Doğuma Hazırlık kızlar haima cinsiyet hesaplama yöntemi deneyen varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Erkekin dogum tarih yilina 4 ekliyorsunuz kadinin dogum tarih yilina 3 yil ekliyorsunuz... burada sat degil hamile kalinan ayi bilseniz yeterli... eger hamile kalinan tarih kadinin kan degisim yilina yakinsa kiz (3 yil ) erkekin yakinsa erkek (4yil) bu rus takvimimi yunanmi bilmiyorum

Orkdm yanildigi kisi ben oluyorum ilk defa dedi siz ciktiniz ama para falan almadilar direk size yardimci olamayacagim dedi ilk kizim erkek cikti ne yaptim ne ettiysem olmuyo yanlis cikiyo dedi hayirlisi allahtan insalah gonlumuze gore verir

Orkdm yanildigi kisi ben oluyorum ilk defa dedi siz ciktiniz ama para falan almadilar direk size yardimci olamayacagim dedi ilk kizim erkek cikti ne yaptim ne ettiysem olmuyo yanlis cikiyo dedi hayirlisi allahtan insalah gonlumuze gore verir

orkdm e katılıyorum topiğin başında bana gelen maili paylaşmıştım sizinle ...ne olur bu tür insanlara para kaptırmayın tek hamile bizler değiliz binlerce kadın var..........

kızlar biliyorsunuz benim 3 kızım var, bende başvurdum onlara bana erkek bebek için son 3 ayın dediler. Tutturup tutturamayacaklarınıda ilk bende görücez galiba, denemelerimize tam gaz devam :) allahım inşallah doğru bilirlerde bende oğlumu kucağıma alabilirim.

Canım buraya yukarıdada yazdığım gibi erkek bebek için son 3 ayım.Bana döngülerin düzenli diye bişey söylemedi. sadece önümüzdeki 3 ayı kaçırırsam erkek bebek için 4 yıl beklemem gerektiğini söyledi. benim erkek döngülerim çok kısaymış.şimdiye kadar hep onları kaçırdığım için bebişlerim kız olmuş. bakalım ya son kez niyetim var zaten. allah inşallah bu sefer gönlüme göre verir.

Canım inşallah sağlıklı sıhhatli eli ayagı düz uzun ömürlü bir oğlun olur. ben 2011 eylülde hamile kaldım çin takvimi yorumcu hesabına göre eylül ayında hamile kalırsam erkek bebeği gösteriyodu 13 haftalıkken düşük yaptım ama bebeğim kızdı .. rus takvimi diye bir şey var otomatik kan hesabı yapıyor o hesaplamaya baktığımda kız çıkıyor aslında her şey allahtan artık ben bu hesaplamalara ve takvimlere inanmıyorum haima sitesine mail attım düşük yaptığım bebeğimin cinsiyeti için kız dediler doğru tahmin ettiler..Bir şeyi merak ettim haima önümüzdeki aylara göre erkek ve kız bebek için takvimmi veriyo?

canım bana 8 yıllık bir plan verdiler. ama öyle ay ay değil, tarih aralıkları var mesela 28.04.2012- 15.010.2012 - Erkek Dönemi, 15.10.2012 - 28.04.2017 Kız Dönemi gibi. Fakat bu aralıklar herkeste değişiyormuş. Benim erkek aralıklarım hep dar.

benimki ocaktan ıtıbaren başlıyor.erkek bebek donemı.sonra 2,5 yılı aşkın erkek bebek donemındeyım.verdıklerı tarıhe gore..bakalım..kısmet.

canım senin şimdi çalışmalara başlaman gerekiyor inşallah gebe kalırsın ve erkek bebeğin olur.. Kızlarında geçmişe dönük bildilermi? çin takvimi rus takvimi gibi takvimlere baktınmı kızların için doğru çıkıyormu?

umarım kandırmaca değildir. denemek istiyorum ama korkuyorum. hamile olan arkadaşlar deneyip sonucu burada yazarlarsa bizde doğruluk payını anlarız.. farklı cinsiyetten evlat isteyenler mutlu olsun.

