- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
merhaba kizlar, ben burada cok yeniyim ve gercekten güzel fikirlerinize ihtiyacim var.ben 2-3 aydir nisanliyim,severek ve asik olarak nisanlandik.cok tanimamamiza ragmen yildirim aski gibi bisey oldu ve ailemi cok zor ikna ederek nisani yaptik.bundan 1 ay önce nisanlimla aramda sogukluklar basladi,soguk davranmaya baslamadan önce,yapmamasi gereken bisey yapti nisanlim ve ben cok kizdim ona belki de incittim.sonrasinda hallettik ama her saat arayan adam yogunlugundan 2 gün boyunca arayip sormadi.bende tabi cok trip attim istersen ayrilalim bile dedim ortada bisey yokken.basta ailem karsi ciktiginda da demistim ben pes ediyorum savasamiycam kimse üzülmesin bitirelim diye ama o asla yilmadi.artik bir hafta israrin ardindan bana soguklugunun nedeni olarak bana olan sevgisinden emin olmaidigini ama kaybetmek istemedigni söyledi.o her ne kadar bastan beri emin deildim desede,sana kirgin deilim dese de,tahminimce biraz fazla üzerine gittim.ben o an yüzügü cikarip emin olunca gel dedim,yanlis biliorum ama o an öyle yaptim ki,bana yalvarsin seni seviyorum desin diye.evet yalvardi ben ayrilmak icin demedim iyice düsün lütfen dedi ve bundan kimseye bahsetmedik.sonrasinda ben yüzügümü tekrar takmasini söyledim ona, oda takti ama hala görüsmemeler,aramamalar,sogukluklar devam ediyodu.tabi ben hep uzun uzun ruh halimi yansitan mesajlar atiyodum ama hic cevap vermedi.birkac gün önce ben artik yapamiyorum en iyisi kimse üzülmeden ayrilalim simdi unutman daha kolay olur dedi bana
neyse aradim konustuk sen ciddimiisin dedim,ilerde beni sectigine pisman etmek istemem seni üzmek istemem,kafam allak bullak ne düsüneyim bilmiorum dedi.kardesiyle konustum bu durumu, o belki de abisinin bunalimda oldugunu söyledi,cünkü herkeese karsi degisik davranislar icerisindeymis son günlerde.ne yapsam da onu eski kararliligina getirsem,bunalimdan cikarsam lütfen akil verin kizlar. bu arada evde de herkes üzerime geliyor iste bir aydir gelip gitmiyolar ne bu böyle akrabalikmi olur vs vs.herkes bi yandan ayril ondan sana hayir gelmez diye baski yapiyor,bense iliskimi kurtarmak icin elimden geleni yapmaya calisiyorum.son durumlari ailem duysa kesinlikle nisani atarlar,icime ata ata hasta olcam ya nolur yardim edin
1 aydir gelip gitmiyoruz ama onlarda hepsi calisiyolar yani bizim aramizdaki durumla ilgili deil cünkü kimse bilmiyor kardesine bile ben anlattim. annesi telefon acar konusur,ama aileme bu yeterli gelmiyor hakli olarak.....biraz uzun oldu ama gercekten cikmazdayim