- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.501
ne gülüyon şipidikk yedim ama yeni sonrası kendime geldim
bugün uyucam ve krizimi dindirecem kuzum
Lokurr senden hayırlı haberlerini bekliyorum sabırsızlıklaa
Niye kız tek suçlu ben miyimm aslıyla biz bu forum için zararlıyız bence o hadi diline vuruyor yemiyor benim hem dilime hem mideme vuruyor sonra
Sus kızz bugün yok öyle şeyler
yaaaa bennn varya acıkırsam tam olarak elim ayağım birbirine karışıyor alışmışım hep yemeye.. bu yıllardır babamın lokantasının olmasından kaynaklanıyor kanımcaa
Kalır kalırr
kuzum bzmde lokanta olsa kendımı dusunemıyorum lokanta yoktu ama annem saolsun tatlılar hamur ıslerıneryse bugun bu konular bıze yasak yoksa fena olluyoz dmı :):):)
son 4 yıldır yok başka yerde baş aşçı artık yok ama bebekliğimden beri öyleydi free yemek yerdim alışkanlık çeşitliliği hala severim.anne baba aşçı işte bizde bir de eşte dünya mutfağı konusunda iyi sorunun kare köküaynen aynenn sonra krize giriyorum ben. Bugün öğlenle beraber karbonhidratta olsa 865 cal almış olucam oh miss 1200 cal de kalıcam bugün ceza olarak hayırlısı
ben onları 1,5 eğer tostsa 3 dilim sayıyorum kuzuum afiyet olsun
kuzum bzmde lokanta olsa kendımı dusunemıyorum lokanta yoktu ama annem saolsun tatlılar hamur ıslerıneryse bugun bu konular bıze yasak yoksa fena olluyoz dmı :):):)
Günaadııın hu huuuuu
Eveet hemen yazıyorum
İftar:
1kase yayla çorbası(nohut ve tavuklu 10 nohut ve avuç içimin yarısı kadar tavuk vardı içindeama bittiiii akşam ne yiycem bakalım)
1 dilim tb ekmeği
4 zeytin - 2 light üçgen peynir
1 tabak domates salatalık biber
sonra 2 kayısı - su - çay- yeşil çay
Sahur
1 kase yayla çorbası(artık nohutu ve tavuğu kalmamıştısadece suyu)
1 dilim tb ekmeği
4 kaşık tavuklu bezelye
3 dlm gümlettim ben yani şimdi
oy oyy kızlar valla aşçı anne, baba,
çok şeker şubesi olan bir babaaa
allah kolaylık versinnn
bizim de yaklaşık 1 sene öncesine kadar çok şeker şubemiz vardı babam emekli olunca antepte çokşekerin bayiiliğini aldı avmde oluyo ya haribo v.s ondan siz düşünün halimi
ne guzl ama canım anne baba ascı olması anne calısmıyor sanırım daha baba devam edıyordur tabı. yemek yemeyıde sevıyoruz bıde ondan canım bunlar.. evet bugun ıyısın o zman ınsallah kacmaz gene
bizim de yaklaşık 1 sene öncesine kadar çok şeker şubemiz vardı babam emekli olunca antepte çokşekerin bayiiliğini aldı avmde oluyo ya haribo v.s ondan siz düşünün halimi
Günaadııın hu huuuuu
Eveet hemen yazıyorum
İftar:
1kase yayla çorbası(nohut ve tavuklu 10 nohut ve avuç içimin yarısı kadar tavuk vardı içindeama bittiiii akşam ne yiycem bakalım)
1 dilim tb ekmeği
4 zeytin - 2 light üçgen peynir
1 tabak domates salatalık biber
sonra 2 kayısı - su - çay- yeşil çay
Sahur
1 kase yayla çorbası(artık nohutu ve tavuğu kalmamıştısadece suyu)
1 dilim tb ekmeği
4 kaşık tavuklu bezelye
anne emekli kuzum evde torun bakıyor 3 çeşit yemek yapıyoryemek yemeyi dehşet severiz zaten özellikle karadenizliler düşkündür yemeğe ekmeğe ama böyle böyle vericez napalım
tabikisi diyeyim
-4 yk zeytinyağlı fasulye
- 2 dilim beyazekmek
- 2 yk patates kavurma
- 3 yk çoban salata öncesinde iş yerinde 2 yk barbunya ve kaporımlık ekmek de yemiştim
ne gülüyon şipidikk yedim ama yeni sonrası kendime geldim
bugün uyucam ve krizimi dindirecem kuzum
Lokurr senden hayırlı haberlerini bekliyorum sabırsızlıklaa
Niye kız tek suçlu ben miyimm aslıyla biz bu forum için zararlıyız bence o hadi diline vuruyor yemiyor benim hem dilime hem mideme vuruyor sonra
Sus kızz bugün yok öyle şeyler
yaaaa bennn varya acıkırsam tam olarak elim ayağım birbirine karışıyor alışmışım hep yemeye.. bu yıllardır babamın lokantasının olmasından kaynaklanıyor kanımcaa
Kalır kalırr
enamm ne guzelmıs
afıyet olsun kuzum baya az yemıssn masallah
kuzum zaten karadeniz mutfağı antep mutfağı hepsi fenaaa alışmışız çocukluktan beri yani biz bi yere gideceğimizde d ebütü panlar yemek üzerine olur şuraya gider şunu yriz buraya gider bunu yeriziştee kök böyle olan biz tombiş hatunlarda böyle oluyoruzz
Günaydın kizlar :) sabah 2has.yumurta, peynir, 5zeytin, 1c.b süt, 1dilim t.b ekmegi dereotu, salatalik yedim. Simdi elma ve 1 tane kayisi ile rezene cayimi iciyorum
Valla dünü atlattım kuzum bugün de iftarı böyle yapıcam çorba kahvaltı sahurda acıkmış oluyorum iyi oluyo sahurda dün yemek yedim ama bugün yumurta falan yapıcam tost yapıcamaslı yememiş bari ben telafi ediyim
Sorma aslıcım çok güzeldi giderdik kutu kutu doldururduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?