvenin ve asla pes etmeyin . Kısa suredir diyete başlamış bulunmaktayım ama yaklaşık 2 aydır araştırmalar yapıyorum ulaştığım sonuç inanılmaz... bir haftada 3 kilo vermeme rağmen acayip bir incelmeyle karşı karşıyayım gece yatmadan once yoğurt limon ve pul biber uçlusu benim vazgeçilmezim oldu
Valla yaa bak ben havale geçirmişim kaç hafta uyumuşum annem bi sabah gelmiş yatağımda yokum daha on aylıkken oluyo bunlar sen kalk yataktan in git saksıların dibine toprak yemeye annem gelip de yatakta görmeyince çılgına dönmüş ona söylemeden hastaneye falan gittiler diye bi bakmış salonda saksıların dibindeyimBenimde midem de helikobakter plori var bende parazitimle yaşıyorum mutluyuz yıllardırbizim çocukluğumuz bile anormalmiş demekki insan hiç değişmiyorr nasıl geldiyse öylee gidiyo
Canım yeni bi siteden keşfettim sizede söylüyorum sonra verirsem neden söylemedin demeyin dye yani sizi düşünüyooom
Kıııız bak bak ne demiiş bideaaa aşkolsun kuzum ama o ödüldü
Valla yaa bak ben havale geçirmişim kaç hafta uyumuşum annem bi sabah gelmiş yatağımda yokum daha on aylıkken oluyo bunlar sen kalk yataktan in git saksıların dibine toprak yemeye annem gelip de yatakta görmeyince çılgına dönmüş ona söylemeden hastaneye falan gittiler diye bi bakmış salonda saksıların dibindeyim
Valla yaa bak ben havale geçirmişim kaç hafta uyumuşum annem bi sabah gelmiş yatağımda yokum daha on aylıkken oluyo bunlar sen kalk yataktan in git saksıların dibine toprak yemeye annem gelip de yatakta görmeyince çılgına dönmüş ona söylemeden hastaneye falan gittiler diye bi bakmış salonda saksıların dibindeyim
ilerde kücük toprak canavarı gelebılır o zmanValla yaa bak ben havale geçirmişim kaç hafta uyumuşum annem bi sabah gelmiş yatağımda yokum daha on aylıkken oluyo bunlar sen kalk yataktan in git saksıların dibine toprak yemeye annem gelip de yatakta görmeyince çılgına dönmüş ona söylemeden hastaneye falan gittiler diye bi bakmış salonda saksıların dibindeyim
tee Allah ım kadın sevinsin mi üzülsün mü sen de bayağı bayağı öğünü toprakla geçiştriyormuşsun yahuu yok benim o kadar olmadı peki şimdi aran nasıl topraklarlaaa
ilerde kücük toprak canavarı gelebılır o zman
Şuan artık haşır neşir değilim sonra uzuuun yıllar demir hapları falan kullanınca tamamladım heralde eksikleriama hep der toprak yediğine bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi diye çünkü yatakta görmeyince tabii neler geldi kimbilir aklına 10 aylık bebek nereye gidicek
illa ki yaşattığımızı çekeriz
ayy kadının aklı kopmuştur saksı dibinde toprak yiyen bebek değişik yaniŞuan artık haşır neşir değilim sonra uzuuun yıllar demir hapları falan kullanınca tamamladım heralde eksikleriama hep der toprak yediğine bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi diye çünkü yatakta görmeyince tabii neler geldi kimbilir aklına 10 aylık bebek nereye gidicek
illa ki yaşattığımızı çekeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?