- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.261
Eveeet yaptım ve yedimmm afiyet olsun balımm
Ovv aslında bütün gün güzelmiş dondurma da çok piiroblem değil, ama geceeehakkaten bu kocalar sevgililer fena yaa ben de yediklerimi yazıcam anlatırım o zaman
Şimdi benimki de geliyooafiyet olsun kşumm sahur nerdeee
aynen bz ne zorluklarla duruyoz sız yapmayn bıde dmıah smdı bı pızza yenırdı ama dmı aysun :):)
ben bişey demiyorum dahasahur artık genelım oldu aksam yıyınce cok sahurda tek tost yedm salata zeytn :)
Ben geldiiimmm
Akşam erkek arkadaşım geldi iftara aslınd aherşey gayet yolundaydı taa ki güllaça kadar
1 kase tavuklu nohutlu yayla çorbası(1 kepçe)
1 dilim tb ekmeği 4 zeytin yarım domates
4 kaşık bezelye yemeği
Köfteli patates yemeğinin köftesinden 3 adet
1 bardak ayran
Sonraaa 2 taze kayısı 2 erik yeşil çay normal çay...
Sonraa 1 kare gülleççünkü benimd e erkek arkadaşımm ben severim diye almış gelmiş pide de almıştı da ondna yemedim
Böyle oluncaa sahurda 2 yumurta 1tk tereyağ ile omlet su yeşil çay o kaa
Tişkirler beybisiii sana da afiyet olsun
Lokur ben tost yemiştir diye 1200 geçmemiş dedim gerçekten de öyleymiş
yaa yapılmaz ki şimdi bu ayrıca sen oruç hergün kafana vuruyo anlaşılan bi yemek tarifleri bi yemek hayalleri ben oruç değilim yoldan çıkarcak şimdik beni
ben bişey demiyorum daha
yok yok abanmıycam sööz baştan hemen tavuklu çorbayı içince tıkıyo balım güllaçtan sonra bu şarttıwiuww güllaçmııaz az ama çeşitli bir sofra sonra meyvecikler üstelik saat :10 civarlarındaa sonra da assolist güllaç peki orucuna veriyorum o sahurlaa sahur olmaz hacı akşam abancan iftarda benden demesi
Ben geldiiimmm
Akşam erkek arkadaşım geldi iftara aslınd aherşey gayet yolundaydı taa ki güllaça kadar
1 kase tavuklu nohutlu yayla çorbası(1 kepçe)
1 dilim tb ekmeği 4 zeytin yarım domates
4 kaşık bezelye yemeği
Köfteli patates yemeğinin köftesinden 3 adet
1 bardak ayran
Sonraaa 2 taze kayısı 2 erik yeşil çay normal çay...
Sonraa 1 kare gülleççünkü benimd e erkek arkadaşımm ben severim diye almış gelmiş pide de almıştı da ondna yemedim
Böyle oluncaa sahurda 2 yumurta 1tk tereyağ ile omlet su yeşil çay o kaa
Tişkirler beybisiii sana da afiyet olsun
Lokur ben tost yemiştir diye 1200 geçmemiş dedim gerçekten de öyleymiş
yaa yapılmaz ki şimdi bu ayrıca sen oruç hergün kafana vuruyo anlaşılan bi yemek tarifleri bi yemek hayalleri ben oruç değilim yoldan çıkarcak şimdik beni
ben bişey demiyorum daha
kuzum sanada afıyet olsun menun cok guzel gullac da en hafıf tatlı zaten bende yedm aynıyız bako kdr da ıolsun sen dengelersn bak sahurda ekmegı kesmıssn hemen :)
ama kuzu yumurta kırcakdı annem aksam yıyınce cnm ıstemedı hem ne yıcem kı gece nıe ole dıyorsun :) smdı dıcem annem ekmegn ustune kasar domates bıber fırına ver o cok gzkl oluyor aklmda yufkadan boerekde var onu ödül yapcam snra kız ben ne tarfler bakıyor sen de yeme bana uyma :):) pizzapizza onuda neden cnm ıstıyor abım evden 1 dılım getrmıs bı ısırımlık yedm hala aklmda dıe :):)):
kuzum sanada afıyet olsun menun cok guzel gullac da en hafıf tatlı zaten bende yedm aynıyız bako kdr da ıolsun sen dengelersn bak sahurda ekmegı kesmıssn hemen :)
ama kuzu yumurta kırcakdı annem aksam yıyınce cnm ıstemedı hem ne yıcem kı gece nıe ole dıyorsun :) smdı dıcem annem ekmegn ustune kasar domates bıber fırına ver o cok gzkl oluyor aklmda yufkadan boerekde var onu ödül yapcam snra kız ben ne tarfler bakıyor sen de yeme bana uyma :):) pizzapizza onuda neden cnm ıstıyor abım evden 1 dılım getrmıs bı ısırımlık yedm hala aklmda dıe :):)):
kuzu cok ıyı bence cok haff yemıssn hemde gullac da olsun yanı sütlü zaten aksama kdr da acız yanıDi miii di miiii iftarım güzeldi amaişte bi güllaç bozdu işi aslında omletle 2 dilim ekmek yiycektim yemedim
Sahurda tavuk suyu çorba içine didiklenmiş tavukla / omlet ya da menemen/ tost/ yulaflı sütlü muz ceviz üstüne 1 haşlanmış yumurta( bu beni çok tok tuttu)/ normal kahvaltı/ anca bunlar oluyo bi d eben normal yemek yiyemem sahurda bezelye falan avrdı ama yiemem en fazla çorba gerisi kahvaltı gibi olucak
aysuun benimkini de hesaplasana nooluuurrr
Kız tek öğün dediğin iftarsa zaten sahurda iki yumurta varşekoşum seninkini hesaplamak mümkün değil çorba da tavuk var nohut var meyveler tatlılar felan ortalık çok karışık ama 800 cal felan kesin var tek bu öğün
şekoşum seninkini hesaplamak mümkün değil çorba da tavuk var nohut var meyveler tatlılar felan ortalık çok karışık ama 800 cal felan kesin var tek bu öğün
lokur bole seyler yapmazdı dmı kuzum bızı de azarlayamadı kendıde yedı ya olsn arada kaynadık bak :):)
Yaaa tabi kendiniz yiyin çiğköfteleri pilavları çikilataları(mutluluk hormonu bahane çikolata şahane) güllaçları dondurmaları bak bak bak saymaktan yoruldum
bu masım bu garip bir güllaç yedi diye günah keçisi
bız ole seyler yermıyız hıc yok cok kınadık senı yakısmadı bz de dıyoruz aysun basımızda ah ah nerdeee :) :) :)
Yaaa tabi kendiniz yiyin çiğköfteleri pilavları çikilataları(mutluluk hormonu bahane çikolata şahane) güllaçları dondurmaları bak bak bak saymaktan yoruldum
bu masım bu garip bir güllaç yedi diye günah keçisi
slm kızlar :)
sayfayı açıp sondan bakiiim dedim
şu mesajı okuyunca yanlış topiğe girdim sandım bir an
ne yediniz yavrum siz öyle
nerdeyim ben siz kimsiniz
valla ben bir tek güllaç yedim kalanları aslıyla aysuna sorabilirsin şekerimslm kızlar :)
sayfayı açıp sondan bakiiim dedim
şu mesajı okuyunca yanlış topiğe girdim sandım bir an
ne yediniz yavrum siz öyle
nerdeyim ben siz kimsiniz
bak yaa hepsini bana bıraktıgünaydn hosgeldın canım
dımı ya lokurdan beklenmeyen hareket neler yemıs neler bı duysan :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?