kizlar gercekten cikmazdayim,depresyona girmeme az kaldi :-(

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
208
merhaba kizlar, ben burada cok yeniyim ve gercekten güzel fikirlerinize ihtiyacim var.ben 2-3 aydir nisanliyim,severek ve asik olarak nisanlandik.cok tanimamamiza ragmen yildirim aski gibi bisey oldu ve ailemi cok zor ikna ederek nisani yaptik.bundan 1 ay önce nisanlimla aramda sogukluklar basladi,soguk davranmaya baslamadan önce,yapmamasi gereken bisey yapti nisanlim ve ben cok kizdim ona belki de incittim.sonrasinda hallettik ama her saat arayan adam yogunlugundan 2 gün boyunca arayip sormadi.bende tabi cok trip attim istersen ayrilalim bile dedim ortada bisey yokken.basta ailem karsi ciktiginda da demistim ben pes ediyorum savasamiycam kimse üzülmesin bitirelim diye ama o asla yilmadi.artik bir hafta israrin ardindan bana soguklugunun nedeni olarak bana olan sevgisinden emin olmaidigini ama kaybetmek istemedigni söyledi.o her ne kadar bastan beri emin deildim desede,sana kirgin deilim dese de,tahminimce biraz fazla üzerine gittim.ben o an yüzügü cikarip emin olunca gel dedim,yanlis biliorum ama o an öyle yaptim ki,bana yalvarsin seni seviyorum desin diye.evet yalvardi ben ayrilmak icin demedim iyice düsün lütfen dedi ve bundan kimseye bahsetmedik.sonrasinda ben yüzügümü tekrar takmasini söyledim ona, oda takti ama hala görüsmemeler,aramamalar,sogukluklar devam ediyodu.tabi ben hep uzun uzun ruh halimi yansitan mesajlar atiyodum ama hic cevap vermedi.birkac gün önce ben artik yapamiyorum en iyisi kimse üzülmeden ayrilalim simdi unutman daha kolay olur dedi bana :( neyse aradim konustuk sen ciddimiisin dedim,ilerde beni sectigine pisman etmek istemem seni üzmek istemem,kafam allak bullak ne düsüneyim bilmiorum dedi.kardesiyle konustum bu durumu, o belki de abisinin bunalimda oldugunu söyledi,cünkü herkeese karsi degisik davranislar icerisindeymis son günlerde.ne yapsam da onu eski kararliligina getirsem,bunalimdan cikarsam lütfen akil verin kizlar. bu arada evde de herkes üzerime geliyor iste bir aydir gelip gitmiyolar ne bu böyle akrabalikmi olur vs vs.herkes bi yandan ayril ondan sana hayir gelmez diye baski yapiyor,bense iliskimi kurtarmak icin elimden geleni yapmaya calisiyorum.son durumlari ailem duysa kesinlikle nisani atarlar,icime ata ata hasta olcam ya nolur yardim edin:( 1 aydir gelip gitmiyoruz ama onlarda hepsi calisiyolar yani bizim aramizdaki durumla ilgili deil cünkü kimse bilmiyor kardesine bile ben anlattim. annesi telefon acar konusur,ama aileme bu yeterli gelmiyor hakli olarak.....biraz uzun oldu ama gercekten cikmazdayim

canım yapacağın şey belli..alcaksın nişanlı karşına açık açık konuşcaksın..öyle telefonda konuşmayla sms le olmaz bu işler..
belli ki çocuğun bir sorunu var ama senle ilgisi yok..belki paylaşmaıyordur erkekler kolay anlatamaz böyle şeyleri...

canım yapacağın şey belli..alcaksın nişanlı karşına açık açık konuşcaksın..öyle telefonda konuşmayla sms le olmaz bu işler..
belli ki çocuğun bir sorunu var ama senle ilgisi yok..belki paylaşmaıyordur erkekler kolay anlatamaz böyle şeyleri...

evet sorunu var.kafamda cözemedigim sorular var ama anlatamam en iyisi kapansin bu mesele sen daha fazla yipranma dedi bana.bende ona bu beni daha cok üzüyor farkinda degilmisin dedim,simdi unutmasi daha kolay olur ilerde pisman olmucagin ne malum deyip kestirip atiyor.yarin buluscaz nasil davrancam bilmiorummmmm

evet sorunu var.kafamda cözemedigim sorular var ama anlatamam en iyisi kapansin bu mesele sen daha fazla yipranma dedi bana.bende ona bu beni daha cok üzüyor farkinda degilmisin dedim,simdi unutmasi daha kolay olur ilerde pisman olmucagin ne malum deyip kestirip atiyor.yarin buluscaz nasil davrancam bilmiorummmmm

yarın buluşckmışsınız ne güzel işte fırsat bu fırsat...
onu çok sevdiğini onun ve ilişkiniz için üzüldüğünü anlat...
bir de sorunu ne olursa olsun ona elinden geldiğince destek olacğını falan konuş...
inşaallah yarın herşey düzelir canım...

