kızlar gidişatımı hiç iyi görmüyorum

o yüzden dert etmenin ne gereği var ? namussuzdu neden üzüldün bu kadar ??? zaman akıp gidiyor tadını çıkar
Üzülme sebebim ona duyduğum ask sevgi özlem değil ki. Grurumu başka bir kız üzerinden kırdı. Bunu hazmedemiyorum. Yoksa zerre sevgi yok içimde emin olabilirsin :)

Sonra noldu buldu mu köy kızı
Hayir takılıyor burada iki gun buri uc gun biri. Kızların hayalleriyle oynuyor tek cumle ile.
Ayrıca koyu falan kalmadi bu isin canim sen kendini uzme. Orada yok mu saniyorsunuz neler gördüm

ahh ahh arkadaşim...
bende ekpss (ömss) 1.si olan biriyle beraberdim... 5 ay sürdü. ANLAŞAMİYORDUK
çok üzüyordu bein ariyordu çözmeye çalışıyordu.. yalan söledin diyordu bişey saklayamiyordum ondan kızıyorduu...
dayanmasi bile güç...
ilkkez ve bi kere buluştuk..konuştuk baktim olmuycak kendini beğenmişlik var adamda ben ekpss birincisiydim diye ortada gezinen bir adamla beraberdim.. olmuycak dedim sonra ayrıldık.. adam istemedi beni zaten zoraki ilişkiydi..
sonra mi..
o başka biriyle evlendi.. memur olur olmaz.. demekki benle konuşurken konuştuğu varmişş...en yakın arkadaşim diyordu o kız için...ayni yere atanmişlar beraber tercih yapmışlarda benim bunlardan haberim yok. nedir ALDATILMIŞIM...
çok üzüldüm.. sonra aradan 2 yıl sorada eşimle evlendim... iyiki eşimle evlenmişim dedim.
o adami resmen tiksiniyorum artık.. unuttum tabi hemde çabuk da bana yaşattıklarini unutamiyorum o davranişi.. çok çektim.. hakkını helal ederek ayrıldık ama gururumu yediremiyorum inanki etmeseydim helal felan. o mu nabiyo pişman mi.. hiç bilmiyorum ayrıldığımdan beri aramadim hiç bile... boşver takma dedim geçtim..
fakülte 1si adam köylü kızı alicaksa alsin kendini beğenmiş.. bi işi olsun da atansin da köylü kızı alsin da. pişman olucak yaptığını..
sen öncelikle işine bak. hayatını kurtar ki gözlerinin içine bakabilen seni çok seven biriyle evlenirsin inş.
Canımmmm... Sonunda mutluluğu bulmussun ya boşver. Sanırım beni en iyi anlayan birisin. Tercih edilmemek çok kötü değil mi. Hem de içinde ne güzel duygular beslerken.
Her işte var bir hayır demekki. Bana bu köy muhabbetini yaptığında yeni sevgiliydik daha. O da bu sene KPSS girdi. Belki kuruştan birini bulmuştur. Bana benden iyisini bulursun inşallah diyerek gitti. Bunu söyleyen bir erkek de başkası vardır değil mi?
Güya ayrılma sebebimiz ise onun hastalık hastası olması ve buna benim sebep olmamdı. Yani ona göre benmişim sebep. Ayrılırken iyi olmamı istiyorsan git Hayatımdan da dedi. Panik atak geçiriyormus güya. Doktor doktor geziyordu oran agrıyor buram agrıyor diye. Birşey çıkmıyordu.
Psikiyatriye gönderdiler. İlaç vermiş doktor . bana seninle devam edersem bana verirsin ilaçları salak gibi gezerim yanında dedi.
Belki de gerçekten ayrılma srbebimiz onun sağlık problemlerdir belki de köyde bir kız vardır alacağı bilemiyorum.

Tek bildiğim ondan nefret ettiğim ve iftiraya ugradıgım

Hayir takılıyor burada iki gun buri uc gun biri. Kızların hayalleriyle oynuyor tek cumle ile.
Ayrıca koyu falan kalmadi bu isin canim sen kendini uzme. Orada yok mu saniyorsunuz neler gördüm
Böyleleri evlenip mutlu oluyor sonradan çok garip. Olan o kızlara oluyor

Canımmmm... Sonunda mutluluğu bulmussun ya boşver. Sanırım beni en iyi anlayan birisin. Tercih edilmemek çok kötü değil mi. Hem de içinde ne güzel duygular beslerken.
Her işte var bir hayır demekki. Bana bu köy muhabbetini yaptığında yeni sevgiliydik daha. O da bu sene KPSS girdi. Belki kuruştan birini bulmuştur. Bana benden iyisini bulursun inşallah diyerek gitti. Bunu söyleyen bir erkek de başkası vardır değil mi?
Güya ayrılma sebebimiz ise onun hastalık hastası olması ve buna benim sebep olmamdı. Yani ona göre benmişim sebep. Ayrılırken iyi olmamı istiyorsan git Hayatımdan da dedi. Panik atak geçiriyormus güya. Doktor doktor geziyordu oran agrıyor buram agrıyor diye. Birşey çıkmıyordu.
Psikiyatriye gönderdiler. İlaç vermiş doktor . bana seninle devam edersem bana verirsin ilaçları salak gibi gezerim yanında dedi.
Belki de gerçekten ayrılma srbebimiz onun sağlık problemlerdir belki de köyde bir kız vardır alacağı bilemiyorum.

