- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.421
Deemeee deme öyleeee burda kendiizi telkin etmeye çalışıyoruzLokurum ah iyi niyetli şekoşum benmm 3 vakte kadar sana elinde tatlıyla biri gelecek kesin
Bendim o beeen sevmem ammaaa o kadar çok tatlı dediniz ki oruç kafama vurdu herhal tatlı yiyesim geldiydi birden☺aa kim sevvmiyordu kii biri sevmiyordu benim gibi hamurcuyum ben bu arada neden çekim sonra oluyor bebeğim bence bu halini fotolattır o imzadan sonra herşey yeni hayatına ait olacak sen sen olmayacaksın artık
Hee yaa bugün bi dondurma yiyeyim bensen hala dondurma hakkını kullanmadın mı ben senin yerinde olsam mesela iftarda bi çorba içer sonra dondurma yerim ne zamandır yiyceksin
yulaf ezmesi, kuru meyvelerden kurabiye yapardım cnm eskiden
tatlandırıcı ile kurabiyeler filan ama artık yapmıyorum, tb unu ve kepek ekleyip yapıyordum birde keklerimi
sadece kurabiye yeeeee ne alaka haşlanmış yumurta süt ve kubiş yeee
Sarı üzüm çok güzel oluyo canım şeker yerine denemeni tavsiye ederimmaslında mantıklı normal kek yapıyomuş gibi yapıp şeker koymadan meyvelerle halledilebilinir
Sarı üzüm çok güzel oluyo canım şeker yerine denemeni tavsiye ederimm
Bak şimdide üzümlü tarçınlı kek canım istedi
bızım evde kek var :)Bak şimdide üzümlü tarçınlı kek canım istedi
Kuzuuum daha başlamadm ama kumpirden sonra yaklaşık 4 saat yürüdüm durdurak bilmeden 11 den beri 1 saat bile oturmamışımdır eritmişimdir herhalldetatlım ole ınsanlara nasıl snır oluyorum yıyorm ama almıyorum ymıyorsun kardesm ya yıyorum deme bazılarıne ekmek yaramıyor gercekden bz yesek 100 olmusduk ya bıde doktora gıdıorlar ah ah bz nerelere gıdek :)
kuzu ıyı sardın kumpıre sende noldu senn karısımlar bakım.
Kuzu ama 4 saattir yürüyom daha yeni eve grdm 11 den beri dışarlarda yürüyom çok yoruldum bittim resmenHee önce yemekleri yiyonuz sonra dayak yemeye buraya geliyonuz olmuyo ki böyle şekerim
aslında mantıklı normal kek yapıyomuş gibi yapıp şeker koymadan meyvelerle halledilebilinir
Lokurum bugünkü kumpirin üstüne tam 4 saat yürüdüm bugün toplam 5 buçuk saat yürüdüm tebrik koy bana :)Canım normal kek yapıyomuş gibi yap aynen tam buğday unu kullan yağ 1 çay bardağıyokve şeker yerine pekmez koy tadına bakarak karar ver zaten yağı az olursa epey kaloriden yırtmış olursun
ovv tebriklerin en büyüğü sana mervemLokurum bugünkü kumpirin üstüne tam 4 saat yürüdüm bugün toplam 5 buçuk saat yürüdüm tebrik koy bana :)
Kuzuuum daha başlamadm ama kumpirden sonra yaklaşık 4 saat yürüdüm durdurak bilmeden 11 den beri 1 saat bile oturmamışımdır eritmişimdir herhallde
Bak lokurumdan tebrik aldımm mis oldu işte gezdim alışveriş yaptım hem nasıl rahatladım o ladar saat hiç durmadım bir pişman oldum yediğime dedim eritmeliyim eşimide taktım peşime oda helak olduovv tebriklerin en büyüğü sana mervem
neler yaptın böyle bunca saat
çok fena yağıyor lokurBen altı buçuk gibi çıakrım ama fena bi yağmur başladı bakalım nasıl gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?