Kızlar hakediyor ...

Abartmış olmak istemem ama bu Türk Erkeği ndeki zihniyet problemi.İşin kötü tarafı kariyer dahi yapsalar bu zihniyet temizlenmiyor..Korkunç gerçek...

Bugün kayınvalidem duymuş , adam dükkanda ki o on altı yaşında ki kız için bu akşam kaldırırım bunu demiş .
Dedim ki ne şerefsiz adam , götürmese demez öyle diyor.Vallahi hayret ettim nasıl bu kadar emin konuşuyor.
Kocanız terbiyesiz biriymiş kusura bakmayın.Ayrıca neden kızın ailesine haber vermiyorsunuz?

Eşim hakediyor demedi kayınvalidem dedi .
Eşim zemini kızlar hazırlıyor , erkekleri kullanıyorlar karşılıklı bu durum diyor.

kvniz hakediyor demiş eşiniz de ben de öyle düşünüyorum demiş diye yazmışsınız ondan dedim..
aslında bir açıdan haklı o zaman.. maalesef bazı kızlar zemin hazırlıyor evet.. ama bu zemine düşmemek de erkeğin elinde.. tabi erkek de 16 yaşında ise kime kızılacak? ailelere büyük iş düşüyor diyeceğim de.. o kısım da çetrefilli..

Bugün kayınvalidem duymuş , adam dükkanda ki o on altı yaşında ki kız için bu akşam kaldırırım bunu demiş .
Dedim ki ne şerefsiz adam , götürmese demez öyle diyor.Vallahi hayret ettim nasıl bu kadar emin konuşuyor.
peki bu çocuğun ailesi yok mu...kimsesiz mi kaldırıyo 16 yaşındaki çocuğu...

Erkek zihniyeti iste....

Erkekler yapar, Erkekler gece ciksa birsey olmaz...

Kizlara biseye olsa.hak etmistir zaten kotudur...
Vs vs...
Zaten ben de bunu düşündükçe cinleniyorum , erkek yapar erkek eder .Kadın yapmışsa kuyruk sallamıştır.
Eşinizi büyüten de annesi şaşılacak bir şey yok. Erkek egemen toplum dediğimiz şey sadece erkeklerle ayakta kalmıyor malesef, her önyargmız, her kafamızı çevirmemiz, her nasılsa bana dokunan bir şey değil diye düşünüp, mağdurun yanında olmaktan çekilmemizle kadınlar olarak da sistemin işlemesine katkıda bulunuyoruz.
O öyle konuşup ben anne ne diyorsun dedikçe sanki inadına söyledi o sözleri...
En son kapatalım bu konuyu çok farklı düşünüyoruz dedim .

34 yaşımdayım, 16 yaşındaki bir kız çocuğunun hayvan gibi bir heriften uğrayacağı iğrenç tecavüzü düşünmek bile istemiyorum...Allahım o çocuğu korusun...

Arkadaşlar eşim bu sözleri söylerken kötü niyetle olmadığını ben biliyorum lütfen hakkın da kötü sözler söylemeyin .
Kendisi bana bu düşüncesinin doğru olmadığını söylediğim de , çoğu insanın bu şekilde düşündüğünü ve bu yüzden önlem alınması gerektiğini belirtti , konuyu düzenlesem iyi olacak .

Kayınvaliden gibi ileri! zekalılar yüzünden erkekler kendini üstün bir ırk zannediyor! çok küfür ederimde site kaldırmaz gece vakti

Aslında böyle karaktersizlikleri duydukça artık şaşırmayın.Çünkü erkeği kadın doğurur ve eğitir, bunlar bizim ürünümüz, sonucumuzla övünebiliriz:(

çoğu insan böyle düşünüyor diye 16 yaşındaki kızımı sıkayım sorumluluğu ona yükleyeyim,kaldırırım bunu diyen pedofil herifler serbestçe konuşma hakkı edinsin.16 yaşındaki öğrencimin başına kötü bişey geldiğinde onu psikoloğa yönlendireceğime sapığın ceza almasını sağlayacağıma ona bende "haketmişsin dikkatli olsaydın kuyruk sallamasaydın" diyim. arkadaşlar biz bu düzeni eğitimle yıkmaya çalışıyoruz ama gerçekten pes. konu burdada tartışma konusu bile ediliyor bu tartışılamaz bile.böyle düşünenleri ben insan yerine koymam ve aşağılarım kesin ve net gerçek hayatımda bu böyledir

Back
X