• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar görüştüğüm kişi sürekl......

İlk görüşmeyi boş geçmek istememiş ve niyeti zaten hep bu şekilde görüşmek anlaşılan :KK43:

adam bedava o... arıyor daha nasıl anlatsın.insanın aklına "bu evliykende sahip çıkamadı bi tarafına bu hale mi geldi acaba "sorusunu getir miyor mu?

Apartmanı yıkıp,göçük altında kalacaz..

Çılgınlar gibi dayanacam matkaba haberin olsun..demiş amca bey..

wuuu çok sert :))

Galiba ben insanların bu kadar iki yüzlü olabileceklerini düşünmüyorum o yüzden gerçek gibi geliyo. Çok Üzgünüm. Sanırım heveslendigim bu ilişkiyi bitiricem.

bırak polyannacılığı.... bu adam senle her şeyi yaşar seni sürüm sürüm süründürür evlenmez... kullandırtma kendini... şu adamlara da bu kadar yüz vermeseniz keşke buu ne cürret ilk buluşmada şey hayali... tamam hayalini kurda nasıl söylüyo bunu hayret bişi...saygı daha şimdiden yok ilerde ne bekliyosun bu adamdan....

Adam sapık resmen. Evlilikten korkuyorMUȘ amaaa cinsellik yasamanizda hiç bir sorun yok. Bu ne genişlik. Kendine partner arıyor bu pis herif,eş değil:KK12:

her erkeğin rüyası :)

afedersin ama u adam resmen internette yatacak kız arıyor. lütfen onun oyununa gelme, şimdi onunla konuşmak sana heyecan veriyordur kendini aşık gibi hissediyorsundur ama bu adamın niyeti belli sonradan çok pişman olursun daha görüşmeden böyle diyorsa, görüşünce seni iyice sıkıştıracak. bir de ilk buluşmada birlikte olabileceğinizi mi söylemiş???? sen bunu söyleyen bir adamı reddetmeyip buluşmaya gidersen onun istediğini kabul etmiş gibi olursun, buluştukta nsonra istemiyorum dersen o zaman niye geldin diye bir de sana kızar küçük düşersin bilgin olsun..

siz nasıl bir yüzverdinizde adam bunu diyebildi ?
yada nasıl bunu dediği halde görüşmeye devam ediyorsunuz şaştım gerçekten aceba sizdede cinsel açlık hat safhada?

Sadece telefonla görüşüyorsanız konu buralara nasıl geldi , o an höst noluyor kendine gel demedin mi?
Sen çok iyi niyetlisin adam açık açık evlenmeden gönlümü eğlendirecek birini arıyorum şimdi evlenmemiş biri olsa başıma kalacak demiş.
Sakın görüşme birde iftira atmasın. Belli ki iyi niyetinden yararlanmak istiyor.

sal sal sal, sal ipini gitsiiinnn... ben böyle bir teklifle karşılaştığımda sadece 18 yaşındaydım ve körkütük de aşıktım. ama yine yaşamadım. doğru bulmadığım şeyi ne kadar aşık olsam da asla yapmadım. o zamanlarki amacının beni kullanmak olduğunu küçük yaşıma rağmen çok iyi idrak etmiştim. ilişkimiz yıllarca sürdü onu dize bile getirdim. ama yıllar sonra benliğimin kabul etmediği şeyi yine yapmamış olarak ayrıldım ondan ve tamamen başka sebeplerden oldu ayrılığımız. onu da belirteyim. ben 18 yaşımdaydım ama sen başından bir evlilik geçmiş tecrübeli bir bayansın. bu kadar saf olma lütfen. kıskançlık demişsin, görmeden buluşmadan hissetmeden ne kıskançlığı. hepsi numara.

Evlerdrn irak pis tecevuzcu coskun tipli herif Allah im bizi bu tipli adanlardan korusun valla erkeklerdrn tiksindim

Sorman bile garip
Adam şimdiden ilk buluşmada beraber olalım diyo
Sen normal mi diyosun
Bence ikinizde normal değilsiniz

Adam aklı yada kalbiyle değil uçkuruyla konuşuyor. Uzak durun bence. Bu kadar rahat olması normal değil.

Eee sonuç !!!!!!
Ayrıldın mı ????

İnternetten tanıştık. Hastanede yatıyorum. Yurt dışında okuyan kardeşimin ders ücretini yatırir misin dedi. Ben saf gibi kendi elimle yatırdım. Safligima grldi.basiretim bağlandı arkadaşlar dikkatli olun

Bu mesajdaki kişi aynı kişi mi?
Aynı kişi ise daha hala ne aranıyorsun, değilse ne çabuk başkasını buldun boşanalı 1 ay olmuş daha

Bi de evlenmiş boşanmış kadınlarımızı pis erkekler nedense kolay lokma görüp bu şekilde yanaşabilmekte sakınca görmüyorlar diye düşünüyorum. Hee hee her boşanmış sırada bekliyor sizi gelsinler de cinsellik yaşayalım diye. . Hödük !

Back
X