Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

evet evet kuzum kız oruç oruç varya neler konuşuyoruz :)

evet evet kuzum kız oruç oruç varya neler konuşuyoruz :)

kuzu zaten ınternette boylu boyuna tarıfler var ne kadar konusmassakda görüyoz canımız cekmez yanı merk etme.
Benim doğumgünü pastam duruyo daha ya :) yemedim bi daha ondan ama dün cevizli kadayıf yemiştim söylemesi ayıp

ne bıtmez pastaymış ya bende pazar alıcam annemn dogum gunu bu hafta tatlıyla gecıcek galıba :)

Bakıcı hem maddi hem manevi çok zor iş zaten, inşaallah sorun çıkmadan halledersinde bu kv nin tavırlarından sırf gıcıklık olsun diye son anda sizi yarı yolda bırakcakmış gibi bir his oldu içimde ama inşallah tersi çıkarda sende rahat rahat okuluna gidersin tatlım Allah yardımcın olsun eylüle vakit var daha bunları çok düşünüp üzme kendini

kızlar davetlere gidip yiyosunuz pişman oluyosunuz ben de diyeti bozmıyım diye davetlere gitmiyorum, bi ortasını bulamadık topik olarak

valla ben de bi yere gitmiyorum ama güllaç bana geliyo napıyım ama bu hafta başka kaçamak yok artık haftalık bir hakkım var haftaya da gözleme yiycem

bir kepçe çorba içtim şehriyeleri bıraktım, bir tane milföy börek, 1 kepçe kısır

merveee akşam ayran iç yada yoğurt yeee

valla millet kaçar tane yedi bilmiyorummm o böreklerden

Ucuz atlatmışsın bence

yeeani yemek kısmı güzel bence kıbrıs tatlısını da hayret ki bilmiyorum hemen bakıcam şimdi nasıl atlamışım hayret ama benim güllacımı döver galiba

Kızlar diyet kek ya da kurabiye tarifi biliyor musunuz

Yani ben tam buğday unundan pekmezle ya d aballa yaptım kek kek olunca çok az yağlı da olsa kıvamı tutuyo ama kurabiye tereyağ olmayınca baya bi sert oluyo gevrek olmuyo

Okadar çok tatlı dediniz ki şöööyle şerbetli kaymaklı yada dondurmalı bi tatlı olsa da yesek modundayım
lokur duymasn vurcak bızı bende smdı persembe kaynanama gıtcem baklava alcam sımdı gelde yeme lokur sey alıcam bıde sole yesıl sarma gıbı bı tatlı o baklava gbı kalorılı dııldır dmı :):):):)

Okadar çok tatlı dediniz ki şöööyle şerbetli kaymaklı yada dondurmalı bi tatlı olsa da yesek modundayım
sen hala dondurma hakkını kullanmadın mı ben senin yerinde olsam mesela iftarda bi çorba içer sonra dondurma yerim ne zamandır yiyceksin

ooo o daha beter fenaaa fıstıklı sarma işte ama daha fena o

ayy o varya ya o antep burması sanırım dehşet kalori dehşet attır kendisii

ayy o varya ya o antep burması sanırım dehşet kalori dehşet attır kendisii

ben sevmezdm ole yesıl yesıl ama neymıs o hem hafıf ama kalorılıymıs baksana ya olmadı smdı bu ne ya geln olcez dıe hıc bıse yemıcez mı tatılde sız gorrusnz butun tabagı tatlı doldurup sze atcam :)

Kıbrıs tatlısı var yaa harika bişey mmmmm olsa da yesek hahha

tamam bütün tkızlar tatlıcıya bugüünn

kuzu zaten ınternette boylu boyuna tarıfler var ne kadar konusmassakda görüyoz canımız cekmez yanı merk etme.

ne bıtmez pastaymış ya bende pazar alıcam annemn dogum gunu bu hafta tatlıyla gecıcek galıba :)

o pasta bitmese haktır kuzu o kadar iyi yanii

Ahanda okeye 4.cüyü bulduk bi de göya biz asl1can ile şerbetli tatlıları sevmiyorduk konuyu biz açtık gene hee

Kız yapma bebeğim hazır cillop gibi kız olmuşkene sakın düştüğüm hataya düşmee düşünsene senin gibi evlendim şuan 69 um yani ki 74tümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…