- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 28
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.601
Canımm regl dönemi şişlik olur hele ki geçmişse her türlü şişlik var demektir 500 gr şişlik olabilcek bi kilo bence kesin şişsin canım sadece kilonu korumuş vermemişsin hemen yemekle kilo alınmıyor kuzum 2 aydır ben yiyomuşum onu fark ettim almıyormuşum öyle böyle korumuşum kiloyu :) şimdi ise verme aşamasındayım bakalım kuzum nasıl olucak :) İnşallah kuzum ya sende yazıl ekimde bidaha sınav varBugün bende tartıldım canım 58.3 çıktım 500 gram almışım. O kadar yiyince aldım tabi kilolarıbir de benim reglim 2 gün gecikti acaba ondan mı yoksa yediklerimden mi bilemedim
sınav için başarılar diliyorum canım inşallah iyi geçerehliyet bende alacam bakalım ne zaman gidebilecem kursa
Oy kuzum sağol 54 bile bana fazla 1.62 boyun bacaklarım hala kalın :) tabii ki sende vericeksin bak tekrar geldin buraya bak ben 2 aydır aynı kilodaymşm not almşm deftere şimdi yeni düzene başladım vermek için ama kilo koruyabiliyorum artık onu çözdüm :)) canım eski testleri hep çözüyorum İnşallah başarıyla geçerim ya :) çok sağol
Kuzum araştırma derken eski bildiklerimi toparlayıp yazdım kağıda dolaba astım bide yemek tarifi yani diyeti daha eğlenceli hale getirmek için değişik salatalar menüler falan bakıcam yoksa detokstur sulardır falan yapmıcam :) sağol kuzum benim Amin : ₩
Canımm regl dönemi şişlik olur hele ki geçmişse her türlü şişlik var demektir 500 gr şişlik olabilcek bi kilo bence kesin şişsin canım sadece kilonu korumuş vermemişsin hemen yemekle kilo alınmıyor kuzum 2 aydır ben yiyomuşum onu fark ettim almıyormuşum öyle böyle korumuşum kiloyu :) şimdi ise verme aşamasındayım bakalım kuzum nasıl olucak :) İnşallah kuzum ya sende yazıl ekimde bidaha sınav var
İnşallah öyledir canim. Bende durumlar biraz karisik tatlim ehliyet biraz daha bekleyecek gibi
CANIM BENIMDE 8 YILDIR VAR AMA CUZDANDA ACELE GEREKTIRMIYORMUS :):):)
Ben ne yapsam acabaBU GUZEL KUZUM IYI YAPTIN TABI MOTIVE OLALIM DIMI :):) BENDE NAPSAM DOLABA GUZEL VUCUTLU KADN MI KIYSAM :):):):)
Maşallah sana kuzum helal olsun :)İnşallah canım yaa nekadar çok gitse kar valla 25-30 da verilir yeter ki azim olsun ben 18 kilo verdim yani sabırlı olmak lazım
Tabiki inanıyorum. Bu aralar sizde herşey üst üste geldi eşin sonra çocuğun bir hastaneden kurtulamadınız. Bundan sonra azimle ilerlersin :)İnanıyomusun gerçekten kuzum sağol desteğin için İnşallah yaparım sizinle
bılıyorsan kullanmayı tabıkı al cnm senn ıcın cok rahatlık olurdu harbı zor işmiş ya unutması senı aman su ulasımlar cok zor gercekden. Allah yardımcın olsun kuzum bebıse buldunuz mu bakıcı bu arada.Benim şu an ehliyetim olsa iyi olurdu canim. Farkli bir ilcede görev yapiyorum sabah servisle gidiyorum ama süt izninden dolayi erken cikiyorum dolmusla zor oluyor önceden aramama rağmen bazen beni unutuyorlarbir sonraki dolmuş da yarim saat sonra kalkiyor ulaşım da sıkıntı yasiyorum. Şu an ehliyetim olsa arabamizla gidip gelirdim kapida boşu boşuna yatiyor
bence hiç konuşmamalıyım
Ben ne yapsam acabaay kızlar sabahtan beri gülmekten ölüyorum bizim şirkette tuhaf bi kız var azcık dedikodu yapayım saçlarını bir gün pembe bir gün mor bir gün mavi boyar kimseyle konuşmaz falan yani saçları güzel de bu son yaptığı bomba, bugün karşılaştık iki kelam edeyim dedim napıyosun falan dans kursuna başladım dedi aa ne güzel dedim ne dansı ne dediii direk dansı ben kaldım tabii bi de atı bak böyle diye videolarını gösterdi
Kahvaltın gayet güzel canım :) Maşallah :)Günaydınnn :)
Kahvaltımı bitirdim şimdi,yazayım:
1 dilim ekmek Unonun boyutlarından birazcık büyük
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Minik domates-salatalık,
1 sivri biber
1 kk peynir
Yanında su içtim.
