Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Yaa şuan biraz umutlandım ben 1 eylülde ili adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum. Transfer günü işlem sonrası çatlatma iğnesi yaptılar. Bugün 9. Gün sabah kan verdim beta 8,15 çıktı. Düşük diye çok mutsuz oldum. Normalde test günüm 11. Gün Yani 12 Eylül. Pozitife dönme ihtimali var mıdır sizce?

Merhaba, elbette ki pozitife dönme ihtimali vardır umudunuzu kaybetmeyin. İşte okudunuz, bire bir yaşadığım şey buydu. İğnenin 10. günü sabah yaptığım erken gebelik testi tamamen negatif çıkmıştı. Sanırım 11. günden itibaren yükselmeye başladı, belki de 12. günden... İğne yapıldığı zaman gerçekten gününden önce test yapmamak gerekiyor, yanıltıcı oluyor ve kafa karıştırıyor.

Yaa çok teşekkür ederim umut oldunuz bana Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel bebeğinizi

Yaa çok teşekkür ederim umut oldunuz bana Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel bebeğinizi
Rica ederim, ben doğum yapalı 5 sene oldu Allah size gönlünüzdekini versin inşallah tez zamanda. Umarım 'hamileyim' mesajlarınızı okuruz bir kaç güne:)))

Rica ederim, ben doğum yapalı 5 sene oldu Allah size gönlünüzdekini versin inşallah tez zamanda. Umarım 'hamileyim' mesajlarınızı okuruz bir kaç güne:)))
yaa sağlıkla büyüsün inşallah. Bilemedim kusura bakmayın çok çok teşekkür ederim annelerin duaları daha çok tutarmış umarım dediğiniz gibi güzel haberler verebilirim

Iyi aksamlar kızlar neler yapıyorsunuz bat lar ne alemde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…