- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.341
Aynen yaa sinir bozucu öğle yemeğine birlikte gidiyoduk acayip yemek ve ekmek yiyodu banamısın demiyodu kanka yaa bide demezmi annemi arayımda ben eve gidene kadar börek falan yapsın doymadım ben diyeNe sinir bir insan tipi di mi benim de var öyle bi arkadaşım ama hakikaten yiyo ve hiiç almıyo gece yatmadan iki tane büyük tost falan yiyip yatıyo kilo almak içinvurur musun öldürür müsün
allaahımm kızım sana da ne desem bir yemek ismi ile tamamlıyosunama ben de çok severim arnavut ciğeri yanınd apatates piyaz
Hoşgeldin kuzum
Nooldu ki yemek öncesi sonrası sinirlerin bozuldu, yine kv sorunsalı mı?
Ya kızlar görümcemin erkek arkadaşı ve ailesi davet etmişti hatırlıyosanız. Eşim işten gelene kadar 6.30 oldu. Ee ben de kızı doyur hazırlan derken saat 7.30 oluyodu evden çıktık. Gideceğimiz yer de bize 1 saat mesafedeymiş sonradan fark ettik. Evden çıkmadan görümcem aradı nerdesiniz diye. Evdeyiz daha kızı doyurcam çıkıcaz dedim. Yok yollar kalabalıkmış erkek arkadaşı filan çıkıyolarmış evden bilmem ne. Sanki ben boş boş yatıyom evde onlar gibi.. Her neyse giderken kv ve görümceyi de alıp öyle geçicektik. Yolda gitmeye çalışıyoruz trafik var bunlar arayıp duruyolar nerdesinz diye. Sonra da demiş bizi Fatih alıcak diye. Eşim de ben de çok kızdık. Onları alıca diye yolumuzu uzattık yani. Dedikleri yere git git yol bitmiyo yuh dedik. Faturayı şirket ödicek diye taa nereye çağırmışlar bizi. Biz gittik ama benim surat asık. Sadece eşimle ben olsak neyse de bebek var yani yollarda yazık günah. Yemekten sonra dediler gidelim başka yerde kahve içelim tatlı yiyelim. Ben eşime gizlice dedim gitmeyelim ya eve gidelim diye. Bunlar ısrar ettiler filan biz de kızı öne attık uykusu geldi durmaz diye. Tam arabaya bincez kv kızı almaya çalışıyodu bebek arabasından ama biraz zor alınıyo bacakları filan acır diye dur anne ben alırım dedim bıraktı sonra.Ayrıldık geldik onlar da gittiler her neyse.aksamkı menun ıyımıs ama yavru ekmeksız
kız ramazanı orucsun gecıyorsun ıyılesmedın mı daha bakım
gene ne oldu kaynana ve gorumcenle bakım
Ya kızlar görümcemin erkek arkadaşı ve ailesi davet etmişti hatırlıyosanız. Eşim işten gelene kadar 6.30 oldu. Ee ben de kızı doyur hazırlan derken saat 7.30 oluyodu evden çıktık. Gideceğimiz yer de bize 1 saat mesafedeymiş sonradan fark ettik. Evden çıkmadan görümcem aradı nerdesiniz diye. Evdeyiz daha kızı doyurcam çıkıcaz dedim. Yok yollar kalabalıkmış erkek arkadaşı filan çıkıyolarmış evden bilmem ne. Sanki ben boş boş yatıyom evde onlar gibi.. Her neyse giderken kv ve görümceyi de alıp öyle geçicektik. Yolda gitmeye çalışıyoruz trafik var bunlar arayıp duruyolar nerdesinz diye. Sonra da demiş bizi Fatih alıcak diye. Eşim de ben de çok kızdık. Onları alıca diye yolumuzu uzattık yani. Dedikleri yere git git yol bitmiyo yuh dedik. Faturayı şirket ödicek diye taa nereye çağırmışlar bizi. Biz gittik ama benim surat asık. Sadece eşimle ben olsak neyse de bebek var yani yollarda yazık günah. Yemekten sonra dediler gidelim başka yerde kahve içelim tatlı yiyelim. Ben eşime gizlice dedim gitmeyelim ya eve gidelim diye. Bunlar ısrar ettiler filan biz de kızı öne attık uykusu geldi durmaz diye. Tam arabaya bincez kv kızı almaya çalışıyodu bebek arabasından ama biraz zor alınıyo bacakları filan acır diye dur anne ben alırım dedim bıraktı sonra.Ayrıldık geldik onlar da gittiler her neyse.
