- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.361
Allah rahmet eylesin canım oda olmayınca kendine uğraş arıyo herhalde saracak birileri lazım diye delimi neEvet cnm kayınpeder vefat etmiş 7 sene önce. Olsaydı herşey daha farklı olurdu eminim. Bebeğe bakmak zor geliyo bahane buluyo diyorum artık benyavrumun ne suçu var yaa ben napıcam şimdi. Hadi kendi annemler idare edicek bi şekilde bu seminer zamanı filan ama eylülden itibaren ne olucak kuşum dimi
Ayy inşaallah canım yaa nerde o günler 65 e de razıyımda, gram gram gidiyo şekerim böyle giderse bi 10 yılımı falan alacak bu zayıflama hikayesiAy suan kendime cok guldum lokur ya bana noldu ya yemek yemek die die ☺☺☺
Olsun kuzu 3 cocuk annesisin ben 73 kiloydum bekar halmle bence iyisin ve eski 58 duseceksn.
Ya cnm bakıcı düşünüyorum zaten ben ama kredi ödüyoruz bakıcıya da anca 500-600 verebiliriz sanırım. Benim maaşın bir miktarı krediye gidiyo kalanı da bakıcıya veririm ama eşimin maaşı da dengesiz ya yarım yamalak yatırıyolar. İnşallah bi yol buluruz eylüle kadarAllah rahmet eylesin canım oda olmayınca kendine uğraş arıyo herhalde saracak birileri lazım diye delimi ne
bebek onu eve bağlıcak diye falanmı korkuyo acep? Eylüle kadar Allah kerimdir canım elbet bi kapı açacaktır sana, sıkma canını, güvenebileceğin bi komşun akraban yokmu bakabilecek? Ya da okuldaki arkadaşlarına sorsan onların tanıdığı güvenilir bi bakıcı falan denk gelir belkide, bide çocuģa bakmaya kalkarsa Allah korusun evinizin huzuru iyice kaçacak gibi geldi bana tatlım yaa
Artık aklıma o geliyo kuşum benim de.. İnşallah Allahım bi yol gösterir bizeEsracım mutlaka bir çözüm bulunur sıkma sen canını bu dönemi bi atlatın da ama abana da bahane gibi geliyo
Çalıştığın okulun öğrenci kapasitesini bilmiyorum ama branşından dolayı boş günün olmuyo mu yada aralarda boş derslerin varsa müdürle konuşsanda ders programını ona göre ayarlasa en az 1 gününü boşa çıkarsa olmazmı ki, hani diyeceğim bakıcı bulursan okul çıkış saati çok geç değil belkide zaman az olduğundan 500 e falan razi olur mu kiYa cnm bakıcı düşünüyorum zaten ben ama kredi ödüyoruz bakıcıya da anca 500-600 verebiliriz sanırım. Benim maaşın bir miktarı krediye gidiyo kalanı da bakıcıya veririm ama eşimin maaşı da dengesiz ya yarım yamalak yatırıyolar. İnşallah bi yol buluruz eylüle kadarkv gezmeye bayılır, korkuyo da olabilir bilmiyorum iyice nefret ettirdi artık kendinden ya erva olmasa yüzüne bakmıcam nerdeyse o derece ama işte kıza bakar diye katlanıyorum ben şahsen
asl1can kııııızz sen 73 den mi düştünnn ohaa yeni farkettimm bebeğim kuzums en gel bakim nasıl verdinn hep böylemiydinn
çook merak ettiiimmmm
Dışardan böyleyse evin içine girince nasıl olacak kimbilir, eğer derdi gerçekten toruna bakmamaksa yakında hastalık falanda bulur bu kadın kendine heeYa cnm bakıcı düşünüyorum zaten ben ama kredi ödüyoruz bakıcıya da anca 500-600 verebiliriz sanırım. Benim maaşın bir miktarı krediye gidiyo kalanı da bakıcıya veririm ama eşimin maaşı da dengesiz ya yarım yamalak yatırıyolar. İnşallah bi yol buluruz eylüle kadarkv gezmeye bayılır, korkuyo da olabilir bilmiyorum iyice nefret ettirdi artık kendinden ya erva olmasa yüzüne bakmıcam nerdeyse o derece ama işte kıza bakar diye katlanıyorum ben şahsen
