- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.921
Vaaay baya hafif kuzu bende dün gittim zencefil zerdeçal aldım yoğurda karıştırcam yicem bi zararı olmz dedi bebişe :)günaydınnllarrrr
aksamkı menum
1 muz yulaf yogurt
sonra kırmızı erık ve kayısı
kahvaltım
2 etımek
1 yumurta
zeytın
lor peynır
salatalık...
Vaaay baya hafif kuzu bende dün gittim zencefil zerdeçal aldım yoğurda karıştırcam yicem bi zararı olmz dedi bebişe :)
Sabah 9.30
1 tane tereyaglı yumurta
Yarım salatalık
Yarım domates
Peynir
1 br arçınlı süt
Marul
Ara 15.00 ( Evet ne kadar kızsanız hak veriyorum ama dışarıdaydım arkadaşımla en hafifiyle atlatmaya çalıştım Seceneklerde waflle tiramisuda vardı zor kendimi kurtardım. İnşallah bu hafta tartıya yansımaz. Azcık yürüdük belki limonatayı yakmışımdır)
1 br limonata
1 tane külah dondurma (2 top vardı)
Akşam 19.45
2 tane haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
Şu an için 1lt su yatana kadar 2 yaparım
günaydınnllarrrr
aksamkı menum
1 muz yulaf yogurt
kahvaltım
2 etımek
1 yumurta
zeytın
lor peynır
salatalık...
afiyet olsun kuzum bayıldımm menüne çok güzeel
Kızlar dün ki menüm 2 yumurta 1 domates 1 dilim peynir yeşillik öğlee bamya 4 kşk 3 kşk yoğurt yarım biber dolması soğan akşamda 4 kşk yoğurt bi limon suyu salatalık bolca pul biber ve yarım paket eti form :)
Vaaay baya hafif kuzu bende dün gittim zencefil zerdeçal aldım yoğurda karıştırcam yicem bi zararı olmz dedi bebişe :)
saol kuzum benım bıde 15 dk leslıe yapabıldım.
aksam bıde kol denedm ama o sandalyeyı beceremedm sankı bı kontrol etcem vıdeoyu gene :):)oo süpersin tatlım olsun 15 da olsa kardır
Günaydın herkeseeee
Akşam yemeğim
2 tane közlenmiş kırmızı biber
1 paket hindi jambon (60 kalori yani paket dediğime bakmayın)
sonra yatmadan da bir bardak süt içtim tarçınlı
sütten önce sporum vardı 15dk sıkılaşma-kardiyo sonrasında 25 dk göğüs kol çalıştım dambılla
gündüz de şirkette 80 squat yapmıştım, bakalım bugün neler yapıcam merdivene her gitmemde ya fazladan 100 adım atıyorum ya squat
aksam bıde kol denedm ama o sandalyeyı beceremedm sankı bı kontrol etcem vıdeoyu gene :):)
Valla kuzum işte gün içinde nekadar hareket etsek kar ben de tuvalet iki kat aşağıda günde 6-7 kere çıkıp iniyorum mecbur işte arada squat arada merdivende step sıkıldıkçagene harıkasın tabıkı ne dıyelım nazar boncugunu yapıstıralım su kenara
bende dun sırkette yapmısdm ıyı oluyo gercekden ogleden snra gene mutfakda yapıcam 60 cıkardm bakalım 70 olsa ıyı olcak.
Kolların yanında sandalyeden tutunucak boşluğa oturup kalkcan kuzum kollar kalıcak sandalyede kollarından güç alarak kalkıp oturcan boşluğa oturup tekrar sandalyeye oturucan kollardan güç alarak
Valla kuzum işte gün içinde nekadar hareket etsek kar ben de tuvalet iki kat aşağıda günde 6-7 kere çıkıp iniyorum mecbur işte arada squat arada merdivende step sıkıldıkça
Orası öyle diyetten önce ne yapıyosak onların karı yok tabii ama şöyle bişey var ben asansörle inip çıkıyodumevet bıraz yapmaya calısdım dedm fazla ıncıltmeden belı bırakım :):) ahh spor canavarı hıc anlamam bole hareketlerden
bızımde ole kuzu tuvalet yukarıda 2 kat bıde ben gun ıcersınde bankaya da gısdıp gelıyorum ama dıyetsyenm o senn gundelık harektlerın derdı sporun ayrı derdı bende tuvalete cıkıp ınıp spor dur demısdımde :):) tabı oturarak calısmakdan kat kat ıyı
Orası öyle diyetten önce ne yapıyosak onların karı yok tabii ama şöyle bişey var ben asansörle inip çıkıyodumve metroda falan yürüyen merdiven kullanıyodum artık kullanmıyorum yani ufak tefek şeyler ama hergün olunca nispeten daha hareketli oldum, işte mümkün olduğunca hareket katmak lazım aslıcanım spor tabii ayrı spordan kaçamazsın
günaydınnllarrrr
aksamkı menum
1 muz yulaf yogurt
kahvaltım
2 etımek
1 yumurta
zeytın
lor peynır
salatalık...
Günaydın canim afiyet olsun. Aksamin baya hafif olmuş ama muzla yulaf tok tutmustur. Kahvaltin da gayet güzel
Günaydın herkeseeee
Akşam yemeğim
2 tane közlenmiş kırmızı biber
1 paket hindi jambon (60 kalori yani paket dediğime bakmayın)
sonra yatmadan da bir bardak süt içtim tarçınlı
sütten önce sporum vardı 15dk sıkılaşma-kardiyo sonrasında 25 dk göğüs kol çalıştım dambılla
gündüz de şirkette 80 squat yapmıştım, bakalım bugün neler yapıcam merdivene her gitmemde ya fazladan 100 adım atıyorum ya squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?