Kızlar Gelinliğimi satıyorum; bence çok güzel ;)

dzky87

suelin
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
453
42
73
Herkese merhaba, 30 mayısta düğünüm vardı. Ve gelinliğimi satmayı düşünüyorum. Malum asker eşi olduğumdan sürekli tayinciyiz. O yüzden peşimde taşımak isteniyorum. Bazılarınız soracak neden kiralamadın diye: çünkü kiralık 2800 diyince bizde 3500 satın alma fikrini daha uygun bulduk.

Gelinliğimin fotograflarını yüklüyorum birazdan..

Eskıden yanı 2-3 sene once kıralık ve satılık gelınlık arasında yaklasık 200 tl fark oluyordu o nedenle satın almak daha mantıklıydı, eger saklanmayacaksa aradakı 700 tl cok farkmış....Ama siz 700 den daha yuksek fıyata satabılırmısınızın bılmıyorum tabı Hadı hayırlı satıslar dıyelım :)

3.500 e aldığın gelinliği 2. El olarak kaça satmayı dusunuyorsun canım merak ettim..

Sen trabzon gelinisin kizlar diger illeri bilmem ama burada gelinlik fiyatlari genellikle Böyle. Secenek cok olmayinca da mecbur aliosun sanirim arkadasta buradan almis. Ayrica hosmus gelinkigin mutluluklar

Ankarada 1000-2000 e gelinlik dikiyorlar hem de istenilen modelde,sizinkisi neden bu kadar pahalı.

İstanbul' da beğendiğim gelinliği kına kıyafeti, gelin saçı, makyaj, araba süsleme, 2 poz fotoyla beraber 1,800' e diktiriyorum. Gelin çiçeği ve tacını saymıyorum bile.

Keşke fiyatından çok, sonrasını düşünseydiniz. Umarım elden çıkarırsınız makul şekilde. Mutluluklar :)

Bunun dertle ne alakasi var da bir derdim var bolumune açiliyor onu anlamiyorum... Sonuçta yasak, yonetici gelip konuyu kapatacak gordugunde...

gelinliğin güzel beni 1,5 yıl farkla kaçırdın

Bende 1 sene oldu evleneli ve gelinliğimi 3000 aldım. İl il farkediyor sanırım fiyatlar.
Niye garip karşılıyorsunuz ki.

bende antepdeyım gelınlıgım 4 bın tl ye dıkıldı
antepdede cok pahalı gelınlıkte abıyede

kiralıkla satılık arasındaki fark çok yüksemiş 700 tl ye bu gelinliği satamazsınız bence. burda satılık gelinlikler aylardır bekliyo ilgili başlığa bakarsan 300 e bile veremiyolar

kiralıkla satılık arasındaki fark çok yüksemiş 700 tl ye bu gelinliği satamazsınız bence. burda satılık gelinlikler aylardır bekliyo ilgili başlığa bakarsan 300 e bile veremiyolar

aaa ilden ıle degısıyo demekkı
bızdede almakla kıralamak arası 300 tl falan almak daha mantıklı gelıyor

dedıgıne katılıyorum bu gelınlıgı satamaz

ben 4 bın tl lık gelınlıgıme 900 dedım ayakkabısı cıcegı ve duvagıyla hala duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…