Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Neyse temiz bir sayfa açalım aslıcanım bugün de abarttık yani ağzımıza vurdu aynen ve onla da kalır inşallah
Bize ayırdığın kalbin kadar temiz ve bembeyaz bir sayfa için teşekkürler canıııımm

Aynen kim bu konulari acdi aaaa bura diyrt topigi litfen arkidisler
Allah Allaaaah kim çıkarıyo bu dedikoduları ki biz kendi haaalinde zayıflamaya çalışan hafif balık etli baaayanlarız yaane

menüm gelsin
sabah: domates peynir 4 zeytin bi dilim tt ekmek
ara: türk kahvesi 2 adet hurma
öğle: bi kase pul biberli naneli yoğurt bi diim tt ekmek
Akiam: tavuk sote 4,5 çb kaşığı, yoğurtlu semiztu salatası bi dilim tt ekmek
bugün çok yemiş gibi hissediyorum kenndimi sanki kilo aldım

Hayirli aksamlar kizlar. Bugün sabahtan aksama kadar disardaydim yemegime dikkat edemedim. Moralim de cok bozuk. Neyse önce dün ki menumu yazayim.
Sabah=2has.yumurta,5zeytin, 1kk peynir, 1dilim tt ekmegi, 1c.bardagi süt,yesillik
Öğle=2kasik bulgur pilavi,3kasik z.yagli patlican semizotlu cacik, yesillik
Aksam=2kasik b.pilavi, z.yagli patlican, semizotlu cacik,yesillik
Rezene cayi, 1dilim muhallebili kadayif
Ama dün herkes kacamak yapmis o yuzden panik yapmiyorum
3lt su, 2mil leslie, 50 mekik, 100 ip atlama,40dk pilates( kacamagimi eritmem lazimdi)

Bence az bile yemişsin afiyet olsun hiç kilo alıcak bişey yok leslie yi de hergün yapınca sıkılabilirsin bence haftada 3-4 gün yap yeter kol da 3 gün çalışsan güzel olur haftada 3 gün leslie üstüne kol çalışsan tamamdır abartırsan bıkarsın haftada 3 gün spor yeter

Afiyet olsun bence menülerin çok güzel o sporlarla da tatlı erimiştir bence

oh sağ ol lokurcum ya teşekkürler içimi rahatlattın : ya yemeği biraz tuzlu yapmışım sonradan farkettim o yüzden bi susattı su da şişkinlik yaptı oyle

Biri diyo ki güllaç yedim biri diyo ki kurabiye ve güllaç yedim tamamen bizi yoldan çıkarmak için işte
dayanamayacağım tek tatlı dondurma onun dışında kontrolü elden bırakmam,ama sağ olsunlar her akşam yiyolar ama yine de 16 gündür ağzıma sürmedim ehehe tabi belli dondurmalar var marka vermiyim onları alırlarsa acımam

Bugün ki menum
Sabah 2has.yumurta, peynir, 5zeytin, 1ç.b süt, salatalik, yesillik
Ikindin 1 bardak ayran icebildim sadece surekli yolculuk halinde oldugum icin yemek yeme firsatim olmadi
Aksam 3kasik bulgur pilavi, 5 kasik z.yagli patlican semizotlu cacik, yesillik, yarim dilim tt ekmegi
Aksam biraz fazla oldu ama oglen yemek yiyemedigim icin cok acikmistim

Bence çok değil normal yani öğlenin de yok o yüzden güzel bence afiyet olsunn

Dondurma hafta 1 yenebilir bence 16 gün olmuş bi dondurma ödülünü haketmişsin aslında en sevdiğinden bi tane yemelisin yani artık pazarları tartılıyoruz bence pazar tartıl sen de tartıldıktan sonra bi ödül verirsin kendine

oh sağ ol lokurcum ya teşekkürler içimi rahatlattın : ya yemeği biraz tuzlu yapmışım sonradan farkettim o yüzden bi susattı su da şişkinlik yaptı oyle
Su şişiriyo öyle hissediyo insan ama normal yemişsin hatta öğlen sadece yoğurttu galiba az bile yani ilerde kalori azaltman gerekebilir kilo verdikçe bence şimdilik az yeme öğlen de bi yemek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…