Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

İlerleyen zamanlarda üzülecek daha kıymetli şeyler olucak canım sevgiliden ayrılmak ne ki :/
Anlıyorum yine de seni,şuanki psikolojini ama öyle ömür geçmez boşver. Giden gider sen önüne bak

haklısın ben de öyle düşünürdüm önceden ama çok zor ve ağır geliyor
çok saçma gelirdi insanlar nasıl ayrılık acısı çeker bilmem ne diye düşünürdüm falan
çok insanları o konuda kınadım ve kınadığım şey başıma geldi anlayacağın

Günaydın kızçeler
Dün aksam yemeğim öğlenle aynisi
2 kepce mercimek corbasi, 4 kasik nohut yemegi (susuz) 1 bardak yogurt dereotu
Ara rezene cayi 2kasik yogurt
Ben listede bazi yerleri kendime göre degistirdim
Yemekten sonra 45dk kizimla yürüyüşe ciktik baya bi ter attim 15 gündür spor yapamiyordum iyi geldi valla
Kahvaltim 1 has.yumurta 1kk peynir 5zeytin 1t.k pekmez 2 dilim tahilli ekmek 2bardak acik sekersiz cay
Ara 3 adet kayisi 5 findik rezene cayi

kac yasındasın bu arada hepımız ayrıldık yenı kısıler gırdı hayatımıza ılerleyen zamnlarda bosuna uzuldugunu moralını bozudugunu anlıcaksın.

21 daha ilk sevgilimdi ondan sanırım bu kadar ağır gelmesi.
akşamları özellikle çok çok ağlıyorum 4-5 saat ağlamaktan uyuyamadığım oluyor
günde 6 saatten fazla uyuyamıyorum zaten
akşamları uyuyamıyorum ama sabahları uyanıyorum kendi kendime sonra da uyuyamıyorum
bir de sigarayı bıraktım yeniden ondan dolayı olabilir
12. günü aslında sigarayı bırakışımın ama etkisi vardır heralde yine de

kendıne böle yazık etme daha cok gencsn karsına neler cıkcak daha cok uzun surupde ayrılabılırdınız bosver demek senn ıcın hayrlı bırı dıılmıs hıc bole seyler yapma kafanı dagıt gez dolas fılm ızle ama aglayıp kendını yıpratma lutfen o senı bu kdr dusunmuyor sen nıe kendını parcalısyorsun.
sıgarayı bırakman ayrıca cok guzel olmus umarım baslamazsın.
günaydın kuzum..

afıyet olsun menun gayet guzel... sporda gharıka olmus ben bı baslayamadım bu aksam nıyetlıyım ınsallah.

Ben lise son sınıfta ve üni başında yaşamıştım senin gibi bi durum. Bayağı kötüydüm ama Allah karşıma eşimi çıkardı her şeyi unutuverdim. Üzme kendini,Allah gönlüne göre vericektir

zaten gönlüme göre verdi gibi
ben evlenmek istemiyordum çoluk çocuk falan. çok olcaksa da ilk sevgilimde olur diyordum
ilk sevgilimde olmadı o zaman geriye olmayacağı kalıyor falan. burası diyet başlığı konuyu saptırıyorum kızlar kusra bakmayın. bu gün tartıldım 61.2 çıktım. ama ne zaman 60a doğru insem sonra kendimi salıyorum birden bire 62 oluyorum. yani hedefe yaklaşmış olmak beni hedefimden saptırıyor

yorumun için teşekkür ederim haklısın da yorumunda.
hayırlısı diyorum bu aralar sık sık ama yine de bilirsin üzülmene engel olmaz nasıl düşünmeye çalışırsan çalış yine de üzülürsün

Merhaba bu kür karın bölgesindeki yağları da eritiyor mu. Malum doğumdan sonra biraz göbek oluyor. Bende ip atliyorum o da güzel oluyor yer attiriyor ve de zayiflatiyor
Evet canım zaten direk karın bölgesindeki yağları eritiyor evet canım ipte etkilş bende atlamaya çalışıyorum faydası çok :)

