Kızlar hakediyor ...

Rossiene

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
5.283
3.579
773
Ciddi ciddi bugün eşimle bunu tartıştık .
Ona göre kızlar kendini korumalıymış,konu nereden mi açıldı , kayınvalidem saolsun .
Ben bu şekil de düşünsem de toplumun bir gerçeği varmış , kızlar kendisini korumazsa fırsatçı kişiler elbette bundan faydalanırmış.

Bugün okuduğum bir haberi konuşuyorduk kayınvalidem mahalle de bulunan on altı yaşında ki bir kızın yollu olduğundan bahsetti .
Ağzım açık dedim ki ; bahsettiğin kız çocuk daha, kuyruk sallamış bile olsa karşısında ki yapamaz , yapmamalı.
Yaparmış erkekmiş,erkek seksen yaşında da olsa erkekmiş.
ne yani hakediyor mu dedim , evet hakediyor dedi.
Bence sen kızın yok diye böyle rahat rahat konuşuyorsun dedim .

Ben mi çok feministim anlayamadım.

Dönerken eşime annen her gün beni başka bir şekilde şok ediyor dedim , ben de annem gibi düşünüyorum dedi , cinlendim .
İlerde kızımız olsa birisi ona dokunmak istese sadece kızında mı kusur bulacaksın hırsızın hiç mi suçu yok desem de.
Saçma sapan mevzu kavgaya dönüşecek diye kapattık konuyu .

Sahi kızlar hakediyor mu bunu ?

Son düzenleme:
On altı yaşın da çocuk mu olurmuş ....
valla 16 yaşımdaki halimi düşünüyorum aklım 5 karış havadaydı...eski kadınlara göre gelinlik kız çağı olabilir ama devir değişti...artık lise bitene kadar okul çocuğu sayılır...üniversite çağında genç kız olunur bence...yine de kız yada çocuk her türlü istismar iğrenç...helede bunu kendi istiyor diye kılıf dikenler Allaha havale ediyorum....

Haklisiniz tabii ki.
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum, cok tehlikeli sinyaller vermis kocaniz.
Demek o coluk cocuk demeden kizlara sarkabilecek, belki daha kotusunu yapabilecek bir insan. Sapik belki. Ne kadar cirkin bunlar.
Benim dikkatimi bu cekti. Yarin birgun bir vukuatini duymayin da.

kesinlikle haketmiyor.. ne olursa olsun. zihniyete bak yaa.. erkek olunca üstün oluyolar ya

Ona göre kızlar kendini korumalıymış,konu nereden mi açıldı , kayınvalidem saolsun .

Bugün okuduğum bir haberi konuşuyorduk mahalle de bulunan on altı yaşında ki bir kızın yollu olduğundan bahsetti .
Ağzım açık dedim ki ; bahsettiğin kız çocuk daha, kuyruk sallamış bile olsa karşısında ki yapamaz , yapmamalı.

Dönerken eşime annen her gün beni başka bir şekilde şok ediyor dedim , ben de annem gibi düşünüyorum dedi , cinlendim .
İlerde kızımız olsa birisi ona dokunmak istese sadece kızında mı kusur bulacaksın hırsızın hiç mi suçu yok desem de.

Haketmiyor,16 yaşındaki kıza sulanan adam hastadır.

Bugün okuduğum bir haberi konuşuyorduk mahalle de bulunan on altı yaşında ki bir kızın yollu olduğundan bahsetti .

kız ilerde pişman olacağı şeyler yapıyor.. bu cahillikten fayda sağlayan erkeklere de allah cezalarını verir inşallah..
eşiniz "yollu" davranan kızı hatalı buluyordur bunu kastetmiştir yoksa normal bir insan hakediyor demez..
kim hakediyor der.. böyle kızlardan faydalanan erkekler ve genç kız düşmanı yaşlı kadınlar.. var böyle tipler maalesef.. erkekten çok erkeği savunan teyzeler..

valla 16 yaşımdaki halimi düşünüyorum aklım 5 karış havadaydı...eski kadınlara göre gelinlik kız çağı olabilir ama devir değişti...artık lise bitene kadar okul çocuğu sayılır...üniversite çağında genç kız olunur bence...yine de kız yada çocuk her türlü istismar iğrenç...helede bunu kendi istiyor diye kılıf dikenler Allaha havale ediyorum....
Aynen ben de bunu söyledim ben kendimi hala şapşal görüyorum , ki on altı yaşın da oooo.
Nasıl cinsellik düşünüyorlar...

Haklisiniz tabii ki.
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum, cok tehlikeli sinyaller vermis kocaniz.
Demek o coluk cocuk demeden kizlara sarkabilecek, belki daha kotusunu yapabilecek bir insan. Sapik belki. Ne kadar cirkin bunlar.
Benim dikkatimi bu cekti. Yarin birgun bir vukuatini duymayin da.
Yok aksine çok kızıyor bu yaşananlara ama kabahati kızlar da kızların ailesin de buluyor , ben ise çocuğun ailesin de kabahat olduğunu ama yaklaşan kişinin de kusuru olduğunu söylüyorum .

zaten dikkat edin sapıklar daha çok çocuk çağındaki kızlara saldırır...çocuk kendini savunamaz korkar bende sapıklık rahat yaparım diye düşünüyolar herhal...hadım kanunu olmalı başka yolu yokkkkkk......
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

kız ilerde pişman olacağı şeyler yapıyor.. bu cahillikten fayda sağlayan erkeklere de allah cezalarını verir inşallah..
eşiniz "yollu" davranan kızı hatalı buluyordur bunu kastetmiştir yoksa normal bir insan hakediyor demez..
kim hakediyor der.. böyle kızlardan faydalanan erkekler ve genç kız düşmanı yaşlı kadınlar.. var böyle tipler maalesef.. erkekten çok erkeği savunan teyzeler..
Eşim hakediyor demedi kayınvalidem dedi .
Eşim zemini kızlar hazırlıyor , erkekleri kullanıyorlar karşılıklı bu durum diyor.

Erkek zihniyeti iste....

Erkekler yapar, Erkekler gece ciksa birsey olmaz...

Kizlara biseye olsa.hak etmistir zaten kotudur...
Vs vs...

ruhsal duygusal ve bedensel gelişimini tamamlayamamış bir kız çocuğu ile eşşek kadar ergin adamları bir tutmak,sorumluluğu yetişkinliğe ulaşmamış hayatta deneyimi olmayan çocukluktan yeni çıkmış insan yavrusuna yıkmak, ergen cocukları kandırmayı görev edinmiş sapıkların suçunu hafifletmek olmuş bu

on altı yaşında ki bir kızın yollu bunu işaretlemeye çalıştım ama olmadı,
neyse
Kime neye göre yollu?...
Yetişkin bir kişi (normalse ) neden 16 yaşındaki bir kızı cinsel bir obje olarak görsün ki?

Son düzenleme:
Eşinizi büyüten de annesi şaşılacak bir şey yok. Erkek egemen toplum dediğimiz şey sadece erkeklerle ayakta kalmıyor malesef, her önyargmız, her kafamızı çevirmemiz, her nasılsa bana dokunan bir şey değil diye düşünüp, mağdurun yanında olmaktan çekilmemizle kadınlar olarak da sistemin işlemesine katkıda bulunuyoruz.

Bugün kayınvalidem duymuş , adam dükkanda ki o on altı yaşında ki kız için bu akşam kaldırırım bunu demiş .
Dedim ki ne şerefsiz adam , götürmese demez öyle diyor.Vallahi hayret ettim nasıl bu kadar emin konuşuyor.

Back
X