Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

merve yine sahalarda :) kuzum nerden buluyosun sen bunları ya
Bulurum bitanem benn denemeyi düşünüyorum araştırmacı olarak yeni fikirlere açığım çörekotu zaten her derde deva olduğu için mantıklı geldi kuzum ama çilek yoğurt cevizi denemek lazım :)

Olsun sonuçta sen de 3- 4 çocuğu olan anne değilsin herşey senn için de çok yeni tabii ki bocalayıp çıldırdığın zamanlar olabilir ama tüm bunlardan geriye sadece geçirdiğiniz güzel anlar kalıcak onları hatırlıycaksınız o yüzden gerisini boşver daha uzuuun yıllar ne ilkler yaşıycaksınız, insan anı yaşarken sinirleniyo üzülüyo ama zaman geçip de tekrar hatırlayınca hepsi gülümseten şeyler oluyo ben de toprak yermişim mesela minerale ksikliği çıkmış annem delirirmiş saksıların dibinde toprak yiyen bi çocuk ama şimdi işte gülüyoruz

aynen doğru diyorsun lokurumm geçecek ya hepsi işte duygusallık arada bi alıyor beni hepsi geçecek inanıyorum. Bu arada bende beton yemek isterdim hep böyle kaldırımları felan isterim anemi çıktı bende de

aynen doğru diyorsun lokurumm geçecek ya hepsi işte duygusallık arada bi alıyor beni hepsi geçecek inanıyorum. Bu arada bende beton yemek isterdim hep böyle kaldırımları felan isterim anemi çıktı bende de
Ya işte bende de hem mineral eksikliği hem anemi parazit de olurduuu okadar toprak kemirirsem nolur

Ya işte bende de hem mineral eksikliği hem anemi parazit de olurduuu okadar toprak kemirirsem nolur

Benimde midem de helikobakter plori var bende parazitimle yaşıyorum mutluyuz yıllardır bizim çocukluğumuz bile anormalmiş demekki insan hiç değişmiyorr nasıl geldiyse öylee gidiyo

Peki oructa faydali oluyor mu lütfen cvp verin

Benimde midem de helikobakter plori var bende parazitimle yaşıyorum mutluyuz yıllardır bizim çocukluğumuz bile anormalmiş demekki insan hiç değişmiyorr nasıl geldiyse öylee gidiyo
Valla yaa bak ben havale geçirmişim kaç hafta uyumuşum annem bi sabah gelmiş yatağımda yokum daha on aylıkken oluyo bunlar sen kalk yataktan in git saksıların dibine toprak yemeye annem gelip de yatakta görmeyince çılgına dönmüş ona söylemeden hastaneye falan gittiler diye bi bakmış salonda saksıların dibindeyim

Canım yeni bi siteden keşfettim sizede söylüyorum sonra verirsem neden söylemedin demeyin dye yani sizi düşünüyooom

Canim benim teşekkür ederim cok düşüncelisin ben bebise bi zarari olur diye cesaret edip yapamiyorum. Sen yaptiginda özellikle pul biberin bebise bir etkisi olmuyor mu?

tee Allah ım kadın sevinsin mi üzülsün mü sen de bayağı bayağı öğünü toprakla geçiştriyormuşsun yahuu yok benim o kadar olmadı peki şimdi aran nasıl topraklarlaaa

ilerde kücük toprak canavarı gelebılır o zman

tee Allah ım kadın sevinsin mi üzülsün mü sen de bayağı bayağı öğünü toprakla geçiştriyormuşsun yahuu yok benim o kadar olmadı peki şimdi aran nasıl topraklarlaaa

Şuan artık haşır neşir değilim sonra uzuuun yıllar demir hapları falan kullanınca tamamladım heralde eksikleri ama hep der toprak yediğine bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi diye çünkü yatakta görmeyince tabii neler geldi kimbilir aklına 10 aylık bebek nereye gidicek

ilerde kücük toprak canavarı gelebılır o zman

illa ki yaşattığımızı çekeriz

bebekler cok fena ya bzmde du yıgenım geldı 11 aylık yerınde durmuyor yere yorgan serdık usumesn dırek sehpann altında oyun oynuyor ya fena bısey lokurum bak bana aksam sporu cıkdı dun aksam da yarm saat ayagmda salladm kac kalorı yakmısımdır :)

ayy kadının aklı kopmuştur saksı dibinde toprak yiyen bebek değişik yani kesinlikle çekicez bence de o zman kızımı düşünemiyorumm benimki de tamamlandı sanırım artık betonları ditmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…