baharcım uuzldun canım.allah sana ve bıze aratmadan oglunu versın canım..Selam kizlar bende hesaplama yaptirdim direk onceki cocuklari sormadan tarih istedim benden diger cocuklarin cinsiyetlerini ve dogum tarihlerinide sordu verdim yalniz ilk kizim hep erkek cikiyormus 2 farkli hesaplama yaptim ikisindede erkek dedi onun icin para odemene gerek yok sana yardimci olamicam dedi yuzde bir cikiyor boyle bisey dedi hatta sen ilksin hesaplama yaptiklarim arasinda dedi
Nasip kismet iste diger cocuklariniz tutuyorsa deneyin derim bisey kaybetmezsiniz bayanla bayagi bi konustum bu yolla istedigi cinseyette cocuk sahibi olan cok akrabalarimdan falan dedi
İnsallah Allahim herkesin gonlune gore verir mubarek geceler hurmetine
kızlar ben yolunbaşındayımın arkadaşıyım. helen merak etmiş. ona ve size bilgi vermek için yazıyorum. haima cinsiyet hesaplama ile bende hesap yaptırdım. benimde bahar gibi 3 kızım var. ve bende merakımdan önce 3 çocuğumu sordum. bana 3 kıznız var deyince ağzım açık kaldı. bende böyle olunca hesap yaptırdım. iyikide yaptırmışım Allahtan. çünkü malumunuz erkek istediğim için tam dönemindeymişim. ve kısa bir süremiz varmış. o nedenle çalışmalar yoğunlaştı. demedi demeyin eğer niyetiniz varsa fazla beklemeyin çünkü ben erkek trenini nerdeyse kaçıracakmışımdı :))
, biz haima cinsiyet hesaplama olarak iki farklı hesaplama yöntemi ile bebeğinizin cinsiyetini belirliyoruz. %80 gibi önemli bir grup ilk hesaplama grubunda yer alırken, % 19 luk bir grupta ikinci hesaplama grubunda yer alıyor. Şimdi sizin tarihlerinizi kullanarak iki farklı hesaplama yaptığımızda farklı sonuçlar çıkar, önceki bebeğinizin cinsiyetini bize siz söylediğinizde biz bu bilgi ile sizin hangi grupta olduğunuzu tespit ediyoruz. Yani ilk bebeğiniz bizim sağlamamız olmuş oluyor. bu nedenle önceki bebeğin cinsiyetini bilmek yada bilememek bizim hesaplamamıza inanmanız için size bir örnek olmamalı.
ilk defa hamilelik yaşayanlarda ise sağlamamızı başvuran kişinin ailesinden herhangi bir çiftin daha hesaplamasını yaparak elde ediyoruz çünkü kanda genetik unsurlar çok baskındır.
VİRÜS
bu önceden tahmin meselesi yüzünden bazı yanlış anlaşılmalar yaşadığımız için artık varolan çocukların cinsiyetini söylemiyoruz.eğer sizde bu bilgiler doğrultusunda ileriye dönük hesaplama yaptırmak istiyorsanız bizimle yeniden irtibata geçebilirsiniz.
VİRÜS
NOt: Blogumuzdada belirttiğimiz gibi olası bir yanlış hesaplama halinde paranız geri iade edilecektir
Banada Boyle bir mail gondermisler
Demekki yanilma paylari cogaldi
, biz haima cinsiyet hesaplama olarak iki farklı hesaplama yöntemi ile bebeğinizin cinsiyetini belirliyoruz. %80 gibi önemli bir grup ilk hesaplama grubunda yer alırken, % 19 luk bir grupta ikinci hesaplama grubunda yer alıyor. Şimdi sizin tarihlerinizi kullanarak iki farklı hesaplama yaptığımızda farklı sonuçlar çıkar, önceki bebeğinizin cinsiyetini bize siz söylediğinizde biz bu bilgi ile sizin hangi grupta olduğunuzu tespit ediyoruz. Yani ilk bebeğiniz bizim sağlamamız olmuş oluyor. bu nedenle önceki bebeğin cinsiyetini bilmek yada bilememek bizim hesaplamamıza inanmanız için size bir örnek olmamalı.
ilk defa hamilelik yaşayanlarda ise sağlamamızı başvuran kişinin ailesinden herhangi bir çiftin daha hesaplamasını yaparak elde ediyoruz çünkü kanda genetik unsurlar çok baskındır.
VİRÜS
bu önceden tahmin meselesi yüzünden bazı yanlış anlaşılmalar yaşadığımız için artık varolan çocukların cinsiyetini söylemiyoruz.eğer sizde bu bilgiler doğrultusunda ileriye dönük hesaplama yaptırmak istiyorsanız bizimle yeniden irtibata geçebilirsiniz.
