- 1 Mayıs 2020
- 833
- 1.475
- 113
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Bence acele edıp burada sevgılınızı oltanın agzına tutmayın. Demek kı gecmiste vukuatları olan sızı uzmuş bırı kı hemen gelıp konusunu acmıssınız. Yaa kendınıze cekı duzen verın ya da ilişkinizeSordum bugün yanıma gelmek için supriz yapmak için çünkü gelmesine daha vardı öyle söyledi.
Benim de kafam karıştı sizin dediğiniz gibi biraz gözlemliyim diye düşündüm.Yani önemli olan sizin inanmanız. Yaptığı şey pek normal değil ama dün konuşup geldıgını gızlemıs olması bı yerde yalan soylemıs oluyor. Siz bilirsiniz tabi ölçün tartın davranışlarını.
Uzak mesafe ilişkisi ve sizden habersiz sizin şehrinize geliyor, korkunç bence. Bunun izin alıp alamamakla ne alakası var? İnsan sevdiği insanı özler, ilk onu görmeye gelir. Geldiğini bile hikayeden görmüşsünüz şaka gibi. Ama o dönem de demiştik, bu adamdan bir cacık olmaz. Biraz sizin ittirmenizle yürüyor ilişki diye. Bizi dinlemeyip barışmış bir de evlilik hazırlıklarına başlamışsınız. Valla siz de şaka gibisiniz. Ayrılmazsınız daha burada çok konu açarsınız gibi görünüyor.Herkese günaydınlar,Daha önce açtığım konuları bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı eski sevgilim polis memuruydu ayrilmistik barışmıştık vs biz nişan için bir takım hazırlıklar yapmaya başladık en son zaten ailelerimiz tanışıyordu ama usülen bir araya getirdik. Ben onun oradaki evine gidiyordum ama gittim yine bir şeyler baktık vs sevgilim benden habersiz bulunduğum şehre gelmiş ve bana bir şey demedi şu an aynı şehirdeyiz kuzeninin nişanı var nasıl öğrendin diye soracak olursanız ablası ben de var o paylaşmış sevgilimin annesi vs de var annesini getirdi büyük ihtimalle arabasını Bile gördüm resimde tanıdım plakasını hemen. Kuzenlerini tanıyorum çoğunu ama bunu pek tanımıyorum hiç bu nişan vs olacak diye de bahsetmedi tabi ki bitireceğim ama nasıl yapmalıyım bu süreci? Şu an kendimi gerçekten kötü hissediyorum ve çok sinirliyim üzgünüm.
Çocuk değilsiniz ve herkesin sizden haberi varken ablasıyla takipleşiyorken bu hareketler hoş değil. Sürpriz yapmayı düşünmüyor bence öyle olsa geldiği gibi yapardı. Yol yakınken at tekmeyi yoluna bak. Sana gerçekten önem veren güzel bir adam bul. (Sadece tavsiye, ne yapacağına sen karar ver.) bana güven vermedi sevgilin. Bir yorumda görmüştüm şimdi böyleyse ilerde neler neler saklar senden. Ayrıca seven adam aynı şehirde görmeden duramaz bence.Herkese günaydınlar,Daha önce açtığım konuları bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı eski sevgilim polis memuruydu ayrilmistik barışmıştık vs biz nişan için bir takım hazırlıklar yapmaya başladık en son zaten ailelerimiz tanışıyordu ama usülen bir araya getirdik. Ben onun oradaki evine gidiyordum ama gittim yine bir şeyler baktık vs sevgilim benden habersiz bulunduğum şehre gelmiş ve bana bir şey demedi şu an aynı şehirdeyiz kuzeninin nişanı var nasıl öğrendin diye soracak olursanız ablası ben de var o paylaşmış sevgilimin annesi vs de var annesini getirdi büyük ihtimalle arabasını Bile gördüm resimde tanıdım plakasını hemen. Kuzenlerini tanıyorum çoğunu ama bunu pek tanımıyorum hiç bu nişan vs olacak diye de bahsetmedi tabi ki bitireceğim ama nasıl yapmalıyım bu süreci? Şu an kendimi gerçekten kötü hissediyorum ve çok sinirliyim üzgünüm.
Ablası paylaşım yaparak sürprizi bozmuş.Sevindim sürpriz yapmış olmasına inşallah öyledir söylememe sebebi.Sonuçta adamı tanıyan sensin canım.Biz dışardan ne söylesek boş.İyice tanımadan evlenme.Rabbim huzur mutluluk versinSordum bugün yanıma gelmek için supriz yapmak için çünkü gelmesine daha vardı öyle söyledi.
Ya adam geldiği gün gece 3e kadar kuzenleriyle oturmuş ne sürprizi Allah aşkınaEe ne yapmış surprizlik? Ne getirmiş sana? Eli gotunde haydi hazır değil misin deyip yukarı geliyor iki fikfik yapacak ona gelmiş herhalde
Seni nişana çağıran oldu mu da akşam hazırlanıp gideceksin??? Anladı işte çeviriyor sen de inanıyorsun ne diyim ay
Tabii canım onu diyorum ben de. Kimse çağırmadan akşam nişana gidecek şimdi bak gör. Kafam karışık diyor da hikaye. Adam daha önce günlerce yazmadi haber vermedi yine de barıştı. Sanki bana bordo bereli telsiz kapatiyorYa adam geldiği gün gece 3e kadar kuzenleriyle oturmuş ne sürprizi Allah aşkınasürpriz yapacak adam geldiği gibi sevgilisinin yanına gider. Hikayelerden gördüğünü tahmin edip yazmış, sürpriz yapacağım ayağına yatıyor. Adam konu sahibi ile hiç uğraşmayıp görüşmeyip 1-2 gün kalıp döneyim kafasındaydı.
