Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzum bzmde lokanta olsa kendımı dusunemıyorum lokanta yoktu ama annem saolsun tatlılar hamur ıslerı neryse bugun bu konular bıze yasak yoksa fena olluyoz dmı :):):)

kuzum bzmde lokanta olsa kendımı dusunemıyorum lokanta yoktu ama annem saolsun tatlılar hamur ıslerı neryse bugun bu konular bıze yasak yoksa fena olluyoz dmı :):):)

son 4 yıldır yok başka yerde baş aşçı artık yok ama bebekliğimden beri öyleydi free yemek yerdim alışkanlık çeşitliliği hala severim.anne baba aşçı işte bizde bir de eşte dünya mutfağı konusunda iyi sorunun kare kökü aynen aynenn sonra krize giriyorum ben. Bugün öğlenle beraber karbonhidratta olsa 865 cal almış olucam oh miss 1200 cal de kalıcam bugün ceza olarak hayırlısı

ne guzl ama canım anne baba ascı olması anne calısmıyor sanırım daha baba devam edıyordur tabı. yemek yemeyıde sevıyoruz bıde ondan canım bunlar.. evet bugun ıyısın o zman ınsallah kacmaz gene

Günaadııın hu huuuuu

Eveet hemen yazıyorum

İftar:
1kase yayla çorbası(nohut ve tavuklu 10 nohut ve avuç içimin yarısı kadar tavuk vardı içindeama bittiiii akşam ne yiycem bakalım)
1 dilim tb ekmeği
4 zeytin - 2 light üçgen peynir
1 tabak domates salatalık biber

sonra 2 kayısı - su - çay- yeşil çay

Sahur
1 kase yayla çorbası(artık nohutu ve tavuğu kalmamıştısadece suyu)
1 dilim tb ekmeği
4 kaşık tavuklu bezelye

bizim de yaklaşık 1 sene öncesine kadar çok şeker şubemiz vardı babam emekli olunca antepte çokşekerin bayiiliğini aldı avmde oluyo ya haribo v.s ondan siz düşünün halimi

tavugun suyunun suyu olmuş kız lokurr

oy oyy kızlar valla aşçı anne, baba,
çok şeker şubesi olan bir babaaa

allah kolaylık versinnn

hemde çok fenaa dün oradaydım babam bana künefe yapim hemen sana diyorr bugün aldığım duyuma göre sütlaç yapıyormuş izinli de kendisi beni efkar bastı gene

bizim de yaklaşık 1 sene öncesine kadar çok şeker şubemiz vardı babam emekli olunca antepte çokşekerin bayiiliğini aldı avmde oluyo ya haribo v.s ondan siz düşünün halimi

iştee kök böyle olan biz tombiş hatunlarda böyle oluyoruzz

ne guzl ama canım anne baba ascı olması anne calısmıyor sanırım daha baba devam edıyordur tabı. yemek yemeyıde sevıyoruz bıde ondan canım bunlar.. evet bugun ıyısın o zman ınsallah kacmaz gene

anne emekli kuzum evde torun bakıyor 3 çeşit yemek yapıyor yemek yemeyi dehşet severiz zaten özellikle karadenizliler düşkündür yemeğe ekmeğe ama böyle böyle vericez napalım

enamm ne guzelmıs

afıyet olsun kuzum baya az yemıssn masallah

anne emekli kuzum evde torun bakıyor 3 çeşit yemek yapıyor yemek yemeyi dehşet severiz zaten özellikle karadenizliler düşkündür yemeğe ekmeğe ama böyle böyle vericez napalım

artık torun ıcın evde calısıyor dıyorsun :)

aynen pıs bogaz bız

babana da slm sütlac he ımm harıka

tabikisi diyeyim

-4 yk zeytinyağlı fasulye
- 2 dilim beyazekmek
- 2 yk patates kavurma
- 3 yk çoban salata öncesinde iş yerinde 2 yk barbunya ve kaporımlık ekmek de yemiştim

Güzel bence çeşitli ama az az gayet sağlıklı balım afiyet olsunn

Valla dünü atlattım kuzum bugün de iftarı böyle yapıcam çorba kahvaltı sahurda acıkmış oluyorum iyi oluyo sahurda dün yemek yedim ama bugün yumurta falan yapıcam tost yapıcamaslı yememiş bari ben telafi ediyim

iştee kök böyle olan biz tombiş hatunlarda böyle oluyoruzz
kuzum zaten karadeniz mutfağı antep mutfağı hepsi fenaaa alışmışız çocukluktan beri yani biz bi yere gideceğimizde d ebütü panlar yemek üzerine olur şuraya gider şunu yriz buraya gider bunu yerizzor yani düşün çokşekeri bi de git istediğini seç allaaahımmm neyse ki kapattı

evet ben tost yemedm ama bı gunluk yarn devam edebılırım ole benım önüme gecmeye calısmayın lıtfeenn
Sorma aslıcım çok güzeldi giderdik kutu kutu doldururduk

olmaz mı kuzum gorunce bıle ınsann ıcı gıdıor ole seyler ck gzl oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…