• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar görüştüğüm kişi sürekl......

Gerdek gecesi karısının belini kıran çobanın abazanlığı ile yarışan bir adamla karşı karşıyasın.kaç anam kaç başka türlü kurtulamazsın bu abazandan.

Normal değil kaç kaçç adam sapıtmış gözü dönmüş. Sizden nasıl öyle bir şey ister bir de ilk görüşmede. Bence sadece cinsellik amaçlı faydalanmak istiyor sizden evlilik falan değil
Bir de boşanmış olması hadi neyse de çocuğu varmış, boşanmış çocuklu adam çookkk zor olur eski eşle hep bir bağlantı.. o çocuğun sorumluluğu vs.
Ayrıca kadınlar çocukları varsa gerçekten canına geçmedikçe boşanmıyor. Allah bilir neden boşandılar.
Bekar adamların köküne kıran mı girdi benim boşanmış kız arkadaşlarım bile boşanmış erkek istemiyorlar bekar adamlarla evlendiler...

Her erkek kıskanır. Ama her kıskançlığın sebebi sevgi değildir. Her erkek sahiplenir. Ama her sahiplenme koruma içgüdüsünden kaynaklanmaz. Kimisi de kadini kisisel MALı (esya) gibi görüp sahiplenir ve kullanir atar bir kenara.

Adam sapik belliki. Diger arkadaşlara da katılıyorum. Koşarak uzaklasin o sapiktan. Eger amaciniz macera degil de ciddi bir iliskiyse tabiki.

Sadece telefonla konuştuğumuz adam ilk görüşmede beraber olmak istiyorsa hiç görüşme bile
Bu neyin kafası anlamadım ne cesaret
sürekli bu cinsellik konusunda konuşmasına müsade etmeyin güzelce tersleyin bence

''Ve ilk buluşmamızda birlikte olabileceğimizi söyledi. '' Bu cümleyi kuran biriyle hala nasıl konuşabiliyorsun.. (!!!)

''Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor.'' demişsiniz. Yani adamseninle ya evlenirim ya evlenmem bunun sözünü vermiyorum ama görüşüyorsak bu istediğim olmalıya mı getiriyor kafam basmadı gerçekten.

Bu dünyada en büyük kazancım ''büyük konuşmamak ve kimseyi n'olursa olsun kınamamayı'' öğrenmem oldu. Yani demek istediğim sizi kesinlikle yargılamıyorum herkesin kendi hayatı. Kaldı ki sizin hayatınızı sorgulayacak konumda da değilim ama bu anlattıklarınızdan sonra (rahatsız olduğunuzu dile getirdiğiniz bir durum kaldı ki) hala bizden neyin fikrini istiyorsunuz anlamadım. Her şey o kadar açık ki..

Hakkında ne hayırlısıysa onu yaşamanı dilerim. Allah'a emanet olun..

He bulusun. Engellemekte ne olaki?
Hala konustugunuza sastim.

Şahsen gencecik kızım ama ben bile ne bu abazanlık diyorum. Evlilik geçirmiş belli bir yaşa gelmiş bir insan olarak "sizce bu normal mi?" diyorsunuz.

Anladığım kadarıyla sizi tanımak değil, sizinle direk cinsellik istiyor.. Sizde sanırım ciddi ve ileriye dönük tanışma, ilişki.. Kısacası o alacağını alır ve yoluna gider, siz incinirsiniz. :KK43: Derler ya.. Yol verin..

Tabiki normal değil.Sapık midir nedir ? Bir de evlilikten korkuyor yalanına inanmadiniz herhalde.Yemezler. Sizden istediğini aldiktan bir süre sonra ayrılır .. Bir de sizin erkekler konusunda tecrübeli olmanız lazimm .kesinlikle yanlış yere çekilmesin. Yani eşinizden ayrilmissiniz. Az çok tahmin edebilirsiniz karşınızdaki insani. Ve belli zaten hiç iyi niyetli bir adam değil.

Özetle o gel deyince gelecek git deyince gidecek yatak arkadaşı arıyor.. Belki evlidir, belkide ayrı yaşıyordur.. Evlilikten korkmanın bahanesi ne imiş? Saçam..:KK12: O tanıdıkta iyi niyetlimi ? Böyle tiple tanıştırmış..

Siz de boşanmışsınız o kısmını okumamışım. Bu tip bence boşanmış kadınlara musallat olan onları kolay kadın diye gören ve faydalanmaya çalışan iğrenç düşünceli sapık biri açık ve net. İlk buluşmada beraber olurum nasılsa boşanmış bakire değil diye pis bir düşünce içine girmiş.Evlilik düşünse böyle konuşmaz asla. Evlenmekten korkuyorum deyip sizi beraber olmaya razı etmeye çalışıyor.Bildiğin sapık işte daha fazla onun mide bulandırıcı fantazi dünyasını süslemeyin...

Umarım ben yorum yazana kadar bu uçkurunun peşinde dolanan kişiliksize ayrılık mesajı atmışsınızdır. En Büyük KK

Cinsellik iki kişi arasında yaşanır,sen buraya bu konuyu açtıysan bu ikinizi aşan bir konudur.Bundan sonra atacağın her adım taraflıdır bilesin.

Adamın niyet belli.Sizinle evlenmeyi filan düşündüğü yok. Sadece karşısında evlenip boşanmış yani ''kız'' olmayan bir kadın var.Bu yüzden rahatlıkla birşeyler yaşayabilir ve bu durum da ona bir sorumluluk yüklemez.Bu yüzdende sizinle sadece cinsellik konuşuyor.
Yerinizde olsam bu kişiyle katiyyen görüşmeye devam etmezdim.Çünkü belliki o adam için sadece sorumluluk almadan birşeyleri yaşayabiliceği bir kadından ibaretsiniz.Bunnu kırılmannız için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın.Zaten bu durum sizin eksikliğiniz değil adammın karaktersizliği.Söylemek istediğim karşınızdaki adam tam bir karaktersiz. Bu adamınsizi sevdiğini yada evleniceğini düşünmeniz çok anormal olur.

Back
X