Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canımm regl dönemi şişlik olur hele ki geçmişse her türlü şişlik var demektir 500 gr şişlik olabilcek bi kilo bence kesin şişsin canım sadece kilonu korumuş vermemişsin hemen yemekle kilo alınmıyor kuzum 2 aydır ben yiyomuşum onu fark ettim almıyormuşum öyle böyle korumuşum kiloyu :) şimdi ise verme aşamasındayım bakalım kuzum nasıl olucak :) İnşallah kuzum ya sende yazıl ekimde bidaha sınav var

benim boyumda 1.62 ama 54 fena durmuyordur diye düşünüyorumda
tabi insan istedigi kiloda mutludur , ben 76 yım feciyim yani birde simit varki görme kamyon lastigi takmışım sanki belime

BU GUZEL KUZUM IYI YAPTIN TABI MOTIVE OLALIM DIMI :):) BENDE NAPSAM DOLABA GUZEL VUCUTLU KADN MI KIYSAM :):):):)

İnşallah öyledir canim. Bende durumlar biraz karisik tatlim ehliyet biraz daha bekleyecek gibi

CANIM BENIMDE 8 YILDIR VAR AMA CUZDANDA ACELE GEREKTIRMIYORMUS :):):)

Benim şu an ehliyetim olsa iyi olurdu canim. Farkli bir ilcede görev yapiyorum sabah servisle gidiyorum ama süt izninden dolayi erken cikiyorum dolmusla zor oluyor önceden aramama rağmen bazen beni unutuyorlar bir sonraki dolmuş da yarim saat sonra kalkiyor ulaşım da sıkıntı yasiyorum. Şu an ehliyetim olsa arabamizla gidip gelirdim kapida boşu boşuna yatiyor

BU GUZEL KUZUM IYI YAPTIN TABI MOTIVE OLALIM DIMI :):) BENDE NAPSAM DOLABA GUZEL VUCUTLU KADN MI KIYSAM :):):):)
Ben ne yapsam acaba ay kızlar sabahtan beri gülmekten ölüyorum bizim şirkette tuhaf bi kız var azcık dedikodu yapayım saçlarını bir gün pembe bir gün mor bir gün mavi boyar kimseyle konuşmaz falan yani saçları güzel de bu son yaptığı bomba, bugün karşılaştık iki kelam edeyim dedim napıyosun falan dans kursuna başladım dedi aa ne güzel dedim ne dansı ne dediii direk dansı ben kaldım tabii bi de atı bak böyle diye videolarını gösterdi

bılıyorsan kullanmayı tabıkı al cnm senn ıcın cok rahatlık olurdu harbı zor işmiş ya unutması senı aman su ulasımlar cok zor gercekden. Allah yardımcın olsun kuzum bebıse buldunuz mu bakıcı bu arada.

bence hiç konuşmamalıyım

yerimm senı ben ya sen cok yememıssındır bence.

edelım edelım :):) sen cıddı mısın sen ya özentı mı bu kız direk dansı ne oluyor aklıma sey geldı bıldıgın evdekı dırek ona yapısarak dans mı yapıyor dıyeydn amac ne :):):)

Kahvaltın gayet güzel canım :) Maşallah :)
günaydınnnlarrrrr

1 dilim ekmek
peynır lor peynır dıl peynır karısık bıseler :):)
5 adet zeytın
1 yumurta

aksam menum ıse 2 kasık bulgur
3 4 kasık bezelye yogurt
Kuzum çok güzel helal sana :) :)
Başarılar sana kuzum alırsın ehliyeti :) Buzdolabına asman iyi olmuş motive olursun dolaba falan gitmezsin :)

Kahvaltın gayet güzel canım :) Maşallah :)

Kuzum çok güzel helal sana :) :)

Başarılar sana kuzum alırsın ehliyeti :) Buzdolabına asman iyi olmuş motive olursun dolaba falan gitmezsin :)

tesekkur ederım canım.. sennkılere bısey dıyemıyorm hep guzel cunku.

Kızlar dün menümü yazamadım misafir geldi geceye kadar burdaydılar :)
Dünki menüm
Sabah 8.30
Yarım domates
1 salatalık
1 br süt
Maydanoz
Marul
5 zeytin
1 kırmızı erik
Öğle 14.00 ( çok acıkmıştım öğlede yedim)
1 kase(büyük değil orta boy) yeşil mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
Akşam 17.30
2 tane haşlanmış tavuk göğsü
3 kaşık bulgur pilavı
1 tanede incir
5 tane siyah üzüm( canım çok istedi)

Son düzenleme:

Ne kadar uçarı bir kızmış. Ben öyle bir şeye kalkışsam soluğu acilde alırım :)

ya hani olur ya filmlerde striptiz klüplerinde falan bi de ayağında inanılmaz yüksek topuklu şeffaf cam gibi platform topuklu ayakkabı şort mayo altı gibi bir alt bildiğin bi salonda direğe sarılıyo falan video öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…