- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.321
ramazan herkezı tuttu harbı forum sessızledı bzmde ısler durgun. sen napıosun okula gıtmıyosun galıba
kuzu zaten sana güvenıyoruz sen bıgun yedıysen ertesı gun dengelersın. oh muhabbet koyuydu demek bende bırazdan bankaya cıkıp arkdasa uruyımde vakıt öldürüm dıyorum skıldım ya aksam olmuyor :)
tamda kısısını bulmus erkek arkdasın o zman sende etlerı guzel yaparsın kesın. lokurum bu arada erkek arkdasın nereli benım nısamlımda agır tatlı sevmez ama hamburger makarna ver yeter
Benim eşimde et türünü çok sever öyle olunca çocuklar sebzeye alışamıyo bende çeşit çeşit yemek yapamıyorum sınırlı oluyo yaani öteki türlüde herkese ayrı ayrı yemek yapmaktan ömrüm mutfakta geçiyoo bende de var her görüğümü denemek istiyorum yani ramazana özgür bir durum değil normalde de denemek istiyorum ama işte yapıp yemek lazım bende yediricek de kimse yok erkek arkadaşım öyle pasta kek falan çok meraklı değidir ona etli şeyler olsa salata olsa tamam
O millet niye kilo almiyo cok merak ediyorum bi arkadaşım vardı boyu 1.70 falandı 50 kiloydu öğle arası 1 bütün ekmeği yiyebiliyodu ama kilo almiyodu, sırf kilo almak için dr a gitti, listeyi bir gör biz aralarda 2 kayısı 5 badem bilmem ne falan yerken onun aralar 2 dilim börek, gecd yatmadan 2 topkek falan böyle acayip şeylerdikuzum sende aynı annem gıbısın bayılır bıseler yapmaya tatlıyı oda cok yemez benım gıbı onceden tepsı tepsı ısyerıne tasırdım.
ben tatlıyıda hamur ısınıde cok sevıyorum mesela evde olsam kendımı dusunemıyorum sıkıntıdan sureklı bısey yerm ole bogazma ıyı gelıcek seylerı yapmayı suan denemıyorum evlennce artk yandım
aynen sevmesek bole olmazdk mıllet sevıyorum der ama kılo tyok cnku bzm kdr yıyen yok
bulasık harbı sevılcek gıbı dııl bz yapalım yıyelm gerısını toplasnlar dmı
Valla ya kimsecikler yok esra hiç gelmedi bugün nerelerde acabamervenin eşi izinliydi aysun yemekte neler yediii merak içindeyim
işte hergün bi kaç olunca dengelenemiyo aslıcımhaftada 1-2 ile sınırlı tutmak lazım yani ufak tefek bi lokmaları zaten saymam da şimdi dünkü güllaçı bugün dengelemem lazım bi de sebze az yedim ben yaa sebze yersem doymam diye protein ağırlıklı yiyorum hep
et bende çok severim zaten o yüzden iyi oluyo :) arnavut canım arnavut kökenliler ama dedesinin babası gelmiş oradan o zamandan beri istanbul
et çok sever baklava falan da sever ama yani yemek seçmez aslında... ama özellikle sevdiği belli şeyler var makarna hamburger falan yer herşeyi ama et diyince akan sular durur
Evet şekerim ben evdeyim bugün, sabah evrak işleri vardı dışardaydım sonrada eve geldim iyi oldu böyleramazan herkezı tuttu harbı forum sessızledı bzmde ısler durgun. sen napıosun okula gıtmıyosun galıba
kuzu zaten sana güvenıyoruz sen bıgun yedıysen ertesı gun dengelersın. oh muhabbet koyuydu demek bende bırazdan bankaya cıkıp arkdasa uruyımde vakıt öldürüm dıyorum skıldım ya aksam olmuyor :)
tamda kısısını bulmus erkek arkdasın o zman sende etlerı guzel yaparsın kesın. lokurum bu arada erkek arkdasın nereli benım nısamlımda agır tatlı sevmez ama hamburger makarna ver yeter
O millet niye kilo almiyo cok merak ediyorum bi arkadaşım vardı boyu 1.70 falandı 50 kiloydu öğle arası 1 bütün ekmeği yiyebiliyodu ama kilo almiyodu, sırf kilo almak için dr a gitti, listeyi bir gör biz aralarda 2 kayısı 5 badem bilmem ne falan yerken onun aralar 2 dilim börek, gecd yatmadan 2 topkek falan böyle acayip şeylerdi
Hayretle izliyorum böylelerini
Kankalaaaar beni dövün kumpirin %70ini yedm kahvaltı yapmamıştım ama böyle oldu bugnlk
Hee önce yemekleri yiyonuz sonra dayak yemeye buraya geliyonuz olmuyo ki böyle şekerimKankalaaaar beni dövün kumpirin %70ini yedm kahvaltı yapmamıştım ama böyle oldu bugnlk
merve naptın kuzum yaKankalaaaar beni dövün kumpirin %70ini yedm kahvaltı yapmamıştım ama böyle oldu bugnlk
Hee önce yemekleri yiyonuz sonra dayak yemeye buraya geliyonuz olmuyo ki böyle şekerim
Aynen aslıcım çok sinir oluyorum yaatatlım ole ınsanlara nasıl snır oluyorum yıyorm ama almıyorum ymıyorsun kardesm ya yıyorum deme bazılarıne ekmek yaramıyor gercekden bz yesek 100 olmusduk ya bıde doktora gıdıorlar ah ah bz nerelere gıdek :)
kuzu ıyı sardın kumpıre sende noldu senn karısımlar bakım.
