- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
Ya nasip deyip beklicen o zmanSoyle bısey aslında tam catlama nezman oldugunuda bılmıyorum
Ya salı gıttım dokdora catlamıs yumurta var dedı bana ama nzamn catlamıs olabılırkı acabaYa nasip deyip beklicen o zman
Ya salı gıttım dokdora catlamıs yumurta var dedı bana ama nzamn catlamıs olabılırkı acaba
Tesekkur ederim. 6-7 civariydi. Yeni ogrendikten kisa sure sonra oldu.Geçmiş olsun. Kaç haftalıkken düşük oldu?
İnşallah bu sefer güzel haberler alırsınız ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Ben de bir kimyasal gebelik geçirmiştim 1 yıl kadar önce. Kısmet bakalım...Tesekkur ederim. 6-7 civariydi. Yeni ogrendikten kisa sure sonra oldu.
Hoşgeldin canım. Amin inşallah.selam kızlar bende bekleyenlerdenim bu 3.ayımız oluyor denemeye başlayalı bu aydan umudum var bakalım inşallah benimde tam 8 günüm var hepimiz birbirimize 8 gün sonunda mutlu haberler verelim inşallah :))
Hosgeldın tatlımselam kızlar bende bekleyenlerdenim bu 3.ayımız oluyor denemeye başlayalı bu aydan umudum var bakalım inşallah benimde tam 8 günüm var hepimiz birbirimize 8 gün sonunda mutlu haberler verelim inşallah :))
hadi inşallah hayırlı haberini alırız canım :) ben 10 gün kaladan beri her gün test yapıyorumBenim 7 gün var uygulamaya göre, sabırsızlıktan ölücem.. erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama güvenmedim asla. Bir hafta sabretmem lazım ama buradan çıkamıyorumbir de bizim öylesine denediğimiz bir gündü. Nasip
Ayyy. Sılık olması bıle bsy cnmBenim 7 gün var uygulamaya göre, sabırsızlıktan ölücem.. erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama güvenmedim asla. Bir hafta sabretmem lazım ama buradan çıkamıyorumbir de bizim öylesine denediğimiz bir gündü. Nasip
Şuan kaç günün var? Ya ben de mi yapsam ki tekrsr yarın sabah.. dün yapmıştım ilk kezhadi inşallah hayırlı haberini alırız canım :) ben 10 gün kaladan beri her gün test yapıyorum
8 günüm var canım bugünü bitti sayarsak 7 hattaŞuan kaç günün var? Ya ben de mi yapsam ki tekrsr yarın sabah.. dün yapmıştım ilk kez
Demi ya az sabredelim bakalım8 günüm var canım bugünü bitti sayarsak 7 hatta
ama sana tavsiyem yapma hep bir umut diye yapıyorum sonra kendi kendime durduk yere moralimi bozuyorum.
zaten çok erken çıkmayacak belli hem bunu biliyorum hem kendimi tutamıyorumbence en doğru sonuç için regliden 1 yada 2 gün önce yapmak geç döllenme olmadıysa ancak ozaman çıkar doğru sonuç.
Oaylasırmısın cnm testını varsaBenim 7 gün var uygulamaya göre, sabırsızlıktan ölücem.. erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama güvenmedim asla. Bir hafta sabretmem lazım ama buradan çıkamıyorumbir de bizim öylesine denediğimiz bir gündü. Nasip
12 li paket almıştım hepsini kardeşime verdim evde 1 tane bıraktım şimdi yine kendime yenilip yaparsam elimde test kalmayacak ee zaten kardeşime ne olursa olsun ne dersem diyim vermicekin bana dedim oda vermez yakınlarda eczanede yok şimdi 19 ağustosa kadar beklemedeyim el mahkumDemi ya az sabredelim bakalım
güzel haberlerle gel inşallah 5 gün sonundaMerhababenimde tahmini bat 5 günüm kaldı catlamanin 11.gunu dünden beri acayip belim ağrıyor göğüslerim de sis ağrı var arada kasığımda ağrı oluyor geçiyor
Bende 12 paket aldım12 li paket almıştım hepsini kardeşime verdim evde 1 tane bıraktım şimdi yine kendime yenilip yaparsam elimde test kalmayacak ee zaten kardeşime ne olursa olsun ne dersem diyim vermicekin bana dedim oda vermez yakınlarda eczanede yok şimdi 19 ağustosa kadar beklemedeyim el mahkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?