- 6 Eylül 2023
- 81
- 100
- 13
- 40
Yaa şuan biraz umutlandımKızlar ben size bir şey anlatayım; eski mesajlarımda da görebilirsiniz, o zamanlar yine burda başka hanımlarla yazışıyorduk, ilk hamileliğimde çatlatma iğnesi olmuştum. İğneden 8 gün sonra test yaptım, pozitifi görünce sevindim gittim kan verdim 9 küsür bir şey çıktı. Sonradan jeton düştü aa dedim bu iğneden dolayı böyle çıktı heralde falan.. çünkü iğne beta hcg yi arttırıyor, sonradan aklıma geldi. Ertesi gün yani 9. gün yine test yaptım evde, çizgi silikleşmişti. 10. gün yine yaptım tamamen negatifti. Yani iğnenin etkisi tamamen kaybolmuştu. Ve ben hamile değilim diye ümidi kestim o ay. Aradan 1 hafta geçti, iğnenin tam 17. günü yine evde test yaptım anında 2 çizgi çıktı, hemen kan verdim, 2264 çıktı beta.
Yani belki 11. gün de test yapsam tekrar görecektim pozitifi bilmiyorum. Birden mi yükselmeye başlıyor bu beta hcg anlamadım. Yani belli bir günün öncesinde yapmamak lazım testi. Bunu bile bile ben hala yapıyorum o ayrı bir mevzu :)))
Bu arada yaptığım tüm testler erken gebelik testiydi.
Merhaba, elbette ki pozitife dönme ihtimali vardırYaa şuan biraz umutlandımben 1 eylülde ili adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum. Transfer günü işlem sonrası çatlatma iğnesi yaptılar. Bugün 9. Gün sabah kan verdim beta 8,15 çıktı. Düşük diye çok mutsuz oldum. Normalde test günüm 11. Gün Yani 12 Eylül. Pozitife dönme ihtimali var mıdır sizce?
Yaa çok teşekkür ederim umut oldunuz banaMerhaba, elbette ki pozitife dönme ihtimali vardırumudunuzu kaybetmeyin. İşte okudunuz, bire bir yaşadığım şey buydu. İğnenin 10. günü sabah yaptığım erken gebelik testi tamamen negatif çıkmıştı. Sanırım 11. günden itibaren yükselmeye başladı, belki de 12. günden... İğne yapıldığı zaman gerçekten gününden önce test yapmamak gerekiyor, yanıltıcı oluyor ve kafa karıştırıyor.
Rica ederim, ben doğum yapalı 5 sene olduYaa çok teşekkür ederim umut oldunuz banaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel bebeğinizi
Rica ederim, ben doğum yapalı 5 sene olduAllah size gönlünüzdekini versin inşallah tez zamanda. Umarım 'hamileyim' mesajlarınızı okuruz bir kaç güne:)))
Amin canım, çok tatlısın:) Allah o güzel kalbine göre versinyaa sağlıkla büyüsün inşallah. Bilemedim kusura bakmayın çok çok teşekkür ederim annelerin duaları daha çok tutarmış umarım dediğiniz gibi güzel haberler verebilirim
Çok teşekkür ederim sizde öylesinizAmin canım, çok tatlısın:) Allah o güzel kalbine göre versin
gzl haberler ile gelırsn ınsallah cnmBugün tam 8 günüm kaldı bat a ne tesadüf
Valla beklemedeyiz 2 gündür ovulasyon da yapmiyorum evde değilim sen nasılsınkızlar durumlar ne merk ettım sızleri
iyi cok sukur cnm bızımkı buyuyor teyzesı hergun işteValla beklemedeyiz 2 gündür ovulasyon da yapmiyorum evde değilim sen nasılsın
Allah iyilik versin inşallahiyi cok sukur cnm bızımkı buyuyor teyzesı hergun işte
16 oldkAllah iyilik versin inşallahoh maşallah maşallah kaç haftalık
Sağlıkla gelsin inşallah16 oldk
amın cnmSağlıkla gelsin inşallah
İnşallah canım bakalımgzl haberler ile gelırsn ınsallah cnm
5+2 haftalık hamileyim bende canim cok şükürkızlar durumlar ne merk ettım sızleri
cok sukur vnm 16+2 gnlk olduk bızde5+2 haftalık hamileyim bende canim cok şükürsen nasil oldun hersey yolundadir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?