Akşam atıyım canım ben geçmiş testimi kuruma çizgisi görünüyordu biraz. Beni etiket yap unutursamTeşekkürler canım. Kuruma çizgisine bakmak istedim de.
Aa hayırlı olsuunnn ne kadar koyu çizgilerBende test yaptım kızlar
Saglikla ilerlesin. Annee burdayim diyor.Bende test yaptım kızlar
Dün adet günümdü 5dakika bekledim daha koyu olduAa hayırlı olsuunnn ne kadar koyu çizgilerbat baya geçti sanırım
Hayrlı olsn cnm kac gun vardıBende test yaptım kızlar
Ay inşallahSaglikla ilerlesin. Annee burdayim diyor.
Oooo harikaa. Hemen kan verecek misin? Bat'a kaç gün var? Tebrik ediyorumBende test yaptım kızlar
Yarın sabah sağlık ocağına vericem adet tarihim dündüOooo harikaa. Hemen kan verecek misin? Bat'a kaç gün var? Tebrik ediyorum
Teşekkürler tatlım. Benim de kuruma çizgisi çok belirginleşmiş ama 2 gün sonraAkşam atıyım canım ben geçmiş testimi kuruma çizgisi görünüyordu biraz. Beni etiket yap unutursam
A evet bekledikçe daha net oluyor ama malum belli bir dakikadan sonra dikkate almamak gerekiyormuş. Benim ilk testim çok silikti bekledikçe baya belirginleşmiş ama ilk hali önemli.Teşekkürler tatlım. Benim de kuruma çizgisi çok belirginleşmiş ama 2 gün sonrao yüzden çok da ciddiye alamıyorum.
Hangi markayla yapmıştın?A evet bekledikçe daha net oluyor ama malum belli bir dakikadan sonra dikkate almamak gerekiyormuş. Benim ilk testim çok silikti bekledikçe baya belirginleşmiş ama ilk hali önemli.
Days doctor ile yaptımHangi markayla yapmıştın?
gölge gibi çizgi var. Yarın tekrar yaparsan daha net anlaşılır olup olmadığı.Sabah yotm test hala bu sekıl kızlar ılk ıdrar ıle
Hayırlısı olsun tatlım. İnşallah yeni ayda hayırlı haber alırsın.Kızlar ben elendim yarın adet günümdü bugun adet oldum
İnşallah kuzum bu ay incir havuç kürünü denemeyi düşünüyorumHayırlısı olsun tatlım. İnşallah yeni ayda hayırlı haber alırsın.
Dünkü teste gore ner cıkmıs ve hala sılınmedigölge gibi çizgi var. Yarın tekrar yaparsan daha net anlaşılır olup olmadığı.
Hadi inşallah bakalım.Dünkü teste gore ner cıkmıs ve hala sılınmedi
Kan vermeye gdcm cnm orda bellı olur artıkHadi inşallah bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?