Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Öhöm öhöm sevgiliii can arkadaşlarım evime teşrif etmiş evimi toplamış kahvemi yudumlarken kankalarıma bi yazim dedim :)) bugün dehşet bir spor gibi hızlı hızlı yürüdüm her yeri , fenasal bi yemek listemle yine ben karşınızdayım . Bugün kumpir yedikten sonra tekrar bir hırs geldi kızlar eşimden dolayı herif yanımda habire zayıf karılara bakıyor ve bana hala sen 45 olamıcaksın diyor gel de çıldırma!! Ah dedim gerizekalı kadın neden yedin kumpir bırak açlıktan baayıl yinede yeme çiğköfteyle bile doyabilirdim hem kalorisi hem maaliyeti düşük oysaki bugünden bir ders daha gelsin bana amacımı unutmamak için bir sebep daha yazdım deftere. Buarada halam beni gördü erimişsin kız sen dedi bi an sevindim ama bunu başta eşim fark etmeli kızlar bu ara öğün mevzusunu yine boşladım buara yapmam lazım çilekli yoğurt düşünüyorum hem zayıflatıyormuş denemekte yarardır ben yokken buralar yemek tarifi sitesi gibi olmuuş okuyan anlamıcak vallahi akşamda 5 köfte salata cacık yedim kızlar saçma sapan bi günün sonu .. sizi seviyommmm

Kaçamağın kralını yaptım kızlaaaarr
Ben biliyodum ama o alışveriş sonrasi gelecek isteģi, adama un yok diye bahane sunduk bugün koca bi paket unla gelmiş akşama börek yaparsın diyo, eee ben?dedim sanada ödül olsun dedi neyin ödülünü yaptım anlamadım ama yedim valla
Tavada küçük sac böreklerinden yaptım hamurunu da yumurtadan da küçük aldim kızlar, içinede domates biber ıspanak falan koydum sebzeli olsun diye
1,5 börek yedim 1 bardak ayranla sahurda yemicem artıkın

Iyi yapmışsın canım afiyet olsun.
Evet kendimize bi çeki düzen vermemiz laaazım ziira kendi adıma yediklerimi biraz daha azaltmaya karar verdim şu andan itibaren haydi gazamız mübarek olaaa

kuzu sebzeli olması biraz hafifletmiş olayı artık sahur niyetine diylim mideye gitmiş afiyeeet olsun

Kuzum buda bisey mi lokur gormesn ben anneme bi gun once tavuklu pilav yap demisdm snra vazgecdm ama annem duymamis dun az tavuklu pilav ve az kizartma yedim lokur beni ayaklarimdan baglicak. Ama bak o kdr tatli dedik yemedk dmi ordan bari saldiralim konuya

afıyet olsun kuzum.
dun aksam ne yedın onuda de bakalım

tabikisi diyeyim

-4 yk zeytinyağlı fasulye
- 2 dilim beyazekmek
- 2 yk patates kavurma
- 3 yk çoban salata öncesinde iş yerinde 2 yk barbunya ve kaporımlık ekmek de yemiştim

hane aksama salataydı bakım afıyet olsun kuzum

aynen tost yapmayak dedm anne aysun bana kızcak dedım :):)

Günaydın kizlar :) sabah 2has.yumurta, peynir, 5zeytin, 1c.b süt, 1dilim t.b ekmegi dereotu, salatalik yedim. Simdi elma ve 1 tane kayisi ile rezene cayimi iciyorum

nii haaahhaaaahaaaa

ne gülüyon şipidikk yedim ama yeni sonrası kendime geldim

kuzum bende onu diyorum bana uy sen boşver onları
bugün uyucam ve krizimi dindirecem kuzum

Bugün hakkaten çok konuştuk akşam gider gitmez orucu açınca çorba içmem lazım o beni keser

Lokurr senden hayırlı haberlerini bekliyorum sabırsızlıklaa
Söyleyene bak helee

Niye kız tek suçlu ben miyimm aslıyla biz bu forum için zararlıyız bence o hadi diline vuruyor yemiyor benim hem dilime hem mideme vuruyor sonra
kızlar benim canım çikilata çekti
Sus kızz bugün yok öyle şeyler

yaaaa bennn varya acıkırsam tam olarak elim ayağım birbirine karışıyor alışmışım hep yemeye.. bu yıllardır babamın lokantasının olmasından kaynaklanıyor kanımcaa

tüm gün konuştunuz ama ya günahıma girdiniz

Ben sana gözlerini kapa dedim neden açtın ki

Neyse temiz bir sayfa açalım aslıcanım bugün de abarttık yani ağzımıza vurdu aynen ve onla da kalır inşallah

Kalır kalırr

dayak yemeyemi geldin hatun sendee ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…