Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Amin canim hepimiz inşallah güzel haberler veririz regli belirtileri gibi ama bel ağrısı beni bittiriyor sanki ağır yük tasimisim gibi ilaç kullanmak istemiyorum
yemene içmene dikkat et bu ara vücudunuda yorma bakmışsın hamilesin dikkat etmek lazım

Ahahah her acaba diyorum yok pes etcem yakindir spor bile yapmaya korkuyorum kilo aldım valla
bende bu ay umutluyum şaka bi yana normalde regle 1 hafta kala göğüslerim şişerdi ama ağrı olmazdı bu ay yumurtlamadan 3 gün sonradan beri göğüslerim şişti ve uç kısımların altlarına doğru sızı oluyo hala arada iğnelenme hissi oluyo bugünde sabah kalktığımdan beri uykum var yorgunluktan gözümü açamıyorum ve sol kasık ağrısı başladı ara ara girip çıkıyo ama beni canımdan ediyo sanki biri içerden tutup çekiyo gibi bakalım nasip bel ağrısına hiç girmiyorum o bende hep vardı bel kemiklerimde hafif kaymam vardı zaten o yapıyo ağrıyı

Yumurtlama sonrası rahim kendini hazırlıyormuş yumurta döllendiyse diye. Bir baktı döllenen yumurta yok, bu sefer de regl için hazırlıyormuş. bide böyle bişeyde var tabi belki sebebi budur bakalım görücez bi kaç gün sonra yani belkide aslında insanların bize ''BUNLAR PSİKOLOJİK'' diye yaftaladığı şey bundan kaynaklı oluyordur psikolojik değil vücut tepkimesidir ben kimsenin psikolojik olarak göğsünü şişirip kasıklarını ağrıtacağına inanmıyoorum şahsen.

Bende öyle normalde 8 de kalkarım sabah 7 de bir uyandım ağrı ile birdaha yattım Zor kalktım halsizlik uykusuzluk aynıyız Allah hayırlı haberler Almayı nasip etsin hepimize canım

Katılıyorum canım her ay yeni bir umut vücudumuz inanılmaz mucizesi var düzeni var en küçük örneği bekarken reglim duzenliydi evlendikten sonra tamamen farklı belirtiler yaşıyoruz ve regli düzenimiz değişiyor dediğin gibi rahim kendini hazırlıyor en sağlıklı en duzgun olanı seçmeye calisyor yoksa regli oluyoruz Allah'ın mucizesi

aaaa o bile psikolojiktir belki ama işte öyle deme ne garip insanlar var ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…