Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

selam kızlar bende bekleyenlerdenim bu 3.ayımız oluyor denemeye başlayalı bu aydan umudum var bakalım inşallah benimde tam 8 günüm var hepimiz birbirimize 8 gün sonunda mutlu haberler verelim inşallah :))

Benim 7 gün var uygulamaya göre, sabırsızlıktan ölücem.. erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama güvenmedim asla. Bir hafta sabretmem lazım ama buradan çıkamıyorum bir de bizim öylesine denediğimiz bir gündü. Nasip

hadi inşallah hayırlı haberini alırız canım :) ben 10 gün kaladan beri her gün test yapıyorum

Ayyy. Sılık olması bıle bsy cnm

Şuan kaç günün var? Ya ben de mi yapsam ki tekrsr yarın sabah.. dün yapmıştım ilk kez
8 günüm var canım bugünü bitti sayarsak 7 hatta
ama sana tavsiyem yapma hep bir umut diye yapıyorum sonra kendi kendime durduk yere moralimi bozuyorum.
zaten çok erken çıkmayacak belli hem bunu biliyorum hem kendimi tutamıyorum bence en doğru sonuç için regliden 1 yada 2 gün önce yapmak geç döllenme olmadıysa ancak ozaman çıkar doğru sonuç.

Demi ya az sabredelim bakalım

Oaylasırmısın cnm testını varsa

Merhaba benimde tahmini bat 5 günüm kaldı catlamanin 11.gunu dünden beri acayip belim ağrıyor göğüslerim de sis ağrı var arada kasığımda ağrı oluyor geçiyor

Demi ya az sabredelim bakalım
12 li paket almıştım hepsini kardeşime verdim evde 1 tane bıraktım şimdi yine kendime yenilip yaparsam elimde test kalmayacak ee zaten kardeşime ne olursa olsun ne dersem diyim vermicekin bana dedim oda vermez yakınlarda eczanede yok şimdi 19 ağustosa kadar beklemedeyim el mahkum

Bende 12 paket aldım nette erken gebelik az kaldı benim dayanmaya çalışıyorum Ah bir 2.cizgi görsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…