Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

dogru dıyorsun bende yemekde 3 bardan su ıcmısdm mesela tıkamısdı hemen suya ıyı yuklenmek lazm :) aynen senn es durmaz bencede cocuklarda olunca zor ama sen ayarlarsn yemessn kesn sana guvenıyoz bız :)
Kızlaaaaar Ayaklı yemek sepetim geliyoorrr kocam öğlen yemeğime geliyorr durun ben nerelere kaçimm anamm

enammm ne yıcenız smdı barı hafıf yerlere getr onu pıdecı hamburgercı dıılde :)

valla bizim aşçı göyaa tavuklu çorba yapıyor içine basıyor şehriyeyi kaç kez söyleidm ramazan diye biraz salladılar açıkçası menüleri, tavuk çorbası sadece tavuktan olsaydı çok iyi olacaktı

yarım kepçe çorba yerim az şehriyelli ise, 1 milföy, bir kepçe kısır yeirm yeşilik ayranda var
sabah yumurtalı kahvaltı yaptımm, akşamda sadece ayran içiyorum talafi ederims anırım gün içinde

yüklenmeyin lokuruma tebrik koyamıcam ama lokur
ama yürüyüşümü de yaptım yani eve gittiğimde iftara 20 dk vardı demek ki yetişiyorum yürürüm ramazanda da hem vakit geçiyo napalım bugün de tebriksiz olsun akşam ve sahurda telafi edicem

sigara demeeee şaka bi yana aslınd apek de bişey istemiyo canım yaaa uyusam yeter

prinç pilavı dondurma çiğ köfte çikolata litfeeeennn tama yedimmm ama telafi de edicem sahuruma zdı bugün de hafif yerim gelinmii

kız ben borek dıyorum sen sıgara anlıyorsun ıcme cızzz o :) evet uyku fena bende bu ara uyku duzenı gıttı bıde bzm evde ufak yaramaz olunca :)

kuzu takılıyoz en haff menu senn zaten kıza ılk gunden yuklenmeyın :)

gelın tabıkı daha ne olcak bu kız tam sopalık ya

dogru dıyorsun bende yemekde 3 bardan su ıcmısdm mesela tıkamısdı hemen suya ıyı yuklenmek lazm :) aynen senn es durmaz bencede cocuklarda olunca zor ama sen ayarlarsn yemessn kesn sana guvenıyoz bız :)

yaaa ne etcem bilmem dondurucuda pizza hamuru vardı aslında ama demedim ev halkına,
aaaah aah normal bi günde olsa onları yaparken hafif atıştırır yemekte bişey yemezdim ama ramazanda olmuyo hacııı
aç karnına pizza yap börek yap otur seyret
ben çorbamı alıp balkona falan çıkiiim baari açık havada iyi gider

sigara deme aslıcııııııım
biz ona artıkın kalem böreği diyoruz litfeenn

cok haklısın kuzu ya gercekden zor senın ıste sende tam bugday unundan yapsan ekmek yerıne 1 dılım yersın o kdr da olsn evn ıcınde zordur bende smdı abmler bızde annem bısey yapıyot bende dogal olrak dayanamıyorum dıyorum daha yok yapmak :)
sigara deme aslıcııııııım
biz ona artıkın kalem böreği diyoruz litfeenn
ahahahahaha ıyıydı bu kalem boregı :)

Ayy evet ev kalabalık olunca kafana göre yemek yiyemiyosun maalesef abinler 1-2 ay kalmıcak deeeemi ☺ Yoksa senin durum vahim kuzuu
Iveeet onun adı kalem böreği
Naapim anacım okulda kahvaltıya veriyoz çocuklara, kötü örnek olmasın deyi adını değiştirdik öyle diyoz artık

Ramazanda bızdeler dıye dusunuyoruz abmde zayflamak ıstıyor dedm anne sen yapma ama yapmaz dıe umuyorum
guzel bencede kalem boregı yanı cocuklarn kuckden akıllarına sokmaya gerek yok.