Şuan hiç bilmiyorum kuzum ya ben öğlenci olucam. İngilizce öğretmenleri azdı,ücretliler vardı bu sene. Okul mevcudumuz da fazla malesef. Bakalım bi yolunu bulmaya çalışıcam ama inşallah bakıcıya kalmayızÇalıştığın okulun öğrenci kapasitesini bilmiyorum ama branşından dolayı boş günün olmuyo mu yada aralarda boş derslerin varsa müdürle konuşsanda ders programını ona göre ayarlasa en az 1 gününü boşa çıkarsa olmazmı ki, hani diyeceğim bakıcı bulursan okul çıkış saati çok geç değil belkide zaman az olduğundan 500 e falan razi olur mu ki
olursun yavru bı anda acılır o verme ısı hıc merk etme. bazen duruyor kılo vermen bı basladımı gerısı kolay benceAyy inşaallah canım yaa nerde o günler 65 e de razıyımda, gram gram gidiyo şekerim böyle giderse bi 10 yılımı falan alacak bu zayıflama hikayesi
Tansiyon hastası zaten kendisi,panik atak da mı vardı nedir bilmiyorum elleri titriyo yani bi iş yaparken. Sinirlenince ağzına geleni söylüyo arkasını düşünmeden :/Dışardan böyleyse evin içine girince nasıl olacak kimbilir, eğer derdi gerçekten toruna bakmamaksa yakında hastalık falanda bulur bu kadın kendine hee
Aslıcım valla ben şüpheliyim artık. En başından beri bakmaz bi bahane bulup diyorum ama hayırlısı bakalım. Son anda bizi bırakmasın da ortadakuzum ben dıyetsyenle verdım yavru ah nerde tek basına becermebenım bole cok alıp vermıslıgım oldugundan :):)
bu arada menuyu cabuk alalım aksam kaynar yaz hele ne yedn.
E esrAhsm tatlım ya kıyamam uzulme bakar ya ole dusunme ama zormus kaynanan harbı hem esınle sn dakka mı konuscagı tutmus ya adamı snır edıyorlar.
Söylimm o zamann
2 çöp şiş tavuk şiş
5-6 tane pattis kızartma
1 kepekli ekmek
yağsız marul havuç salata (4 çatal kadar )
Dereotlu börülce ( 4 çatal kadar )
Bunların hepsi bir tabakta idii herşey günlük gülistanlıktı yanii
eşimde tatlı söylemişti yemek istemedi 'kıbrıs tatlısı'üstü krema sanırım tarçınlı kek gibi onun 3/1 ni yedi hop canı istemedi dahaa ee o kadar para verdik geri mi dönsün sonra olanlar oldu avuç içimden biraz daha küçük parça yedim 200 cal onla aldım sadece vee şuan 1.133 cal deyim 300 cal daha hakkım olabilir ancaa akşam yürücem inşaallah
Aslıcım valla ben şüpheliyim artık. En başından beri bakmaz bi bahane bulup diyorum ama hayırlısı bakalım. Son anda bizi bırakmasın da ortada
kız yetmedı mı pastaKızlar diyet kek ya da kurabiye tarifi biliyor musunuz
kızzz o tatlıyı dun kuzenm sureklı dıordu bende bakdm tarıflerden defterıme kaydettmnasıl guzel mı tadı barı :):) dıger yemeklerın guzelmıs börülce yemedm pek bılemıyorum cokda bısey yok bence menunde afıyet olsun.
kız yetmedı mı pasta
serbetlı dmı ben bakdım tarıfıne asagıdakı kekı galete unundan yapılıo ustune muhalebı dıye gormusdum bıde serbetı var dogru.Çok Güzel bende tarifine bakıcam şimdiYok kuzum fazla oldu ya ha midemde şişlik olmadı ama normalde şerbetli tatlıyı sevmem pek inadına tutamıyorumkendimi
heheh delüüüüya yarın yapıcam hamile gibi 1 haftadır kurabiye aşeriyorum ya tatlandırıcısız tarif yok pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?