yavrum valla 3 aydır deniyoruz ama her ay hamileyim bana kalsa lakin bi o çizgiyi göremedim onuda gördümmü eyvah eyvahBende 12 paket aldımnette erken gebelik az kaldı benim dayanmaya çalışıyorum Ah bir 2.cizgi görsel
Amin canim hepimiz inşallah güzel haberler veririz regli belirtileri gibi ama bel ağrısı beni bittiriyor sanki ağır yük tasimisim gibi ilaç kullanmak istemiyorumgüzel haberlerle gel inşallah 5 gün sonunda
yemene içmene dikkat et bu ara vücudunuda yorma bakmışsın hamilesin dikkat etmek lazımAmin canim hepimiz inşallah güzel haberler veririz regli belirtileri gibi ama bel ağrısı beni bittiriyor sanki ağır yük tasimisim gibi ilaç kullanmak istemiyorum
Ahahah hepimiz aynıyız psikolojilerimiz Altüst olduyavrum valla 3 aydır deniyoruz ama her ay hamileyim bana kalsa lakin bi o çizgiyi göremedim onuda gördümmü eyvah eyvah
aminnn inşallah :))Insallah gzl haberler ıle gelırız hepımız buraya
Ahahah her acaba diyorum yok pes etcem yakindir spor bile yapmaya korkuyorum kilo aldım vallayemene içmene dikkat et bu ara vücudunuda yorma bakmışsın hamilesin dikkat etmek lazım
bende bu ay umutluyum şaka bi yana normalde regle 1 hafta kala göğüslerim şişerdi ama ağrı olmazdı bu ay yumurtlamadan 3 gün sonradan beri göğüslerim şişti ve uç kısımların altlarına doğru sızı oluyo hala arada iğnelenme hissi oluyo bugünde sabah kalktığımdan beri uykum var yorgunluktan gözümü açamıyorum ve sol kasık ağrısı başladı ara ara girip çıkıyo ama beni canımdan ediyo sanki biri içerden tutup çekiyo gibi bakalım nasip bel ağrısına hiç girmiyorum o bende hep vardı bel kemiklerimde hafif kaymam vardı zaten o yapıyo ağrıyıAhahah her acaba diyorum yok pes etcem yakindir spor bile yapmaya korkuyorum kilo aldım valla
Yumurtlama sonrası rahim kendini hazırlıyormuş yumurta döllendiyse diye. Bir baktı döllenen yumurta yok, bu sefer de regl için hazırlıyormuş. bide böyle bişeyde var tabi belki sebebi budur bakalım görücez bi kaç gün sonra yani belkide aslında insanların bize ''BUNLAR PSİKOLOJİK'' diye yaftaladığı şey bundan kaynaklı oluyordur psikolojik değil vücut tepkimesidir ben kimsenin psikolojik olarak göğsünü şişirip kasıklarını ağrıtacağına inanmıyoorum şahsen.bende bu ay umutluyum şaka bi yana normalde regle 1 hafta kala göğüslerim şişerdi ama ağrı olmazdı bu ay yumurtlamadan 3 gün sonradan beri göğüslerim şişti ve uç kısımların altlarına doğru sızı oluyo hala arada iğnelenme hissi oluyo bugünde sabah kalktığımdan beri uykum var yorgunluktan gözümü açamıyorum ve sol kasık ağrısı başladı ara ara girip çıkıyo ama beni canımdan ediyo sanki biri içerden tutup çekiyo gibi bakalım nasip bel ağrısına hiç girmiyorum o bende hep vardı bel kemiklerimde hafif kaymam vardı zaten o yapıyo ağrıyı
Bende öyle normalde 8 de kalkarım sabah 7 de bir uyandım ağrı ile birdaha yattım Zor kalktım halsizlik uykusuzluk aynıyız Allah hayırlı haberler Almayı nasip etsin hepimize canımbende bu ay umutluyum şaka bi yana normalde regle 1 hafta kala göğüslerim şişerdi ama ağrı olmazdı bu ay yumurtlamadan 3 gün sonradan beri göğüslerim şişti ve uç kısımların altlarına doğru sızı oluyo hala arada iğnelenme hissi oluyo bugünde sabah kalktığımdan beri uykum var yorgunluktan gözümü açamıyorum ve sol kasık ağrısı başladı ara ara girip çıkıyo ama beni canımdan ediyo sanki biri içerden tutup çekiyo gibi bakalım nasip bel ağrısına hiç girmiyorum o bende hep vardı bel kemiklerimde hafif kaymam vardı zaten o yapıyo ağrıyı
Ovulasyon sonrası 11.gun benimde ovulasyon aldığım yer 17.gun yap dedi zaten gecikme olur varsa diye dusunuyorum21inde gecikmeyi gorene kadar ben de test yapmiycam. Bilerek de almiyorum evde olsa kesin kafaya takar kullanirim.
Katılıyorum canım her ay yeni bir umut vücudumuz inanılmaz mucizesi var düzeni var en küçük örneği bekarken reglim duzenliydi evlendikten sonra tamamen farklı belirtiler yaşıyoruz ve regli düzenimiz değişiyor dediğin gibi rahim kendini hazırlıyor en sağlıklı en duzgun olanı seçmeye calisyor yoksa regli oluyoruz Allah'ın mucizesiYumurtlama sonrası rahim kendini hazırlıyormuş yumurta döllendiyse diye. Bir baktı döllenen yumurta yok, bu sefer de regl için hazırlıyormuş. bide böyle bişeyde var tabi belki sebebi budur bakalım görücez bi kaç gün sonra yani belkide aslında insanların bize ''BUNLAR PSİKOLOJİK'' diye yaftaladığı şey bundan kaynaklı oluyordur psikolojik değil vücut tepkimesidir ben kimsenin psikolojik olarak göğsünü şişirip kasıklarını ağrıtacağına inanmıyoorum şahsen.
aaaa o bile psikolojiktir belki ama işte öyle demeKatılıyorum canım her ay yeni bir umut vücudumuz inanılmaz mucizesi var düzeni var en küçük örneği bekarken reglim duzenliydi evlendikten sonra tamamen farklı belirtiler yaşıyoruz ve regli düzenimiz değişiyor dediğin gibi rahim kendini hazırlıyor en sağlıklı en duzgun olanı seçmeye calisyor yoksa regli oluyoruz Allah'ın mucizesi
Ahahah diyorlar ya damdan dusenin halinden damdan düşen anlarmis canımaaaa o bile psikolojiktir belki ama işte öyle demene garip insanlar var ya...
kesinlikle güzelim neyse moral bozmak yok son gaz devam geri sayıma bu ay bize şans getirsinAhahah diyorlar ya damdan dusenin halinden damdan düşen anlarmis canım
Hosgeldın tatlımmm10 günüm var kızlar beni de alın
Insallah tatlımbenimde 8 günüm var inşallah vardır bebişş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?