Bu sabah da kv eşimi aramış. Akşam niye gelmediniz çocuğun babası seninle konuşcakmış. Esra ben ervayı alırken alma diyip bıraktırdı filan demiş. Eşim de söylenmiş buna. O konuşup dururken eşim sinirlen at tlfu parçala. İş yerinden aradı durumu anlattı sonra. İyiki 2 yıllık kasko yaptırmışız biraz ücret ödeyip de tlf alıcak yine ücret vermeden.
Ben yarın okula gidicem ervaya gelip bakıcaktı sözde kv bozuntusu. Şimdi iyi mi oldu yaptığı yani? Kendi annem olmasa nolucaktı yarın aklınız alıyo mu kızlar? Ben bıktım bu kadından artık yani yine bi sebeple beni de suçladı.
oy kuzum çok sinirlenmiş eşin ya telefon parçalamak ne artık dolmuş adam üzüldüm vallaYa kızlar görümcemin erkek arkadaşı ve ailesi davet etmişti hatırlıyosanız. Eşim işten gelene kadar 6.30 oldu. Ee ben de kızı doyur hazırlan derken saat 7.30 oluyodu evden çıktık. Gideceğimiz yer de bize 1 saat mesafedeymiş sonradan fark ettik. Evden çıkmadan görümcem aradı nerdesiniz diye. Evdeyiz daha kızı doyurcam çıkıcaz dedim. Yok yollar kalabalıkmış erkek arkadaşı filan çıkıyolarmış evden bilmem ne. Sanki ben boş boş yatıyom evde onlar gibi.. Her neyse giderken kv ve görümceyi de alıp öyle geçicektik. Yolda gitmeye çalışıyoruz trafik var bunlar arayıp duruyolar nerdesinz diye. Sonra da demiş bizi Fatih alıcak diye. Eşim de ben de çok kızdık. Onları alıca diye yolumuzu uzattık yani. Dedikleri yere git git yol bitmiyo yuh dedik. Faturayı şirket ödicek diye taa nereye çağırmışlar bizi. Biz gittik ama benim surat asık. Sadece eşimle ben olsak neyse de bebek var yani yollarda yazık günah. Yemekten sonra dediler gidelim başka yerde kahve içelim tatlı yiyelim. Ben eşime gizlice dedim gitmeyelim ya eve gidelim diye. Bunlar ısrar ettiler filan biz de kızı öne attık uykusu geldi durmaz diye. Tam arabaya bincez kv kızı almaya çalışıyodu bebek arabasından ama biraz zor alınıyo bacakları filan acır diye dur anne ben alırım dedim bıraktı sonra.Ayrıldık geldik onlar da gittiler her neyse.
Bu sabah da kv eşimi aramış. Akşam niye gelmediniz çocuğun babası seninle konuşcakmış. Esra ben ervayı alırken alma diyip bıraktırdı filan demiş. Eşim de söylenmiş buna. O konuşup dururken eşim sinirlen at tlfu parçala. İş yerinden aradı durumu anlattı sonra. İyiki 2 yıllık kasko yaptırmışız biraz ücret ödeyip de tlf alıcak yine ücret vermeden.
Ben yarın okula gidicem ervaya gelip bakıcaktı sözde kv bozuntusu. Şimdi iyi mi oldu yaptığı yani? Kendi annem olmasa nolucaktı yarın aklınız alıyo mu kızlar? Ben bıktım bu kadından artık yani yine bi sebeple beni de suçladı.