yarın buluşckmışsınız ne güzel işte fırsat bu fırsat...
onu çok sevdiğini onun ve ilişkiniz için üzüldüğünü anlat...
bir de sorunu ne olursa olsun ona elinden geldiğince destek olacğını falan konuş...
inşaallah yarın herşey düzelir canım...

insallah canim bende öyle umuyorum :( herkes bi yandan üzerime geliyor inan bunalim gecirmeme az kaldi.beni sevmedigine emin olsam bu kadar düsünmem ama sevdigi cok acik.insallah cözülür yarin hersey

Cok hizli baslayan asklar, cok ta hizli bitiyor gibi. Buyu bozulunca bir anda gerceklerle yuzlesmek agir geliyor bazi bedenlere. Ask baska sevgi baska. Bi de erkeklere onlari sevdigini asik oldugunu belli edince cok simariyorlar sanirim. Avci olmak onlarin daha cok hosuna gidiyor. E seven kadin surekli kacamaz ya? Sanirim sorun hizli gelisen iliskilerde. Sevsen bile herseyi cok hizli yasamayacaksin. Bekliycen, birak kivransinlar.

Cok hizli baslayan asklar, cok ta hizli bitiyor gibi. Buyu bozulunca bir anda gerceklerle yuzlesmek agir geliyor bazi bedenlere. Ask baska sevgi baska. Bi de erkeklere onlari sevdigini asik oldugunu belli edince cok simariyorlar sanirim. Avci olmak onlarin daha cok hosuna gidiyor. E seven kadin surekli kacamaz ya? Sanirim sorun hizli gelisen iliskilerde. Sevsen bile herseyi cok hizli yasamayacaksin. Bekliycen, birak kivransinlar.

Söyle söyleyim kardesi benim çok yakın bir arkadasim ve tanışmamızda onun sayesinde oldu.birbirimizi görür görmez tanışmadık.6-7 ay sonra tanıştık ve ikimizde ilk gördüğümüzde hoşlanmışız haberimiz olmadan.daha sonra tanışma oldu ve gittikçe daha cok sevdigini yanilmadigini gösterdi.ne olduysa son 1 ayda oldu

sana olan sevgisi bitmiş ve seni kaybetmeyi çoktan göze almış bir adam için çabalayacağımm bir şekilde olacak bu iş diyorsann senin tercihinnn.Ama sana birşey söyleyeyimm.Şuan nişanlılık döneminde sana sevgisinin azaldığını vs. söyleyen biri senle uzun süre evli kalmaaz.Yapamazsınız nasıl diyim şuan bir şekilde ikna etsende onu ileride olmaz.Bence bu olaydan yara almadan bitirmeye çalış.Ki bence nişanlın bu ilişkiyi bitirmiş kafasında ne yapsan kar etmez kanımca..

ya çok üzüldm ve nişanlının bu dengeszliğine şaşırdım ama bu sana karşı bişey değilmiş kardeşinin dedğine göre, ve bi an önce bu durum düzelsn çok mutlu olun :(

ailesiyle, işiyle ilgili bir sorun olabilir. hızla nişanlanmak ve evlilik hazırlıkları yüzünden kafası karışmış olabilir. belki de ortada maddi bir sıkıntı vardır. erkekler özellikle de maddi sıkıntıları bize anlatmak istemiyorlar. bir tür gurur ve güç meselesi oluyor onlar için. en iyisi, olayı derinlemesine kurcalamak:)

sana olan sevgisi bitmiş ve seni kaybetmeyi çoktan göze almış bir adam için çabalayacağımm bir şekilde olacak bu iş diyorsann senin tercihinnn.Ama sana birşey söyleyeyimm.Şuan nişanlılık döneminde sana sevgisinin azaldığını vs. söyleyen biri senle uzun süre evli kalmaaz.Yapamazsınız nasıl diyim şuan bir şekilde ikna etsende onu ileride olmaz.Bence bu olaydan yara almadan bitirmeye çalış.Ki bence nişanlın bu ilişkiyi bitirmiş kafasında ne yapsan kar etmez kanımca..

