• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar görüştüğüm kişi sürekl......

Kızlar Fikirlerinize ihtiyacım vardı. Aslında ben de ilk defa birine bu kadar isinmistim. Peki tek amacı beni elde etmek isteyen biri neden beni kiskaniyor. Rol mu yapıyor. Kafam çok karışık... Bu gidişle erkeklere karşı içimde kalan azıcık güven de yok olacak...

Kızlar Fikirlerinize ihtiyacım vardı. Aslında ben de ilk defa birine bu kadar isinmistim. Peki tek amacı beni elde etmek isteyen biri neden beni kiskaniyor. Rol mu yapıyor. Kafam çok karışık... Bu gidişle erkeklere karşı içimde kalan azıcık güven de yok olacak...
her kıskançlık sevgıden olmaz bılesın ;)
bazıları vardır hastadır, fesattır, herkesi herkesi kıskanır.
hem nıye kıskanmasın kı, senı elde etme çabası var daha ;)

her kıskançlık sevgıden olmaz bılesın :KK66:
bazıları vardır hastadır, fesattır, herkesi herkesi kıskanır.
hem nıye kıskanmasın kı, senı elde etme çabası var daha :KK66:
Galiba ben insanların bu kadar iki yüzlü olabileceklerini düşünmüyorum o yüzden gerçek gibi geliyo. Çok Üzgünüm. Sanırım heveslendigim bu ilişkiyi bitiricem.

Merhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.

Sadece telefonda görüştüğü, henüz yüz yüze bile görüşmediği biriyle sürekli cinsellikten söz etmesi tabii ki de normal değil. Eğer senin de arayışın bu değilse koşarak uzaklaş bu adamdan. Arkana bile bakmadan hem de..

Tek yanlis dedigin koca bir yanlis.
Senin hic gorusmedigin bir adam surekli cinsellikten bahsediyor ve ilk bulusmada birlikte olmaktan bahsediyor ve siz bu sapikla hala gorusuyorsunuz oyle mi.
Bu adam sizi sevmiyor.egleniyor bu kadar da net

Galiba ben insanların bu kadar iki yüzlü olabileceklerini düşünmüyorum o yüzden gerçek gibi geliyo. Çok Üzgünüm. Sanırım heveslendigim bu ilişkiyi bitiricem.
bir erkek sürekli cinsellıkten bahsedıyorsa uzak duracaksın ondan.
senın yıne de insanlara karsı olan guvenın bitmesın. her insan bır olmaz. böyle mallarla karsılaşa karşılaşa bulunuyor ıste dogru olanlar :=)

Bu ne rahatlık be ne genişlik. !

Allahım sana geliyorum ....

Ama sizde bir hoşsunuz. Adama ne sevişmesi oğluuuummm diyeceğiniz yerde,sizce normal mi ben mi abartıyorum falan diyorsunuz. Bu konuda,cinsellik konusunda kendi prensipleriniz vardır sanırım burada soru sorduğunuza göre. Ayrıca neden kıskanmasın sizi elde etmeye çalışıyor. Bir adam şu zaman sevişebiliriz falan diyorsa ondan uzak durun. Benim peşimde de vardı öyle bir deli. 1-2 ayda arardı sevgilisiymişim gibi,gelde buluşalım sevişelim falan modundaydı hep. Farklı şehirlerde öğrenciydik ikimizde. 3 sene civarı sürdü bu sevişek miii geyiği. Öyle sapığa güvenir miyim hiç ya. Sizde akıllı davranın lütfen.

Çok afedersiniz...

Yuhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu ne be !!! Bir de evlilik geçmiş başından 4 senenin acısını mı çıkarmak istiyor ?!

Hayatta yaptığımız en büyük hatalardan biri de herkesi kendimiz gibi bilmemiz. Adamın tek derdi uçkuru. Velev ki evlendiniz,yarın başına kakmayacak mi saniyosun evlenmeden bana teslim oldun diye? Başkası olsa da yapardın demeyecegi ne malum? Çok okuduk burda bakire olmadığını bildiği halde evlenip sonra her fırsatta sen namussuzsun diye kadına hayati zindan eden öküz hikayelerini...

Back
X