- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.521
Günaadııın hu huuuuu
Eveet hemen yazıyorum
İftar:
1kase yayla çorbası(nohut ve tavuklu 10 nohut ve avuç içimin yarısı kadar tavuk vardı içindeama bittiiii akşam ne yiycem bakalım)
1 dilim tb ekmeği
4 zeytin - 2 light üçgen peynir
1 tabak domates salatalık biber
sonra 2 kayısı - su - çay- yeşil çay
Sahur
1 kase yayla çorbası(artık nohutu ve tavuğu kalmamıştısadece suyu)
1 dilim tb ekmeği
4 kaşık tavuklu bezelye
Güzel bence çeşitli ama az az gayet sağlıklı balım afiyet olsunn
Valla dünü atlattım kuzum bugün de iftarı böyle yapıcam çorba kahvaltı sahurda acıkmış oluyorum iyi oluyo sahurda dün yemek yedim ama bugün yumurta falan yapıcam tost yapıcamaslı yememiş bari ben telafi ediyim
kuzum zaten karadeniz mutfağı antep mutfağı hepsi fenaaa alışmışız çocukluktan beri yani biz bi yere gideceğimizde d ebütü panlar yemek üzerine olur şuraya gider şunu yriz buraya gider bunu yerizzor yani düşün çokşekeri bi de git istediğini seç allaaahımmm neyse ki kapattı
ahh antepe girmiyorum bilee.. bizim mutfak değilde insanlar yemek odaklı bi yere gidersin 4 çeşit yemek olur hepsinden yemessen kırılırlar felan bi sürü şey annem mesela genelde 3 çeşit yapar yemessek de çok üzülür yapma yemiyoruz derim dinlemez işimiz zor yanii lokurr
oruçlu olup bu kadar az yiyebiliyorsan hele o sahurla doyuyorsan tebrik koyarımm hacı
ya o ekmekler olmayaydı iyidi neyse karbonhidrat krizlerim sağolsun bugün az kalorili olsa yediğim karbonhidratlar vücutta uzun süre kalacağından akşamı hafif yapıp 1200 le kapatıcam kuzum. bu arada şişlinlik gitti ve enfes ince bi bel kaldı hayret tartı öyle demiyor ama olsunresim koyiciğim buraya 3 kilo ne değiştirdi bende görün
afiyet olsun bence çorba kahvaltı yapma çorba sebze yada protein yap az besleniyorsun vücut tıkanırsa bi yerde bide
oooo yine havandasın bugün şekeriiiimmhemde çok fenaa dün oradaydım babam bana künefe yapim hemen sana diyorr bugün aldığım duyuma göre sütlaç yapıyormuş izinli de kendisi beni efkar bastı gene
oooo yine havandasın bugün şekeriiiimm
hem"tek suçlu ben miyim" diyo
hemde yine künefeden sütlaçtan girmiş olayaaa
Çok zor kuzum çook bizde de öyle , bi gidiyorum bi de çok sık gidemeğimden kızımız geldi diye 3-4 çeşit her öğün yemesem babam kızar çok, annem yine anlayışlıdır diyet konularında da babama 3 kaşık önceden dur diyceksin tabağa koyarken sen dur dedikten sonra devam eder koymayayeter desen kızar benim de babam çok güzel yemek yapar etli herşeyden o sorumludur tavalar falan o yüzden kendi yaptığını çılgınca yemen lazım yoksa kızıyo işte
Şimdi aslında şöyle bu çorba yoğurtlu yumurtalı terbiyeyle yapıdlığındna ve içind enohut tavuk olduğundna yanında kahvaltı yedim ekmek v.s ama şimdi bu akşam emsela domates ya da tarhana çorbası olabilir o yüzden yanında yumurta ya da normal yemek yiyebilirim( köfteli patates mesela) yani o çorba proteinli bi çorbaydı ve yemek gibiydi diye biraz da kahvaltı tercih ettim ama dediğin doğru bugün çorbanın yanında daha zengin bişeyler yiyim ben
temem temem affettimama yemiciğimm canım sadece çevresel faktörlerin beni tahrik eylemlerini anlatayım da bilin dedim yani
günaydın cicişleeeeerrrr
akşam oluyo nerdeyse ama
