- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.901
Yani tabii pişman değilimtatilde yine yiycem içicem inşallah ama sonrasında tekrar adapte olmak zor oldu da atlatıcaz inşallah kazasız belasız
Ya bize yaparken ona ayırıyom bazen tuz salça koymadan. Domates koyuyom bazen salça yerine işte ama zor oluyo yine de. Çünkü bazı yemekler salçasız filan olmuyo. Biz de yiyemeyiz zaten öyle kuru kuru. O. Yüzden zor geliyo ama yapıyoruz mecbur :)Kuxu varya benimki ayrı yemek yemiyo ben ne yaparsam onada yediriyom sevöiyo tuzsuz salçasız
aynen bende dıılım ama zor oluyor gercekden 1 ay sonrakı tatılı hayal edıyorum :):)
Off o da açık büfee
Evet kuzum ben tek yapıyorum amaan öylede böylede büyüyo kuzum az tuzlu yapıyorum :)Ya bize yaparken ona ayırıyom bazen tuz salça koymadan. Domates koyuyom bazen salça yerine işte ama zor oluyo yine de. Çünkü bazı yemekler salçasız filan olmuyo. Biz de yiyemeyiz zaten öyle kuru kuru. O. Yüzden zor geliyo ama yapıyoruz mecbur :)
Ben de baZen az tuzlu ve az salçalı veriyorum valla napiyim kuşum. Salça olarak ev salçası değil tat köy salçası almıştım. Çok az koyuyorum mecbur kalırsam.tuzu da bir çimdik atıyorum biraz tat versin diye. Nane kimyon vs kullanıyorum gerektiğinde. Amaan bizi Nasıl büyütmüşler sanki önceden bu kadar teferruat mı vardı sanki? Tek sorun kahvaltılar oluyo benim ya. Ne yapıcağımı bilemiyorum artık farklı şeyler yapmak istiyorum ama yok anam ne çiğ domates verebiliyorum ne de salatalıkEvet kuzum ben tek yapıyorum amaan öylede böylede büyüyo kuzum az tuzlu yapıyorum :)
off fena sen ayarladn mı tatıl yerını kuzu nereye gıdıyorsunuz bakım. kuzenım artık yemekden mıgdemız bulanıyordu dıyordu acık bufede :):)
Canım fethiye yani geçen sene de oraya gitmiştik risk almayalım dedik daha yer falan ayrıtmadık da fethiye olucak inşallah
Abimler yumurta yulaf falan böyle bi karışımlar yapıyoBen de baZen az tuzlu ve az salçalı veriyorum valla napiyim kuşum. Salça olarak ev salçası değil tat köy salçası almıştım. Çok az koyuyorum mecbur kalırsam.tuzu da bir çimdik atıyorum biraz tat versin diye. Nane kimyon vs kullanıyorum gerektiğinde. Amaan bizi Nasıl büyütmüşler sanki önceden bu kadar teferruat mı vardı sanki? Tek sorun kahvaltılar oluyo benim ya. Ne yapıcağımı bilemiyorum artık farklı şeyler yapmak istiyorum ama yok anam ne çiğ domates verebiliyorum ne de salatalık
cok güzel kuzum yerde guzel daha ne olsun
Bi de öğrendik oraları baya otele bağlı kalmıyoruz dışarda falan bildiğimiz balık lokantası var oralara gidiyoruz geziyoruz aslında açık büfe de mesela hiç öğle yeeği yemedim ben kahvaltıdan sonra denize falan gidince öğle yemeği vakti kaçıyo genelde hep kahvaltı ve akşam yedik yani
kuzu smdı dusunuyorumda bende mesela kahvaltı ettım zaten oglen denızdesın ben bıde ogle yemegı yerıne denız kenarnda aparatıf seylerı severım bıde tıkar bıde aksam yeterlı bencede.
tabı otele baglı kalmamak da guzel ınsallah resmlerını görürüz :):)
öyle ben de severim işte denize karşı bira patateskuzu smdı dusunuyorumda bende mesela kahvaltı ettım zaten oglen denızdesın ben bıde ogle yemegı yerıne denız kenarnda aparatıf seylerı severım bıde tıkar bıde aksam yeterlı bencede.
tabı otele baglı kalmamak da guzel ınsallah resmlerını görürüz :):)
Gelince anlamam instagramdan alirim resmleri ☺☺☺içinde biz olmazak da manzara olabilir
Ah gozleme arada sucuk ekmek cay saati bunlar zaten bzm ogle yemegi niyetne smdiden canim istedi baköyle ben de severim işte denize karşı bira patatesama aç gözlülüğümden dönüşte çay saati falan oluyo ya ordan bişeyler gömerim sanırım
Bizde çok varda bende şans yok :)Aynen yavru sadece hayraniz benim.nisanlimda mavi gozlu bzm gelinde mavi dioruz belki cocuklae renkli olur bzde yok renk ama
Ne kadarda hafif bir menü :)Öğle yemeğine yine dışarı gittik iyi oluyo şimdiden 400 adım atmışım bugün g,t gel 1500 oluyo yemek de iyi oldu yani
öğle yemeğim
6yk taze fasulye
4yk karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
sonra sade soda şimdi de yeşil çay içicem
dün akşamı kazasız blasız atlattım çokşükür eve gittiğimde açlıktan ölmek üzereydim hemen 1 kase yoğurt 4 tane salatalık yedim yeşil çay içtim o tuttu beni neyse ki sonra da bişey yemedim bu hafta biraz hafif geçsin bakalım
Sabah 9.30
1 tane tereyaglı yumurta
Yarım salatalık
Yarım domates
Peynir
1 br arçınlı süt
Marul
Ara 15.00 ( Evet ne kadar kızsanız hak veriyorum ama dışarıdaydım arkadaşımla en hafifiyle atlatmaya çalıştım Seceneklerde waflle tiramisuda vardı zor kendimi kurtardım. İnşallah bu hafta tartıya yansımaz. Azcık yürüdük belki limonatayı yakmışımdır)
1 br limonata
1 tane külah dondurma (2 top vardı)
Akşam 19.45
2 tane haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
Şu an için 1lt su yatana kadar 2 yaparım
Kuzum salatalağı rendele yoğurt ve bebek ekmeği ile karıştır verebilirsin :) çorba içir bazen :) bebe bisküvisi yumurta pekmez yapabilirsin bebe bisküvisi yoğurt muz pekmez olabilir benimki tek kahvaltı seviyor bebe bisküvisi yumurta pekmez sevse diğerlerinide yapsam keşke ama yokBen de baZen az tuzlu ve az salçalı veriyorum valla napiyim kuşum. Salça olarak ev salçası değil tat köy salçası almıştım. Çok az koyuyorum mecbur kalırsam.tuzu da bir çimdik atıyorum biraz tat versin diye. Nane kimyon vs kullanıyorum gerektiğinde. Amaan bizi Nasıl büyütmüşler sanki önceden bu kadar teferruat mı vardı sanki? Tek sorun kahvaltılar oluyo benim ya. Ne yapıcağımı bilemiyorum artık farklı şeyler yapmak istiyorum ama yok anam ne çiğ domates verebiliyorum ne de salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?