Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Bende elendim kizlar yapmicam dedim ama yine yaptim bugun negatif adete 4 gun kaldi olsa çıkardı bence artik önümüzdeki ay insallah diyelim

Merhaba, güvenilir bir marka test alıp yaparsanız yanlış sonuç göreceğinizi sanmıyorum. Veya 1-2 gün daha bekleyip kan verebilirsiniz. Adetleriniz düzenliyse bugün idrar testinde büyük ihtimalle çıkar. Son doğumunuzun üstünden kaç yıl geçti? Bu süre içinde hiç vajinal enfeksiyon geçirdiniz mi? Belki bir rahim filmi çektirebilirsiniz bu ay negatif olursa.

Son doğumdan sonra 4 yıl geçti 2 kez falan vajinal enfeksiyon geçirdim ama bunun haricinde 3 defa idrar yolları enfeksiyonu geçirdim afedersiniz kan yapıyordum idrar yaparken ama geçti 2 yıldır çok şükür bir sıkıntı yaşamadım bu arada bu ay hamile olmazsam rahim filmi cektirecem bununda takibini yapiyorum

Adetlerim önce 28 günde olurdu şimdi 27 güne düştü birde hiç yasamadigim bir olay yaşadım geçen ay yumurtlama günümde lekelenmem oldu hayatimda hiç yasamamistim artık vücut değişiyor mu anlamadım kadın doğum doktorum yumurtalıkların çok güzel daha 100 tane daha doğum yapabilirsin dedi şaşırdım o zaman eşimde bir sıkıntı var dedim ondada bir sıkıntı çıkmadı belki vakti zamanı var en güzelini Rabbim bilir ama işte sabirsizlaniyoruz biz

Olmaması için bir sorun görünmüyorsa vaktini bekliyodur. İnşallah güzel haberler alırsınız yakında.

Ama her seferinde aynı olmaz ki. Keşke erken gebelik testiyle yapsaydın. Belki 1-2 gün geç oldu yumurtlaman veya döllenme, bilemezsin.
Yumurtlamam 8inde oldu ondan eminim aşırı agri ve akintidan anladim ama bilmiyorum hissiyat olarakta yok gibi hissediyorum olursada surpriz olur benim icin sen ne durumdasin bat neydi

Yumurtlamam 8inde oldu ondan eminim aşırı agri ve akintidan anladim ama bilmiyorum hissiyat olarakta yok gibi hissediyorum olursada surpriz olur benim icin sen ne durumdasin bat neydi
Benim bat 22'si. Ama belirti sıfır. Erken gebelik yapıp duruyorum hep negatif.

Ya ben yumurtlama oldu mu veya ne zaman oldu o konuda çok kafam karışık. Yani ovülasyon testi lh hormonunu ölçüyor. O yükselince yumurtayı çatlatması lazım ama belki çatlatmadı? Onu nerden bileceğiz? Sonuçta bazen yumurtalar çatlamayıp kistleşiyor falan. Bu konuda çok bilgim yok. Ben ovülasyon testinde 3 gün üst üste koyu çizgi gördüm ama bu yeterli mi yani?? Belki büyümüş sağlıklı yumurtam yoktu? Sonuçta bu test dediğim gibi sadece o dönem salgılanan hormonu ölçüyor. Ve o 3 günün neresinde yumurtladım acaba? Bitiminde mi, ortasında mı? Hangi günden sayacağımı da bilmiyorum.

Ama yumurtlama olmadan da lh hormonu salgilaniyor mu hayir diye biliyorum ben. Catlamasini da pik gördükten sonra ne zaman siliklesirse o zaman catlamis kabul ediliyor bunda degil ilk gebeligimde bende ovulasyon kullandim ve kullandigim ilk ay hamile kaldım tek yumurtlama gunundeki iliskiyle. Kist olusmasi vs ekstrem bi durum tabi mümkün mü mümkün

Bende var mesela folikül kisti. Ve adetlerim düzenlidir. Lh hormonu benim bildiğim yumurta çatladığı için değil, yumurta çatlasın diye salgılanıyor ve normal adet döngüsünde her hormon sırayla artıp azalıyor hangisinin sırası gelmişse. Hepsinin bir görevi var. Gerçi pko'lu olanların yorumlarını okuyorum aylarca ovülasyon testinde göremedikleri oluyor çift çizgiyi. Ay valla hiç bu konunun detayını bilmiyorum.

Mesela ben ilk gebeliğimi çatlatma iğnesiyle olmuştum. Belki lh çatlatamıyordu, dışardan takviye gerekti:))) belki de tesadüf oldu. Veya o zaman rahim filmi de çektirmiştim, doktordan iğne de istemiştim, şansa bırakmak istemiyorum demiştim. Öylelikle olmuştu. Hangisi işe yaradı bilmem.

Valla bende bu kadar detaylı bilmiyorum canim ben yumurtlama oldugu icin lh yukseliyor sanıyordum. Sen bu gebelik icinde kullanıyorsun ovulasyon dimi? Ben bu sefer yumurtlamadan önce deniyorum belki bir kizim olur diye ya nasip tutarsa

Valla bende bu kadar detaylı bilmiyorum canim ben yumurtlama oldugu icin lh yukseliyor sanıyordum. Sen bu gebelik icinde kullanıyorsun ovulasyon dimi? Ben bu sefer yumurtlamadan önce deniyorum belki bir kizim olur diye ya nasip tutarsa
Ben ovülasyon testi ilk defa bu ay kullandım onu soruyorsan. Merak ettim nasıl bir şey diye ve uygulamadaki takvimde gösterdiği gün mü yumurtluyorum gerçekten diye. Takvimden erken yumurtluyormuşum meğer. Zaten ilk gebeliğimde de yumurta takibi yaptırırken erkenden büyümüştü yumurtam ve doktor erkenden iğne yazmıştı.
Öncesi sonrası ortası hepsini değerlendirmek lazım:) hangisi tutacak belli olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…