Öhöm öhöm sevgiliii can arkadaşlarım evime teşrif etmiş evimi toplamış kahvemi yudumlarken kankalarıma bi yazim dedim :)) bugün dehşet bir spor gibi hızlı hızlı yürüdüm her yeri , fenasal bi yemek listemle yine ben karşınızdayım . Bugün kumpir yedikten sonra tekrar bir hırs geldi kızlar eşimden dolayı herif yanımda habire zayıf karılara bakıyor ve bana hala sen 45 olamıcaksın diyor gel de çıldırma!! Ah dedim gerizekalı kadın neden yedin kumpir bırak açlıktan baayıl yinede yeme çiğköfteyle bile doyabilirdim hem kalorisi hem maaliyeti düşük oysakibugünden bir ders daha gelsin bana amacımı unutmamak için bir sebep daha yazdım deftere. Buarada halam beni gördü erimişsin kız sen dedi bi an sevindim ama bunu başta eşim fark etmeli kızlar bu ara öğün mevzusunu yine boşladım buara yapmam lazım çilekli yoğurt düşünüyorum hem zayıflatıyormuş denemekte yarardır ben yokken buralar yemek tarifi sitesi gibi olmuuş okuyan anlamıcak vallahi akşamda 5 köfte salata cacık yedim kızlar saçma sapan bi günün sonu .. sizi seviyommmm
Kaçamağın kralını yaptım kızlaaaarr
Ben biliyodum ama o alışveriş sonrasi gelecek isteģi, adama un yok diye bahane sunduk bugün koca bi paket unla gelmiş akşama börek yaparsın diyo, eee ben?dedim sanada ödül olsun dedi neyin ödülünü yaptım anlamadım ama yedim valla
Tavada küçük sac böreklerinden yaptım hamurunu da yumurtadan da küçük aldim kızlar, içinede domates biber ıspanak falan koydum sebzeli olsun diye
1,5 börek yedim 1 bardak ayranla sahurda yemicem artıkın
Kuzum buda bisey mi lokur gormesn ben anneme bi gun once tavuklu pilav yap demisdm snra vazgecdm ama annem duymamis dun az tavuklu pilav ve az kizartma yedim lokur beni ayaklarimdan baglicak. Ama bak o kdr tatli dedik yemedk dmi ordan bari saldiralim konuya
ohh maşallaahhben de tartıldım 74.5 geldim 500 gr daha gitmiş
al işte babamda öyle hemen suratlar asılır bugün şölen var işte şu adamları sokmasınlar mutfağa yaa
evet aslında dediğin mantıklı ama bana somut yiyecekler lazım çeşit çeşit yoksa hep az yiyorsunn derim bence 1 tık çoğal t yemeğinii şekoşum
Mervecim bence abartmamışsın çok da yürümüşsün bence bi titreyip kendine gelmen yiyi olmuş bence kocişin de kimseye bakmıyodur sen de biraz kıskançsın galiba ama olsun garantiye almak lazım işi tam gaz devam kuzum
Bence çokdeğil bi günlük ekmek hakkın yani afiyet olsun kuşum
arkadaş ne ara telafi edicez ben anlamadım ki dünkü güllacı telafi etmeden kızratma pilav bari bi gün ara verin da
ohh maşallaahhsporun da yoktu görmedim sanma ama yine de tebrik koyuyorum bence böyle şeyleri yazalım da bi toparlanalım valla sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum
Tamam bak bugün 1 tık artırıcam beğeniceksin
yaaaa bende sevınmısdım lokur benım kacamagı görmedi dıye yakalandım hemen bugun telafı etcem ama sebze yıcem ben :)
Kızlar ya benim sabah uyandım çok sancım vardı biraz azaldı ama hala da devam ediyo idrarımı yaparken yanma ve kasıklarımda ağrı var oturup kalkarken bile bıçak saplanıyo sanki ovulasyon döneminde olur bende yumurtalıklarda sancı onun gibi bi ağrı ama daha erken onun için fakat idrar yaparken yanma falan idrar yolu iltihabı gibi bi durum sanki de çok arım var yani doktordan randevuz aldım ama pazartesine o zaman kadarbi ilaç mı içsem ne yapsam böyle ağrıyla nasıl dolanıcam
canım cok gecmıs olsun ayaklarını falan usttun kesın bende cok oluyorda ılac ne ıcebılırsın kı bılemedm smdı ıstıyorsan bı eczaneye sorKızlar ya benim sabah uyandım çok sancım vardı biraz azaldı ama hala da devam ediyo idrarımı yaparken yanma ve kasıklarımda ağrı var oturup kalkarken bile bıçak saplanıyo sanki ovulasyon döneminde olur bende yumurtalıklarda sancı onun gibi bi ağrı ama daha erken onun için fakat idrar yaparken yanma falan idrar yolu iltihabı gibi bi durum sanki de çok arım var yani doktordan randevuz aldım ama pazartesine o zaman kadarbi ilaç mı içsem ne yapsam böyle ağrıyla nasıl dolanıcam
Hadi bakalım kazasız belasız atlat kuzum bence sebze protein ağırlıklı ye karbonhidrattan kısman lazım ama çok da abartma bütün gün açsın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?