kızlar hadi yorumlarınızı bekliyorum

evlendikten sonra nerde ikamet ediyorsunuz?

• Ankete Katılan
    33

divine_time

Evli Ve Mutlu :)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2007
2.958
4
156
40
İzmir
evlenirken oturacağınız yeri nasıl seçtiniz?
eşinizin memleketine mi yerleştiniz?
kendi memleketinize mi yerleştiniz? zor bir karar benim için senağlama
memleket dedim ama biz ikmizde izmirliyiz
ben Bornova o Gaziemir haliyle nerde oturacağımıza bir türlü karar veremedik ( arada bir saatlik mesafe var)

Son düzenleme:
biz ikimizde ayni memleketliyiz.ama yurtdisinda yasiyoruz.
bu konuda bir problem yasamadik

eşiml farklı sehırlerdeniz canım.. eşim karadenızlı bense iç anadolu bolgesındenım..
ama esımın işi geregi golcukte durucaz.. alternatif olsaydı kesin eşimin memleketı olurdu yani.

ikimizde istanbulluyuz ve 1. dereceden akrabalarımızda burada...onun için hiç problem olmadı...))

eşimin görevi nedeniyle kocaelideyiz.ama seçme yerimiz olsaydı gene ailelerden uzakta otururduk.iki aile de ege de.biz biraz daha uzak olurduk.uzakta olmakta fayda var dimi ya.

kahretsın onun oldugu yerde.annesının dızının dıbınden bı ayrılsa baska yerde oluruz ama.ya cok uzgunum kızlar ya daha bıraz once yolcu ettım annemlerı.bızdelerdı bı kac gundur cok zor bı durum ya aılenden uzkta olmak.ustelık bızım sehırler arsında tam 550 km var ya aglıorum üüüüü senağlama

valla biz seçmedik. devlet baba sağolsun. iş nedeniyle şu anda buradayız. ilerde kendimiz seçeceğiz ama ikimiz de memleketimiz dışında bir yerde yaşamak istiyoruzz.

memleket olarak değil ki bu gaziemir bornovaysa ikisindede oturmayın ortada başka bi yere

karar verin olmaz mı kikaydirigubbakcemile2

biz evlenince öle yapıcaz allah nasip kısmet ederse şuan aynı semtteyiz evlerimiz yakın farklı bi yerde

oturucaz az uzak olmalı:::.:)

valla benim sevgilim başka şehirde ben başka şehirde ilerde nolacak belli degil ya benim oturdugum yere gelcekmiş yada başka yer ama onun oturdugu yeri istemior askerden gelsin bi karar vercez artık

yanımda olsunda farketmez nerde olduğumuz,
şimdilik burdayız bakalım tayinimiz nereye çıkar

ewet canım memleket değilde gaziemir bana çok uzak geliyooo ayrı bir memleket gibii sırnaşık şey o yüzden bende karar veremiyorumm
başka bir yere karar vericez ama nersesi olucak bilemiyorum CADIARZU

biz iki aileyede en az 800 km uzağız. bu çok hoşumuza gitmiyor çünkü tatiller çok bölünüyor ve de yol masrafı, zaman gidiyor. onun için iki şehirden birine yakın olan başka bir şehir düşünüyoruz. bakalım kısmet ama bende size sorayım. soğuk iç anadolu mu yoksa akdeniz de deniz kenarı bir şehirmi seçsek karar veremedik henüz. gerçi düşünmek için daha en az 3- 4 senemiz var. acele edemeyiz yani.

ben her iki tarafada en uzak olan yere git derim ben memleketimdeyim eşimin aileside burda yani aynı şehirde yaşıyoruz uzak olmayı çok isterdim dert sıkıntı hiç bitmiyo uzak olsa tatilden tatile vakit ayırabildiğin kadar birlikte olursun heran burun buruna yaşamak beni huzursuz ediyo şehrin bir ucunda onlar diğer ucunda ben ama oluyo işte :1no2:

esımın oldugu sehırde oturuyoruz.bızde farklı yerlerdeydık. ve ısı orda oldugu ıcın oraya tasındık oyuzden baska bı alternatıf olmadı olmasını cok ısterdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…