- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.881
Ay cnm bilmiyorum ki birşeyler ikram edilcek mi? Boş geçmez gerçi doğru diyosun. Şimdi 1 kepçe mercimek çorbasıyla yarım dl ekmek yiyorum açlığımı bastırsıncanım benım baya hızlı sızınkıler söz dısardaysa nışan yapılmıcak galıba ıstemede zaten bıseler olur sanırım barı haff yekı orda da yersen cok olmasın stresde yapma kuzum guzel telaslar :):)
Sabah fazla geldı smıt yumurta kac gundur etımek yıyınce kuzu o yuzden oglende hafıf yemeye bakdım dogru dıyorsun ramazandakı gıbı yapsam bıle harıka olcak su ara ogunlerı bırakmam lazm benım ole bı alıkanlıgım var dıyet ve oncesındede. yada aktıvya yogurt kuru meyve yapıcam
Ay birkaç kaşık da yemekten yiyim bari acıkmışım ben yaa
Pirinçli kabak yaptım kankito. Pirinci çok gelmiş ama aldım içinden kıza yedirdim :) bizim yediklerimizden tattırıyorum ona da alışsın.Yemek ne ki
aynen kuzu bellı olmaz cnkuAy cnm bilmiyorum ki birşeyler ikram edilcek mi? Boş geçmez gerçi doğru diyosun. Şimdi 1 kepçe mercimek çorbasıyla yarım dl ekmek yiyorum açlığımı bastırsın
salata bende koyım dolaba aynen yogurtla yerım bende oglenı erken yıyorum snra acıkıyorum.kuzu arada yoğurt en iyisi ben de şimdi öğleni erken yedim ya bugün normalde 2-3 gibi yiyodum dışarda olunca 12de yedim acıkırım belki yoğurt salatalık yiycem ben de
Pirinçli kabak yaptım kankito. Pirinci çok gelmiş ama aldım içinden kıza yedirdim :) bizim yediklerimizden tattırıyorum ona da alışsın.
Valla bildiğin menü yaptım ben ahahha. Çorba yemek ve yoğurtlu mezeden yedim hihihihi
Pirinçli kabak yaptım kankito. Pirinci çok gelmiş ama aldım içinden kıza yedirdim :) bizim yediklerimizden tattırıyorum ona da alışsın.
Valla bildiğin menü yaptım ben ahahha. Çorba yemek ve yoğurtlu mezeden yedim hihihihi
aynen kuzu bellı olmaz cnku
salata bende koyım dolaba aynen yogurtla yerım bende oglenı erken yıyorum snra acıkıyorum.
afıyet olsun kuzu aksama bı gun var oglen yıceksın tabıkı
gözlüklerini yerımm :):)
Aynen kankitom sağ olasın acıkmışım valla. Akşam giderken yemiyim bari ben ya orada yerim biraz birşeyler ikram edilirse :)Afiyet olsun canım benim acıktın demek ki hepsi de sağlıklı iyi etmişsin
Alışsın tabii yavaş yavaş sağlıklı şeyler sonuçta
Ay sabah da doymamışım demek ki. Bi de şimdi yemek var ya evde hazır,psikolojik etki de var :)aynen kuzu bellı olmaz cnku
salata bende koyım dolaba aynen yogurtla yerım bende oglenı erken yıyorum snra acıkıyorum.
afıyet olsun kuzu aksama bı gun var oglen yıceksın tabıkı
gözlüklerini yerımm :):)
Aynen kankitom sağ olasın acıkmışım valla. Akşam giderken yemiyim bari ben ya orada yerim biraz birşeyler ikram edilirse :)
Hııhıı anlaştık kankaaBence de zaten saat de geç acıkmazsın akşama ikram varsa orda yersin biraz
Hııhıı anlaştık kankaa
Ahh kuşum benim ya evet maalesef dengeler bozuldu. Ben bayramda abartmadığım için şuan öyle değilim ama arada gelip geçtikçe minik çikolatalardan atıveriyorum ağzıma. Hoşuma gidiyo napiyimBen hala tatilin etkisinden çıkamadım ne çok yediysem dengem bozuldu yani yemiyorum kaçamak yapmadım pazartesiden beri ama hep aklımda dolanıyolar tutuyorum kendimi sürekli su yeşil çay yoğurt falan yiyorum ki tekrar düzene giriyim diye normalde ayda 1-2 gün yapıyodum kaçamak bu kez 5 gün aralıksız yiyip içince diyete dönmek baya zorladı ama alışırım sanırım bikaç güne
Kuxu varya benimki ayrı yemek yemiyo ben ne yaparsam onada yediriyom sevöiyo tuzsuz salçasızAynen kankitom sağ olasın acıkmışım valla. Akşam giderken yemiyim bari ben ya orada yerim biraz birşeyler ikram edilirse :)
salatalık iyi oluyo kanka yoğurt salatalık en iyi ara öğün bence 3te falan yemek yiyince acıkmıyodum ben 12 çok erken oluyo ama öğle aramız o saatte mecbur yani ama yine evden getirmeye başlarım yakında bu hafta böyle geçsin de
Ay sabah da doymamışım demek ki. Bi de şimdi yemek var ya evde hazır,psikolojik etki de var :)
ah yavru bende aynı dertteyım hep yemege ıstegı o gun sutlac yedm ya bı bakdm dolapda sabah agzma atcakdm bı kac kasık snra dedm bırak anne dedm sunu dök yoksa ben yıcem. sen gene bsıeyle bastırıorsun ne guzel sımdı dusunuyorumda zamnnda nasıl kılo aldıgımı ınsan 5 gun ust uste yermı bı ıkı gun ye bırak dımı snra devamı gelıyor bole de kılo alıyorz.Ben hala tatilin etkisinden çıkamadım ne çok yediysem dengem bozuldu yani yemiyorum kaçamak yapmadım pazartesiden beri ama hep aklımda dolanıyolar tutuyorum kendimi sürekli su yeşil çay yoğurt falan yiyorum ki tekrar düzene giriyim diye normalde ayda 1-2 gün yapıyodum kaçamak bu kez 5 gün aralıksız yiyip içince diyete dönmek baya zorladı ama alışırım sanırım bikaç güne
ah yavru bende aynı dertteyım hep yemege ıstegı o gun sutlac yedm ya bı bakdm dolapda sabah agzma atcakdm bı kac kasık snra dedm bırak anne dedm sunu dök yoksa ben yıcem. sen gene bsıeyle bastırıorsun ne guzel sımdı dusunuyorumda zamnnda nasıl kılo aldıgımı ınsan 5 gun ust uste yermı bı ıkı gun ye bırak dımı snra devamı gelıyor bole de kılo alıyorz.
Aynen tatlım oruçken hiç canım istemiyodu sonra bütün tatil genelde 2 şer öğün yedim ama hep zararlı şeyler ve arada kuruyemiş v.s şimdi sürekli bi ıvır zıvır yiyesim geliyo ama atlatıcam yanımda zararsız şeyler getirmem lazım bol bol şimdi yoğurt yiycem yani 5 gün nedir hakkaten
aynen bende 2 ogun yedm ama ıyı yedm yani aman yedk guzelcene tatılımızın tadını anladık dmı :):) benım 7 gün :):) zararsz evet bende bgn gene markete gıdım dolaba alm bıseler acıkınca onları yıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?