Dün öğlen 3.30 gibi yemiştim en son. Biraz fazla yemiştim acıkmıyım diye ve acıkmadım da:)Gece de canım bi helva çekti ki sormayın üşenmedim yaptım 1 dolu kaşık yedim valla un helvasıydı sütlü :) kaydı gitti
Kuzum çok güzel helal sana :) :)günaydınnnlarrrrr
1 dilim ekmek
peynır lor peynır dıl peynır karısık bıseler :):)
5 adet zeytın
1 yumurta
aksam menum ıse 2 kasık bulgur
3 4 kasık bezelye yogurt
Başarılar sana kuzum alırsın ehliyeti :) Buzdolabına asman iyi olmuş motive olursun dolaba falan gitmezsin :)Kızlar bu sabah yine dayanamayıp tartıldım 54.3 çıktım şişlik varmış baya sanırım ama yinede üstüne almamış değilim göründüğü üzere Allah nasip edetse süper gidicem ve kalan fazlalıklarımı vericem 5kilo 15 günde gitse kalanını yavaş yavaş versem diye plan program yapıp buzdolabına liste astım bile planlar hazır pazarımız yarın alışveriş yarına kaldı bugünde evdekilerle diyet modundayım alışverişimi tamamlayımda değişik diyet tariflerle karşınızda olucam netten araştırmalara başlıyorum :) buarada canlarım yarın ehliyet sınavım var pek çalışamadım malum durumlardan dolayı bol şans dileyin dua edin bana :)
Kahvaltın gayet güzel canım :) Maşallah :)
Kuzum çok güzel helal sana :) :)
Başarılar sana kuzum alırsın ehliyeti :) Buzdolabına asman iyi olmuş motive olursun dolaba falan gitmezsin :)
Ben ne yapsam acabaay kızlar sabahtan beri gülmekten ölüyorum bizim şirkette tuhaf bi kız var azcık dedikodu yapayım saçlarını bir gün pembe bir gün mor bir gün mavi boyar kimseyle konuşmaz falan yani saçları güzel de bu son yaptığı bomba, bugün karşılaştık iki kelam edeyim dedim napıyosun falan dans kursuna başladım dedi aa ne güzel dedim ne dansı ne dediii direk dansı ben kaldım tabii bi de atı bak böyle diye videolarını gösterdi
Ne kadar uçarı bir kızmış. Ben öyle bir şeye kalkışsam soluğu acilde alırım :)Ben ne yapsam acabaay kızlar sabahtan beri gülmekten ölüyorum bizim şirkette tuhaf bi kız var azcık dedikodu yapayım saçlarını bir gün pembe bir gün mor bir gün mavi boyar kimseyle konuşmaz falan yani saçları güzel de bu son yaptığı bomba, bugün karşılaştık iki kelam edeyim dedim napıyosun falan dans kursuna başladım dedi aa ne güzel dedim ne dansı ne dediii direk dansı ben kaldım tabii bi de atı bak böyle diye videolarını gösterdi
bılıyorsan kullanmayı tabıkı al cnm senn ıcın cok rahatlık olurdu harbı zor işmiş ya unutması senı aman su ulasımlar cok zor gercekden. Allah yardımcın olsun kuzum bebıse buldunuz mu bakıcı bu arada.
yerimm senı ben ya sen cok yememıssındır bence.
edelım edelım :):) sen cıddı mısın sen ya özentı mı bu kız direk dansı ne oluyor aklıma sey geldı bıldıgın evdekı dırek ona yapısarak dans mı yapıyor dıyeydn amac ne :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?