Bende bir gün sonra yani 15. Gun yumurtlamistim ama her ay degisebiliyormus bu gün mevzusuBen ovülasyon testi ilk defa bu ay kullandım onu soruyorsan. Merak ettim nasıl bir şey diye ve uygulamadaki takvimde gösterdiği gün mü yumurtluyorum gerçekten diye. Takvimden erken yumurtluyormuşum meğer. Zaten ilk gebeliğimde de yumurta takibi yaptırırken erkenden büyümüştü yumurtam ve doktor erkenden iğne yazmıştı.
Öncesi sonrası ortası hepsini değerlendirmek lazım:) hangisi tutacak belli olmaz:)
Yani o çift çizgiyi görmeden mi ilişki olacak kız olması için? Hiç duymamıştım.Bende bir gün sonra yani 15. Gun yumurtlamistim ama her ay degisebiliyormus bu gün mevzusuoyle tabiki ama bir deneyeyim dedim yumurtlama günü erkek olma ihtimali bi tık daha yüksekmiş şekil a
Kac gun gecikmen var? Cok silik bir cizgi var gibiKızlar dün test vermiştim negatif ti biliyorsunuz geceden beri bel agrısı kasık agrısı bacaka grım vardı sabah test ypıpm dedm naslsa cıkmıycak ama bi bakarmsnz testde
Evt cnm kameram bozuk glpa net cıkmıyor yaKac gun gecikmen var? Cok silik bir cizgi var gibi
Evet bir gün oncesiymisYani o çift çizgiyi görmeden mi ilişki olacak kız olması için? Hiç duymamıştım.
Canım ben göremedim ama zaten bekleyecektin 21'ine kadar. Dayanmaya çalışsan biraz:) yumurtamanı yanlış hesaplamıştın, en azından 3-4 gün daha beklesen daha iyi olur sanki.Kızlar dün test vermiştim negatif ti biliyorsunuz geceden beri bel agrısı kasık agrısı bacaka grım vardı sabah test ypıpm dedm naslsa cıkmıycak ama bi bakarmsnz testde
Dün kan verdim ben negatfdi ama aksamdan beri kasık agrısı bel agsısı bacak agrısı zor uyudum bu sabahda ara ara oluyor cnm adetim 21 indeKac gun gecikmen var? Cok silik bir cizgi var gibi
Ben göremedim canimKızlar dün test vermiştim negatif ti biliyorsunuz geceden beri bel agrısı kasık agrısı bacaka grım vardı sabah test ypıpm dedm naslsa cıkmıycak ama bi bakarmsnz testde
Bunda gölge gibi bir çizgi görüyorum ama acaba ikinci çizginin yeri mi o?Bunada bakarmsnz kızlarrr
Zaten canım hemn cıkan bu zgı ama benm kamerdan dolayı cekemdm eşimden cektimBunda gölge gibi bir çizgi görüyorum ama acaba ikinci çizginin yeri mi o?
Benimde bat 21 agustos, ayni :) bende de bacak agrisi bel agrisi ara ara kasık agrisi var akinti da var sol gogsumde sabahtan beri sancilaniyo. Cok umudum yok yumurtlama gunune denk getirememis olabilirim ama gorucez pzt artik :)Dün kan verdim ben negatfdi ama aksamdan beri kasık agrısı bel agsısı bacak agrısı zor uyudum bu sabahda ara ara oluyor cnm adetim 21 inde
OlurrKızlar birbirimiz için dua okuyalım mı ne dersiniz?
Senin için 7 Ayetel Kürsi okuyacağım
Allah razi olsun bende senin icin okuyacağımSenin için 7 Ayetel Kürsi okuyacağım
Bnmde dun gecden berı boyle cnmBel ve kasık ağrım var hamile miyim bilmiyorum ama erken diye test yapmıyorum henüz. Fakat aletli pilatese gidiyorum acaba sonuç belli olana kadar gitmesem mi? Bir sakıncası olur mu eğer hamileysem
Belirtilerime uyuklama da eklendi ay hadi inşallahmerhaba ben de aranıza katılayım. son 2 aydır adetim üç dört gün geciktiği için uygulamada bu ay 9 günüm var gibi görünüyor, ama önceki ayları esas alırsam 4-5 günüm kalmış olmalı. bu ay ilk ayımız adetim bittiğinden beri her gün ya da gün aşırı korunmasız birlikte olduk. iki gündür adetimden bir önceki günmüş gibi bel ve kasık ağrım, yorgunluk hissim ve iştahım var. henüz çok erken olduğu için test yapmıyorum. en azından bir hafta daha bekleyip yapacağım. umarım hepimiz beklediğimiz sonuçları alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?