Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

oruçlu olup bu kadar az yiyebiliyorsan hele o sahurla doyuyorsan tebrik koyarımm hacı

Güzel bence çeşitli ama az az gayet sağlıklı balım afiyet olsunn

ya o ekmekler olmayaydı iyidi neyse karbonhidrat krizlerim sağolsun bugün az kalorili olsa yediğim karbonhidratlar vücutta uzun süre kalacağından akşamı hafif yapıp 1200 le kapatıcam kuzum. bu arada şişlinlik gitti ve enfes ince bi bel kaldı hayret tartı öyle demiyor ama olsun resim koyiciğim buraya 3 kilo ne değiştirdi bende görün

afiyet olsun bence çorba kahvaltı yapma çorba sebze yada protein yap az besleniyorsun vücut tıkanırsa bi yerde bide

ahh antepe girmiyorum bilee.. bizim mutfak değilde insanlar yemek odaklı bi yere gidersin 4 çeşit yemek olur hepsinden yemessen kırılırlar felan bi sürü şey annem mesela genelde 3 çeşit yapar yemessek de çok üzülür yapma yemiyoruz derim dinlemez işimiz zor yanii lokurr

Çok zor kuzum çook bizde de öyle , bi gidiyorum bi de çok sık gidemeğimden kızımız geldi diye 3-4 çeşit her öğün yemesem babam kızar çok, annem yine anlayışlıdır diyet konularında da babama 3 kaşık önceden dur diyceksin tabağa koyarken sen dur dedikten sonra devam eder koymaya yeter desen kızar benim de babam çok güzel yemek yapar etli herşeyden o sorumludur tavalar falan o yüzden kendi yaptığını çılgınca yemen lazım yoksa kızıyo işte

Şimdi aslında şöyle bu çorba yoğurtlu yumurtalı terbiyeyle yapıdlığındna ve içind enohut tavuk olduğundna yanında kahvaltı yedim ekmek v.s ama şimdi bu akşam emsela domates ya da tarhana çorbası olabilir o yüzden yanında yumurta ya da normal yemek yiyebilirim( köfteli patates mesela) yani o çorba proteinli bi çorbaydı ve yemek gibiydi diye biraz da kahvaltı tercih ettim ama dediğin doğru bugün çorbanın yanında daha zengin bişeyler yiyim ben

hemde çok fenaa dün oradaydım babam bana künefe yapim hemen sana diyorr bugün aldığım duyuma göre sütlaç yapıyormuş izinli de kendisi beni efkar bastı gene
oooo yine havandasın bugün şekeriiiimm
hem"tek suçlu ben miyim" diyo
hemde yine künefeden sütlaçtan girmiş olayaaa

al işte babamda öyle hemen suratlar asılır bugün şölen var işte şu adamları sokmasınlar mutfağa yaa

evet aslında dediğin mantıklı ama bana somut yiyecekler lazım çeşit çeşit yoksa hep az yiyorsunn derim bence 1 tık çoğal t yemeğinii şekoşum

Mervecim bence abartmamışsın çok da yürümüşsün bence bi titreyip kendine gelmen yiyi olmuş bence kocişin de kimseye bakmıyodur sen de biraz kıskançsın galiba ama olsun garantiye almak lazım işi tam gaz devam kuzum

Bence çokdeğil bi günlük ekmek hakkın yani afiyet olsun kuşum

arkadaş ne ara telafi edicez ben anlamadım ki dünkü güllacı telafi etmeden kızratma pilav bari bi gün ara verin da

ben de tartıldım 74.5 geldim 500 gr daha gitmiş
ohh maşallaahh sporun da yoktu görmedim sanma ama yine de tebrik koyuyorum bence böyle şeyleri yazalım da bi toparlanalım valla sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum

Tamam bak bugün 1 tık artırıcam beğeniceksin

yaaaa bende sevınmısdım lokur benım kacamagı görmedi dıye yakalandım hemen bugun telafı etcem ama sebze yıcem ben :)

Kızlar ya benim sabah uyandım çok sancım vardı biraz azaldı ama hala da devam ediyo idrarımı yaparken yanma ve kasıklarımda ağrı var oturup kalkarken bile bıçak saplanıyo sanki ovulasyon döneminde olur bende yumurtalıklarda sancı onun gibi bi ağrı ama daha erken onun için fakat idrar yaparken yanma falan idrar yolu iltihabı gibi bi durum sanki de çok arım var yani doktordan randevuz aldım ama pazartesine o zaman kadarbi ilaç mı içsem ne yapsam böyle ağrıyla nasıl dolanıcam

yaaaa bende sevınmısdım lokur benım kacamagı görmedi dıye yakalandım hemen bugun telafı etcem ama sebze yıcem ben :)

Hadi bakalım kazasız belasız atlat kuzum bence sebze protein ağırlıklı ye karbonhidrattan kısman lazım ama çok da abartma bütün gün açsın yani

Enfeksiyon kapmışın ya da üşütmüşün canımcım sıcak su şeysini koy bir de maydonoz haşla iç suyunu maydonoz bel altı olan herşeye iyi geliyor özellikle iltihaplarda

canım cok gecmıs olsun ayaklarını falan usttun kesın bende cok oluyorda ılac ne ıcebılırsın kı bılemedm smdı ıstıyorsan bı eczaneye sor
Hadi bakalım kazasız belasız atlat kuzum bence sebze protein ağırlıklı ye karbonhidrattan kısman lazım ama çok da abartma bütün gün açsın yani

yok kuzum cok abartmam merk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…