Tek bildiğim ondan nefret ettiğim ve iftiraya ugradıgım
boşver arkadaşim herkes kendine.. ama yaptıklarinin cezasini çekecektir mutlaka.. agzimdan sölemediğim şeyler kalbim hissedilir.. köylü kızı alsin çok istiyosa..
bunu takmaniza gerek yok. zoraki ilişki zaten uzun ömürlü olmuyor arkadaşim. dalga geçiliyor bitiyor sonuç aci çeken sen oluyorsun bağlaniyosun ister istemez orasi daha kötü:(
önümüzdeki daha çok sene var.. iş sahibi olucaksin kalbi güzel biriyle evleneceksin musmutlu bir hayat olacak..
senin yaşadıklarin belki de DERSTİR ben kendimdekini gördüğüm şeyi ders gördüm. anladim unuttum. bitti.

boşver arkadaşim herkes kendine.. ama yaptıklarinin cezasini çekecektir mutlaka.. agzimdan sölemediğim şeyler kalbim hissedilir.. köylü kızı alsin çok istiyosa..
bunu takmaniza gerek yok. zoraki ilişki zaten uzun ömürlü olmuyor arkadaşim. dalga geçiliyor bitiyor sonuç aci çeken sen oluyorsun bağlaniyosun ister istemez orasi daha kötü:KK43:
önümüzdeki daha çok sene var.. iş sahibi olucaksin kalbi güzel biriyle evleneceksin musmutlu bir hayat olacak..
senin yaşadıklarin belki de DERSTİR ben kendimdekini gördüğüm şeyi ders gördüm. anladim unuttum. bitti.
Facesini dondurmuş bugün .. Artık ondan hiç haberim olamayacak. Numarasını da değişmiştir kesin. Neden yaptı bunu . yeni biri mi var acaba. Yoksa tedavi mi oluyor. Tedaviye ihtiyacım var demişti. Geçenlerde hocayla foto çekilip face atmıştım hocayı etiketleyince görmüştür. Beni görmemek için mi kapattı bilemiyorum

Ayy olmuş bitmiş adam çekmiş gitmiş sizene ki mutlu olmuş olmamış..
Takıntı yapmışsınız resmen
Takıntı mı sevgi mi öfke mi bilemiyorum. Merak da ediyorum kendisini. Facesini kapatmıs . neden kapattı acaba ? Yeni biri mi var ki? Evleniyor mu? Geçenlerde face foto atmıstım hoca ile. Hocayı etiketleyince görmüştür. Beni görmemek için mi? Tedaviye ihtiyacım var demişti tedavi mi oluyor?
Onu çok merak ediyorum.

merhaba kızlar;
daha önce çok konu açtım buraya. yine hala aynı kişi , yine hala aynı dert. gece yatarken aklımda o , sabah uyandığımda o.

söyledikleri yaptıkları aklımdan çıkmıyor. gururum kalbim acıyor. dünden beri aklımda yankılanıyor ilişkimiz sürerken söylediği bir söz ' ben köyden kız alıcam ' . sonra şakaya vurdu tabi ben tartısınca.

bu nasıl bir iş ya. benimle neden o kadar ısrarla çabalarla beraber oldu o zaman. bunu diyen fakülte 1.si olmuş bir insan üstelik. nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabilir.
kızlar mezun oldum ben de . bugün bavulumu topladım artık ailemin yanına dönüyorum ama psikolojim pek yerinde değil. bu psikolojiyle nasıl iş bulurum nasıl çalışırım bilmiyorum.
berbat hissediyorum kendimi. ben haketmedim bunu. köyden aldığı kızla mutlu mu olucak yani..

benim ne eksiğim vardı ya. gururumla oynadı, okulda bir arkadaşım bana selam verse kavgalar etti sanki bişey yapıyomusum gibi. nasıl bir insan bu. bana kötü kız muamelesi yapmış hep düşündükçe aklımı kaçırcak gibi oluyorum.
sen karsindaki senin gibi sanmayacaksin ozaman daha cok uzulirsun demekki adam adam degilmis. unide bir kiz vardi sevgilisi nisanliymis nisanlisi memlekette kiz bunu bile bile oglanla sevgiliydi .oglanda burdaki gunleri bos gecmeyeyim diye kizla zman geciriyordu nisanlisindanda ayrilmiyordu .kiz aci cekiyorddu vs vs.diyecegim su ki her ahlak erdem gibi seyler ders notlari ile ortusmez.hatta bazen cok caliskan insanlar cok bencil vede hirsli olabiliyor. bunu dusunup durma .sen simdi yoluna bak uni bitmis ne güzel.millet hayatina bakacak bundan sonra sen takilip kalma . karsina insallh cok duzgun biri cikar

merhaba kızlar;
daha önce çok konu açtım buraya. yine hala aynı kişi , yine hala aynı dert. gece yatarken aklımda o , sabah uyandığımda o.