Herseye cok pesimist yaklasiyo.iste yapamayız hayatlarımız birbirine uymazsa falan demeye başladı.senin icin simdi kolay olur ılerde boşanmak istemem ben evliliğe hazır miyim bilmiyorum diyor :(

ya çok üzüldm ve nişanlının bu dengeszliğine şaşırdım ama bu sana karşı bişey değilmiş kardeşinin dedğine göre, ve bi an önce bu durum düzelsn çok mutlu olun :(

İnsallah düzelir canim ama beni cok yoruyor bişeylerin pesinden koşmak ama aynı yere geri gelmek.basta hep o çabaladı o istedi ben kac kez bitirdim,simdi de ben yapıyorum o tepki vermiyor

ailesiyle, işiyle ilgili bir sorun olabilir. hızla nişanlanmak ve evlilik hazırlıkları yüzünden kafası karışmış olabilir. belki de ortada maddi bir sıkıntı vardır. erkekler özellikle de maddi sıkıntıları bize anlatmak istemiyorlar. bir tür gurur ve güç meselesi oluyor onlar için. en iyisi, olayı derinlemesine kurcalamak:)

Bugun buluştuk iste hersey cok mu hızlı oldu sanki ılerde uyusmuycaz hic bişeyden emin olamıyorum bir anda oldu dedi.ona soğukluğu başlamadan bigun önceki mesajları gösterdim iste sen benim en guzel hediyemsin düğünü fazla uzatmayalım sensiz olmuyor falan yazdın dedim iste bilmiorum sonra değişti fikirlerim diyor

aklında başka birinin olma ihtimali var gibi.bir anda vazgeçmesi çok anlamsız.bence sorunun gerçekten ne olduğunu öğrenmeye çalışın.düzelir diye bekleyip kendinizi tüketmeyin derim:34:

aklında başka birinin olma ihtimali var gibi.bir anda vazgeçmesi çok anlamsız.bence sorunun gerçekten ne olduğunu öğrenmeye çalışın.düzelir diye bekleyip kendinizi tüketmeyin derim:34:

Aklında baskası olmadıgından eminim defalarca sordum,zaten yalan söylemeyi hic beceremez.kafam karışık haftalardır düşünüyorum sana haksızlık ettigimi biliyorum ama ben kötümser biriyim diyor.fikirlerimiz uyuşmazsa nolacak ben hazır değilim diyor.cesitli sebepler ufak tefek ama hep aynı kapıya çıkıyor KORKU.evlenmekten korkuyor resmen

tatlım alacaksın karsına konusacaksın.. ama ben adamı haklı gordum bıraz kusura bakma.. o parmaga takılan yuzuk bırkere cıktımı hayrını arama artık.. sevgılılık degıl kı bu ayrılalım bıtsın demek.. sevgılıyken bıle ılıskıyı yıpratır boyle seyler kı sız nısanlısınız.. karsına al ve konus cok pısman oldugunu ve onu cok ıstedıgını anlat.. baska caren yok baska

Aklında baskası olmadıgından eminim defalarca sordum,zaten yalan söylemeyi hic beceremez.kafam karışık haftalardır düşünüyorum sana haksızlık ettigimi biliyorum ama ben kötümser biriyim diyor.fikirlerimiz uyuşmazsa nolacak ben hazır değilim diyor.cesitli sebepler ufak tefek ama hep aynı kapıya çıkıyor KORKU.evlenmekten korkuyor resmen

hımm..
insanların fikirleri düşünceleri aynı olamaz ki zaten. her evlenen insan karşısında kendisiyle birebir aynı fikirde, aynı düşüncelere sahip bir eş düşünmüyor,öyle birini kimse bulamıyorki.
evliliğin sorumluluğu büyük.kaldıramayacağını düşünmüş olabilir.
fikirlerinizin uyuşup uyuşmayacağını anlamak için biraz zaman verin birbirinize madem.

tatlım alacaksın karsına konusacaksın.. ama ben adamı haklı gordum bıraz kusura bakma.. o parmaga takılan yuzuk bırkere cıktımı hayrını arama artık.. sevgılılık degıl kı bu ayrılalım bıtsın demek.. sevgılıyken bıle ılıskıyı yıpratır boyle seyler kı sız nısanlısınız.. karsına al ve konus cok pısman oldugunu ve onu cok ıstedıgını anlat.. baska caren yok baska

Evet bende pişman oldum sonradan fevri davrandım biliorum ama konuya öyle bir girdi ki, seni sevmiorum istemiorum gibi anladım. Simdi sorduğumda yüzükle ilgisi yok diyor ama icerlemis ona belli.intihar edenlere hep kizardim ama insan çıkmazda olunca gözünü karartıyor.annemler bir yandan,nisanlim bir yandan resmen bunalimdayim hiçbirşeye konsantre olamıyorum finallerim var elime kalem almiyorum

hımm..
insanların fikirleri düşünceleri aynı olamaz ki zaten. her evlenen insan karşısında kendisiyle birebir aynı fikirde, aynı düşüncelere sahip bir eş düşünmüyor,öyle birini kimse bulamıyorki.
evliliğin sorumluluğu büyük.kaldıramayacağını düşünmüş olabilir.
fikirlerinizin uyuşup uyuşmayacağını anlamak için biraz zaman verin birbirinize madem.

Dediklerinin aynısını söyledim ona,haklisin diyor baska diyecek bisey yok.artik zamana bıraktım baska çarem kalmadi

Back
X