Kizlar haklıymışsınız boşa çaba harcamışım napmalıyım ?

Hic birsey yapma cabalamayi kes. Olurda aklina gelirsen onun , olurda yazar ararsa söyleyecek lafin var.. yerini bekleyip laf sokmak en güzeli. Acikcasi beklentini minimumda tutarsan cok daha mutlu olursun.

Bu hareketi ile kendisinin cokta ciddi bir iliski düsünmedigi acikca ortada.. ufak ufak uzaklas böyle daginik kalsin. Sakin ardini toparlama alistirma kimseyi kirip döken kim ise o toparlasin yada biraksin öyle. Sebebi sen degilsin.. yani bile bile bu yola devam edersen ilerde cok daha üzülebilirsin. Evlilige kadar gidip pisman olmaktansa ortada bisey yokken bitmesi daha iyi olur.

Uyandı eve eşya bakmaya gidelim eksiklikler var onları alırız bugün ben burada kalırım diyor. Gerçekten de gitmiyor.
Bende suprız dıye düşünüyorum gızlemek ısteyen adam ablasına da tembih eder aptal mı bu cocuk sonucta ama son dakıka hadı nısana da saçma

Bende suprız dıye düşünüyorum gızlemek ısteyen adam ablasına da tembih eder aptal mı bu cocuk sonucta ama son dakıka hadı nısana da saçma
Sevgilim akıllı biri dediğinizi yapabilirdi evet ısrarla şunu söylüyor bugün yanına gelip supriz yapacağım için dün hiç bir sey söylemedim vs diye. Şimdi de sen git ben gelmicem diyorum gitmiyor düğüne gideriz beraber diyor.

Bu kadar olaydan sonra giderseniz o düğüne siz de kendi laflarınızı yutmuş olursunuz. Kesin ablası söyledi sizin gördüğünüzü storyi yol yapıyo işte. Aşktan gözünüz kör değilse azıcık mantığınız hala kaldıysa yol yakınken başlamayın hiçbir şeye

Bu nişan düğün sonra olacak ondan bahsediyor.

O mümkün değil ablası annesini de getirdi teyzesinin de almış yolda. Yakın değil kuzeninin evi bana.
Ne kadar uzak olabilir ki? Sonuçta yaşadığın şehre gelmiş ilk işi seni görmek olmalıydı insan sevdiğini görmek için geceden sabaha 1000 km yol gider. Böyle şeyler hele evlenmeden önce daha çok olur daha kıymetli olur.

Haklısınız ama hep zaten benim yanıma geldi bu zamana kadar. Bu bir ilk oldu.

Bazen derler ki bir musibet bin nasihatten iyidir. Bazı insanların yaşayıp görmesi gerekiyor.

Süslen nişana git, kendini aile üyelerine de göster. Bir sonraki falsosuna kadar. 190 polisini kimselere kaptırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…