Cnm naparskn gitmemek de olmaz ki. :)kızlar davetlere gidip yiyosunuz pişman oluyosunuz ben de diyeti bozmıyım diye davetlere gitmiyorum, bi ortasını bulamadık topik olarak
Aynen aslıcım çok sinir oluyorum yaa
Bu arkadaşım nişanlıydı ozaman, nişanlısı balık etli seviyomuşta şöyle gelinliğin içini doldurması gerekmişte bla bla bla
Allahım yaarebbim yaaaa
Hoşgeldin kuzumGeldim kızlar
Akşam ekmek yiyemedim pek,çorba da yarım kase bile içemedim beğenmedim. İftara davetliydik ya dışarıdaydık açık hava bi restoran tarzı bi yerdi. Salata et karpuz yoğurt filan yedim ama etleri götürdüm diğerlerinden pek yiyemedimbugün yine kilo almış görünüyorum ben ya hahha. Ama dün gündüz de akşam da abarttım yani. Oruçlu değilim bugün de. Pek bişey yiyemedim zaten cnm istemiyorrr. Yarın okula gidicem,stres oldum.
Akşamki yemek öncesi ve sonrası da sinir bozucuydu yinevalla bu insanlar çok tuhaflar
Geldim kızlar
Akşam ekmek yiyemedim pek,çorba da yarım kase bile içemedim beğenmedim. İftara davetliydik ya dışarıdaydık açık hava bi restoran tarzı bi yerdi. Salata et karpuz yoğurt filan yedim ama etleri götürdüm diğerlerinden pek yiyemedimbugün yine kilo almış görünüyorum ben ya hahha. Ama dün gündüz de akşam da abarttım yani. Oruçlu değilim bugün de. Pek bişey yiyemedim zaten cnm istemiyorrr. Yarın okula gidicem,stres oldum.
Akşamki yemek öncesi ve sonrası da sinir bozucuydu yinevalla bu insanlar çok tuhaflar
Benim eşimde et türünü çok sever öyle olunca çocuklar sebzeye alışamıyo bende çeşit çeşit yemek yapamıyorum sınırlı oluyo yaani öteki türlüde herkese ayrı ayrı yemek yapmaktan ömrüm mutfakta geçiyo
Cumartesi sabah çocuklara kahvaltı hazırlamaya bi girdim sonra bulaşıkti yemekti falan derken ikindi olmuş oturma odasına hiç gitmediğimi fark ettim birden
Ama sende şanslısın çoluk çocuğa karışana kadar pasta börek kek falan çok yapmazsın arkadaşın fazla yemiyosa, ama çocuklar hepsine bayılıyo haberin olsun cicim
O millet niye kilo almiyo cok merak ediyorum bi arkadaşım vardı boyu 1.70 falandı 50 kiloydu öğle arası 1 bütün ekmeği yiyebiliyodu ama kilo almiyodu, sırf kilo almak için dr a gitti, listeyi bir gör biz aralarda 2 kayısı 5 badem bilmem ne falan yerken onun aralar 2 dilim börek, gecd yatmadan 2 topkek falan böyle acayip şeylerdi
Hayretle izliyorum böylelerini
aynen esradan ses yok dunde nasıl gecdı acaba onun. aysun harbı esı gelmısdı neler yemısdır smdı o :)
aynen dun bende gullac yedm bugun dengelıcem canım tatlı bısey yemıcem. evet sebzeyle bende doymam sankı et lazm ıcındearnavut dıınce ıcımden arnavut cgerı gecdı bak smdı oruc oruc :):)
yemek secmemesı ne guzel bzmkı cok secıcı ya. et bende kofteden ıbarettır
Aaah ah ozamanlar bekardım ve 58 kiloydum yine çoktu ama şuanki halimden iyiydi kuzum yaaasen dıyeydn bana gel ben senı 1 ayda yaparım uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?