İnşAllah. Yumurtlama günlərini program vasitəsiylə izləyirəm.Amma bu ayda olmazsa önümüzdəki ay takip testi alıb izləyəcəm.Yoldaşım çox istəyir Ata olmaq,qızı olsun istəyir)Yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz? Evde test ile takip edebilirsiniz. Belki de gerek kalmaz, bu ay inşallah güzel haber alırsınız
Bizde 30 yasin altindaysan 1 yil 30dan buyuksen 6ay olmazsa doktora gitmeni tavsiye ediyorlar.Bir də doktor mənə dedi ki, əvvəllər ailə quran gənclər 1 il gözləsin deyirdik,ancaq indi yediyimiz içdiyimiz hər şey hormonlara təsir edir, 2 il gözləməlidir təzə ailələr.Ətrafımda bir çox qızlar 2 ilin tamamına az qalmış hamilə qaldı.Amma bəziləridə evləndiyinin 1ci ayı hamilə qaldı.
Yaşım 1 ay öncə tam da 30 olduBizde 30 yasin altindaysan 1 yil 30dan buyuksen 6ay olmazsa doktora gitmeni tavsiye ediyorlar.
Programlar her zaman doğru sonuç vermiyor. Yumurtlamanız programdakinden daha erken veya daha geç olabilir. En iyisi evde test ile takip etmek veya doktora gidip yumurta takibi yaptırmak. Allah gönlünüze göre versin.İnşAllah. Yumurtlama günlərini program vasitəsiylə izləyirəm.Amma bu ayda olmazsa önümüzdəki ay takip testi alıb izləyəcəm.Yoldaşım çox istəyir Ata olmaq,qızı olsun istəyir)
Hoşgeldin canım. Belirtin var mı diyeceğim ama çok erken daha:)Hadi bende katilayim size bata 12 gün var
Yok canim henüz belirti falanHoşgeldin canım. Belirtin var mı diyeceğim ama çok erken daha:)
Aynı bendede başkada bişey yokBen erken yumurtluyorum sanırım, çünkü ovülasyon testi yaptım bu ay. Erken gördüm yumurtlamayı,, eğer olduysa tabi. Belirti için daha erken biliyorum ama göğüslerimde çok ağrı var. Neredeyse yumurtlama gününden beri ağrı var. Başka da bir şey yok. Bir de benim akıntım olurdu hep, şimdi kuruyum.
Valla yumurtlamadn bu yana gün içinde ara ara göğüslerimde bişeler oluyor gibi bide hep akıntım olurdu benim kuru sayılırım yok yani başka da bişeyInsallah canım belırtı bısey varmı sende
Anldım cnm bnmde aksam boyle rahımde bı sızlama gbı bsey olduk bırkas defa ama sanıyelık bıseydıValla yumurtlamadn bu yana gün içinde ara ara göğüslerimde bişeler oluyor gibi bide hep akıntım olurdu benim kuru sayılırım yok yani başka da bişey
Ya canım bence bu pozitif bu belirtilerde normal hamilelik belirtileri ama adet belirtileri ile hamilelik belirtileri zaten birbirine çok ama çok benziyor çok böyle bir iki tane var çok farklı olan mesela uyku hali yorgunluk gibi ki bu da herkeste illaki olmaz olacak diye bir şey yok yani farklıdır her hamileliğin belirtileri herkesin belirtileriAnldım cnm bnmde aksam boyle rahımde bı sızlama gbı bsey olduk bırkas defa ama sanıyelık bıseydı
Tabıkı canım evet bende bu yasıma kadar edetımden ıkı gun once sdce sancım olurdu okdr baska hıcbısey bırlirtim ol mazdıYa canım bence bu pozitif bu belirtilerde normal hamilelik belirtileri ama adet belirtileri ile hamilelik belirtileri zaten birbirine çok ama çok benziyor çok böyle bir iki tane var çok farklı olan mesela uyku hali yorgunluk gibi ki bu da herkeste illaki olmaz olacak diye bir şey yok yani farklıdır her hamileliğin belirtileri herkesin belirtileri
Ee tamam işte hafta sonu sabret pazartesi günü kan ver folik asit kullanıyorsun değil miTabıkı canım evet bende bu yasıma kadar edetımden ıkı gun once sdce sancım olurdu okdr baska hıcbısey bırlirtim ol mazdı
Demek ki yumurtlama günün de 3-5 gün kayıyor, yumurtlamanı takip etmelisinHə test etdim, gecikmənin 3cü və 4cü günləri.Bir şey çıxmadı.
Mən ailə qurmamışdan əvvəl adətim heç gecikməzdi.Amma indi 3-5 gün gecikir sonra adət oluram.Heç pozitiv görmədim.
Soyle bısey aslında tam catlama nezman oldugunuda bılmıyorumYa canım bence bu pozitif bu belirtilerde normal hamilelik belirtileri ama adet belirtileri ile hamilelik belirtileri zaten birbirine çok ama çok benziyor çok böyle bir iki tane var çok farklı olan mesela uyku hali yorgunluk gibi ki bu da herkeste illaki olmaz olacak diye bir şey yok yani farklıdır her hamileliğin belirtileri herkesin belirtileri
Ben ovulaayon testiyle takip ettim. Ama gecen ay dusuk yapmistim. Toparlandi mi bilmiyorum.Soyle bısey aslında tam catlama nezman oldugunuda bılmıyorum
Geçmiş olsun. Kaç haftalıkken düşük oldu?Ben ovulaayon testiyle takip ettim. Ama gecen ay dusuk yapmistim. Toparlandi mi bilmiyorum.
Bende oyle takıp ettık canım ama salı gunu dodkora gıttım catlamıs yumurtan var dedı ama nezman catlamıs onu bılmıyorum ovulastestlerı elımde halaBen ovulaayon testiyle takip ettim. Ama gecen ay dusuk yapmistim. Toparlandi mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?