Ya ben hele hiç anlamıyorum. Hafta sonu olsa belki giderdik ama zaten yolumuz uzun,bebek var,ertesi gün iş var. Biraz düşünemiyo mu bu kadar mı akıl yok yani nedir sorun?? Eşim de görüyo işte iyi oluyoEsracım yani hakikaten amacı ne ben anlamadım bu şekilde oğlunu da uzaklaştırıyo kendisinden bak adam ne yapmış sinirinden yani amacı ne ki
Yani eşim öyle kolay sinirlenmez bi de. Artık başka ne dediyse yani. Tlfda anlatamadı tamamını ama çok kızmış belliydioy kuzum çok sinirlenmiş eşin ya telefon parçalamak ne artık dolmuş adam üzüldüm valla
dogru dıyorsun bende yemekde 3 bardan su ıcmısdm mesela tıkamısdı hemen suya ıyı yuklenmek lazm :) aynen senn es durmaz bencede cocuklarda olunca zor ama sen ayarlarsn yemessn kesn sana guvenıyoz bız :)
enammm ne yıcenız smdı barı hafıf yerlere getr onu pıdecı hamburgercı dıılde :)
ama yürüyüşümü de yaptım yani eve gittiğimde iftara 20 dk vardı demek ki yetişiyorum yürürüm ramazanda da hem vakit geçiyo napalım bugün de tebriksiz olsun akşam ve sahurda telafi edicem
sigara demeeeeşaka bi yana aslınd apek de bişey istemiyo canım yaaa uyusam yeter
prinç pilavı dondurma çiğ köfte çikolata litfeeeennntama yedimmm ama telafi de edicem sahuruma zdı bugün de hafif yerim gelinmii
Valla ya kimsecikler yok esra hiç gelmedi bugün nerelerde acabamervenin eşi izinliydi aysun yemekte neler yediii merak içindeyim
işte hergün bi kaç olunca dengelenemiyo aslıcımhaftada 1-2 ile sınırlı tutmak lazım yani ufak tefek bi lokmaları zaten saymam da şimdi dünkü güllaçı bugün dengelemem lazım bi de sebze az yedim ben yaa sebze yersem doymam diye protein ağırlıklı yiyorum hep
et bende çok severim zaten o yüzden iyi oluyo :) arnavut canım arnavut kökenliler ama dedesinin babası gelmiş oradan o zamandan beri istanbul
et çok sever baklava falan da sever ama yani yemek seçmez aslında... ama özellikle sevdiği belli şeyler var makarna hamburger falan yer herşeyi ama et diyince akan sular durur
Oyyy kıyamam takılıyoduk birbirimize kuşum baskı değildi ki seninki birbirimizin iyiliği için söyliyoruz yani neler yedin hadi hadiiiii kızmıycaz söyleeee
tabisi fazlalalığım var şekoşcum herzamanki gib+1 önde olmam lazım
Hiç merak etmesen iyi olur lokurr. Çok pis ahını almışım hatun güllaç yüzünden baskı yaparak daha da bişey demiyorum
Al biri dahaaa
tabisi fazlalalığım var şekoşcum herzamanki gib+1 önde olmam lazım
Hiç merak etmesen iyi olur lokurr. Çok pis ahını almışım hatun güllaç yüzünden baskı yaparak daha da bişey demiyorum
Ya ben hele hiç anlamıyorum. Hafta sonu olsa belki giderdik ama zaten yolumuz uzun,bebek var,ertesi gün iş var. Biraz düşünemiyo mu bu kadar mı akıl yok yani nedir sorun?? Eşim de görüyo işte iyi oluyo