Kuzum sorma 8 saat yürümüşüm mahvokdum kola pizzanın yanında geldi soğuk soğuj yorgunluktan yarım bardak içtim ama erittim ya onun üstüne 4 saat daha yürüdüm bebeğim akşamda 2 yumurta 2 domates 1 dlm peynir yeşillik yedm ekmeksiz dengelemişimdir herhalde :))

Bence süper dengelenmiş mervetoşum o kadar yürümeye de gitmiştir zaten ama günlük sporlarını ihmal etme kuzum sen bak onca yemeye iyi çıkmış kilon ha gayret pazara artık güzel bişeyler görelim

Günaydın tontibişleeer ne sinir di mi böyle ay benim tontişim aman da benim tosunum falan derler kolları gıdıyı falan sıkıştırırlarr işte öyle olmasın diyeee napıyoruuuzzzz diyetlerimize devam ediyoruuuzz bol bol hareket ediyoruuzzz incecik fit sağlıklı bebişler oluyoruuuzzz

Sabah kahvaltımm:
1 haşlanmış yumurta
1,5 büyük domates
2 salatalık

sonra yeşil çay..sabah aç karnına maydonoz suyumu içtim şimdiye kadar 1 lt su içtim

senı cok ıyı anlıyorum gercekden zor tabı bende ısterdım ılk sevgılın olsun onla evlen ama bazen uyusmuyorsun ıste bı sebep cıkıyor demek nasıbınde yokmus o kısı ınsallah daha güzel kişiler cıkar karsına.

hedefıne az kalmıs sakın bırakma aynen devam et sana bu motıve olur belkı. konuyu saptırsan nolcak yerı gelıyor bz yemek tarıfı verıyoruz olur mu öle sey.

kendıne dıkkat et arada yaz..

gunaydınnn fit hatun diim bende o zman :):) aynen tosunum benım gel bı gıdıgından alım :):)
masallah gene bomba gbısın darısı basıma :):)

o zamanla guclenıyo her gun artıyor hatta gelişim
Kız ben bir tane bilem çekemiyorum. Nasıl güçlensin garibim.
Tvde de doktorlar ağzınıza sürmeyin. Glisemik indeksi 100 diyolar. Aman neyse 1 kaşıktan bişeycik olmaz :)
Ayy ben dugunlere gitmiyorum oyun bilmiyorum diye. Zaten düğünleri sevmiyorum Bir misketle damat halayı biliyorum o kadaarcık :)
Şınavın gözü çıksın canımı çıkartıyor resmen ama yinede olmuyor :))
Bende eskiden bir tabak dolduruyordum. Şimdi sayarak önüme koyuyorum. Hatta bizimkiler bayagı dalga geçiyorlar bizim kız sayarak yiyor diye :)
Vallahi ben renkli göz hayranıyımdır. Heleki mavi göz bayılırım ya. Babamın gözleri yeşilimsi ela hani diyorum bari babama benzeseydiim. Annem taraftada renkli göz çoktur ama annem kahverengi benimki ise neredeyse siyaha yakın bir kahverengi. Işıga çıktıgımda belli olur koyu kahve oldugu yoksa siyah görünür

cok güldüm canim yaa maşallah cok enerjiksin afiyet olsun tatlim

canım herkes bir şey diyor aslında en güzeli herşeyden azar azar
zehir bile olsa çok azcığı faydalı çoğu şeyde duymuşsunuzdur zehirli bitki ya da başka bir şeyin çok çok azı bi hastalığı tedavi eder

kızlar sürekli gaz yapıyorum mide bulantısı var üzüldüğümde hep gaz yaparım
bu gaz olayını nasıl çözebilirim?
Karbonatlı su iç derim iyi gelir Hatta bir kaç bardak iç. Midenin asidini azaltır şu an midenin asitin artmış o yüzden öyle gaz oluyor. Ben nane limon kaynatıp içine zencefil atıp onuda içiyorum istersen deneebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…