- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 28
Cumlemize nasip olsun insallahhAyy hamilesin bence canımmm hayırlı olsun inşallah banada nasip olur
Benimde 3 Eylül size kaşık ağrısı felan oluyor mu yada meme hassasiyeti bugün adet olacak gibiyimTeşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin
Regl gününü beklemek en dogrusu o zaman
Benimde kasiklarim agriyor muhtemelen adet olucam hamile olacagima hic inanmiyorumBenimde 3 Eylül size kaşık ağrısı felan oluyor mu yada meme hassasiyeti bugün adet olacak gibiyim
Ben çok erken biliyorum ama 7 gün kala beta baktırdım 1,20 çıktı negatif aslında bir umut olmazsa zaten tüp bebeğe başvuruyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınBenimde kasiklarim agriyor muhtemelen adet olucam hamile olacagima hic inanmiyorum
2 test daha yaptim bisey cikmadi cunku
Testim silik cikti 3 gun ust uste ona ragmen beta yaptirmadim yani en son test silik cikan buydu ama umudum kalmafiBen çok erken biliyorum ama 7 gün kala beta baktırdım 1,20 çıktı negatif aslında bir umut olmazsa zaten tüp bebeğe başvuruyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kimyasal gebelikmiş gibi hissediyorum suanBen çok erken biliyorum ama 7 gün kala beta baktırdım 1,20 çıktı negatif aslında bir umut olmazsa zaten tüp bebeğe başvuruyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bence böyle düşünme beta baktır eşimde morfoloji sorunu olmasına rağmen kimyasal diye düşünmüyorum ben 1,20 den bile umutladımKimyasal gebelikmiş gibi hissediyorum suan
Amiiin benim daha yeni ama bat 15 gün var hepimiz için dua ediyorumŞükürumarım bu ay anne olmak isteyen tüm kadınlar için güzel bir ay olur
Ne bilim umutlanamiyorumBence böyle düşünme beta baktır eşimde morfoloji sorunu olmasına rağmen kimyasal diye düşünmüyorum ben 1,20 den bile umutladım
İnşallah güzel haberlerini alırız inşallahAmiiin benim daha yeni ama bat 15 gün var hepimiz için dua ediyorum
Amin inşallahİnşallah güzel haberlerini alırız inşallah
Canım burada biri vardı daha bata 7-8 gün vardı betaya baktırdı 1.20 cıktı onun testlerdede negatif cıkıyordu ama 2 gün sonra bidhaa kan verdi beta yükselmisti yani ümidini kaybetme cunku ben beta baktırdıgımda hep 0.1 flan cıkıyor 1.20 cıktıysa belki yükselieBen çok erken biliyorum ama 7 gün kala beta baktırdım 1,20 çıktı negatif aslında bir umut olmazsa zaten tüp bebeğe başvuruyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cok sukur canim sen nasilsin ? Benimde bat 17 Eylül . Yumurtlama muhtemelen pazartesi gunu olur yada salı. Bu ay icimde degisik bi his var bakalim hepimiz icin hayirlisi olsunKızlar ya nasılsınız napıyorsunuz benim bat 16 eylül bugun ovulasyon yaptım daha yumurtlama gözükmüyor
İnşallah hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olur canım bende beklemedeyim ama cok fazla umudum yok acıkcası pcos var esimde varikosel var o yuzden bilmiyorum ama Allah büyük tabiCok sukur canim sen nasilsin ? Benimde bat 17 Eylül . Yumurtlama muhtemelen pazartesi gunu olur yada salı. Bu ay icimde degisik bi his var bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun
Merhaba ovülasyonların markaları farklı olduğu için olabilir, pik olduğunda anlayabilirsin ikisinden de pik olana kadar farklı olabiliyor , duyarlılıkları farklıdır ..Kızlar bugünkü ovulasyon testim Eki Görüntüle 3294916 bu da dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlamam yaklasıyor mu yoksa farklı marka ovulasyon yaptıgım icin böyle gözüküyor olabilir miEki Görüntüle 3294915
Teşekkür ederim bugun hafif beyaz bi akıntı gelmiş yakındır yumurtlama o zaman dimiMerhaba ovülasyonların markaları farklı olduğu için olabilir, pik olduğunda anlayabilirsin ikisinden de pik olana kadar farklı olabiliyor , duyarlılıkları farklıdır ..
Evet canımm yakındırTeşekkür ederim bugun hafif beyaz bi akıntı gelmiş yakındır yumurtlama o zaman dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?