- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Ya hani bu konuda kafasi karismis ama sonra olumlu olan birileri var miydi diye sordum . Cok tecrubesizim evlilik hayatinda bi kac yorum gelir diye umudumNasıl bir akıl istiyorsunuz anlamdım. Çirkin adamla evlenilir yaptık oldu falan mı demeliyiz? Adamla evlendikten sonra yatağa buradaki üyeler girmeyeceğine göre, sormanız da biraz manasız.
Ay desem mi ya vallahi kilo verse yaşta sorun olmayacak . Sagolun mantikli hakkaten durustluk hep kazandirir uslup iyi olunca dimiİncitmeden kilo vermesini rica edin
Yoksa sevismekte zor
Görüntü de kötü oluyor
O biraz şakaydıSen niye betimlemeye uyup tanımlama yapıyosun ki?
Hemen mi evleneceksin,biraz duygu edinseydin yaAy sagolun yani simdilik . Adam etkilendi baya hani bu konuda yok diyeceksem bastan yok diyeyim dedim umut vermeden baştan siz el atin dedim açikçasi daha objektif oluyo
Fazla yaş farki varsa ileride sorun oluyor kac yasinda?Ay kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Hahshsjİncitmeden kilo vermesini rica edin
Yoksa sevismekte zor
Görüntü de kötü oluyor
Yok ama ay sey demez mi acaba madem sorundu niye basladin duygularimla oynadin ondan korkuyorumHemen mi evleneceksin,biraz duygu edinseydin ya
Yapabilecekmisin böyle?
Cıks kızdım.O biraz şakaydıHani öyle bir tabir vardır ya onu şaapım dedim . en iyisi biraz susmak
8 yaş var sayisal olarak ama baksaniz 15 flnFazla yaş farki varsa ileride sorun oluyor kac yasinda?
Ya bulustuk hani oyle ay yapamam olmadı ama evlilik arkadaslik degil ya bide dedimki evlenince de alirsa acaba aman aman . Ay sekilci miyim kendimi kotu hissettimBuluştunuz mu, konuştunuz mu, hoşlandınız mı?
Bir kez buluşup bir bakın derim yok içime sinmedi derseniz zorlamazsınız.
Bi yere kadar şekilciliğe okeyim. Ama elalem ne dere aşırı karşıyım. Mesela ben esmer seviyorum kapkara olsun. Asla sarışınlar bana hoş gelmiyor. Ee biriyle görüştüm ve etkilenemediysem devam etmem. Ama şu yorumlar yapıldı diye assslaa düşünmem. Burda da böyle bi konu açmam.merve sen ne dusunuyon mantigin onemli benim icin
Tabikide gorunus onemli degil kalbi guzel olsun guzellik gecip gider kalp guzelligi gecmez8 yaş var sayisal olarak ama baksaniz 15 fln
Ben bununla ilgili konu açmıştım ablam için... Ablamın eşi ablamdan 12 yaş büyük ama onun dışında eniştem çok iyi biri.. Çok iyi anlaşıyorlar.. Evlendiler mutlular.. Yani anlaşıyorsan yaşın önemi yok bunu anladım..Ay kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Yarin yine bulusucaz bi bakayim . Ay of ya uzmek istemiyorum bide o hemen florte bagladu yavastanda alamiom iltifat fln hani resmiyette kalmadiOlmaz, tip onemli degil cok cirkin bir adam da olabilir ama siz onu gorunce cekim hissetmelisiniz. Su anda kurdugunuz cumleler bunlarsa, olmaz yani
Ay sagolun vallahi bence dogru olan bu umarım aşarim bu kotu huyumuTabikide gorunus onemli degil kalbi guzel olsun guzellik gecip gider kalp guzelligi gecmez
Ne güzel ben hemen şuphe duyuyorum . Ya aile yapisi da hani cok rahat degil yani baskiyla buyudum ondandir belkide etkilerinde kaliyorum. Valla bide akilli gecinip genelde yanlis kararlar veriyorum valla bende kendimden bezdim imdat yaBi yere kadar şekilciliğe okeyim. Ama elalem ne dere aşırı karşıyım. Mesela ben esmer seviyorum kapkara olsun. Asla sarışınlar bana hoş gelmiyor. Ee biriyle görüştüm ve etkilenemediysem devam etmem. Ama şu yorumlar yapıldı diye assslaa düşünmem. Burda da böyle bi konu açmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?