- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.381
serbetlı dmı ben bakdım tarıfıne asagıdakı kekı galete unundan yapılıo ustune muhalebı dıye gormusdum bıde serbetı var dogru.
hafıf bıseler yaparsn sen yokmu tarıflerde kızlar bılır kesın.
evet evet kuzum kız oruç oruç varya neler konuşuyoruz :)
Benim doğumgünü pastam duruyo daha ya :) yemedim bi daha ondan ama dün cevizli kadayıf yemiştim söylemesi ayıp
Bakıcı hem maddi hem manevi çok zor iş zaten, inşaallah sorun çıkmadan halledersinde bu kv nin tavırlarından sırf gıcıklık olsun diye son anda sizi yarı yolda bırakcakmış gibi bir his oldu içimde ama inşallah tersi çıkarda sende rahat rahat okuluna gidersin tatlım Allah yardımcın olsun eylüle vakit var daha bunları çok düşünüp üzme kendiniŞuan hiç bilmiyorum kuzum ya ben öğlenci olucam. İngilizce öğretmenleri azdı,ücretliler vardı bu sene. Okul mevcudumuz da fazla malesef. Bakalım bi yolunu bulmaya çalışıcam ama inşallah bakıcıya kalmayız
Okadar çok tatlı dediniz ki şöööyle şerbetli kaymaklı yada dondurmalı bi tatlı olsa da yesek modundayımevet evet kuzum kız oruç oruç varya neler konuşuyoruz :)
Ben haala yemek yapmadıııım
Kocişte markete gitmiiiiş korkuyorumm
bakalım nasıl isteklerle gelecek
kızlar davetlere gidip yiyosunuz pişman oluyosunuz ben de diyeti bozmıyım diye davetlere gitmiyorum, bi ortasını bulamadık topik olarak
bir kepçe çorba içtim şehriyeleri bıraktım, bir tane milföy börek, 1 kepçe kısır
merveee akşam ayran iç yada yoğurt yeee
valla millet kaçar tane yedi bilmiyorummm o böreklerden
Söylimm o zamann
2 çöp şiş tavuk şiş
5-6 tane pattis kızartma
1 kepekli ekmek
yağsız marul havuç salata (4 çatal kadar )
Dereotlu börülce ( 4 çatal kadar )
Bunların hepsi bir tabakta idii herşey günlük gülistanlıktı yanii
eşimde tatlı söylemişti yemek istemedi 'kıbrıs tatlısı'üstü krema sanırım tarçınlı kek gibi onun 3/1 ni yedi hop canı istemedi dahaa ee o kadar para verdik geri mi dönsün sonra olanlar oldu avuç içimden biraz daha küçük parça yedim 200 cal onla aldım sadece vee şuan 1.133 cal deyim 300 cal daha hakkım olabilir ancaa akşam yürücem inşaallah
Kızlar diyet kek ya da kurabiye tarifi biliyor musunuz
lokur duymasn vurcak bızıOkadar çok tatlı dediniz ki şöööyle şerbetli kaymaklı yada dondurmalı bi tatlı olsa da yesek modundayım
yapmayın allaşkına yaOkadar çok tatlı dediniz ki şöööyle şerbetli kaymaklı yada dondurmalı bi tatlı olsa da yesek modundayım
Okadar çok tatlı dediniz ki şöööyle şerbetli kaymaklı yada dondurmalı bi tatlı olsa da yesek modundayım
ooo o daha beter fenaaa fıstıklı sarma işte ama daha fena olokur duymasn vurcak bızıbende smdı persembe kaynanama gıtcem baklava alcam sımdı gelde yeme lokur sey alıcam bıde sole yesıl sarma gıbı bı tatlı o baklava gbı kalorılı dııldır dmı :):):):)
yapmayın allaşkına ya
ooo o daha beter fenaaa fıstıklı sarma işte ama daha fena o
lokur duymasn vurcak bızıbende smdı persembe kaynanama gıtcem baklava alcam sımdı gelde yeme lokur sey alıcam bıde sole yesıl sarma gıbı bı tatlı o baklava gbı kalorılı dııldır dmı :):):):)
ayy o varya ya o antep burması sanırım dehşet kalori dehşet attır kendisii
Kıbrıs tatlısı var yaa harika bişey mmmmmolsa da yesek hahha
kuzu zaten ınternette boylu boyuna tarıfler var ne kadar konusmassakda görüyoz canımız cekmez yanı merk etme.
ne bıtmez pastaymış yabende pazar alıcam annemn dogum gunu bu hafta tatlıyla gecıcek galıba :)
Okadar çok tatlı dediniz ki şöööyle şerbetli kaymaklı yada dondurmalı bi tatlı olsa da yesek modundayım
ben sevmezdm ole yesıl yesıl ama neymıs o hem hafıf ama kalorılıymıs baksana ya olmadı smdı bune ya geln olcez dıe hıc bıse yemıcez mı tatılde sız gorrusnz butun tabagı tatlı doldurup sze atcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?