Senin bu kaynana sorun çıkarmayı seviyo anladım ben Allah ıslah etsin akıl fikir versin böylelerineYa kızlar görümcemin erkek arkadaşı ve ailesi davet etmişti hatırlıyosanız. Eşim işten gelene kadar 6.30 oldu. Ee ben de kızı doyur hazırlan derken saat 7.30 oluyodu evden çıktık. Gideceğimiz yer de bize 1 saat mesafedeymiş sonradan fark ettik. Evden çıkmadan görümcem aradı nerdesiniz diye. Evdeyiz daha kızı doyurcam çıkıcaz dedim. Yok yollar kalabalıkmış erkek arkadaşı filan çıkıyolarmış evden bilmem ne. Sanki ben boş boş yatıyom evde onlar gibi.. Her neyse giderken kv ve görümceyi de alıp öyle geçicektik. Yolda gitmeye çalışıyoruz trafik var bunlar arayıp duruyolar nerdesinz diye. Sonra da demiş bizi Fatih alıcak diye. Eşim de ben de çok kızdık. Onları alıca diye yolumuzu uzattık yani. Dedikleri yere git git yol bitmiyo yuh dedik. Faturayı şirket ödicek diye taa nereye çağırmışlar bizi. Biz gittik ama benim surat asık. Sadece eşimle ben olsak neyse de bebek var yani yollarda yazık günah. Yemekten sonra dediler gidelim başka yerde kahve içelim tatlı yiyelim. Ben eşime gizlice dedim gitmeyelim ya eve gidelim diye. Bunlar ısrar ettiler filan biz de kızı öne attık uykusu geldi durmaz diye. Tam arabaya bincez kv kızı almaya çalışıyodu bebek arabasından ama biraz zor alınıyo bacakları filan acır diye dur anne ben alırım dedim bıraktı sonra.Ayrıldık geldik onlar da gittiler her neyse.
Yani devam etsin böyle olan kendisine olur oğluyla iyice arası açılır ama bebike kim bakıcak işte sorun o seninkiler bakamaz mı? yani iş varken bebek varken illa oturun ne demek ki babaıs d akonuşucaksa çocuğun yemek boyu konuşsaymış
Ay suan kendime cok guldum lokur ya bana noldu ya yemek yemek die die ☺☺☺ben de bayılırımbakalım o zamanlara kadar işte arada ona yapıyorum işe getiriyorum falan ama evde mümkün olduğunca yapmıyorum o açıdan şanslıyım evet
Ne sinir bir insan tipi di mi benim de var öyle bi arkadaşım ama hakikaten yiyo ve hiiç almıyo gece yatmadan iki tane büyük tost falan yiyip yatıyo kilo almak içinvurur musun öldürür müsün
allaahımm kızım sana da ne desem bir yemek ismi ile tamamlıyosunama ben de çok severim arnavut ciğeri yanınd apatates piyaz
Olsun kuzu 3 cocuk annesisin ben 73 kiloydum bekar halmle bence iyisin ve eski 58 duseceksn.Aaah ah ozamanlar bekardım ve 58 kiloydum yine çoktu ama şuanki halimden iyiydi kuzum yaaa
La nerdeyse 30 kilo falan almışım hee noolmuş bana böyle bak yazınca yeniden şaşırdım kendime
Evet cnm kayınpeder vefat etmiş 7 sene önce. Olsaydı herşey daha farklı olurdu eminim. Bebeğe bakmak zor geliyo bahane buluyo diyorum artık benSenin bu kaynana sorun çıkarmayı seviyo anladım ben Allah ıslah etsin akıl fikir versin böylelerine
Kayınbaba yok sende anladığım kadarıyla değilmi esracım?
Esracım mutlaka bir çözüm bulunur sıkma sen canını bu dönemi bi atlatın da ama abana da bahane gibi geliyoEvet cnm kayınpeder vefat etmiş 7 sene önce. Olsaydı herşey daha farklı olurdu eminim. Bebeğe bakmak zor geliyo bahane buluyo diyorum artık benyavrumun ne suçu var yaa ben napıcam şimdi. Hadi kendi annemler idare edicek bi şekilde bu seminer zamanı filan ama eylülden itibaren ne olucak kuşum dimi
Oyyy kıyamam takılıyoduk birbirimize kuşum baskı değildi ki seninki birbirimizin iyiliği için söyliyoruz yani neler yedin hadi hadiiiii kızmıycaz söyleeee
Al biri dahaaa
Sende mi önce yiyip sonra dayak yemeye gelenlerdensin yavruuu
tabi tatlı dille gel sonra tepeme bin oruçlusunuz yaa demim akşam derim
evett maaleseff ama akşam akdeniz salatasına talibiz hayırlısı artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?