- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.221
Hee sen böyle kaytar devam etbebekler cok fena ya bzmde du yıgenım geldı 11 aylık yerınde durmuyor yere yorgan serdık usumesn dırek sehpann altında oyun oynuyor ya fena bısey lokurum bak bana aksam sporu cıkdı dun aksam da yarm saat ayagmda salladmkac kalorı yakmısımdır :)
Tamamlanmıştır balımayy kadının aklı kopmuştur saksı dibinde toprak yiyen bebek değişik yanikesinlikle çekicez bence de o zman kızımı düşünemiyorumm benimki de tamamlandı sanırım artık betonları ditmiyorum
Tamamlanmıştır balımsenin kızının kendi çocuğundan fena çeker di mi yandı valla çünkü yaramaz diyosun ya da anneanne /babaanne olarak torunla sen ilgileneceğinden yine sen çekiceksin bence bugünlerdne enerjini bitirme bacım sen
Hee sen böyle kaytar devam etayakta bebik sallamakla olur mu kuzum hani squatini yaptın mı ben şimdi tuvalete gidip yapıcam
Bazen olur öyleeeee sen de insansın hergün neşeli enerjik olamayabilirsin hah yoğurt kürünü yap kuzum sen akşam da hafif yee en azından ordan moralin yüksek olur ah ben de neler yese valla iyi ki dün yemekleri yapmışım yoksa eve gidince çok saçmalayabilirdim iftrada şimdi direk tavuklu nohutlu yayla çorbası içicem o zaten bi durdurur beni sonra bi sigara oooffff sonra da biraz bezelye ve köfteli patates yoğurtEnerjim 0 altında - lerde şekoşum gittim 2 paket monte carlo aldım düşün arada içen ben bayağı bir yorgun hissediyorum kendimi neyse içimde yoğurt kürümü yapim bari
Bazen olur öyleeeee sen de insansın hergün neşeli enerjik olamayabilirsin hah yoğurt kürünü yap kuzum sen akşam da hafif yee en azından ordan moralin yüksek olur ah ben de neler yese valla iyi ki dün yemekleri yapmışım yoksa eve gidince çok saçmalayabilirdim iftrada şimdi direk tavuklu nohutlu yayla çorbası içicem o zaten bi durdurur beni sonra bi sigara oooffff sonra da biraz bezelye ve köfteli patates yoğurt
bende smdı gıdıp yapıcam kuzudu kalkıyorum bak 2 kat yukarı cıkıyorum bunuda es gecmeyelım
Bazen olur öyleeeee sen de insansın hergün neşeli enerjik olamayabilirsin hah yoğurt kürünü yap kuzum sen akşam da hafif yee en azından ordan moralin yüksek olur ah ben de neler yese valla iyi ki dün yemekleri yapmışım yoksa eve gidince çok saçmalayabilirdim iftrada şimdi direk tavuklu nohutlu yayla çorbası içicem o zaten bi durdurur beni sonra bi sigara oooffff sonra da biraz bezelye ve köfteli patates yoğurt
lokur ya ben sureklı yemek tarıfı bakıyorum ah ah su aclık neler yaptırıyorbırı bulgurlu tavuk demıs anneme bulgur yaptırdm yarnda tavuk alcam normlade tavuklu pılav ısterdı ama napalım :)
40 squat yaptım bu ara belım agrıyor bıraz da tırstım yalnıs yapmm dıe
Aynen geçer elbet bu ruh halimaraya sigarayı koymuş hatun bence çok mantıklı yemekleri tokken yap gerçekten abartabilirsin böyle çok güzel olmuş amaa..
Valla kuzu ben de allahtan yaptım yemekleri yoksa neler alırdım eve gidene kadar şimdi gittiğimde zaten yarım saat falan kalmış olur anca hazırlarım bulgur da yapmadım valla ama ekmek alıcam ekmeğim yok sahurda bi ekmek yerim bugün
al tabı kuzu benmde ekmek yerne dedm anne bulgur yap cnm ne zmandır ıstıyor dıe makarna var dedı onu zaten yıyemıyorum ama aklmda sahura ne yapılur dıe gecıyor sureklıah ah su pıs bogazlı aslı
benim gözleme yiyesim vaarama bu hafta geçsin pazara falan ödül yaparım onu duruma göre bu gece omlet yapıcam ama
deme benımde aklmda yufka alıp tavada yapmak var gozlemeyı ramazan baslaamdan yemısdm :) ben bıde onu recele bandıra bandıra of of
Lokur bugün oruç tutmuş bellibizim gibi canı herseyi cekiyo suan
Aynen corbayla insan suyla falan tikaniyor ama aksama kdr gel gorki yemek tariflerini ezberledm bi yemek yapma hevesi bile geldi :)
aaa çok mu belli oluyoo aslında herşeyi değil şuan sadece gözleme onun dışında su sigara yeterli be özlemcim valla tıkanıyoruz zaten bi çorbayla
Aynen corbayla insan suyla falan tikaniyor ama aksama kdr gel gorki yemek tariflerini ezberledm bi yemek yapma hevesi bile geldi :)
Yapiomuyum o belli diil ama kuzu hazirci oldum cikdm evlennce yazcam buray su nasil yapilir die kurtulus yok aslidanoo işte evlilik öncesi iyi olmuş alsıcım bahaneyle belki kaptırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?