Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ben tatlı severm aysun bana T ıle baslasın yeter hıc ayırt etmem :):):)
Kız yapma bebeğim hazır cillop gibi kız olmuşkene sakın düştüğüm hataya düşmee düşünsene senin gibi evlendim şuan 69 um yani ki 74tümm

ama kuzu bı kez tatıl olcak hemıde balayı yanı yemıcem de ne edıcem acık bufe sende dedn smdı bıse ama kılo almadan gelıcem dıs cekım geldıkden snra yoksa gelınlıge sıgmayabılırım :)

İnan ki atlanmaması gerekn bişeymiş bence hemen yapmalısın lokur hatta 3 müz buluşursak o zaman yap bize de getir

Güllactan tam olarak yendiğinde 100 cal fazlaa hacı

bir porsiyon fıstıklı burma 650 kaloriymiş bi küçük adedi ise 210 kalori afiyet olsun kuzum

aa kim sevvmiyordu kii biri sevmiyordu benim gibi hamurcuyum ben bu arada neden çekim sonra oluyor bebeğim bence bu halini fotolattır o imzadan sonra herşey yeni hayatına ait olacak sen sen olmayacaksın artık

Ben bugün tatlı yemiycem niye biliyo musnuz çünkü dün yedim ve yine canım istiyo bugün de gidip yesem mesela yarın da canım ister bunun sonu yok boşverin kızlar ve böyle bir kısır döngü haftalar boşa gider çok canımız isterse 1-2 kk kadar yiyelim atlatalım

bir porsiyon fıstıklı burma 650 kaloriymiş bi küçük adedi ise 210 kalori afiyet olsun kuzum

bende bakdım kuzum ah ah ben yemıyım barı ne edım o kdr dıyet bosa gıtmesın of of
aa kim sevvmiyordu kii biri sevmiyordu benim gibi hamurcuyum ben bu arada neden çekim sonra oluyor bebeğim bence bu halini fotolattır o imzadan sonra herşey yeni hayatına ait olacak sen sen olmayacaksın artık

@can_iso sevmıyor canım ben tatlı hamur ısı hepsını yerm
kuzum ılk gunde fotografcı gelcek snra evden snra o gıtcek ben dıs cekımı salık bı sacla rahat rahat cekınmek ıstedm dogal olsun dıe :)

kuzu smdı acız dıe heerseyı canımız cekıyor ama yemekden snra o kdr da tatlı dmıyoruz asılda ıste pıs bogazlık bendekı :)

Lokurum ah iyi niyetli şekoşum benmm 3 vakte kadar sana elinde tatlıyla biri gelecek kesin

lokur aynen cnm benmde yedikçe yiyesim geliyor
yemezsemde hiç ağzıma vurmak gelmiyor içimden ilacımıda içiyorum ya acaip rahatlattı beni

kızlar kızlaaar kızlaaaarrr ben yarın kahvaltı yerine haşlanmış yumurta ve kurabiye yesem olur muu ?

hah evett evet hatun sendinn gel gör ki bu aralar tatlıcı oldum bende yahu sende kesin vardır diyet kurabiye kek tarifi

yulaf ezmesi, kuru meyvelerden kurabiye yapardım cnm eskiden
tatlandırıcı ile kurabiyeler filan ama artık yapmıyorum, tb unu ve kepek ekleyip yapıyordum birde keklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…