VİRÜS
NOt: Blogumuzdada belirttiğimiz gibi olası bir yanlış hesaplama halinde paranız geri iade edilecektir
Banada Boyle bir mail gondermisler
Demekki yanilma paylari cogaldi
Bizim bir avukat arkadasımız anlattı bu kan hesaplamasını eşimde tüm sülaleye uyguladı 75 kişiden sadece 1 tanesinde yanıldı ama garip ki tuttu... Erkekin 4 yılda bir kadının ise 3 yılda bir kanı yeniliyor buna göre hamile akdlıgın dönem kadının kan degisimine yakınsa kız erkekin kan degişimine yakınsa erkek oluyor... Eşim mühendis o yüzden biraz da böyle seylere inanan bir tip degildir ama denklem gibi alıp eline kagıdı kalemi hesaplıyor isteyen olursa nasıl hesaplandıgını anlatırım ama bana biraz itici geliyor cinsiyet belirleme o yüzden kimsenin işine karısmamak için burada yazmıyorum formülü ayrıcana formülde o kadar zor degil cok basit tek önemli olan sey anne ve babanın dogum tarihlerinin belli olması...
Ben rus takviminin ne oldugunu bilmiyordum simdi googledan baktım evet bu o sanırım
düzeltiyorum;rus takvimine göre ilk çocuğumunkini bulamadım çünkü hem kan yenileme aynı yıllara geliyor hem de ben sat hatırlamıyorum tahmini baktığımda ise erkek çıkıyor ama kız:)
kızlar siz insanı meraktan çatlatırsınız. hergün yeni bir şey duyuyorum. yok çin yok rus. ama bu işin aslını öğrenirim. öğrenincede sizi mutlaka haberdar ederim bakalım durum neymiş :))
Bizim bir avukat arkadasımız anlattı bu kan hesaplamasını eşimde tüm sülaleye uyguladı 75 kişiden sadece 1 tanesinde yanıldı ama garip ki tuttu... Erkekin 4 yılda bir kadının ise 3 yılda bir kanı yeniliyor buna göre hamile akdlıgın dönem kadının kan degisimine yakınsa kız erkekin kan degişimine yakınsa erkek oluyor... Eşim mühendis o yüzden biraz da böyle seylere inanan bir tip degildir ama denklem gibi alıp eline kagıdı kalemi hesaplıyor isteyen olursa nasıl hesaplandıgını anlatırım ama bana biraz itici geliyor cinsiyet belirleme o yüzden kimsenin işine karısmamak için burada yazmıyorum formülü ayrıcana formülde o kadar zor degil cok basit tek önemli olan sey anne ve babanın dogum tarihlerinin belli olması...
neymis arkadasim bizimlede paylas yaaaaa:44::44::44::44:
Olcay hanım, biz haima cinsiyet hesaplama olarak iki farklı hesaplama yöntemi ile bebeğinizin cinsiyetini belirliyoruz. %80 gibi önemli bir grup ilk hesaplama grubunda yer alırken, % 19 luk bir grupta ikinci hesaplama grubunda yer alıyor. Şimdi sizin tarihlerinizi kullanarak iki farklı hesaplama yaptığımızda farklı sonuçlar çıkar, önceki bebeğinizin cinsiyetini bize siz söylediğinizde biz bu bilgi ile sizin hangi grupta olduğunuzu tespit ediyoruz. Yani ilk bebeğiniz bizim sağlamamız olmuş oluyor. bu nedenle önceki bebeğin cinsiyetini bilmek yada bilememek bizim hesaplamamıza inanmanız için size bir örnek olmamalı.
NOt: Blogumuzdada belirttiğimiz gibi olası bir yanlış hesaplama halinde paranız geri iade edilecektir.Ücretimiz zaten 50 tl gibi birçok kişi için cüzi bir ücret. Şunuda belirtmek isterimki doğruluk yüzdesinin kaç olduğunu biz hesaplamamız sonucunda bilebiliyoruz. yüzde düşük olunca, başvuran kişiye en başından söylüyoruz, hatta gerek gördüğümüzde parasını hesaplama yapmadan geri iade ediyoruz.Gerçiye şimdiye yaptığımız 500 e yakın hesaplamada sadecei ki kişide böyle bir durum yaşadık. o nedenle çok iddalıyız
BANA GELEN CEVAP BU ..
AÇIKCASI ÇOK İNANDIRICI GELMEDİ BANA.. BURDA KONU AÇANLAR KENDİLERİ BİLE OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....
TEKRAR MAİL GÖNDERMİŞ SULTAN GÜRBÜZ..
Olcay hanım, bizim %95 başarı vaad etmemizin temel sebebi önceki çocukların cinsiyetini başvuran kişiden öğrenerek sağlama yapmamız. eğer bunu net bir şekilde bilirsek başarılı bir sonuç ortaya çıkar. evet ben size çocuğunuzun cinsiyetini söyleyebilirim %80 lik ilk grup hesaplama doğrultusunda eee buda % 80 başarılı tahmin demek olur. ama sizin yüzde 19'luk grupta olma ihtimalinizi napıcaz. kusura bakmayın ama fal bakmıyoruz biz, açık açık nasıl hesaplama yaptığımızı anlattım. bu noktada bize inanmak yada inanmamak tamamen sizin insiyatifiniz.yanlız şöyle bir nokta varki ikinci kaybettiğiniz bebeğiniz her iki hesaplama grubunda da kız çıkıyor.
ANLAMADIĞIM ŞEY ŞU;
VAROLAN ÇOCUĞUMUN CİNSİYETİNİ NEDEN SÖYLENMİYOR BANA ..
DOĞRU TAHMİN YAPSIN BİLSİN BENDE GÖNDERİYİM ÜCRETİNİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?