Biliyorum yazın konu sahibi bir dolu konu açtı burada, o dönem de dedik bir cacık olmaz bu adam diye. Gitmiş barışmış bir de evlilik hazırlığı yapıyor. Neyse nicki Fenerbahçe olan birinden mantıklı bir hareket beklemiyorum zatenTabii canım onu diyorum ben de. Kimse çağırmadan akşam nişana gidecek şimdi bak gör. Kafam karışık diyor da hikaye. Adam daha önce günlerce yazmadi haber vermedi yine de barıştı. Sanki bana bordo bereli telsiz kapatiyor
Gece 3 kadar oturmadı 3 kuzeni ile beraber vakit geçirdi yazmıştım.Ya adam geldiği gün gece 3e kadar kuzenleriyle oturmuş ne sürprizi Allah aşkınasürpriz yapacak adam geldiği gibi sevgilisinin yanına gider. Hikayelerden gördüğünü tahmin edip yazmış, sürpriz yapacağım ayağına yatıyor. Adam konu sahibi ile hiç uğraşmayıp görüşmeyip 1-2 gün kalıp döneyim kafasındaydı.
Tüm bu söylediklerim içinde buna mı takıldınız sadece cidden? Adam 3 kuzenine bile vakit ayırmış sizden önce.Gece 3 kadar oturmadı 3 kuzeni ile beraber vakit geçirdi yazmıştım.
O senin gördüğünü biliyor o yüzden böyle bir şey yaptı.Henüz nişanlı değiliz ama nişan için hazırlıklara başladık. O süreçteyiz kahvaltıya gitmedim. Kahve yaptım canım istemiyor dedim anladı benim ona tepkili olduğumu. Gerçekten supriz yapacağım için dün bir şey söylemedim falan dedi ben hiç gördüğümü vs söylemedim konuyu kendi açtı zaten.
Kesinlikle ben de uzak mesafeli ilişki sonucunda evlendim eşimle.Şu gün kuzenimin nişanı var oraya geliyoruz dememesi gerçekten tuhaf bir durum. Seven adam şehre ayak bastığı gibi yanına koşardı..
Ruhay, sen fazla iyimser yaklaştın olaya :)Ablası paylaşım yaparak sürprizi bozmuş.Sevindim sürpriz yapmış olmasına inşallah öyledir söylememe sebebi.Sonuçta adamı tanıyan sensin canım.Biz dışardan ne söylesek boş.İyice tanımadan evlenme.Rabbim huzur mutluluk versin
Nasıl yani kuzenin nişanına sizden habersiz mi gitti vayyy gördün mü çakalıHerkese günaydınlar,Daha önce açtığım konuları bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı eski sevgilim polis memuruydu ayrilmistik barışmıştık vs biz nişan için bir takım hazırlıklar yapmaya başladık en son zaten ailelerimiz tanışıyordu ama usülen bir araya getirdik. Ben onun oradaki evine gidiyordum ama gittim yine bir şeyler baktık vs sevgilim benden habersiz bulunduğum şehre gelmiş ve bana bir şey demedi şu an aynı şehirdeyiz kuzeninin nişanı var nasıl öğrendin diye soracak olursanız ablası ben de var o paylaşmış sevgilimin annesi vs de var annesini getirdi büyük ihtimalle arabasını Bile gördüm resimde tanıdım plakasını hemen. Kuzenlerini tanıyorum çoğunu ama bunu pek tanımıyorum hiç bu nişan vs olacak diye de bahsetmedi tabi ki bitireceğim ama nasıl yapmalıyım bu süreci? Şu an kendimi gerçekten kötü hissediyorum ve çok sinirliyim üzgünüm.
Ne yapayım bacım iyi düşünmek istiyorum.Konu sahibi yanılmıyordur inşallah iyi olur her şey.Annem bana sen herkese iyi diyorsun insan tanımıyorsun diyor.Haklı da aslında.Ruhay, sen fazla iyimser yaklaştın olaya :)
Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim çok haklısınız yorumlarınızda nişana gitmeyeceğini gelmek istemediğimi söyledim ben de gitmem o zaman dedi şimdi uyuyor. Gelmezsen gerçekten gitmem ben de diyor saat 7 de başlayacakmış.Ne yapayım bacım iyi düşünmek istiyorum.Konu sahibi yanılmıyordur inşallah iyi olur her şey.Annem bana sen herkese iyi diyorsun insan tanımıyorsun diyor.Haklı da aslında.
Gitmeyin bakalim gercekten gitmeyecek mi, sizi mi sınıyor.Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim çok haklısınız yorumlarınızda nişana gitmeyeceğini gelmek istemediğimi söyledim ben de gitmem o zaman dedi şimdi uyuyor. Gelmezsen gerçekten gitmem ben de diyor saat 7 de başlayacakmış.
Öyle yapacağım uyuyor birazdan uyanır bakalım oda gitmeyecek mi blöf mü yapıyor.Gitmeyin bakalim gercekten gitmeyecek mi, sizi mi sınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?