Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Benimde kasiklarim agriyor muhtemelen adet olucam hamile olacagima hic inanmiyorum
2 test daha yaptim bisey cikmadi cunku
Ben çok erken biliyorum ama 7 gün kala beta baktırdım 1,20 çıktı negatif aslında bir umut olmazsa zaten tüp bebeğe başvuruyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben çok erken biliyorum ama 7 gün kala beta baktırdım 1,20 çıktı negatif aslında bir umut olmazsa zaten tüp bebeğe başvuruyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Testim silik cikti 3 gun ust uste ona ragmen beta yaptirmadim yani en son test silik cikan buydu ama umudum kalmafi

Eklentiler

• 20230829_212554.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 48
Canım burada biri vardı daha bata 7-8 gün vardı betaya baktırdı 1.20 cıktı onun testlerdede negatif cıkıyordu ama 2 gün sonra bidhaa kan verdi beta yükselmisti yani ümidini kaybetme cunku ben beta baktırdıgımda hep 0.1 flan cıkıyor 1.20 cıktıysa belki yükselie

Kızlar ya nasılsınız napıyorsunuz benim bat 16 eylül bugun ovulasyon yaptım daha yumurtlama gözükmüyor

Kızlar ya nasılsınız napıyorsunuz benim bat 16 eylül bugun ovulasyon yaptım daha yumurtlama gözükmüyor
Cok sukur canim sen nasilsin ? Benimde bat 17 Eylül . Yumurtlama muhtemelen pazartesi gunu olur yada salı. Bu ay icimde degisik bi his var bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun

Cok sukur canim sen nasilsin ? Benimde bat 17 Eylül . Yumurtlama muhtemelen pazartesi gunu olur yada salı. Bu ay icimde degisik bi his var bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun
İnşallah hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olur canım bende beklemedeyim ama cok fazla umudum yok acıkcası pcos var esimde varikosel var o yuzden bilmiyorum ama Allah büyük tabi

Kızlar bugünkü ovulasyon testim bu da dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlamam yaklasıyor mu yoksa farklı marka ovulasyon yaptıgım icin böyle gözüküyor olabilir mi

Merhaba ovülasyonların markaları farklı olduğu için olabilir, pik olduğunda anlayabilirsin ikisinden de pik olana kadar farklı olabiliyor , duyarlılıkları farklıdır ..

Merhaba ovülasyonların markaları farklı olduğu için olabilir, pik olduğunda anlayabilirsin ikisinden de pik olana kadar farklı olabiliyor , duyarlılıkları farklıdır ..
Teşekkür ederim bugun hafif beyaz bi akıntı gelmiş yakındır yumurtlama o zaman dimi

Kızlar selam benim 28-31 arası regl oluyorum. 28 günü baz alırsam 6 sı bat gösteriyor. Erken gebelik negatif çıktı. Geç yumurtladığımı da düşünmüyorum. Sizce testi tekrarlamama gerek var mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…