Kizlar haklıymışsınız boşa çaba harcamışım napmalıyım ?

Sordum bugün yanıma gelmek için supriz yapmak için çünkü gelmesine daha vardı öyle söyledi.
Bence acele edıp burada sevgılınızı oltanın agzına tutmayın. Demek kı gecmiste vukuatları olan sızı uzmuş bırı kı hemen gelıp konusunu acmıssınız. Yaa kendınıze cekı duzen verın ya da ilişkinize

Uzak mesafe ilişkisi ve sizden habersiz sizin şehrinize geliyor, korkunç bence. Bunun izin alıp alamamakla ne alakası var? İnsan sevdiği insanı özler, ilk onu görmeye gelir. Geldiğini bile hikayeden görmüşsünüz şaka gibi. Ama o dönem de demiştik, bu adamdan bir cacık olmaz. Biraz sizin ittirmenizle yürüyor ilişki diye. Bizi dinlemeyip barışmış bir de evlilik hazırlıklarına başlamışsınız. Valla siz de şaka gibisiniz. Ayrılmazsınız daha burada çok konu açarsınız gibi görünüyor.

Çocuk değilsiniz ve herkesin sizden haberi varken ablasıyla takipleşiyorken bu hareketler hoş değil. Sürpriz yapmayı düşünmüyor bence öyle olsa geldiği gibi yapardı. Yol yakınken at tekmeyi yoluna bak. Sana gerçekten önem veren güzel bir adam bul. (Sadece tavsiye, ne yapacağına sen karar ver.) bana güven vermedi sevgilin. Bir yorumda görmüştüm şimdi böyleyse ilerde neler neler saklar senden. Ayrıca seven adam aynı şehirde görmeden duramaz bence.

Sordum bugün yanıma gelmek için supriz yapmak için çünkü gelmesine daha vardı öyle söyledi.
Ablası paylaşım yaparak sürprizi bozmuş.Sevindim sürpriz yapmış olmasına inşallah öyledir söylememe sebebi.Sonuçta adamı tanıyan sensin canım.Biz dışardan ne söylesek boş.İyice tanımadan evlenme.Rabbim huzur mutluluk versin

Ya adam geldiği gün gece 3e kadar kuzenleriyle oturmuş ne sürprizi Allah aşkına sürpriz yapacak adam geldiği gibi sevgilisinin yanına gider. Hikayelerden gördüğünü tahmin edip yazmış, sürpriz yapacağım ayağına yatıyor. Adam konu sahibi ile hiç uğraşmayıp görüşmeyip 1-2 gün kalıp döneyim kafasındaydı.

Tabii canım onu diyorum ben de. Kimse çağırmadan akşam nişana gidecek şimdi bak gör. Kafam karışık diyor da hikaye. Adam daha önce günlerce yazmadi haber vermedi yine de barıştı. Sanki bana bordo bereli telsiz kapatiyor

Biliyorum yazın konu sahibi bir dolu konu açtı burada, o dönem de dedik bir cacık olmaz bu adam diye. Gitmiş barışmış bir de evlilik hazırlığı yapıyor. Neyse nicki Fenerbahçe olan birinden mantıklı bir hareket beklemiyorum zaten

Gece 3 kadar oturmadı 3 kuzeni ile beraber vakit geçirdi yazmıştım.

Akıl verilince kullanacak bir üye değilmişsin yorumlardan anlıyorum.

Adam sürpriz yapmadı. Adam kıvırma derdinde. Sürpriz yapacak adam eli boş g*tü yaş gelir mi?

Onca şey söylendi hala kafam karışık gözlemlicem bilmem ne. Aman gözlemle. Bulunmaz Hint kumaşı gibi yapış asla bırakma.

Son düzenleme:
O senin gördüğünü biliyor o yüzden böyle bir şey yaptı.
Ablasında ekli olduğunu bilmiyor mu o fotoları göreceğini :)
Kırmak istemiyorum seni ama sürpriz yapan insan ben geldim derdi en baştan.

Şu gün kuzenimin nişanı var oraya geliyoruz dememesi gerçekten tuhaf bir durum. Seven adam şehre ayak bastığı gibi yanına koşardı..
Kesinlikle ben de uzak mesafeli ilişki sonucunda evlendim eşimle.
Yaşadığım şehre adım attığı an tabeleyi atardı ben geldim hazırlan seni alıyorum diye

Ruhay, sen fazla iyimser yaklaştın olaya :)

Nasıl yani kuzenin nişanına sizden habersiz mi gitti vayyy gördün mü çakalı yüzüne yüzüne çemkir demeyeceğim tabi ki. Kendisine alan yaratmak istemiş olabilir, nişana sizinle katılmak istemediğinden haber vermemiş olabilir, biraz sabır gösterseniz diyorum. Yani ayrılacaksın tabi ki ayırıl da. Önce bir sebebini öğren.

Ne yapayım bacım iyi düşünmek istiyorum.Konu sahibi yanılmıyordur inşallah iyi olur her şey.Annem bana sen herkese iyi diyorsun insan tanımıyorsun diyor.Haklı da aslında.
Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim çok haklısınız yorumlarınızda nişana gitmeyeceğini gelmek istemediğimi söyledim ben de gitmem o zaman dedi şimdi uyuyor. Gelmezsen gerçekten gitmem ben de diyor saat 7 de başlayacakmış.

Gitmeyin bakalim gercekten gitmeyecek mi, sizi mi sınıyor.

Sürpriz yapacak olabilir mi acaba . eğer öyle değilse ayrıl tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…