• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar görüştüğüm kişi sürekl......

Yahu biz ilk bulusmada sinemaya gitmeyi bile sakincali buluyoruz elalem ilk bulusmada birlikte olmaktan bahsediyor
Yuh yani adamdaki rahatliga!
Gorusmeyin bile, ne telefonla ne yuz yuze

Bu adamin evlenilecek biri olmadiguni biliyorsun ,adam senle evlenmez bujuda biliyorsun.Adam aklı seyinde belli de sen neden neden olmayacak bir adam üzerinde ergenler gibi yada evde kalmışlar gibi inat ediyorsun anlamadım.
Burada çok genç kız sadece gelinlik giyme hevesine evlenip bir hafta sonra boşanıyor diye konu aciyor.
.Birkez bosanmissin ikinci kez için şansını zorlama bence.

İlk bulusmada beraber olabiliriz diye adamla sakın ama sakın bulusma. Ben karsi degilim beraber olmaya ama adam bildigin sapık sana zarar verebilir zorlayabilir

Saçmalık görüşmeyin bile lütfen
Niyeti apaçık ortada

Bu kadar oneri teşvik ve isrardan sonra ne yaptin ayrildin mi merak ettim:KK14:

Ooo adam resmen çükümanyada yaşıyo...
Sakın sakın görüşme
niyeti ortada evlenip bosanmissin ya tam onun istediği hatunsun

Sizinle birlikte olup sizi bırakacak çok net amacı
Bence görüşmeyi kesin

Bence kusura bakmayın ama sizin isteğinizde adamla aynı. Yoksa bu tür muhabbetlere girdiği anda siz konuyu kapatırdınız. Bi daha da açamazdı. Sizde adamla güzel güzel sohbet ettiyseniz adamda gayet yüz bulmuştur. Ayrıca bu kadar acele etmenize gerek yok eşinizden ayrılmışsınız. İleride karşınıza gerçekten sevebileceğiniz aşık olabileceğiniz biri çıkar. Biraz sabredin bişey olmaz.

Ben böyle aklıyla çükü yer değiştirmiş erkeklerden biriyle muhabbet ediyor olsam, buz gibi soğurdum.

Arkanıza bile bakmadan kaçın bence... 4 yıldır neresine kadar geldiyse artık...

bu yaptığı öncelikle sizin kişiliğinize hakaret, izin bile vermemeniz gerekirdi sizinle bu şekilde konuşmasına... Velhasıl sizin izin vermenize fırsat bırakmadan başladı konuşmaya... Çok net bir şekilde "BEN ŞİŞME BEBEK DEĞİLİM BEYEFENDİ", lütfen başka kapıya deyip bir daha sizinle iletişime geçmeyi engellemeniz gerekirdi...

İkinizin ilişkiden beklentisi farklı. Aslında adam ne istediğini sürekli cinsellikten bahsederek hatta ilk buluşmada sadede gelelim cinsellik yaşayalım diyerek açıkça söylemiş. Erkek olarakta cinsellikten bahsederken neden rahat olmasın ki zaten. Soru senin ne istediğin. Dilin kemiği yok. Kıskanırda özlerde severde. Lafa değil icraata bakmak lazım. Eşinden ayrılmışsın duygusal bir boşluğa düşüpte böyle ilişkiler yaşamaya başlarsan erkeklere güvenin kalmaz. O açıkça niyetini ortaya koymuş. Bence sen onun A dediği lafı B anlamaya kendini ona inandırmaya çalışıyorsun sıkıntı orda. Bence güzel bir telefon arkadaşlığınız olmuş oradada kalsın. Görüşme. Aradığın güveni verecek adam bu değil.

Adam herhalde pat diye ilk görüşmede birlikte olabiliriz demiyodur ? Sen napıyorsunda bunu diyor düşünmek lazım bence

Hiç görmediğiniz biri sizinle cinsellik mi konuştu çok enteresan ve ayrılmak için yeterli bir sebep bence . Anormal mi demişssinz evet çok anormal . Ben 20 eşim 35 yaşında tanıştık ve hiç böyle şeyler konuşmadık. Ne bileyim bana garip geldi .

Merhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.
Bencede takılsın kafana aklı başında mantıklı bi erkek yeni tanıştığı kadına bukadar rahat cinsellikten sözedemez etmemeli eğer ediyosa maksadı belli yanlış anlama erkekler boşanmış kadını kolay lokma açık kapı görüyolar çok kolay cinsellik yaşayabileceklerini düşünüyolar nacizhane fikrim uzak durman böyle bi adamdan hayır değil dert gelir

Merhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.
Evliliğe açık değil ama cinselliğe açık öylemi? Hemde sizi hiç tanımadan cinsellik konuşyor,birlikte olalım diyor. Bakın bekar bir bayansınız,istediğinizi yaparsınız ama sürekli cinsellik diyen adamdan hayır gelmez. Sizin durumunuzda (yüzyüze görüşmeden yani) evlenelim dese bile tuhaf kaldı ki sevişelim demek. İstemiyorsanız kıvırmadan,kırarmıyım diye düşnmeden söyleyin istemediğinizi illaki görüşeceğim diyorsanız.

Adam açık açık sana tecavüz etmek istiyorum diyor. En kibar dilde, senin de rızanın olmadığı belli. Daha hangi zihniyetle bu adamla ne yapıyım diye soruyorsun.

Back
X