Evet geçmişe dönük hesaplamada kızlarımı bildi. çin ve rus takvimine görede baktırdım onlarda hep yanlış çıkıyordu ama bunlar doğru bildi.

kizlarr burada 3 uye var hepside o blogun sahibi bence

cunki konu acilmis uye olmuslarr ve hep savunmadala mesajlarina bakin bi tek bu konuya
birde
birbirlerine beni bildiler senide bildilermi oda evt benide bildiler vs vs ..... yazmislarr
benim midem bulandii
ALLAHINDAN bulsun insallaaahh eger dolandiriciysaa
bu mubarek gunler hurmetinee

kız orkiş bende yazıyom aradassırada

bu yorumu okuyunca resmen şok geçirdim. ne kadar fesatsınız ya, inanamıyorum ( evet ben yeni üyeyim çünkü bu hesaplama yöntemini yolunbaşındayim bana söyledi, normal hayattada tanışıyoruz. inamazsan gir bak dedi. bende kadınlar kulubünde yazılanları okudum yazmak istedim ama üye olmamdan yazılamıyormuş. o nedenle sırf yazabilmek için üye oldum, ne hallerle kızımın yardımı olmasa onu bile olamazdım ya. hatta sırf bu konuda bilgi alabilmek için başlık açtım. ben sadece bana soranlara sadece cevap verdim. hatta izmirli82 bana özel mesaj atarak bilgi almak istedi ama özel mesaj atma hakkım olmadığı için İzmirli82 bu başlık altına cevap yazmamı istedi. ya bide mübarek ramazanda hiç tanımadığınız insanlara en azından ben kendimi biliyorum bana beddua etmişsiniz. Ne diyeyim, aynen geri iade ediyorum bütün beddualarınız yukarda allah var.

kardesim size beddua ettigimide kim cikardii valla bende aynen iade ediyorum sozum size degildii gunahimi aldiniz

hem bu kadar pofkurmaniz neden

guzelce ben degilim kardes diyebilirsin

ben yillardir bu sitede uyeyim neler gorduk nelerrrrrrr direkt isimmii verdim sizemi satastim yahuuu ki beddua etmedimm
dedimki egerki para yolunda bu testi ortaya attiysa allahindan bulsunlar dedim takvim yapan sensen alin tamamm ama ddegilsen neden aliniyosun

aklimdan geceni yuze vurmak fesatlik mi oluyoo kusura bakma ama

ne takvimlere bel bagladik yanildik duygularimizla oynandi ustelik o takvimlerde dr lar tarafindan yapiliyordu

onlar bile dolandirici cikmiskenn
tedbirimizi almak zorundayiz ki bu arkadas isi paraya dokmus siz degilseniz rahat olun biz cok gorduk bu sitede
kusura bakmayin bunu yazmak zorundaydim

siz degilseniz kusura bakmayin her ihtimali dusunmek zorundayim

Arkadaşım şüphe ile yaklaşman en doğal hakkın sonuçta senin dediğin gibi para ile bakıyorlar ama yazdığın şeylerde öyle bir sonuç çıkıyorki sanki üstüme alındım açıkçası.

ben yeni üyeyim.son yorumların çoğundada bildi diyerek ben cevapladım ama bana sordularda cevapladım, durduk yere kimsenin reklamını yapmadım.

Daha öncede yazdım ilk olarak izmirli82 özelden sordu ve özelden cevap yazamayınca benden buraya yazmamı istedi. ardından olcay bazı sorular sordu bende cevapladım.

edduanın ardından eğer öylelerse diye bişey yazmışsın ben onu görmedim. Arkadaşım diğerlerini bilmem ama en azından ben öyle değilim.Zaten böyle olunca bedduada beni kapsamıyor. Rahatladım açıkçası

rahat ol kardes

sozum takvimleri yapanlara ki oda eger yanlisi cok cikiyorsa buna ragmen yapiyorsa cunki oda baska bi yerden ogrenmis sitesindede yaziyor sizlerle paylasamiycam yaziyor
keske dogruluk payi olsada bizde alsak
ama insan acaba demeden yapamiyor babychoice bilirsin belki dunyaca unlu onlar bile safsata cikti
bahar arkadasimizi taniyoruz
ki o onlarin en buyuk reklamini yapti bu konuyu acmakla yoksa kimse bilmiyordu
ki zaten bahari coktandir taniyoruz (kiz yoksa sendemiii)

neyse bi yanlis anlasilma olmus

bence onceki cocuklarinizin cinsiyetlerini ogrenmeden takvim almayin

Son düzenleme:

zaten benim önceki çocuklarımın cinsiyetini bildikleri için bende hesaplama yaptırdım.

bu arada babychoice dediğin nedir bilmiyorum açıkça

zaten benim önceki çocuklarımın cinsiyetini bildikleri için bende hesaplama yaptırdım.

bu arada babychoice dediğin nedir bilmiyorum açıkça

onlarda yumurta zarinin kutuplasmasina gore takvim hazirliyorlardi
ama bayaa kiside yanildi tutmayanlar cok oldu
hani parayla takvim yapmak buyuk sorumluluk
aileler basa bela olabiliyor
o donem 2008 de onlar bizi buradan okumuslar site sahibi bizi uyarmistii ee nede olsa adlarini batirdikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…