- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.401
tamam bütün tkızlar tatlıcıya bugüünn
o pasta bitmese haktır kuzu o kadar iyi yanii
Ahanda okeye 4.cüyü buldukbi de göya biz asl1can ile şerbetli tatlıları sevmiyorduk konuyu biz açtık gene hee
Kız yapma bebeğim hazır cillop gibi kız olmuşkene sakın düştüğüm hataya düşmee düşünsene senin gibi evlendim şuan 69 um yani ki 74tümm
valla ben de bi yere gitmiyorum ama güllaç bana geliyo napıyım ama bu hafta başka kaçamak yok artık haftalık bir hakkım var haftaya da gözleme yiycem
Ucuz atlatmışsın bence
yeeani yemek kısmı güzel bence kıbrıs tatlısını da hayret ki bilmiyorumhemen bakıcam şimdi nasıl atlamışım hayret ama benim güllacımı döver galiba
Yani ben tam buğday unundan pekmezle ya d aballa yaptım kek kek olunca çok az yağlı da olsa kıvamı tutuyo ama kurabiye tereyağ olmayınca baya bi sert oluyo gevrek olmuyo
bir porsiyon fıstıklı burma 650 kaloriymiş bi küçük adedi ise 210 kalori afiyet olsun kuzumben sevmezdm ole yesıl yesıl ama neymıs o hem hafıf ama kalorılıymıs baksana ya olmadı smdı bune ya geln olcez dıe hıc bıse yemıcez mı tatılde sız gorrusnz butun tabagı tatlı doldurup sze atcam :)
ben tatlı severm aysun bana T ıle baslasın yeter hıc ayırt etmem :):):)
ama kuzu bı kez tatıl olcak hemıde balayı yanı yemıcem de ne edıcem acık bufe sende dedn smdı bıseama kılo almadan gelıcem dıs cekım geldıkden snra yoksa gelınlıge sıgmayabılırım :)
aa kim sevvmiyordu kii biri sevmiyordu benim gibi hamurcuyum ben bu arada neden çekim sonra oluyor bebeğim bence bu halini fotolattır o imzadan sonra herşey yeni hayatına ait olacak sen sen olmayacaksın artık
bir porsiyon fıstıklı burma 650 kaloriymiş bi küçük adedi ise 210 kalori afiyet olsun kuzum
aa kim sevvmiyordu kii biri sevmiyordu benim gibi hamurcuyum ben bu arada neden çekim sonra oluyor bebeğim bence bu halini fotolattır o imzadan sonra herşey yeni hayatına ait olacak sen sen olmayacaksın artık
ben ben benn bende hamurcuyum kardeşşş
Ben bugün tatlı yemiycem niye biliyo musnuz çünkü dün yedim ve yine canım istiyo bugün de gidip yesem mesela yarın da canım ister bunun sonu yok boşverin kızlar ve böyle bir kısır döngü haftalar boşa gider çok canımız isterse 1-2 kk kadar yiyelim atlatalım
Ben bugün tatlı yemiycem niye biliyo musnuz çünkü dün yedim ve yine canım istiyo bugün de gidip yesem mesela yarın da canım ister bunun sonu yok boşverin kızlar ve böyle bir kısır döngü haftalar boşa gider çok canımız isterse 1-2 kk kadar yiyelim atlatalım
Araları hiç okuma canım benceayyy yetişemiyorum sizeeeeeeeeeee
kuzum tatlı ye de baklava abartı kalorili zararlı kötü lanet bişisoğutma çabaları.. :
Lokurum ah iyi niyetli şekoşum benmm 3 vakte kadar sana elinde tatlıyla biri gelecek kesin
Kuzum ınsan yedkden snra der ne heveslerım vardı benım :):):)
bencede gelıcek gelıcek cıkolata yannda da cıcek :):):)
aynenn en fazla 2 ayaa hee
kızlar kızlaaar kızlaaaarrr ben yarın kahvaltı yerine haşlanmış yumurta ve kurabiye yesem olur muu ?
hah evett evet hatun sendinn gel gör ki bu aralar tatlıcı oldum bende yahu sende kesin vardır diyet kurabiye kek tarifi
kızlar kızlaaar kızlaaaarrr ben yarın kahvaltı yerine haşlanmış yumurta ve kurabiye yesem olur muu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?