Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aa kim sevvmiyordu kii biri sevmiyordu benim gibi hamurcuyum ben bu arada neden çekim sonra oluyor bebeğim bence bu halini fotolattır o imzadan sonra herşey yeni hayatına ait olacak sen sen olmayacaksın artık
Bendim o beeen sevmem ammaaa o kadar çok tatlı dediniz ki oruç kafama vurdu herhal tatlı yiyesim geldiydi birden☺

sen hala dondurma hakkını kullanmadın mı ben senin yerinde olsam mesela iftarda bi çorba içer sonra dondurma yerim ne zamandır yiyceksin
Hee yaa bugün bi dondurma yiyeyim ben
Hep yicem diyorum yiyemedim bi türlü

yulaf ezmesi, kuru meyvelerden kurabiye yapardım cnm eskiden
tatlandırıcı ile kurabiyeler filan ama artık yapmıyorum, tb unu ve kepek ekleyip yapıyordum birde keklerimi

aslında mantıklı normal kek yapıyomuş gibi yapıp şeker koymadan meyvelerle halledilebilinir

Kuzuuum daha başlamadm ama kumpirden sonra yaklaşık 4 saat yürüdüm durdurak bilmeden 11 den beri 1 saat bile oturmamışımdır eritmişimdir herhallde

aslında mantıklı normal kek yapıyomuş gibi yapıp şeker koymadan meyvelerle halledilebilinir

Canım normal kek yapıyomuş gibi yap aynen tam buğday unu kullan yağ 1 çay bardağıyokve şeker yerine pekmez koy tadına bakarak karar ver zaten yağı az olursa epey kaloriden yırtmış olursun

Canım normal kek yapıyomuş gibi yap aynen tam buğday unu kullan yağ 1 çay bardağıyokve şeker yerine pekmez koy tadına bakarak karar ver zaten yağı az olursa epey kaloriden yırtmış olursun
Lokurum bugünkü kumpirin üstüne tam 4 saat yürüdüm bugün toplam 5 buçuk saat yürüdüm tebrik koy bana :)

ovv tebriklerin en büyüğü sana mervem

neler yaptın böyle bunca saat
Bak lokurumdan tebrik aldımm mis oldu işte gezdim alışveriş yaptım hem nasıl rahatladım o ladar saat hiç durmadım bir pişman oldum yediğime dedim eritmeliyim eşimide taktım peşime oda helak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…