Doğuma Hazırlık kızlar haima cinsiyet hesaplama yöntemi deneyen varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
baharcım uuzldun canım.allah sana ve bıze aratmadan oglunu versın canım..

teşekkur ederım.hamıle kalırsanız ınşallh cınsıyetını yazarsınız.allah gonlunuze gore versın..

, biz haima cinsiyet hesaplama olarak iki farklı hesaplama yöntemi ile bebeğinizin cinsiyetini belirliyoruz. %80 gibi önemli bir grup ilk hesaplama grubunda yer alırken, % 19 luk bir grupta ikinci hesaplama grubunda yer alıyor. Şimdi sizin tarihlerinizi kullanarak iki farklı hesaplama yaptığımızda farklı sonuçlar çıkar, önceki bebeğinizin cinsiyetini bize siz söylediğinizde biz bu bilgi ile sizin hangi grupta olduğunuzu tespit ediyoruz. Yani ilk bebeğiniz bizim sağlamamız olmuş oluyor. bu nedenle önceki bebeğin cinsiyetini bilmek yada bilememek bizim hesaplamamıza inanmanız için size bir örnek olmamalı.
ilk defa hamilelik yaşayanlarda ise sağlamamızı başvuran kişinin ailesinden herhangi bir çiftin daha hesaplamasını yaparak elde ediyoruz çünkü kanda genetik unsurlar çok baskındır.
VİRÜS
bu önceden tahmin meselesi yüzünden bazı yanlış anlaşılmalar yaşadığımız için artık varolan çocukların cinsiyetini söylemiyoruz.eğer sizde bu bilgiler doğrultusunda ileriye dönük hesaplama yaptırmak istiyorsanız bizimle yeniden irtibata geçebilirsiniz.
VİRÜS
NOt: Blogumuzdada belirttiğimiz gibi olası bir yanlış hesaplama halinde paranız geri iade edilecektir
Banada Boyle bir mail gondermisler
Demekki yanilma paylari cogaldi

benım kılzarn cınsıyetını soylemeden oncede bana boyle bır yazı gondermışledı.yanı amaç hangı gruba dahıl oldugun.sonrasında işte soyledıler 2 kızınız var dıye..oncekı çocukların cınsıyetine gore zaten sana gun verıyolar..yok uymuyorsa bahar arkadaş gıbı yapmayacaklarını soyluyorlar..benım anladıgım bu.:)

bence yanılmayla falan alakası yok bu yazının. güzelce izah etmişler. bana buna benzer bir açıklama yapılmıştı. demekki bu genel bir açıklama. hepimizin merakına yetişmeye çalışmışlar :) ayrıca yanılma payı zaten belli. yüzde 95 başarı vaatediyorlar. inşallah ben yüzde 5'e girmem :))

Bizim bir avukat arkadasımız anlattı bu kan hesaplamasını eşimde tüm sülaleye uyguladı 75 kişiden sadece 1 tanesinde yanıldı ama garip ki tuttu... Erkekin 4 yılda bir kadının ise 3 yılda bir kanı yeniliyor buna göre hamile akdlıgın dönem kadının kan degisimine yakınsa kız erkekin kan degişimine yakınsa erkek oluyor... Eşim mühendis o yüzden biraz da böyle seylere inanan bir tip degildir ama denklem gibi alıp eline kagıdı kalemi hesaplıyor isteyen olursa nasıl hesaplandıgını anlatırım ama bana biraz itici geliyor cinsiyet belirleme o yüzden kimsenin işine karısmamak için burada yazmıyorum formülü ayrıcana formülde o kadar zor degil cok basit tek önemli olan sey anne ve babanın dogum tarihlerinin belli olması...

işte bu kan değişimine göre internette rus takvimi denilen şey değil mi?
eğer değilse formülü ben merak ettim paylaşırsanız sevinirim

Ben rus takviminin ne oldugunu bilmiyordum simdi googledan baktım evet bu o sanırım

eğer o ise bu siteye para verip baktırmaya gerek yok ben netten baktım rus takvimine göre kız çıkıyor çin takvimine göre erkek
fakat ilk kızım bu takvime göre erkek çıkıyor çin takvimine göre ise doğru
az kaldı bakalım doktor söyler yakında:)

düzeltiyorum;rus takvimine göre ilk çocuğumunkini bulamadım çünkü hem kan yenileme aynı yıllara geliyor hem de ben sat hatırlamıyorum tahmini baktığımda ise erkek çıkıyor ama kız:)

düzeltiyorum;rus takvimine göre ilk çocuğumunkini bulamadım çünkü hem kan yenileme aynı yıllara geliyor hem de ben sat hatırlamıyorum tahmini baktığımda ise erkek çıkıyor ama kız:)

kızlar siz insanı meraktan çatlatırsınız. hergün yeni bir şey duyuyorum. yok çin yok rus. ama bu işin aslını öğrenirim. öğrenincede sizi mutlaka haberdar ederim bakalım durum neymiş :))

neymis arkadasim bizimlede paylas yaaaaa:44::44::44::44:

neymis arkadasim bizimlede paylas yaaaaa:44::44::44::44:

kızlar haima cinsiyet hesaplaması ne rus ne de çin hesaplamasıymış. siteye mail attım biz böyle bişey duyduk sizinkide böyleyse hiçbir anlamı yok diye. onlarda bana şöyle açıkladılar. kan hesaplamasının asıl kökenin eski yunan olduğunu, rus kan takviminin ise benzer yönleri olan fakat doğruluk yüzdesi çok az ve tesadüfi olduğunu, zaten blogda da bahsettiklerini söylediler. bende araştırmacı anne :) olarak bloglarına girdim baktım cidden yazıyormuş. açık açıkda yazmışlar. aslında bizim burada konuştuğumuz herşeyi orada cevaplamışlar. bizde kendi kendimize tartışıp duralım :)) hatta o bölümü kopyalıyorum sizin için

HAİMA NEDİR?

