- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Kiz bende vallahi cok zayif degilim ama o biraz fazla ya hic bunun sorun olacagini sorun etmemistimHahshsj
Güldürün beni
İncitmeden nasıl kilo ver denir mesela ? Cidden bilmiyorumkiloluyum şu sıra ve su mu içiyorsun deseler inciniyorum
Hemen konuşuluyor diye evlilik olucak diye bir sey yok kiYok ama ay sey demez mi acaba madem sorundu niye basladin duygularimla oynadin ondan korkuyorum
Bize neyi soruyorsunuz ben tam olarak anlayamadımYani kişiyi siz gördünüz görüştünüz,demek ki ok verdiniz fiziksel görünüşü aklınıza takıldı tek onu da bizden onay almak istiyorsunuz sanırım yanlış mı anlamışım ..Ben erkekte tipe pek önem vermem yani ne tipler var ne hödük ,ama erkeklerde kadınlar da kendilerine bakmalı ..Kilolu olup (hastalık dışında )kendini salan insanları sevmiyorum kiiii bu evlenince genelde +5 oluyor.Bilmiyorum duymak istediğinizi karşıladı mı ama
Ya ilk bulusmada bi anlayamadim dikkat te edemedim bide 1 saat fln gorustuk. Biraz zaman tanimaliyim bide ufaktan sorun oldugunu soylerim gerci kendisi de şikayetciHemen konuşuluyor diye evlilik olucak diye bir sey yok ki
görücü usülü da olsa bir tanıma bir alışma dönemi olur
Neyin garantisi veriliyor adama anlamadim ama herneyse
cekim hemen oluşmaz bazen ama zerre oluşmazsa bence girme bu işlere,kendine zaman tanı
KızNe güzel ben hemen şuphe duyuyorum . Ya aile yapisi da hani cok rahat degil yani baskiyla buyudum ondandir belkide etkilerinde kaliyorum. Valla bide akilli gecinip genelde yanlis kararlar veriyorum valla bende kendimden bezdim imdat ya
Ya bulustuk hani oyle ay yapamam olmadı ama evlilik arkadaslik degil ya bide dedimki evlenince de alirsa acaba aman aman . Ay sekilci miyim kendimi kotu hissettim
Insallah canım benim senin duyguların onemliAy sagolun vallahi bence dogru olan bu umarım aşarim bu kotu huyumu
Yarin bakayim kapaniyo mu gözümBu konuda her zaman iki taraf oluyor.
"Aşık olunca keli ve gobegi bile guzel geliyor. " Siz sevmemişsiniz diyenler gelip kizacaklar şimdi.
Ben yine her zamanki yorumumu yapiyorum. Beğenmediğim insanla evlenmezdim ben olsam. Begenmediğim insana da aşık olamadim hiç hayatimda.
Karakter ve davranişlari elbette onemli ama kendinize guveniyorsaniz hem dışını begendiginiz hem de karakterini begendiginiz, anlaştiginiz birilerini bulabilirsiniz pekala. Yok bundan iyisi cikmaz derseniz...
O zaman gozunuzu yumun.
Her şey istediğim gibi diyip çocuğun dış görünüşüne laf ediyorsun. Siz bu kafa yapısıyla zor evlenirsiniz. Aynen çok büyük sorun olur, millet gelir aaa der hiç yanına yakışmıyor bak şunlara. Çok büyük problemler evlilik için çok(!)Ay kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Cok mantık evliliği insanı göremedim seniYa ilk bulusmada bi anlayamadim dikkat te edemedim bide 1 saat fln gorustuk. Biraz zaman tanimaliyim bide ufaktan sorun oldugunu soylerim gerci kendisi de şikayetci
Erkekler kolay incinmiyor kiHahshsj
Güldürün beni
İncitmeden nasıl kilo ver denir mesela ? Cidden bilmiyorumkiloluyum şu sıra ve su mu içiyorsun deseler inciniyorum
Ne tatlisiniz sagolun ay yorum yapmisken bide dua ediverin yaMerak etmeyin evlenince zaten tipi değişecek.
Siz her şeyini beğendiyseniz bize laf mı düşer efenim?
Öyle gerçekten üslubu güzel tutarak herkese herşeyi yaptırabilirizAy desem mi ya vallahi kilo verse yaşta sorun olmayacak . Sagolun mantikli hakkaten durustluk hep kazandirir uslup iyi olunca dimi
Valla bi diyom ki aman evlen napacan kac saat gorecen adamı aksamdan aksamaCok mantık evliliği insanı göremedim seni
O yüzden gözden geçir bence
Söylemekle hal olsa keşkeinş azimli biridir ne diyim
Yarin bakayim kapaniyo mu gözümvalla cokta bi cevrem yok nadir iyi kismetler cikiyo evlilikte istiyorum bu ara panik yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?