söyledikleri yaptıkları aklımdan çıkmıyor. gururum kalbim acıyor. dünden beri aklımda yankılanıyor ilişkimiz sürerken söylediği bir söz ' ben köyden kız alıcam ' . sonra şakaya vurdu tabi ben tartısınca.

bu nasıl bir iş ya. benimle neden o kadar ısrarla çabalarla beraber oldu o zaman. bunu diyen fakülte 1.si olmuş bir insan üstelik. nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabilir.
kızlar mezun oldum ben de . bugün bavulumu topladım artık ailemin yanına dönüyorum ama psikolojim pek yerinde değil. bu psikolojiyle nasıl iş bulurum nasıl çalışırım bilmiyorum.
berbat hissediyorum kendimi. ben haketmedim bunu. köyden aldığı kızla mutlu mu olucak yani..

benim ne eksiğim vardı ya. gururumla oynadı, okulda bir arkadaşım bana selam verse kavgalar etti sanki bişey yapıyomusum gibi. nasıl bir insan bu. bana kötü kız muamelesi yapmış hep düşündükçe aklımı kaçırcak gibi oluyorum.
Canım benim eksiğin değil fazlan var ve herhalde beyzademiz bunu taşıyamıyor

çok bunaldığım zaman buraya yazıp cidden rahatlıyorum sizler sayesinde. ben de önceden öyle düşünürdüm. kadın erkek eşit, erkek yapıyorsa kadın neden yapmasın, bir kadını namussuz yapan namussuz erkektir diye.. ancak hala böyle insanlar varmış onu anladım. ondan önceki sevgilim de çok dindardı. ben açık bir bayanım. bu sebeple sorunlar yaşadık. aslında kafalar hala demode
Açık kapalı, ne farkeder cidden? Her koyun kendi bacağından asılacak. Kaç yaşında insanlarız, her birimizin yaşamı da inancı da farklı. Sen sadece kendini nasıl iyi ve rahatt hissedeceksen öyle ol. Ve yaşamak, yapmak istediğin hiç birşeyden utanma, korkma.

Facesini dondurmuş bugün .. Artık ondan hiç haberim olamayacak. Numarasını da değişmiştir kesin. Neden yaptı bunu . yeni biri mi var acaba. Yoksa tedavi mi oluyor. Tedaviye ihtiyacım var demişti. Geçenlerde hocayla foto çekilip face atmıştım hocayı etiketleyince görmüştür. Beni görmemek için mi kapattı bilemiyorum
Haberi olmak zorunda değilsin ki giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir işde. Tedavi olcaksa olur ne diyim Rabbim sağlık versin. sen en iyisi kendi yoluna odaklan eğer bi kişiyi düşünürsen geleceği goremezsin. Adam seninle mutlu olamiyorsa yada mutlu edemiycekse kendi yoluna bakmaya tercih etmiştir. Bu kadar basit işde. Bende yasadim bu durumu. Seni çok iyi anliyorum. O beni kalemle bi silerse ben onun tamamen silerim. Sildim bile çoktan.oda evlendi bende Evlendim. Herkes kendi hayatiyla meşgul. İşde o kadar:)

Ben onu başkasıyla görmek istemiyorum. Başkasına gülsün istemiyorum :(

Açık kapalı, ne farkeder cidden? Her koyun kendi bacağından asılacak. Kaç yaşında insanlarız, her birimizin yaşamı da inancı da farklı. Sen sadece kendini nasıl iyi ve rahatt hissedeceksen öyle ol. Ve yaşamak, yapmak istediğin hiç birşeyden utanma, korkma.
Onu unuttum gitti şimdi kapalı bir kızla beraber. Ben şimdiki sevdiğimi istiyorum. Onu çok özledim. Facesini dondurmuş sanırım onun da hayatında başkası var. Ayrılırken bana benden daha iyisini bulursun inşallah dedi. Eski sevgilini nasıl unuttuysan beni de Unutursun dedi. Ben yaptıgı hataları anlamasını beklerken sanırım o başkasıyla mutlu.

Haberi olmak zorunda değilsin ki giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir işde. Tedavi olcaksa olur ne diyim Rabbim sağlık versin. sen en iyisi kendi yoluna odaklan eğer bi kişiyi düşünürsen geleceği goremezsin. Adam seninle mutlu olamiyorsa yada mutlu edemiycekse kendi yoluna bakmaya tercih etmiştir. Bu kadar basit işde. Bende yasadim bu durumu. Seni çok iyi anliyorum. O beni kalemle bi silerse ben onun tamamen silerim. Sildim bile çoktan.oda evlendi bende Evlendim. Herkes kendi hayatiyla meşgul. İşde o kadar:)
:( ben onu başkasıyla olsun istemiyorum. Benimle mutlu olsun istiyorum .

Back
X