Hangisi bilmem ama eminim ilaç gibi gelmiştir sana sağlıkla büyüsünAa daha yeni evet:))) benim ilk gebeliğim 6 ay sonra olmuştu ama ilk ay dahil her ay doktordaydım:) en sonunda rahim filmi çektirip çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. Hangisi işe yaradı bilemiyorum.
Aynen öyle, en hayırlı zamanda gelecek inşallahHangisi bilmem ama eminim ilaç gibi gelmiştir sana sağlıkla büyüsünHamilelik planlamadan 1 ay önce tetkiklere başladık biz eşim sağlık personeli zaten ikimizdede hiç bir sıkıntı çıkmadı çok şükür 1 seneden önce de doktora gitmeyi düşünmüyorum açıkçası gerisi takdiri ilahi bakalım oda bizde zamanını bekliyoruz en doğru en güzel zamanda gelecek bize inanıyorum ben
Bugün benim de çok baş ağrım oldu, arveles içtim. Ayağının neresi ağrıyor? Tek ayak mı? Parol iç istersen bir tane.Kızlar ayagım cok agryor ne ypcm yaaaaa
Bıtane sonra dgerine gecyor basım agryorBugün benim de çok baş ağrım oldu, arveles içtim. Ayağının neresi ağrıyor? Tek ayak mı? Parol iç istersen bir tane.
Bende 1 saattir kıvranıyorum sanırım bu ay erken sökülücem öyle sancım varki anlatamamKızlar ayagım cok agryor ne ypcm yaaaaa
Bnm sdce ayak yaBende 1 saattir kıvranıyorum sanırım bu ay erken sökülücem öyle sancım varki anlatamam
Ara arada kasıgıma bır agrı gıryor gecyorBende 1 saattir kıvranıyorum sanırım bu ay erken sökülücem öyle sancım varki anlatamam
Senin bat kacti?Kızlar ben elendim Eki Görüntüle 3286879
17 AğustosSenin bat kacti?
Ben de elenecek gibiyim. Nur topu gibi PMS sivilcelerim cikti. Geliyor gelmekte olan.17 Ağustos
Bıktım artık yaa valla yeter psikolojim bozuldu kız etrafımda herkes hamile benden aylaarr sonra evlenenler hamile bi ben kalamıyorumm deliricem artık yaBen de elenecek gibiyim. Nur topu gibi PMS sivilcelerim cikti. Geliyor gelmekte olan.
Eylülde tedavi sürecim başlıcak inşallah o şekilde kalırımBen de elenecek gibiyim. Nur topu gibi PMS sivilcelerim cikti. Geliyor gelmekte olan.
Bende 21i bekliyorum21inde hep beraber yapalim.
ben denemiştim hiçbir işe yaramamıştı.hepimiz mi şanssız oluruz ya bu ne böyle biri yüzümüzü güldürsün pozitif diyin arttıksaçoglunun soğan kurunu daha önce deneyen var mı kızlar
Saraçoğlunun incir ve havuç kürünü denicem canımhepimiz mi şanssız oluruz ya bu ne böyle biri yüzümüzü güldürsün pozitif diyin arttıksaçoglunun soğan kurunu daha önce deneyen var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?