Yöntemimizin adı Haima Cinsiyet Hesaplaması. Haima'da nedir dediğinizi duyar gibiyim :) Haima Yunanca "kan" demek. İsmindende anlaşılacağı gibi yöntem Eski Yunan'da kullanılan, nesilden nesile aktarılan fakat çok az insanın daha doğrusu tarih araştırmacısı birkaç meraklı kişinin bildiği bir yöntem. Konuyla ilgili internette benzer bir hesaplama ile karşılaştım adı Rus Kan Hesabı idi. Hemen test ettim acaba doğru sonuç verecek mi diye. Tabiki sonuç doğru çıkmadı zaten uygulayan kişilerin çoğunluğudada sonuç doğru çıkmıyordu. Sonuçların yanlış çıkmasının temel sebebi kan değişimin yıllarının yanlış olarak bilinmesi idi.

Ben üzerime düşeni yaptım :)) şu an için biraz olsun rahatlamış durumdayım :))

merhaba,
çok ilgimi çekti bu konu
az önce mail gönderdim çocuklarımın cinsiyetlerini sordum eğer doğru bilirlerse ücretlerini gönderip yeni hamileliğim için cinsiyet tahmini isteyeceğimi söyledim..

Olcay hanım, biz haima cinsiyet hesaplama olarak iki farklı hesaplama yöntemi ile bebeğinizin cinsiyetini belirliyoruz. %80 gibi önemli bir grup ilk hesaplama grubunda yer alırken, % 19 luk bir grupta ikinci hesaplama grubunda yer alıyor. Şimdi sizin tarihlerinizi kullanarak iki farklı hesaplama yaptığımızda farklı sonuçlar çıkar, önceki bebeğinizin cinsiyetini bize siz söylediğinizde biz bu bilgi ile sizin hangi grupta olduğunuzu tespit ediyoruz. Yani ilk bebeğiniz bizim sağlamamız olmuş oluyor. bu nedenle önceki bebeğin cinsiyetini bilmek yada bilememek bizim hesaplamamıza inanmanız için size bir örnek olmamalı.

ilk defa hamilelik yaşayanlarda ise sağlamamızı başvuran kişinin ailesinden herhangi bir çiftin daha hesaplamasını yaparak elde ediyoruz çünkü kanda genetik unsurlar çok baskındır.

bu önceden tahmin meselesi yüzünden bazı yanlış anlaşılmalar yaşadığımız için artık varolan çocukların cinsiyetini söylemiyoruz.eğer sizde bu bilgiler doğrultusunda ileriye dönük hesaplama yaptırmak istiyorsanız bizimle yeniden irtibata geçebilirsiniz.

NOt: Blogumuzdada belirttiğimiz gibi olası bir yanlış hesaplama halinde paranız geri iade edilecektir.Ücretimiz zaten 50 tl gibi birçok kişi için cüzi bir ücret. Şunuda belirtmek isterimki doğruluk yüzdesinin kaç olduğunu biz hesaplamamız sonucunda bilebiliyoruz. yüzde düşük olunca, başvuran kişiye en başından söylüyoruz, hatta gerek gördüğümüzde parasını hesaplama yapmadan geri iade ediyoruz.Gerçiye şimdiye yaptığımız 500 e yakın hesaplamada sadecei ki kişide böyle bir durum yaşadık. o nedenle çok iddalıyız

BANA GELEN CEVAP BU ..
AÇIKCASI ÇOK İNANDIRICI GELMEDİ BANA.. BURDA KONU AÇANLAR KENDİLERİ BİLE OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....

Banada ayni cevabí gonderdiler
Nasrettin hoca hesabî ya tutarsa

TEKRAR MAİL GÖNDERMİŞ SULTAN GÜRBÜZ..

Olcay hanım, bizim %95 başarı vaad etmemizin temel sebebi önceki çocukların cinsiyetini başvuran kişiden öğrenerek sağlama yapmamız. eğer bunu net bir şekilde bilirsek başarılı bir sonuç ortaya çıkar. evet ben size çocuğunuzun cinsiyetini söyleyebilirim %80 lik ilk grup hesaplama doğrultusunda eee buda % 80 başarılı tahmin demek olur. ama sizin yüzde 19'luk grupta olma ihtimalinizi napıcaz. kusura bakmayın ama fal bakmıyoruz biz, açık açık nasıl hesaplama yaptığımızı anlattım. bu noktada bize inanmak yada inanmamak tamamen sizin insiyatifiniz.yanlız şöyle bir nokta varki ikinci kaybettiğiniz bebeğiniz her iki hesaplama grubunda da kız çıkıyor.

ANLAMADIĞIM ŞEY ŞU;
VAROLAN ÇOCUĞUMUN CİNSİYETİNİ NEDEN SÖYLENMİYOR BANA ..
DOĞRU TAHMİN YAPSIN BİLSİN BENDE GÖNDERİYİM ÜCRETİNİ..

anlamiycak ne var canim benim
foyalari ortaya cikacakk adamin kaybedecegi hicbisey yokk
parayi bende iade ederim zaten suan saallasam bile diyelim 10 kisiden rahat 4 5 ini tuttururum ki zaten ya kiz ya erkek
bende yolladim banada bakmiyoruz dedi
cunki butun foyalari cikacak ortaya
insanlari kandiriyorlarrr
bana dediki 500 kisiden bir kiside yanildi yuhhhhhhhhh peeeesssssssssssssssssssss
ultrason bile bu kadar net sonuc vermiyo dolandirici bunlar yaa inanmayinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…