Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar dün ki menüm 2 yumurta 1 domates 1 dilim peynir yeşillik öğlee bamya 4 kşk 3 kşk yoğurt yarım biber dolması soğan akşamda 4 kşk yoğurt bi limon suyu salatalık bolca pul biber ve yarım paket eti form :)

günaydınnllarrrr

aksamkı menum
1 muz yulaf yogurt
sonra kırmızı erık ve kayısı

kahvaltım
2 etımek
1 yumurta
zeytın
lor peynır
salatalık...
Vaaay baya hafif kuzu bende dün gittim zencefil zerdeçal aldım yoğurda karıştırcam yicem bi zararı olmz dedi bebişe :)

Vaaay baya hafif kuzu bende dün gittim zencefil zerdeçal aldım yoğurda karıştırcam yicem bi zararı olmz dedi bebişe :)

kuzum senınkıde epey hafıf aksam bısey yememıssın sende. ıyı zararı yoksa ye tabı baya ıyı dıyorlar onu bıraz acı oluyor ama yogurtta anlamassn belkı.

Günaydın canımbeni bence sıkıntı yok çok ucuz atlatmışsın afiyet olsun zaten öğle yok onun yerine geçmiş

Ooo mervetoş sahalara dönmüş ne kadar hafif bir menü maşallah kuzum sana akşam yemek yok yani valla ben de bu hafta çok hafif gidiyorum kuzum önceki akşam salatalık yoğurt yedim sadece dün akşam 2 köz kırmızı biber bi paket hindi jambon yedim ama dilimler çok ince paket 60 kalori yani bu hafta mmkün olduğunca hafif geçiriyorum tatili telafi etmek lazım

Ben onu diyetin başında çok yapıyodum yoğurda zencefil zerdeçal acı biber karıştırıp yiyodum yani etkili aslında ama diyetle olunca ondan mı kilo veriyosun anlamıyosun ama sonuçta metabolizmayı hızlandıran şeyler

Günaydın herkeseeee

Akşam yemeğim

2 tane közlenmiş kırmızı biber
1 paket hindi jambon (60 kalori yani paket dediğime bakmayın)

sonra yatmadan da bir bardak süt içtim tarçınlı

sütten önce sporum vardı 15dk sıkılaşma-kardiyo sonrasında 25 dk göğüs kol çalıştım dambılla

gündüz de şirkette 80 squat yapmıştım, bakalım bugün neler yapıcam merdivene her gitmemde ya fazladan 100 adım atıyorum ya squat

gene harıkasın tabıkı ne dıyelım nazar boncugunu yapıstıralım su kenara
bende dun sırkette yapmısdm ıyı oluyo gercekden ogleden snra gene mutfakda yapıcam 60 cıkardm bakalım 70 olsa ıyı olcak.

aksam bıde kol denedm ama o sandalyeyı beceremedm sankı bı kontrol etcem vıdeoyu gene :):)

Kolların yanında sandalyeden tutunucak boşluğa oturup kalkcan kuzum kollar kalıcak sandalyede kollarından güç alarak kalkıp oturcan boşluğa oturup tekrar sandalyeye oturucan kollardan güç alarak

gene harıkasın tabıkı ne dıyelım nazar boncugunu yapıstıralım su kenara
bende dun sırkette yapmısdm ıyı oluyo gercekden ogleden snra gene mutfakda yapıcam 60 cıkardm bakalım 70 olsa ıyı olcak.
Valla kuzum işte gün içinde nekadar hareket etsek kar ben de tuvalet iki kat aşağıda günde 6-7 kere çıkıp iniyorum mecbur işte arada squat arada merdivende step sıkıldıkça

Kolların yanında sandalyeden tutunucak boşluğa oturup kalkcan kuzum kollar kalıcak sandalyede kollarından güç alarak kalkıp oturcan boşluğa oturup tekrar sandalyeye oturucan kollardan güç alarak

evet bıraz yapmaya calısdım dedm fazla ıncıltmeden belı bırakım :):) ahh spor canavarı hıc anlamam bole hareketlerden
Valla kuzum işte gün içinde nekadar hareket etsek kar ben de tuvalet iki kat aşağıda günde 6-7 kere çıkıp iniyorum mecbur işte arada squat arada merdivende step sıkıldıkça

bızımde ole kuzu tuvalet yukarıda 2 kat bıde ben gun ıcersınde bankaya da gısdıp gelıyorum ama dıyetsyenm o senn gundelık harektlerın derdı sporun ayrı derdı bende tuvalete cıkıp ınıp spor dur demısdımde :):) tabı oturarak calısmakdan kat kat ıyı

Orası öyle diyetten önce ne yapıyosak onların karı yok tabii ama şöyle bişey var ben asansörle inip çıkıyodum ve metroda falan yürüyen merdiven kullanıyodum artık kullanmıyorum yani ufak tefek şeyler ama hergün olunca nispeten daha hareketli oldum, işte mümkün olduğunca hareket katmak lazım aslıcanım spor tabii ayrı spordan kaçamazsın

haklısın kuzum tabı bzm burda asansor olsa tercıhım olurdu kesın yoruyor arkdas :):) sen baya degısmıssn ne guzel aynen spor sart ben tv ye cok bagımlılık yapmısım hep dızı ızlemekden kalkıp spor yapmak bıle ıstemıyorum en buyuk hatam dugune kaldı 1 ay ):):) aksam gene yulaf yıcem oglen de fasulye yıyım dıyprum bugun ızgara aklmdaydı ama daha hafıf olur dmı sebze

günaydınnllarrrr

aksamkı menum
1 muz yulaf yogurt
sonra kırmızı erık ve kayısı

kahvaltım
2 etımek
1 yumurta
zeytın
lor peynır
salatalık...

Günaydın canim afiyet olsun. Aksamin baya hafif olmuş ama muzla yulaf tok tutmustur. Kahvaltin da gayet güzel

Afiyet olsun canim menun cok güzel sporlar zaten harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…