Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Canım sogan suyu 6ayda bir denenmesi gereken birşey daha deneme benim adet düzensizliğim vardı bal tarçın çörek otu çok iyi geldi o ay hamile kalamadım ama adetim erken oldu ve cok sancılı gecmişti ama rahmi yumurtalıkları temizledi sanki iyi geldi yani ondan sonra ben her ay düzenli adet oldum

12 silme tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşıgı toz tarçın 10 yemek kaşıgı saf bal bunu bir kavanozda karıştır sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorsun adetim 2. Günü başlıyorsun 12 gün tüketiyorsun

Bu ay bende den
Tamam canim çok saol bu ay adet olunca başlayayım rahim filmide cekecem gebe kalıyorum diye cekmemislerdi teklif ettiğim halde ama bu ay cekecem birde amh testini de yapmamıştım bakalım ne çıkacak canım bide gruplarda sordum ama net cevap alamadım sana bişey sorsam msj olarak yazayim

merhabalar hanımlar 8 aydır deniyoruz eşimde veya bende bir sorunda yok doktora gittik ama olmuyor nedense bu ay ovi takibi yaptım 3 agustosta regl oldum 18 agustos yumurtlama gördüm reglin 16.günü yumurtlama oldu öncesinde 2 günü ve 18-19-20-21 degerlendirdik bu süreçte çörek otu bal karışımını düzenli olmasada yedim bu süreç çok heycanlı buay ilk defa bukadar dikkat ettik düzenli denedik bugun 2 tane predictor erken gebelik testi aldım(maşallah oda olmuş 134 tl :) demem oki yumurtalamanın üzerinden 8 gün geçti acaba bu predictor bunu gösterirmi çok sabırsızım çok heycanlıyım fikirlerinize ihtiyacım var

Bence 2 gün daha bekle canım daha net sonuç olursun teste o kadar para vermişsin varsa da çıkmayabilir

Bende 11. Gun gorundu..3 gun sonra yapin.

Kızlar benimde bat 3 Eylül yani gün sonunda 5 gün kalıyo adetime yumurtlama takibi yaparak ilişki oldu size bir sorum olucak hiç duydunuz mu bende tuhaf bir belirti oldu ben normalde iştahı çok açık olan biriyim ama son bir haftadır sevdiğim şeyleri bile yesem sanki tatsız gibi tat almıyorum yediklerimden acaba bu belirti sayılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…