Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Bende bir gün sonra yani 15. Gun yumurtlamistim ama her ay degisebiliyormus bu gün mevzusu oyle tabiki ama bir deneyeyim dedim yumurtlama günü erkek olma ihtimali bi tık daha yüksekmiş şekil a

Bende bir gün sonra yani 15. Gun yumurtlamistim ama her ay degisebiliyormus bu gün mevzusu oyle tabiki ama bir deneyeyim dedim yumurtlama günü erkek olma ihtimali bi tık daha yüksekmiş şekil a
Yani o çift çizgiyi görmeden mi ilişki olacak kız olması için? Hiç duymamıştım.

Kızlar dün test vermiştim negatif ti biliyorsunuz geceden beri bel agrısı kasık agrısı bacaka grım vardı sabah test ypıpm dedm naslsa cıkmıycak ama bi bakarmsnz testde

Eklentiler

• image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar dün test vermiştim negatif ti biliyorsunuz geceden beri bel agrısı kasık agrısı bacaka grım vardı sabah test ypıpm dedm naslsa cıkmıycak ama bi bakarmsnz testde
Canım ben göremedim ama zaten bekleyecektin 21'ine kadar. Dayanmaya çalışsan biraz:) yumurtamanı yanlış hesaplamıştın, en azından 3-4 gün daha beklesen daha iyi olur sanki.

Bunada bakarmsnz kızlarrr

Eklentiler

• 835A51B2-4AED-462C-A0A7-D59E4E6B8A1A.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 77
Dün kan verdim ben negatfdi ama aksamdan beri kasık agrısı bel agsısı bacak agrısı zor uyudum bu sabahda ara ara oluyor cnm adetim 21 inde
Benimde bat 21 agustos, ayni :) bende de bacak agrisi bel agrisi ara ara kasık agrisi var akinti da var sol gogsumde sabahtan beri sancilaniyo. Cok umudum yok yumurtlama gunune denk getirememis olabilirim ama gorucez pzt artik :)

Bel ve kasık ağrım var hamile miyim bilmiyorum ama erken diye test yapmıyorum henüz. Fakat aletli pilatese gidiyorum acaba sonuç belli olana kadar gitmesem mi? Bir sakıncası olur mu eğer hamileysem

Belirtilerime uyuklama da eklendi ay hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…