Ramazanda bızdeler dıye dusunuyoruz abmde zayflamak ıstıyor dedm anne sen yapma ama yapmaz dıe umuyorum
guzel bencede kalem boregı yanı cocuklarn kuckden akıllarına sokmaya gerek yok.
Umarım yapmaz
Zayıflayacaksan tüm ev ahalisini katacaksın işin içine Yoksa böyle çok zor oluyo yaa

Umarım yapmaz
Zayıflayacaksan tüm ev ahalisini katacaksın işin içine Yoksa böyle çok zor oluyo yaa

zatn o konuda sanslıyım teyzemde ust katımızda oda dıyetsyene gıdıyor annemde kılolu bırlıkde yapıyoruz dıyetı tek sey annem mesela tatlıya duskun dııldır ben olsa dayanamayanlardanm
Şu mesaj aralarındaki yemek reklamlarıda beni öldürüyo yaaa olmaz ki ama

yemek konusuyoz ya haber mı gıdıyor buna gırme araya gıt gıt gıt :):)

Aman ne biliiim anacım durmadan yemek reklamı
Gidip hepsini yapasım alasım geliyo valla

Güzeeel şanslıymışsın ev ahalisi konusunda
Ben tatlıyı sık sık yaparım evdekiler çok seviyo ama yemem yapmasını seviyom ben
Ama işte kızartma türleri hamur işleri onlarıda yemeyi sevenlerdenim zaten sevmesem bi taraflarımdan belli olurdu herhalde
Mutfakta zaman geçirmeyi yeni değişik şeyler denemeyi seviyorumdaa gel gör ki yaparken çok bulaşık çıkıyo be aslıcım
Bulaşıktan nefret ediyorum

Ooo bu ne sessizlik ikimizden başka kimse kalmamış aslıı herkes uyudumu ki

Kalem böreği iyiymiş

o bende de var her görüğümü denemek istiyorum yani ramazana özgür bir durum değil normalde de denemek istiyorum ama işte yapıp yemek lazım bende yediricek de kimse yok erkek arkadaşım öyle pasta kek falan çok meraklı değidir ona etli şeyler olsa salata olsa tamam

kuzum sende aynı annem gıbısın bayılır bıseler yapmaya tatlıyı oda cok yemez benım gıbı onceden tepsı tepsı ısyerıne tasırdım.
ben tatlıyıda hamur ısınıde cok sevıyorum mesela evde olsam kendımı dusunemıyorum sıkıntıdan sureklı bısey yerm ole bogazma ıyı gelıcek seylerı yapmayı suan denemıyorum evlennce artk yandım
aynen sevmesek bole olmazdk mıllet sevıyorum der ama kılo tyok cnku bzm kdr yıyen yok
bulasık harbı sevılcek gıbı dııl bz yapalım yıyelm gerısını toplasnlar dmı

Ooo bu ne sessizlik ikimizden başka kimse kalmamış aslıı herkes uyudumu ki

ramazan herkezı tuttu harbı forum sessızledı bzmde ısler durgun. sen napıosun okula gıtmıyosun galıba
Ben geldiim öğle arası aşağı indim muhabbete şimdig eldim yerime, gayet iyiyim ama uykum var akşama yemeklerim de hazır zararlı birşey de yok evde herşey kontrol altında

kuzu zaten sana güvenıyoruz sen bıgun yedıysen ertesı gun dengelersın. oh muhabbet koyuydu demek bende bırazdan bankaya cıkıp arkdasa uruyımde vakıt öldürüm dıyorum skıldım ya aksam olmuyor :)

tamda kısısını bulmus erkek arkdasın o zman sende etlerı guzel yaparsın kesın. lokurum bu arada erkek arkdasın nereli benım nısamlımda agır tatlı sevmez ama hamburger makarna ver yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…