Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocanız terbiyesiz biriymiş kusura bakmayın.Ayrıca neden kızın ailesine haber vermiyorsunuz?Bugün kayınvalidem duymuş , adam dükkanda ki o on altı yaşında ki kız için bu akşam kaldırırım bunu demiş .
Dedim ki ne şerefsiz adam , götürmese demez öyle diyor.Vallahi hayret ettim nasıl bu kadar emin konuşuyor.
Eşim hakediyor demedi kayınvalidem dedi .
Eşim zemini kızlar hazırlıyor , erkekleri kullanıyorlar karşılıklı bu durum diyor.
peki bu çocuğun ailesi yok mu...kimsesiz mi kaldırıyo 16 yaşındaki çocuğu...Bugün kayınvalidem duymuş , adam dükkanda ki o on altı yaşında ki kız için bu akşam kaldırırım bunu demiş .
Dedim ki ne şerefsiz adam , götürmese demez öyle diyor.Vallahi hayret ettim nasıl bu kadar emin konuşuyor.
Zaten ben de bunu düşündükçe cinleniyorum , erkek yapar erkek eder .Kadın yapmışsa kuyruk sallamıştır.Erkek zihniyeti iste....
Erkekler yapar, Erkekler gece ciksa birsey olmaz...
Kizlara biseye olsa.hak etmistir zaten kotudur...
Vs vs...
O öyle konuşup ben anne ne diyorsun dedikçe sanki inadına söyledi o sözleri...Eşinizi büyüten de annesi şaşılacak bir şey yok. Erkek egemen toplum dediğimiz şey sadece erkeklerle ayakta kalmıyor malesef, her önyargmız, her kafamızı çevirmemiz, her nasılsa bana dokunan bir şey değil diye düşünüp, mağdurun yanında olmaktan çekilmemizle kadınlar olarak da sistemin işlemesine katkıda bulunuyoruz.
Çıkmak üzereyken açıldı mevzu , hem abuk sabuk konuşmaya başlayınca dedim tartışıcaz, uzatmadım .peki bu çocuğun ailesi yok mu...kimsesiz mi kaldırıyo 16 yaşındaki çocuğu...
Valla ben de anlayamadım soramadım da konu çok farklı yere kaydı.peki bu çocuğun ailesi yok mu...kimsesiz mi kaldırıyo 16 yaşındaki çocuğu...
Tamam kızlar da korumalı kendini ama diyelim ki korumadı bu karşıda ki kişiyi haklı çıkarmaz ki.Kayınvaliden gideri ileri! zekalılar yüzünden erkekler kendini üstün bir ırk zannediyor! çok küfür ederimde site kaldırmaz gece vakti
On altı yaşında bir çocuktan bahsediyoruz ama ,..Bence bu zamanda dogru bir tabir.