Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Dün öğleyin 4 kasik nohut 2 kepce mercimek corbasi 1 bardak yogurt yedim
Aksam 4 kasik z.yagli fasulye 2 kepce ayranli corba 4 kasik yogurt dereotu
Ara rezene cayi 1bardak yogurt
Aksam yemeginden sonra 1saat 15dk tempolu yürüdüm kizimi babasina biraktim bu sefer böylelikle daha hizli yürümüş oldum
Sabah 1has.yumurta 2dilim tahilli ekmek
1kk peynir salatalik sekersiz acik cay 5 zeytin 1tk pekmez

afiyet olsun... senınde menun harıka spor hele daha bı guzel ah keske bende yemekden snra sokgaa cıkıp yurusem daha guzel spor oluyor evde usenıyorum asıl.

Yani yedin mi kuzum bilmiyorum ama fasulye daha iyi olur bence de akşam d ayulaf harika fikir bu hafta ben karbonhidrat yemiyorum ama gelecek hafta ben de sabah ya da akşam ya da her ikisinde yulaf yoğurt meyve yapıcam ben sütle yiyince acıkıyorum yoğurtla daha tok kalıyorum sanki
Afiyet olsun canim menun cok güzel sporlar zaten harika
sağol balım

menü süper spor harikaaa azimliyiz hepsi de gidecek bu fazlalıkların sen 2 yada 9 vermiştin d mi böyle giderse bu ayda çok güzel sonuçlar alıcaksın bence

Kuzum canim kofte istedi sebze 3 gundur dedm tamam degisiklik olsun yannda az pattes attm agzma bide salta ayran. Izinde izgarada yemedgm icin karisik gidiorum ama umarm digrudur ☺☺ yulaf sutle yiyemiyorum tadini ama yogurtla harika gercekden.

kuzum senınkıde epey hafıf aksam bısey yememıssın sende. ıyı zararı yoksa ye tabı baya ıyı dıyorlar onu bıraz acı oluyor ama yogurtta anlamassn belkı.
Yavrum kilo verdiriyormuş günde yarım kilo diyorlar ama bebek arabasnda kalmştı dün gece yiyemedim bu gece yiycem bakalım :)))

Aynen lokurum ya kilo aldık valla sonumuz vahim olmasın diye dengelemeye çalışıyorum hala 54.5 ama pazara ümitliyim bakalım :)) sende süpersin lokurum valla alışmaya başlıyoz dengeye

Kuzuuu squat konusunda sana özeniyorum valla maşallaaah ben 40tan hala çıkamadm yukarı valla ölüyo gibi oluyom

Kahvaltım bir domates yarım ekmek peynir salatalık 2 biber arada 4 kare bitter yedm uffff dayanamadm dün arkadaşıma çıkardıydım orda dışarda erimiş erimiş gözüme bakıyorlardı ama %80kakao eriticem söz :)))

Kuzum tarçın zencefil zerdeçal bir çay kaşığı hepsinden ama her öğünden önce yeniyordu sanırsam bi araştırmam lazm unutmşm
Ah kuzu devamini getremiyorum ole formulleri yarida kesiyorum bi car vardi bi ara yaptm birakdm bende devami islemiyor
.

Dunki açlık orucumdan sonra akşam bayağı uyudum.ne zamandır uyuyamiyordum iyi geldi sanirim
1de uyandim 2.15 gibi 1bucuk haslanmis yumurta bol tuzlu yedim. 2 kul şekeri boyutunda tuzsuz yağlı peynir yedim.
Limonlu yesil çay içtim.
Sabah merak edip tartildim 60.5 kilo ciktim
Haftaya perşembeye kadar 60 a inersem ben adette zayifliyorum 59 a inerim adetin son günlerinde diye düşünüyorum.

afiyet olsun... senınde menun harıka spor hele daha bı guzel ah keske bende yemekden snra sokgaa cıkıp yurusem daha guzel spor oluyor evde usenıyorum asıl.

Teşekkür ederim canim. Aynen tatlim disarda yürümesi daha iyi oluyor. Eve gelince mekik cekeyim dedim ama usendim yapmadim.

Teşekkür ederim canim valla agzindan bal damliyor inşallah hepimiz veririz bir daha da almayiz evet canim güzel basladim bakalim insallah devami gelir. Bu ay sonundaki hedefim 61 61.900 de olsa o 61 i görmek istiyorum

Bir kere sütle bende denedim tarcinda attim ama hic begenmedim. Yogurtla daha güzel oluyor meyve ve tarcinla şahane

oh ne guzel ıste kuzu sen aclık orucu mu tutuyordun 1 gun mu yaptın.
Teşekkür ederim canim. Aynen tatlim disarda yürümesi daha iyi oluyor. Eve gelince mekik cekeyim dedim ama usendim yapmadim.

aynen evde bısey yapılmıyor bazen dıorum otobusde ınıyım yuruyum canta kolda ona da tembellık ah ah :):) evlı cocuklu olsam demek evden hıc cıkmam ben sıze masallah :):)
Yaa bnde bebğm ama bunu denicm bklm inşllh olur

ınsallah kuzum dene tabı.
Teşekkür ederim canim valla agzindan bal damliyor inşallah hepimiz veririz bir daha da almayiz evet canim güzel basladim bakalim insallah devami gelir. Bu ay sonundaki hedefim 61 61.900 de olsa o 61 i görmek istiyorum

ay bende ıstıyorum 61,8 ı orucken aksam gordum tabı sabahna ılk bayram gunu 62,8 oldugumu gordum sen kac kıloydun
Bir kere sütle bende denedim tarcinda attim ama hic begenmedim. Yogurtla daha güzel oluyor meyve ve tarcinla şahane

ben cok onceden yıyordum sutle ıcıne kuru uzum cevız ve yulaf hatrlıorum ıyı gıdıordu sankı smdı yok ya yıyemıorum annemle yogurtla ye dedı onu sevdm bıde muz yakısıor ona :):)

Yaa bnde bebğm ama bunu denicm bklm inşllh olur

Canim o kürü bende duymustum. 2 farklı sekilde uygulayanlar var. Bir yerde sabah ogle aksam yemeklerden yarim saat once yenmeli diyor. Baska bir yerde de haftada 2 defa aksam yatmadan 2-3 saat önceydi galiba. Her gün yapildiginda ilk günkü kadar etkili olmuyormus diye duydum ama hangisi dogru bilmiyorum.

Esim izinde bu aralar kizi ona birakip cikcam birkac gün. Bebis de sıkılıyor evde bende hem onu gezdirmek icin hem de yürüyüş olsun diye cikiyorum

Bayramdan önce 64.500 geldim pazar günü 63.900 ü gördüm bakalim bu hafta nolcak

Ben hep elmayla yedim o da guzel oluyor muzla hic denemedim ilk firsatta onu deneyeyim

dene dene tatlı meyve ya guzel oluyor ben cılek muz koyuyordum ama bugun tarcında koycam oda ıyı sekerı dengeler sonucda. aynıyız senle hemen hemen bende 62,7 bugun gördüm söle 1 aya 60 görsem :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…