Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben geldiiimmm

Akşam erkek arkadaşım geldi iftara aslınd aherşey gayet yolundaydı taa ki güllaça kadar

1 kase tavuklu nohutlu yayla çorbası(1 kepçe)
1 dilim tb ekmeği 4 zeytin yarım domates
4 kaşık bezelye yemeği
Köfteli patates yemeğinin köftesinden 3 adet
1 bardak ayran

Sonraaa 2 taze kayısı 2 erik yeşil çay normal çay...

Sonraa 1 kare gülleççünkü benimd e erkek arkadaşımm ben severim diye almış gelmiş pide de almıştı da ondna yemedim

Böyle oluncaa sahurda 2 yumurta 1tk tereyağ ile omlet su yeşil çay o kaa

Tişkirler beybisiii sana da afiyet olsun
Lokur ben tost yemiştir diye 1200 geçmemiş dedim gerçekten de öyleymiş

aynen bz ne zorluklarla duruyoz sız yapmayn bıde dmı ah smdı bı pızza yenırdı ama dmı aysun :):)

yaa yapılmaz ki şimdi bu ayrıca sen oruç hergün kafana vuruyo anlaşılan bi yemek tarifleri bi yemek hayalleri ben oruç değilim yoldan çıkarcak şimdik beni

sahur artık genelım oldu aksam yıyınce cok sahurda tek tost yedm salata zeytn :)
ben bişey demiyorum daha

wiuww güllaçmıı az az ama çeşitli bir sofra sonra meyvecikler üstelik saat :10 civarlarındaa sonra da assolist güllaç peki orucuna veriyorum o sahurlaa sahur olmaz hacı akşam abancan iftarda benden demesi

aysuun benimkini de hesaplasana nooluuurrr

wiuww güllaçmıı az az ama çeşitli bir sofra sonra meyvecikler üstelik saat :10 civarlarındaa sonra da assolist güllaç peki orucuna veriyorum o sahurlaa sahur olmaz hacı akşam abancan iftarda benden demesi
yok yok abanmıycam sööz baştan hemen tavuklu çorbayı içince tıkıyo balım güllaçtan sonra bu şarttı artık zaten iftarda az sahurda biraz daha baskın yiycem gerçi iftarım iyiydi gayet sağlıklıydı ama güllaç bozdu işi allahtan yine eve yürüdüm

kuzum sanada afıyet olsun menun cok guzel gullac da en hafıf tatlı zaten bende yedm aynıyız bak o kdr da ıolsun sen dengelersn bak sahurda ekmegı kesmıssn hemen :)

ama kuzu yumurta kırcakdı annem aksam yıyınce cnm ıstemedı hem ne yıcem kı gece nıe ole dıyorsun :) smdı dıcem annem ekmegn ustune kasar domates bıber fırına ver o cok gzkl oluyor aklmda yufkadan boerekde var onu ödül yapcam snra kız ben ne tarfler bakıyor sen de yeme bana uyma :):) pizzapizza onuda neden cnm ıstıyor abım evden 1 dılım getrmıs bı ısırımlık yedm hala aklmda dıe :):)):

Di miii di miiii iftarım güzeldi ama işte bi güllaç bozdu işi aslında omletle 2 dilim ekmek yiycektim yemedim

Sahurda tavuk suyu çorba içine didiklenmiş tavukla / omlet ya da menemen/ tost/ yulaflı sütlü muz ceviz üstüne 1 haşlanmış yumurta( bu beni çok tok tuttu)/ normal kahvaltı/ anca bunlar oluyo bi d eben normal yemek yiyemem sahurda bezelye falan avrdı ama yiemem en fazla çorba gerisi kahvaltı gibi olucak

Di miii di miiii iftarım güzeldi ama işte bi güllaç bozdu işi aslında omletle 2 dilim ekmek yiycektim yemedim
kuzu cok ıyı bence cok haff yemıssn hemde gullac da olsun yanı sütlü zaten aksama kdr da acız yanı

bızde hep kahvaltı olur nadır hane bıgun onceden kofte olur yada tavuk pattes onu koyar annem soguk soguk kahvaltıyla gene yemek olmaz yanı kahvaltılık hep vardır zaten yanna tost yapıoz omlet ıstıyorum snra dıorum bosver ama tok ta tutuyor ya o yuzden aramıyorum.

şekoşum seninkini hesaplamak mümkün değil çorba da tavuk var nohut var meyveler tatlılar felan ortalık çok karışık ama 800 cal felan kesin var tek bu öğün
Kız tek öğün dediğin iftarsa zaten sahurda iki yumurta var 1200 ü geçmemiştir bence yaaa yemekler falan azdı yani niye böyle yapıyosun ki bi güllaç yedim sahurda 2 dilim ekmek olucaktı yemedim süt içmedim

şekoşum seninkini hesaplamak mümkün değil çorba da tavuk var nohut var meyveler tatlılar felan ortalık çok karışık ama 800 cal felan kesin var tek bu öğün

lokur bole seyler yapmazdı dmı kuzum bızı de azarlayamadı kendıde yedı ya olsn arada kaynadık bak :):)

lokur bole seyler yapmazdı dmı kuzum bızı de azarlayamadı kendıde yedı ya olsn arada kaynadık bak :):)

Yaaa tabi kendiniz yiyin çiğköfteleri pilavları çikilataları(mutluluk hormonu bahane çikolata şahane) güllaçları dondurmaları bak bak bak saymaktan yoruldum

bu masım bu garip bir güllaç yedi diye günah keçisi

bız ole seyler yermıyız hıc yok cok kınadık senı yakısmadı bz de dıyoruz aysun basımızda ah ah nerdeee :) :) :)

slm kızlar :)
sayfayı açıp sondan bakiiim dedim
şu mesajı okuyunca yanlış topiğe girdim sandım bir an
ne yediniz yavrum siz öyle
nerdeyim ben siz kimsiniz

günaydn hosgeldın canım

dımı ya lokurdan beklenmeyen hareket neler yemıs neler bı duysan :):)

Şimdi kızlar
valla ben bir tek güllaç yedim kalanları aslıyla aysuna sorabilirsin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…