Canım sogan suyu 6ayda bir denenmesi gereken birşey daha deneme benim adet düzensizliğim vardı bal tarçın çörek otu çok iyi geldi o ay hamile kalamadım ama adetim erken oldu ve cok sancılı gecmişti ama rahmi yumurtalıkları temizledi sanki iyi geldi yani ondan sonra ben her ay düzenli adet oldumCanim soğan suyunu birkaç ay önce denedim ilk kez bir defa yani adetimi gününde olmuştum iyi gelmişti acaba tekrar mi denesem adet duzensizliklerimde var benim bal tarçın çörek otunu nasıl kullanıyoruz tarifi nasil
12 silme tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşıgı toz tarçın 10 yemek kaşıgı saf bal bunu bir kavanozda karıştır sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorsun adetim 2. Günü başlıyorsun 12 gün tüketiyorsunCanim soğan suyunu birkaç ay önce denedim ilk kez bir defa yani adetimi gününde olmuştum iyi gelmişti acaba tekrar mi denesem adet duzensizliklerimde var benim bal tarçın çörek otunu nasıl kullanıyoruz tarifi nasil
Bu ay bende denCanım sogan suyu 6ayda bir denenmesi gereken birşey daha deneme benim adet düzensizliğim vardı bal tarçın çörek otu çok iyi geldi o ay hamile kalamadım ama adetim erken oldu ve cok sancılı gecmişti ama rahmi yumurtalıkları temizledi sanki iyi geldi yani ondan sonra ben her ay düzenli adet oldum
Tamam canim çok saol bu ay adet olunca başlayayım rahim filmide cekecem gebe kalıyorum diye cekmemislerdi teklif ettiğim halde ama bu ay cekecem birde amh testini de yapmamıştım bakalım ne çıkacak canım bide gruplarda sordum ama net cevap alamadım sana bişey sorsam msj olarak yazayim12 silme tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşıgı toz tarçın 10 yemek kaşıgı saf bal bunu bir kavanozda karıştır sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorsun adetim 2. Günü başlıyorsun 12 gün tüketiyorsun
Bence 2 gün daha bekle canım daha net sonuç olursun teste o kadar para vermişsinEki Görüntüle 3291930
merhabalar hanımlar 8 aydır deniyoruz eşimde veya bende bir sorunda yok doktora gittik ama olmuyor nedense bu ay ovi takibi yaptım 3 agustosta regl oldum 18 agustos yumurtlama gördüm reglin 16.günü yumurtlama oldu öncesinde 2 günü ve 18-19-20-21 degerlendirdik bu süreçte çörek otu bal karışımını düzenli olmasada yedim bu süreç çok heycanlı buay ilk defa bukadar dikkat ettik düzenli denedik bugun 2 tane predictor erken gebelik testi aldım(maşallah oda olmuş 134 tl :) demem oki yumurtalamanın üzerinden 8 gün geçti acaba bu predictor bunu gösterirmi çok sabırsızım çok heycanlıyım fikirlerinize ihtiyacım var
Bende 11. Gun gorundu..3 gun sonra yapin.Eki Görüntüle 3291930
merhabalar hanımlar 8 aydır deniyoruz eşimde veya bende bir sorunda yok doktora gittik ama olmuyor nedense bu ay ovi takibi yaptım 3 agustosta regl oldum 18 agustos yumurtlama gördüm reglin 16.günü yumurtlama oldu öncesinde 2 günü ve 18-19-20-21 degerlendirdik bu süreçte çörek otu bal karışımını düzenli olmasada yedim bu süreç çok heycanlı buay ilk defa bukadar dikkat ettik düzenli denedik bugun 2 tane predictor erken gebelik testi aldım(maşallah oda olmuş 134 tl :) demem oki yumurtalamanın üzerinden 8 gün geçti acaba bu predictor bunu gösterirmi çok sabırsızım çok heycanlıyım fikirlerinize ihtiyacım var
Hayirli olsunMerhabalar, bat 2-3 gün gecikince bugün tekrar kan tahlili yaptırdım 35,79 çıktı.
Çok teşekkür ederimHayirli olsun
Cok sevindim hayirli ugurlu olsunMerhabalar, bat 2-3 gün gecikince bugün tekrar kan tahlili yaptırdım 35,79 çıktı.
Reglime 6 gün var testim bu sekilde cktiCok sevindim hayirli ugurlu olsun
Ben bu strip testlere güvenmiyorum canım en güzeli kaset test veya erken gebelik bunlar hep gölge çıkarıyor geçen ay bundan daha belirgin bir şekilde çıkardı ama gebe değildimReglime 6 gün var testim bu sekilde ckti
Hamile olabilirmiyim
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icinBen bu strip testlere güvenmiyorum canım en güzeli kaset test veya erken gebelik bunlar hep gölge çıkarıyor geçen ay bundan daha belirgin bir şekilde çıkardı ama gebe değildim
Çok teşekkür ederimmCok sevindim hayirli ugurlu olsun
Cok silik gölge gibi bi cizgi görüyorum ama testi bi kac gun sonra tekrarlayin bence varsa daha koyu cikacaktirReglime 6 gün var testim bu sekilde ckti
Hamile olabilirmiyim
Bugün ki testim boyle ciktiCok silik gölge gibi bi cizgi görüyorum ama testi bi kac gun sonra tekrarlayin bence varsa daha koyu cikacaktir
Bence cok yeni bi gebelik varBugün ki testim boyle cikti
Insallah öyledir hayirlisi olsun ama baktigimda koyulasma var iki twst arasi fark var yaniBence cok yeni bi gebelik var
Ayy hamilesin bence canımmm hayırlı olsun inşallah banada nasip olurInsallah öyledir hayirlisi olsun ama baktigimda koyulasma var iki twst arasi fark var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?